Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

dun akasam tv yi kapatip laptoptan biseyler izliyoruz laptopta sehbanin ustunde,benimkide zap yapmadan duramaz ,eline kumandayi almis kanal degistirmeye calisiyor sonra olayi farketti,hem caktirmadan kumandayi birakiyor hemde gordumu diye bana bakiyor,bende daha kumandayla calisan laptop yok canim diyip gulmeye basladim yuz ifadesini unutamiyorum:KK1::KK1::KK1:

bir gun esimle,arabadayiz..emniyet kemerini takmayinca alarm calyo,bende nasil havaliyimmm ne olduysa artik:KK1: bi taraftanda esime kiziyorum felan,aaaa yeter ama tak su kemerini kafam sisti,10 dk alarm caliyo diye kukruyorum esim pis pis guluyoo:KK1:meger benim kemerim takili degilmis cok bozulmustum.:26:

Kızlar ne anlatıcam benim ki iğrenç bir olay hala utanıyorum :KK1:
Eski sevgilimin annesiyle konuşuyoruz kahvaltıdayız çay içiyoruz. Çenesi çok düşük bi kadındır.
Eski anılarını anlatıyor işte kıskançlık durumlarını. Tangoyla ilgili bişey anlatıyor ben de onaylamak için TANGA diyiverdim :KK30:
Kalakaldım öyle :KK60: neyse ki kadın duymamazlıktan geldi kapanıverdi olayı:KK60:
TANGA aklıma gelir hep ayy çok kötü :KK60:

Son düzenleme:
hepinizin ki süperdi ya aksam sabaha kadar oturdum onları okudum gül gül öldüm:KK52::KK52::KK52::KK52:

bende anlatayım bitane sevgilime ilk rezil oldgum anı..

üni birinci sınıfdaydık...sevgilim evde kalıyordu..ben gidiyodum arada ama kalmamstım hiç...bi gün ısrar etti kal die
kıramadım kaldım ben...şans işte benimkide ya:KK14:

sabah uyandım lavaboya gittim bi baktım bi iki damla kan gelmiş hasta olmusum:KK53:

ben şoktayım daha vardı 2 3 gün snra erken gelmiş...
odaya kostum hemen sevgilim lavobya gitmşke çantamdan alıp pedi lavobaya gidicem

tam çantamdan çıkarıyorum baktım kapı açıldı bir bagrmısım çık dısarı die:KK52: bizimki şokta kafayı uzatmadan çıktı bklyo kapıda :KK52: (bende utanıyorum daha 3 ay olmusçıkmaya bşlıyalı hiç böle konlar konşlmams daha öpüşmemişiz bile ne ypcagımı bilemedim)

aldım pedi tuttum lavobonun yolunu benimki oluyo dio ama ben hiç tın ses yok :KK9:

geldim odaya sevgilim oturmus yataga ama nasıl ciddi ciddi düşünüyo :KK9:

aramızdaki diolg

+ noldu canım
-yok bişey
+hastamı oldun (gayet normal şklde soruyo)
-:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:(bende tık yok öle bakakaldım)
+neden saklıyosun canım çok normal böle şeyler falan filan bir sürü laf ama bende tepki yok :KK53::KK53::KK53: böle kaldım ben

o kadar utanmstım ki:KK14:ilk defa bi erkekle bi konşluyo ve ilk sevgilim öle kalakalmstım...şimdi 4 sene oldu beraber bazen aklıma gelr çok gülerim halime :KK9:

ayyy lionessss'in yaşadığının tam tersini yaşadım benn:KK9::KK9:

