Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

benimki rezillikten çok şabalak gibi ortada kalmak diyelim...yeni evliyiz zaten bikaç ay öncede sırf oynaşmak olsun maksat diye eşim bilgisayarla uğraşırken filmlerde gördüğüm birşeyi deneyeyim dedim.hani türkan şorayın sultan filminde adam sinemada ensesine üflüyorya onu yapayım dedim...arkadan hafifff hafiff üflemeye başladım ensesine..ne dese beğenirsiniz??? -üşüyom ben yaa!!!!! zınk kaldım ben,ne yaapcağmı bilemedim

Nefes alamadım gülmekten.

güzel fantazi

ayyy lionessss'in yaşadığının tam tersini yaşadım benn

Sevgilimle otobüste eve gidiyoruz, yanyana oturduk ve koluna girdim, o sırada dirseğim malum taraflara denk geldii ve sert bişey koluma çarptı, ben hemen çektim kolumu tabi, ama o kadar utandım ki bir de aptal gibi "o neydi yaa" "neydi o?" "koluma çarpan neydii?" diye bir sürü soru soruyorum ardarda, "ne olacak hayatım ya telefonum" dedi, "hadi hadi, doğru söyle" diye ısrar ediyorum bir de "vallahi telefonum yaa" diyerek telefonunu çıkardı cebinden. Gerçekten telefonuymuş. yok yere rezil oldum yani:18:

kızım otobüste oturup dururken malum bölgeye kolun çarpınca neden sertlik gelicek yumuşaklık gelir yani sanki erkekler 7/24 sert dolaşıyorlarda aklına hemen o gelmiş kuğzum

kızım otobüste oturup dururken malum bölgeye kolun çarpınca neden sertlik gelicek yumuşaklık gelir yani sanki erkekler 7/24 sert dolaşıyorlarda aklına hemen o gelmiş kuğzum

ne biliyim yaa, yanımdayken sertleşir belkiii bir de o telefonunu cebine koymazdı pek zararlıymış, kısırlaştırıyormuş diye, ceketinin veya montunun cebine koyardı hep. Ama havalar ısınıp ceketini artık giymediği bu olaydan sonra dank etti

hahaaa:)))).......................

Son düzenleme:

çok kötü :)) buna benzerini bende yaşadm ama allahtan arkamdaki uyaran kişiyi terslememiştm :))

öldüm gülmektenn yaaaaaa :))))))))))))

ahahaha süpermiş bende anlatmak için düşünüyorum ne vardı diye aklıma gelir inşlh

kız ALLAH iyiliğini versin emi yanımdayken sertleşir belki haaa vay vayy bak sen olabilüüü tabi o an otobüste otururken gizliden neler yaptığınıza bağlı o
seninkide az değilmiş haa yalnız kısırlık olcak diye teli cebe koymamalar falan

yok kız aslında çok usluyuzdur biz, burada anlatınca böyle oldu:78:

koptum sana yaa çok şekersin

ay bir tane daha benden.....eşimle yeni evliyiz işten geldi duşa girdi neyse bende lahmacun içi hazırlıyorum elimede lahmacunu karıştırmak için eldiven taktım o an aklıma bir muziplik geldi:)))))eşimde bornozla tv izliyor ben eldiveni taktım geldim eşimin yanına.....

ben:hayatım aaa bornozunun arkası leke mi olmuş ne?dönde bir bakayım

eşim:aaa nolmuşkı aşkım:26:

neyse eşime arkasını dönderdim bakacağım ya güya eşim normalde fazla tüylü değildir ama bel kısmında azcık bişeyler var elimdeki eldivenle çarttttttt diye kıllarını çektim

eşim bir çığlık attı
nasılda kızıyor bana napıyosun sen diye ama ben bastım kahkahayı noldu çok mu acıdı diyeeeeeeaslında rezillik sayılmaz ama komık bir anımızdıeşimde yooo acımadıkı acımadıkı demeye başladı gülüştük

bidene dahaevliliğimizin ilk ayı eşim bırt olayından utanıyorrrbense gayet relaksım artık eşim oldu ya gelince rahatça bırakıyorumeşimde bana çaktırmadan yaparmış arada diğer odalara kaçardı sonradan çaktım neyse birgün çocuk odasına gitmiş ıkınıyor gazı birikmiş bana yakalanmamak için hemen yapıp yanıma gelecekti galibaben çaktım tabiki aa aşkım ne var ya relaks ol filan demiştim ama ben utanimmmmm demişti müzipçe çok gülmüştüm....ama şimdi nerdeee nerde olsa zart zort utanma arlanma kalmadıbazen diyorum aşkım keşke hep utansaymışında yanımda yapmasaymışın be diyeeeeeeacayip olanda forumda utanan bayanlar bizde tam tersi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…