arkadaşlar geçen gün eşimle uyuyoruz , yüzüme bir yumruk geldiiii, yataktan fırladım gözlerim dolduu neredeyse korkudan ağlıycam şoook geçirdim resmen, eşimi dürttüm
- ne oluyor ne yaptın?
- at at at geliyorduu...
- ata benzer bir yanım mı var.
dedim ve o şokla uyudum ve , ertesi gün hiç abartısız bir tekmee ile uyandım:
- yahu sen ne yapıyorsun bana tekme attın. dedim
-vallahi köpek gördüm koşarak geliyordu ısıracaktı beni dedi.
- dün at, bugün köpek senin bana garezin mi var, uykuda rüya gördüm bahanesi ile yapıştırıyorsun dedim ve sinirlendim, uyudu eşimm..
bende pusuda bekliyorum onun dalmasını baktım horluyor dedim gonca iş başına geç...
Ben eşimin yüzüne bir tokat attım bu sıçradıı ne oldu ne oluyor dedi
dedim korkma sivri sinek gördümde...
benimki rezillikten çok şabalak gibi ortada kalmak diyelim...yeni evliyiz zaten bikaç ay öncede sırf oynaşmak olsun maksat diye eşim bilgisayarla uğraşırken filmlerde gördüğüm birşeyi deneyeyim dedim.hani türkan şorayın sultan filminde adam sinemada ensesine üflüyorya onu yapayım dedim...arkadan hafifff hafiff üflemeye başladım ensesine..ne dese beğenirsiniz??? -üşüyom ben yaa!!!!! zınk kaldım ben,ne yaapcağmı bilemedim
ayyy lionessss'in yaşadığının tam tersini yaşadım benn
Sevgilimle otobüste eve gidiyoruz, yanyana oturduk ve koluna girdim, o sırada dirseğim malum taraflara denk geldii ve sert bişey koluma çarptı, ben hemen çektim kolumu tabi, ama o kadar utandım kibir de aptal gibi "o neydi yaa" "neydi o?" "koluma çarpan neydii?" diye bir sürü soru soruyorum ardarda, "ne olacak hayatım ya telefonum" dedi, "hadi hadi, doğru söyle" diye ısrar ediyorum bir de "vallahi telefonum yaa" diyerek telefonunu çıkardı cebinden. Gerçekten telefonuymuş. yok yere rezil oldum yani:18:
kızım otobüste oturup dururken malum bölgeye kolun çarpınca neden sertlik gelicek yumuşaklık gelir yani sanki erkekler 7/24 sert dolaşıyorlarda aklına hemen o gelmiş kuğzum
ayyy lionessss'in yaşadığının tam tersini yaşadım benn
Sevgilimle otobüste eve gidiyoruz, yanyana oturduk ve koluna girdim, o sırada dirseğim malum taraflara denk geldii ve sert bişey koluma çarptı, ben hemen çektim kolumu tabi, ama o kadar utandım kibir de aptal gibi "o neydi yaa" "neydi o?" "koluma çarpan neydii?" diye bir sürü soru soruyorum ardarda, "ne olacak hayatım ya telefonum" dedi, "hadi hadi, doğru söyle" diye ısrar ediyorum bir de "vallahi telefonum yaa" diyerek telefonunu çıkardı cebinden. Gerçekten telefonuymuş. yok yere rezil oldum yani:18:
Bu topiğe bayılıyorum ya.Benim niye hiç rezilliğim yok, ben de yazmak istiyorum derken bir tane geldi aklıma. Bunu unutmuş olduğuma da inanamıyorum yani.
Lise ikiye gidiyodum. Bir gün okuldan çıktım, eve doğru yürüyorum, yanımda da kimse yok o gün. Neyse, arkamdan biri geliyo pıt pıt. Yolu yarıladım çocuk hala arkamda. Ben dönüp tip tip bakıyorum, cık cık cık diye sesler çıkarıyorum, hani rahatsız olduğumu anlasın da peşimi bıraksın diye. Çocuk gitmiyo. Bir de böyle belli belirsiz "afedersiniz, bir dakika bakar mısınız" falan diyo. En sonunda dayanamadım, döndüm, "kardeşim ayıp değil mi kırk saattir arkamdan geliyosun, ne istiyosun ya" diye haykırdım resmen. Çocuk utana sıkıla, "eteğiniz arkanıza sıkışmış, nasıl söyleyeceğimi bilemedim, özür dilerim" diyip başı önde koşa koşa gitti.Ben onca yolu götüm açık gelmiş olmanın verdiği şokla bir müddet götümü kapatmadan çocuğun arkasından bakakaldım.
çok kötü :)) buna benzerini bende yaşadm ama allahtan arkamdaki uyaran kişiyi terslememiştm :))
Sen bir nebze de olsa şanslıymışsın bana göre.
Bu topiğe bayılıyorum ya.Benim niye hiç rezilliğim yok, ben de yazmak istiyorum derken bir tane geldi aklıma. Bunu unutmuş olduğuma da inanamıyorum yani.