Sevgilimle otobüste eve gidiyoruz, yanyana oturduk ve koluna girdim, o sırada dirseğim malum taraflara denk geldii ve sert bişey koluma çarptı, ben hemen çektim kolumu tabi, ama o kadar utandım ki:KK17: bir de aptal gibi "o neydi yaa" "neydi o?" "koluma çarpan neydii?" diye bir sürü soru soruyorum ardarda, "ne olacak hayatım ya telefonum" dedi, "hadi hadi, doğru söyle" diye ısrar ediyorum bir de:KK53: "vallahi telefonum yaa" diyerek telefonunu çıkardı cebinden. Gerçekten telefonuymuş.:KK17::KK1::KK1: yok yere rezil oldum yani:18:

sende sus çaktırma niye o neydi o neydi diye üstüne gidiyorsun canım :KK9::KK9::KK9::KK9:

stres fln kalmıyo bende bu başlığa girince süpersiniz kızlar:KK9: bi tane de benden gelsin
üni.2.sınıfta fln sevgilimle gölbaşında harika manzaralı bi restorana gittik. ama o zamanlar yeni çıkıyoruz daha böle en fazla
1 aydır fln görüşüyoruz. neyse gece gittik oraya. benim gözler de bozuk bu arada. 2.50 miyopum var ama daha lens almaya yetcek durumum yok o zamanlar öğrenci adamız yani:KK52: gözlükde takmıyodum havamı bozuyo die:KK70: anlıcanız kör gibi dolanıyodum ortalıkta bilen bilir 2 buçuk az buz bi numara deil. şimdi geldik restoranın kapısına önden ben gidiyorum içeri doğru bi adım atmala kafayı bi yere toslamam bir oldu:KK53: anaammm dedim noluyo bu ne:KK53: içerdeki herkes şaşkın şaşkın bize bakıyo. meğer kapı camdanmış ben içeri adım atıyo diye o hızla kafayı cama geçirmişim düşünün artık çarpışmanın şiddetini:KK9: bi yandan kafamı tutuyorum bi yandan ay görmedim fln diyorum, içerdekiler de şaşkın bakışlarla nasıl görmedin kocaman kapıyı diyo duyuyorum:KK52:
yaw çektiğim acıya mı yanıyım rezilliğime mi.. girdik oturduk garsondan buz istedi sevgilim balon gibi şişen kafam için...

stres fln kalmıyo bende bu başlığa girince süpersiniz kızlar:KK9: bi tane de benden gelsin
üni.2.sınıfta fln sevgilimle gölbaşında harika manzaralı bi restorana gittik. ama o zamanlar yeni çıkıyoruz daha böle en fazla
1 aydır fln görüşüyoruz. neyse gece gittik oraya. benim gözler de bozuk bu arada. 2.50 miyopum var ama daha lens almaya yetcek durumum yok o zamanlar öğrenci adamız yani:KK52: gözlükde takmıyodum havamı bozuyo die:KK70: anlıcanız kör gibi dolanıyodum ortalıkta bilen bilir 2 buçuk az buz bi numara deil. şimdi geldik restoranın kapısına önden ben gidiyorum içeri doğru bi adım atmala kafayı bi yere toslamam bir oldu:KK53: anaammm dedim noluyo bu ne:KK53: içerdeki herkes şaşkın şaşkın bize bakıyo. meğer kapı camdanmış ben içeri adım atıyo diye o hızla kafayı cama geçirmişim düşünün artık çarpışmanın şiddetini:KK9: bi yandan kafamı tutuyorum bi yandan ay görmedim fln diyorum, içerdekiler de şaşkın bakışlarla nasıl görmedin kocaman kapıyı diyo duyuyorum:KK52:
yaw çektiğim acıya mı yanıyım rezilliğime mi.. girdik oturduk garsondan buz istedi sevgilim balon gibi şişen kafam için...

