ayyy lionessss'in yaşadığının tam tersini yaşadım benn
Sevgilimle otobüste eve gidiyoruz, yanyana oturduk ve koluna girdim, o sırada dirseğim malum taraflara denk geldii ve sert bişey koluma çarptı, ben hemen çektim kolumu tabi, ama o kadar utandım kibir de aptal gibi "o neydi yaa" "neydi o?" "koluma çarpan neydii?" diye bir sürü soru soruyorum ardarda, "ne olacak hayatım ya telefonum" dedi, "hadi hadi, doğru söyle" diye ısrar ediyorum bir de "vallahi telefonum yaa" diyerek telefonunu çıkardı cebinden. Gerçekten telefonuymuş. yok yere rezil oldum yani:18:
stres fln kalmıyo bende bu başlığa girince süpersiniz kızlarbi tane de benden gelsin
üni.2.sınıfta fln sevgilimle gölbaşında harika manzaralı bi restorana gittik. ama o zamanlar yeni çıkıyoruz daha böle en fazla
1 aydır fln görüşüyoruz. neyse gece gittik oraya. benim gözler de bozuk bu arada. 2.50 miyopum var ama daha lens almaya yetcek durumum yok o zamanlar öğrenci adamız yanigözlükde takmıyodum havamı bozuyo die anlıcanız kör gibi dolanıyodum ortalıkta bilen bilir 2 buçuk az buz bi numara deil. şimdi geldik restoranın kapısına önden ben gidiyorum içeri doğru bi adım atmala kafayı bi yere toslamam bir oldu anaammm dedim noluyo bu ne içerdeki herkes şaşkın şaşkın bize bakıyo. meğer kapı camdanmış ben içeri adım atıyo diye o hızla kafayı cama geçirmişim düşünün artık çarpışmanın şiddetini bi yandan kafamı tutuyorum bi yandan ay görmedim fln diyorum, içerdekiler de şaşkın bakışlarla nasıl görmedin kocaman kapıyı diyo duyuyorum
yaw çektiğim acıya mı yanıyım rezilliğime mi.. girdik oturduk garsondan buz istedi sevgilim balon gibi şişen kafam için...
lise deyince aklima geldi hemen anlatayım rezillik dolu anımı. lisedeyiz sınıfta derslerde gizli gizli bakıştıgımız tenefuste muhabbet ettiğimiz bir çocuk var bende kışları oldum olası hep hasta geciririm elimde selpakla gezerim hep bir gün sınıfta bie sey oldu ben tam gülerken burnumda saniyelik koca bir baloncuk olusmasınmı tam o an hoslandığım cocukla göz göze geldik yüzündeki tiksinti dolu ifadeyi asla unutmuyorum. ilişkimiz mi başlamdan bitti:))
sende sus çaktırma niye o neydi o neydi diye üstüne gidiyorsun canım
canım aslında o utangaçlıktan ileri gelen birşeydi, ne diyeceğimi bilemedim o an. beni teselli etmek için telefonum diyor sandım
bir telefon olmasaydıda gerçekten benimki gibi malum şey olsaydı
ay bir tane daha benden.....eşimle yeni evliyiz işten geldi duşa girdi neyse bende lahmacun içi hazırlıyorum elimede lahmacunu karıştırmak için eldiven taktım o an aklıma bir muziplik geldi:)))))eşimde bornozla tv izliyor ben eldiveni taktım geldim eşimin yanına.....
ben:hayatım aaa bornozunun arkası leke mi olmuş ne?dönde bir bakayım
eşim:aaa nolmuşkı aşkım:26:
neyse eşime arkasını dönderdim bakacağım ya güya eşim normalde fazla tüylü değildir ama bel kısmında azcık bişeyler var elimdeki eldivenle çarttttttt diye kıllarını çektim
eşim bir çığlık attı
nasılda kızıyor bana napıyosun sen diye ama ben bastım kahkahayı noldu çok mu acıdı diyeeeeeeaslında rezillik sayılmaz ama komık bir anımızdı eşimde yooo acımadıkı acımadıkı demeye başladı gülüştük
super yapmissin! bu arada killari aldigin eldivenleri tekrar mutfakda kulanmadin ya:)
bigün aramızdan biri. eşinize ilk ne zaman oldunuz diye bi kitap çıkarırda. burda ki yaşanılanları yazarsa yandınız ehehhele siz olduğunuz farkedilirse. gerisini düşünemiyorum
ahahahhaha güldüm güldümm durdum ya koptum resmennay bir tane daha benden.....eşimle yeni evliyiz işten geldi duşa girdi neyse bende lahmacun içi hazırlıyorum elimede lahmacunu karıştırmak için eldiven taktım o an aklıma bir muziplik geldi:)))))eşimde bornozla tv izliyor ben eldiveni taktım geldim eşimin yanına.....
ben:hayatım aaa bornozunun arkası leke mi olmuş ne?dönde bir bakayım
eşim:aaa nolmuşkı aşkım:26:
neyse eşime arkasını dönderdim bakacağım ya güya eşim normalde fazla tüylü değildir ama bel kısmında azcık bişeyler var elimdeki eldivenle çarttttttt diye kıllarını çektim
eşim bir çığlık attı
nasılda kızıyor bana napıyosun sen diye ama ben bastım kahkahayı noldu çok mu acıdı diyeeeeeeaslında rezillik sayılmaz ama komık bir anımızdı eşimde yooo acımadıkı acımadıkı demeye başladı gülüştük