Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

en taze rezillik benden,eşimle geçen akşam tartıştık sabah işe geldi kıllığına aklıma ne geldiyse msjla yazdım gönderdim,bu sabah hızımı alamadım bir sürü saydım döktüm yine msj gönderdim ama işi ilginç yanı iletim raporu İstanbul Güngören Belediyesinden"isteğiniz dikkate alınacaktır" demesi dünde anlamadım bugünde anlamadım,bende msjlara cevap beklerken tel.çaldı karşımda bir erkek dünden beri bize özel konulu msjlar geliyor sizden mi demezmi :KK17: ee şey evet ama nasıl olur dedim tel.hattım eşimin şirketinin hattı benide kodla aramaya dahil etti bende ne bileyim kısa kodla msj gönderdim...allahım tüm Güngören Belediye çalışanları herşeyi öğrendi :KK52:güleyimmi ağlayayımmı bilemedim çok kötü rezil oldum çok utandım çookkk :KK17:

ayy çok kötü olmuş yaaa eşin öğrendi mi peki

ben de lisede bi yemek yapıyım çorba yapıyım dedim evde abimin çorba kasesinin içinden lensimin biri çıkmıştı. ben de diyorum neden bulanık görüyrum gözüme bişey oldu diye. meğer lensim çorba tenceresine düşmüş...
cok guldum yaaa
dun gece biraz okudum valla gece uyurken altima kacircam diye korktum hele bitane vardi
annesi tanimadigi kadinla sarilip konusmus zaten orada koptum
:KK9::KK9::KK9::KK9:

şimdi biz mandıra keşfettik baya oldu tabı eşim her seferınde sütü getırıyo -poşetle getırıyo- poetin o sıkı agzını acmaya ugrasıyoo sonra acıncada coookk dıkkatlı bi şekılde dokuyor tencereye ...
yine böyle bi zaman eşim süt getırdı mandıradan poşetle..dedımki kendi kendime kızım şu sivri zekalıgını kocana gosterde süt nasıl dokulurmus prtik sekılde gorsun..eşimi beklemeye basladım maharetimi gosterecem yaaa :KK52: neyse eşim geldiiiii
bende poşeti elime aldım -3kg süt var- bak böyleeeeee ben gibi prtik olcan oğllummmmm dedim,deldim poşetiii :KK33: amaaa nasıl havalar kucumseyıcı bakıslar bendeee :KK51::KK52: bi baktımmmm amannn allahım butun süt fayansa ordandaa tezgahaaaa birikkk :KK53::18: ben bi panık :KK52:sütü tencereye denk getırmeye calısıyorummmm beceremıyorum heryanımmm süttt olduuuu zatennn :KK4::KK22:

megerr eşimeee hava atacammmm diyeee bıçagın sivri yerıni posetin tam ortasına batır ordan sütler foşşşş diyee mutfagın fayansa gitsin(tek tesellim allahtan tezgah tarafındanki fayans tarafını delmek) ...
eşimde hiççç söylemiiiooooo :KK4: bozuntuyada vermıyooo ölee saf saf gulerek güyaa hayran hayran bakıyooo banaaa :KK22:

bunuda diline doladııııı her süt getirdiğinde bide taklidimi yapıoooo beni sinirrr ediooo :KK19::KK20::KK36:

rezil olduguma mı yanayım yoksa sütü ziyan ettiğime mi :KK19::KK50:

ayy çok kötü olmuş yaaa eşin öğrendi mi peki

hayırr aslaa...ama kötü şeyler yazıyordu arabesk falan :KK52: bide telefonu kibarca açıyorum açıyorum aloo buyrun diye,adam demiştir bu sese bu konuşmaya bu yazım dili yazık adama diye düşünmüştür :KK52::KK52:

eski yazıları okurken aklıma geldi nikah günü takma kirpik taktırdım gözlerim oldu Türkan Şoray anlamlı anlamlı millete bakıyorum gülüyorum el sallıyorum nikah masasında neyse nikah memuru konuşuyor biz dinliyoruz derken pıt diye bişey oldu gözümün önümden karartı geçti kafamı masaya indirdim bir tutam kirpik bende nasıl panik allahım heyecandan kirpiklerim dökülüyo diyorum :KK52: takma kirpikleri unuttum bütün keyfim kaçarak heyecandan titreyen kocamda kirpiksiz biriyle evlendiğini görmesin diye elimle masanın tozunu alıyorum,CD izlerken herkes orada masanın tozunu almak nereden aklına geldi diyor kirpiklerim dökülüyo korkusuna eşimin ayağına basmayı bile unuttum :KK37:

Ya, 10 gündür okuyorum
daha 200. sayfaya gelebilmişim
400 küsür sayfa daha var
ve ben meraktan çatlıyorum acaba o 400 sayfada neler var diye
okuduğum 200 sayfa birbirinden ilginç rezilliklerle doluydu :)

ha birde bu rezilliklerin kitabını çıkartmak için hazırlıklar yapılmış
çıktımı acaba bu kitap merak ediyorum :)
eğer çıktıysa bir tane almak isterim.