hahah :KK70: büyük geçmiş olsun ben böyle bişey yaşasaydım benim sevgilim "aşk mal mısn " der güler :KK70::KK70: snra bişey oldumu deyip yine buz ister yemekte de nasıl görmedin falan der :KK70: :KK9::KK9::KK9:

bigün aramızdan biri. eşinize ilk ne zaman oldunuz diye bi kitap çıkarırda. burda ki yaşanılanları yazarsa yandınız eheh:KK53: hele siz olduğunuz farkedilirse. gerisini düşünemiyorum:KK24::KK24::KK24:

lise deyince aklima geldi hemen anlatayım rezillik dolu anımı. lisedeyiz sınıfta derslerde gizli gizli bakıştıgımız tenefuste muhabbet ettiğimiz bir çocuk var bende kışları oldum olası hep hasta geciririm elimde selpakla gezerim hep bir gün sınıfta bie sey oldu ben tam gülerken burnumda saniyelik koca bir baloncuk olusmasınmı tam o an hoslandığım cocukla göz göze geldik yüzündeki tiksinti dolu ifadeyi asla unutmuyorum. ilişkimiz mi başlamdan bitti:))

hahahah süpermiş ya koptmm :KK70:D aynısnı bende yaşamıştım 4 sene filan önce :)))))))

alın size benden bi rezillik:KK52::KK52::KK52: kilolarımdan hep şikayetçi olmuşumdur. o zamana kadar platonik aşklar yaşadım. neyse geçen sene ciddi ciddi biriyle çıkmaya başladım. iş çıkışımıydı,okul çıkışımıydı hatırlamıyorum:44: sinemaya gidelim dedi bnde olur dedim. bi kaç senedir giymediğim bi korsem vardı. zamanında çok giydiğim için şaftı kaymıştı. giy bi kaç nefes al hemen katlanıp bel çevresinde sert bi simit oluşturuyodu:KK53: o günde göbüşü kamufle etmek için giydim sinemaya gidiyoruz. ya ankamall dü yada büyülü fenere gittik . ikisinden birinde eş yada sevgililer için koltuklar arasında. dirsek koymak için bişi yok:KK14: neyse biz o koltuklara oturduk. ilerleyen zamanlarda eski sevgilim olacak şahısı uyku bastı. başını omzuma koydu elinide belime:KK53::KK53::KK53: farkettim bnm korse yine katlanmış.:KK17: çaktırmadan düzeltme çabalarım sonuçsuz kalıyo. bi baktım katlanan korsemin ne olduğunu çözercesine oynayıp duruyo:KK57: tabi ben banada uyku bulaştırdın diye toplandım. bi sonra ki buluşmamızda sarıldığında hala yokluyodu bişi var mı diye:KK53: çözmüşmüdür bilmiyorum. çözsede sorun değil eski olarak kaldı gerçi. ama utandım beyaz tenli olduğum içinde hemen kızarıyorum

gece gece uykum kaçtı.bari bi tanede ben anlatayım..ama eşime değil daha çocukken yaptığım bir rezillik..
bizim sülale kalabalıktır ve akşam bi ailede toplanır muhabbet edilir filan.şimdi ben biraz küçüğüm erkeklerin yanında oturuyorum..annemlerde teyzemlerle filan kadınlar grup olmuş hem sohbet edyolar hemd e herkes bi yandan tv izliyoruz..genç kızlarda mutfakta servis işiyle meşgul..neyse o zamanlarda böle öpüşmek filan olunca tvde hemen kanal değiştirilirdi..yine öle bişey çıktı adam kadını öptü ve seviş benimle gibi bişeyler dedi tabi erkekler kumandaya bakıyolar yok neyse herkes konuşuyomuş gibi hiç duymamışlar gibi idare ediyolar bi karmaşa teyzemin kızı mutfaktan bişeyler ''demiş'' teyzemde anneme dönüp ne dedi diye sordu ..dikkat!!bende tvdekileri soruyo anlayıp ''teyze adam kadını öptü sonrda seviş benle dedi'' diyorum ama son sesle:)))annem kaş göz yapmaktan garibim bi hal olmuştu.sonra bi bahaneyle mutfağa göndermişlerdi sesimi kesmek için:)

ay bir tane daha benden.....eşimle yeni evliyiz işten geldi duşa girdi neyse bende lahmacun içi hazırlıyorum elimede lahmacunu karıştırmak için eldiven taktım o an aklıma bir muziplik geldi:)))))eşimde bornozla tv izliyor ben eldiveni taktım geldim eşimin yanına.....