Lise ikiye gidiyodum. Bir gün okuldan çıktım, eve doğru yürüyorum, yanımda da kimse yok o gün. Neyse, arkamdan biri geliyo pıt pıt. Yolu yarıladım çocuk hala arkamda. Ben dönüp tip tip bakıyorum, cık cık cık diye sesler çıkarıyorum, hani rahatsız olduğumu anlasın da peşimi bıraksın diye. Çocuk gitmiyo. Bir de böyle belli belirsiz "afedersiniz, bir dakika bakar mısınız" falan diyo. En sonunda dayanamadım, döndüm, "kardeşim ayıp değil mi kırk saattir arkamdan geliyosun, ne istiyosun ya" diye haykırdım resmen. Çocuk utana sıkıla, "eteğiniz arkanıza sıkışmış, nasıl söyleyeceğimi bilemedim, özür dilerim" diyip başı önde koşa koşa gitti.Ben onca yolu götüm açık gelmiş olmanın verdiği şokla bir müddet götümü kapatmadan çocuğun arkasından bakakaldım.
ne biliyim yaa, yanımdayken sertleşir belkiiibir de o telefonunu cebine koymazdı pek zararlıymış, kısırlaştırıyormuş diye , ceketinin veya montunun cebine koyardı hep. Ama havalar ısınıp ceketini artık giymediği bu olaydan sonra dank etti
kız ALLAH iyiliğini versin emi yanımdayken sertleşir belki haaa vay vayy bak sen olabilüüü tabi o an otobüste otururken gizliden neler yaptığınıza bağlı o
seninkide az değilmiş haa yalnız kısırlık olcak diye teli cebe koymamalar falan
yok kız aslında çok usluyuzdur biz, burada anlatınca böyle oldu:78:
Hep söylediğim gibi, 1.80 boyunda, 85 kilo cüssesinde, İstanbul'dan ensesine vurduğunda, Konya'ya yuvarlanarak ekonomik bir biçimde gidebilen bir insanım.
Gene o zamanlar sevgiliyiz.Çay bahçesinde buluşmuş, kokmuş çay içmişiz üzerinize afiyet.Sonra çay bahçesinin dibinde bir park görüyorum.Eski Türk filmlerindeki gibi salıncaklara binelim, sallanalım, romantizmin dibine vuralım diye parlak bir fikirle eşimle salıncaklara doğru gidiyoruz.Biniyoruz yan yana.5 dakika, 10 dakika derken eşim sıkılıyor, "hadi gidelim" diyor ama git gidebilirsen.Daha doğrusu salıncaktan poponu kurtar kurtarabilirsen.Bana göre bir ömür süren azap anlarında başlıyorum içimden kendi kendime söylenmeye :"Sendeki popo, üçlü koltuğa oturduğunda, iki minderi kaplayan bir popo, ne demeye çocuk salıncağına binersinki?Romantizm istiyorsan önce boğazını tutacaksın, seni pis şişkooooo".Tabii eşime de çaktırmamak için naz, cilve fora.Sanki salıncakta değilim de cennete giden kayığa binmişim, hiç inesim yok havalarındayım.Allahım ne azap, dedim şimdi itfaiye gelecek, salıncağı kesip beni kurtaracak, ertesi gün 3. sayfada "Salıncağa sıkışan şişko kızı, 3 saat sonra itfaiye görevlileri zor kurtardı, hatta bu arada bir de utanmadan acıktığını söyleyerek yemek bile istedi, şok şok,şok".Artık rabbim sesimimi duyuyor, utançtan deli kuvvetimi geliyor ama çıkıyorum salıncaktan.Benimki hala nerde bir salıncak görse "ilk tanıştığımızda zor inmiştin, sen çok seversin salıncakları, bin istersen" diyor ama ben o gün yemin ettim nerde bir salıncak görsem çaktırmadan taş atar, yüzüne bile bakmaz kaçarım oracıktan.Pis salıncaklaaaarrrrr!!!
Hadi bu benim orantısızlığım, ya buna ne demeli?Cumhuriyetin ilanından sonraki günlere denk gelen bir dönemde 40 beden olmuşluğum ve bir kaç tane yazlık el kadar etek almışlığım var.Sonraki dönemlerde hep 42-44 olduğumdan onlar dolabımda gelinlik misali anlamlı ve bir kez giyilmiş olarak saklanır hala.Eşimin onlardan birini bulmasıyla olay gelişir.Israr ısrar üstüne giymemi ister.(Bundan sonraki kısım hem şişkoluk hem cinsellik içerir dikkat)Etek banyoda kafadan kazak giyermişcesine giyilir.En fazla sütyenin altına kadar iner.Çünkü belim traktör lastiği, kalçalar yukarda zaten tanımlanmış durumda.Etek de bir karış olunca, donun üstünde biten bir etekli ucube olarak yatak odasına girerim.Benimki başlar sırnaşmaya,
-şimdi bu eteğin düğmesini açıp, fermuarını indireceğim
-(şimdi z.çtın winstonlight, zaten düğme de fermuar da kapanmamış, rezilliğee geeel)
-Sonra da ayak parmaklarına kadar sürükleyip, çıkartacağım bu eteği.
-(dişinle belki tır çekebilirsin ama bu dediğin imkansız, o etek belden bile aşağı inemez)
-Sen de heyecanlısın değil mi hayatım? Neden konuşmuyorsun?Ne düşünüyorsun?
-(Yarın ilk iş diyete başlayacağım, ben bir pis şişkoyum)
Sonrasında etekle olayın daha heyecanlı olacağına inandırmam, iş sonrasında eteğin üstüme terden deli gibi yapışması, üstten de çıkmaması, banyodaki saç makasıyla bir güzel keserek çıkartmam, hemen çöpe atmamla bir şişkoluk anısına daha imza atmış bulunmaktayım.
Not1: Bunu yazarken bile bir yandan dondurma yiyen bir pis şişkoyum.
Not2:Kocam zannediyorumki ileri derecede hipermetrop, yoksa 40 beden eteği 44 beden karısına giymesi için teklif bile etmezdi.
Not3:Kararlıyım en kısa sürede o 40 beden geri kalan eteklere girip, en miniğinden bir salıncağa binip, o salıncaktan ve tüm salıncaklardan öcümü alıncaya kadar sallanacağım üleeeen.Arz ederim.