- 4 Nisan 2008
- 3.713
- 4.259
ay çok yaşayın siz gülmekten gözümden yaş geldiSayfayı sürekli takip ediyorum ve aklıma geldikçe "rezilliklerimi" yazıyorum. İşte bir tane daha :)
Bu arada benim bütün anılarım seneler evveline dayanıyor, bu da öyle tabii :)
Neyse efendim gelelim olay gününe.
O güne kadar market alışverişine ring seferleriyle gidiyordum. Bu seferler yarım saat ya da 45 dakika arayla oluyor burada.
O gün de gittim ama, bu kez bir farkla !!! bir gün önce aldığımız "arabamla"!!! :))))
Markete girdim alışverişimi yapıyordum, 15-20 dk olmuştu ki, bir anons..
"x yöne gitmekte olan ring seferimiz 10 dakika sonra hareket edecektir. bu yöne gidecek olan müşterilerimizin servise gitmeleri bla bla bla"
Ben anonsu duyunca aceleyle alışverişimi bitirdim, kasada işimi hallettim ve koşa koşa elimdeki poşetlerle servisteki yerimi aldım. Eve geldim.
Öğleden sonra olduğu için, eve girer girmez marketten aldıklarımı yerleştirdim, yemek yaptım vs. derken akşam oldu, eşim geldi yemek yedik.
Masayı toplarken eşim, "Ya Marjinaly senin arabayı otoparkta göremedim, nereye parkettin?" diye sorunca,
Arabayla marketin otoparkına girişim, park edişim, film şeridi gibi gözlerimin önünden geçti...
Aaaaaben arabayı markette unuttummm!! dedim.
Eşim önce yüksek sesle "yuhhhh şaka yapıyorsun dimi "dedi
Ama nasıl kötü oldum anlatamam.. Gerçekten kısa süreli şok yaşadım..
Sen kendini de unutursun bir yerde, insan nasıl unutur, hadi unuttu bu saate kadar nasıl hatırlamaz ya diye diye çıktık evden onun arabasıyla, marketin otoparkından arabayı aldık geldik :)))))
Alışkanlık işte napiim unutmuşum..:86:
bide anneme rezilliğim var o daha beterdi,,yine evliyiz yeni,,ama bu sefer annemin evindeyiz,,odada biz varız sadece eşimde rahat durmuyokii,,hemen sulanıyo banaaannem gelcek yapma diyorum ama dinlemiyo bişey olmaz diyo,,açtı benim üst giysimi sütyenimin üzerinden bişeyler yapıyo salaaakk,,yapma etme dedikçe dahada pisleşiyoo ne olduğunu çakmışsınızdır heralde,,bi kızın başına gelebilecek en utanç verici şey eşim benimkileri öpüp okşarken annem lak diye daldı içeri nasıl toparlandığımı ben hatırlamıyorum artık,,annem boznutuya vermedi ama gördü yanii,,çok utandım çooook
ben eşime öle bi rezil oldum ki sormayınneyse gece yattık rüyamda nasıl çişim var böle güzel bi tuvalet işiyorum işiyorum bitmio bi türlü neyse bi irkilmeyle uyandım bi bakarım o ne altıma kaçırmışım hemen fırladım yataktan tabi elime aldığım gibi çamaşır suyu ve bezi başladım yatağı silmeye eşim uyanmasın diede sessiz sessiz siliorum neyse şöyle yorganı kaldıracak oldum ne görim adamın üstünede işemişim eşofmanı olduğu gibi ıslak e mecburen utana sıkıla uyandırmak zorunda kalmıştım bana buğulu gözlerle bi baktı şöle bir tebessüm etti ve ağzında beni magmalara yollayacak şu sözleri döküldü "sıçsaydın karıcım" varın siz düşünün o anki halimi hala arada konuşur kızarırım
alışverişe gittiğimiz günlerin birinde kabinde şile bezinden gömlek deniyorum kızda yardımcı olacağım diye askıdan çıkarmaya çalışırken gömlek delindi bende nişanlıma dönerek aşkım sen beni böyle delmiştin demi dedim adamın girmediği renk kalmadı kız başka tarafa nişanlım başka tarafa bakıyorlar ben hala dediğimin farkında değilim birde diyorum ki cevap neden vermiyorsun bana diye o kumaştan benimde gömleğim vardı ve nişanlım askıya asmaya çalışırken delinmişti ben tamamen onu kastetmiştim oysaki
anamm okudukça hatırlıyorum mübarek.. bende kurban bayramında et işte kemik suyu falan yaptım salağım ya aklıma gelmedi buz dolabı poşetleri bende gittim buz kaplarına koydum neyse eşim işten geldi. sağolası kaynanamların yüzünden tartıştık yemek yicez ben pas vermiyorum bi temmuz ayı falandı. bu kola benim hararetimi almaz şimdi dedi kocacım buz aldı buz koydu :) sonrada "ey büyük Allahım herşeymi aksi gitcek acaba bu kolanın tadı niye bozuk yok yoookk yemin ettim şikayet etcem bide en iyi marka yazıklar olsun kuyruk yağımı koymşlar ne" diyinceee benim sinrlerim bi anda alınıverdi.. koptum gülmekten şimdi desem onlar et suyu diye bide onun orda ne işi var dicek neyse dedim pınar sen sus cihan kudursun:)