ben:hayatım aaa bornozunun arkası leke mi olmuş ne?dönde bir bakayım:KK53:

eşim:aaa nolmuşkı aşkım:26:

neyse eşime arkasını dönderdim bakacağım ya güya eşim normalde fazla tüylü değildir ama bel kısmında azcık bişeyler var elimdeki eldivenle çarttttttt diye kıllarını çektim:KK52::KK52::KK52:

eşim bir çığlık attı:KK60::KK60:
nasılda kızıyor bana napıyosun sen diye ama ben bastım kahkahayı noldu çok mu acıdı diyeeeeee:KK52:aslında rezillik sayılmaz ama komık bir anımızdı:KK34:eşimde yooo acımadıkı acımadıkı demeye başladı gülüştük:KK76:

super yapmissin! bu arada killari aldigin eldivenleri tekrar mutfakda kulanmadin ya:)

bigün aramızdan biri. eşinize ilk ne zaman oldunuz diye bi kitap çıkarırda. burda ki yaşanılanları yazarsa yandınız eheh:KK53: hele siz olduğunuz farkedilirse. gerisini düşünemiyorum:KK24::KK24::KK24:

konu sahibi kitabı çıkarcaktı zaten ama yayınevinden izin alamamıştı sanırım

ay bir tane daha benden.....eşimle yeni evliyiz işten geldi duşa girdi neyse bende lahmacun içi hazırlıyorum elimede lahmacunu karıştırmak için eldiven taktım o an aklıma bir muziplik geldi:)))))eşimde bornozla tv izliyor ben eldiveni taktım geldim eşimin yanına.....

ben:hayatım aaa bornozunun arkası leke mi olmuş ne?dönde bir bakayım:KK53:

eşim:aaa nolmuşkı aşkım:26:

neyse eşime arkasını dönderdim bakacağım ya güya eşim normalde fazla tüylü değildir ama bel kısmında azcık bişeyler var elimdeki eldivenle çarttttttt diye kıllarını çektim:KK52::KK52::KK52:

eşim bir çığlık attı:KK60::KK60:
nasılda kızıyor bana napıyosun sen diye ama ben bastım kahkahayı noldu çok mu acıdı diyeeeeee:KK52:aslında rezillik sayılmaz ama komık bir anımızdı:KK34:eşimde yooo acımadıkı acımadıkı demeye başladı gülüştük:KK76:
ahahahhaha güldüm güldümm durdum ya koptum resmenn

3 gün önce eşim evde uyuyor gündüz vakti.. bende siyahlara bürünmüşüm basıma da siyah sal attım sadece gözler görünüyor tabi. dedim sunu bir korkutayım son zamanlada cok takılıyor bana :KK70:
neyse eşim uyuyor ama kapıya dönük kapının onunde durdum .. elime de anahtarı aldım .. yavas yavas sallıyorum ses cıkıyor..
eşim önce gözlerini hafiften actı ,sonra gözlerini pörtletip yatagın diger ucuna kadar korkudan kendını surukledı birde bagırıyor aaa:KK52:
ama nasıl korktu ,gorulmeye degerdi.. bizimde en sonki komık bir anımız bu :KK70:

benim değil ama eşimin rezilliği; bu sene karın çok olduğu sabahlardan birinde işe giderken sabah tartışarak evden çıktık küstük konuşmuyoruz,arabalar epey karlı temizlenmesi zor,ben apartmanın girişinde surat astım bekliyorum karları temizlemesini ama benim saf kocam aynı model aynı marka olan sitedeki diğer aracı bir güzel temizledi ben plakasından bizim olmadığını biliyorum ama sırf kıllığına sesimi çıkarmıyorum karları temizledi kapıyı açmak için anahtarı soktu açılmıyor o zaman yüzüne bakmadan o bizim arabamız değil farkedersin diye söylemedim dedim surat allak bullak safımda milletin arabasının karını temizledi birde bizimkini o an koptuğum ve kafamda şeytan boynuzlarının çıktığı andır :KK47:

X