kızlar ben o zamnlar 14 yasında felanım 31 çekme dıye bısey duydum tabı cok merk ettım sadece erkeklerle ılgılı bı durum oldugunu anladım ,neyse bı gun arkadasıma msj cektım bacım 31 cekmek ne demek felan dıye sordum bu mesaj erkek arkadasıma gıtmıs benım haberım yok sonra cvp geldı sevgılımden ,her ayın 31 nde erkeklerin belinden gelen bı sıvı gelır felan dıye teorık seyler anlatmıs da anlatmıs tabı ben sasırdım gıttım kızlara anlattım arkadasımın bırı subat 28 cektıgıde noluyomus felan dedı,bende utana sıkıla sevgılıme sordum o da subat ayı 28 cektıgın de de 28 cekılıyo sıvı agzından gelıyo felan demıstı,salak ya bende yıllar boyunca erkekelrınde kızlar gıbı adet gıbı bısey yasadıklarını sandım:63:

buna çok güldüm :))

kızlar ben o zamnlar 14 yasında felanım 31 çekme dıye bısey duydum tabı cok merk ettım sadece erkeklerle ılgılı bı durum oldugunu anladım ,neyse bı gun arkadasıma msj cektım bacım 31 cekmek ne demek felan dıye sordum bu mesaj erkek arkadasıma gıtmıs benım haberım yok sonra cvp geldı sevgılımden ,her ayın 31 nde erkeklerin belinden gelen bı sıvı gelır felan dıye teorık seyler anlatmıs da anlatmıs tabı ben sasırdım gıttım kızlara anlattım arkadasımın bırı subat 28 cektıgıde noluyomus felan dedı,bende utana sıkıla sevgılıme sordum o da subat ayı 28 cektıgın de de 28 cekılıyo sıvı agzından gelıyo felan demıstı,salak ya bende yıllar boyunca erkekelrınde kızlar gıbı adet gıbı bısey yasadıklarını sandım:63:

buna çok güldüm :))

ayyy lionessss'in yaşadığının tam tersini yaşadım benn:KK9::KK9:

Sevgilimle otobüste eve gidiyoruz, yanyana oturduk ve koluna girdim, o sırada dirseğim malum taraflara denk geldii ve sert bişey koluma çarptı, ben hemen çektim kolumu tabi, ama o kadar utandım ki:KK17: bir de aptal gibi "o neydi yaa" "neydi o?" "koluma çarpan neydii?" diye bir sürü soru soruyorum ardarda, "ne olacak hayatım ya telefonum" dedi, "hadi hadi, doğru söyle" diye ısrar ediyorum bir de:KK53: "vallahi telefonum yaa" diyerek telefonunu çıkardı cebinden. Gerçekten telefonuymuş.:KK17::KK1::KK1: yok yere rezil oldum yani:18:

offf süpermiş bu:KK1::KK1:

en taze rezillik benden,eşimle geçen akşam tartıştık sabah işe geldi kıllığına aklıma ne geldiyse msjla yazdım gönderdim,bu sabah hızımı alamadım bir sürü saydım döktüm yine msj gönderdim ama işi ilginç yanı iletim raporu İstanbul Güngören Belediyesinden"isteğiniz dikkate alınacaktır" demesi dünde anlamadım bugünde anlamadım,bende msjlara cevap beklerken tel.çaldı karşımda bir erkek dünden beri bize özel konulu msjlar geliyor sizden mi demezmi :KK17: ee şey evet ama nasıl olur dedim tel.hattım eşimin şirketinin hattı benide kodla aramaya dahil etti bende ne bileyim kısa kodla msj gönderdim...allahım tüm Güngören Belediye çalışanları herşeyi öğrendi :KK52:güleyimmi ağlayayımmı bilemedim çok kötü rezil oldum çok utandım çookkk :KK17:

şimdi biz mandıra keşfettik baya oldu tabı eşim her seferınde sütü getırıyo -poşetle getırıyo- poetin o sıkı agzını acmaya ugrasıyoo sonra acıncada coookk dıkkatlı bi şekılde dokuyor tencereye ...
yine böyle bi zaman eşim süt getırdı mandıradan poşetle..dedımki kendi kendime kızım şu sivri zekalıgını kocana gosterde süt nasıl dokulurmus prtik sekılde gorsun..eşimi beklemeye basladım maharetimi gosterecem yaaa :KK52: neyse eşim geldiiiii
bende poşeti elime aldım -3kg süt var- bak böyleeeeee ben gibi prtik olcan oğllummmmm dedim,deldim poşetiii :KK33: amaaa nasıl havalar kucumseyıcı bakıslar bendeee :KK51::KK52: bi baktımmmm amannn allahım butun süt fayansa ordandaa tezgahaaaa birikkk :KK53::18: ben bi panık :KK52:sütü tencereye denk getırmeye calısıyorummmm beceremıyorum heryanımmm süttt olduuuu zatennn :KK4::KK22:

megerr eşimeee hava atacammmm diyeee bıçagın sivri yerıni posetin tam ortasına batır ordan sütler foşşşş diyee mutfagın fayansa gitsin(tek tesellim allahtan tezgah tarafındanki fayans tarafını delmek) ...
eşimde hiççç söylemiiiooooo :KK4: bozuntuyada vermıyooo ölee saf saf gulerek güyaa hayran hayran bakıyooo banaaa :KK22:

bunuda diline doladııııı her süt getirdiğinde bide taklidimi yapıoooo beni sinirrr ediooo :KK19::KK20::KK36:

rezil olduguma mı yanayım yoksa sütü ziyan ettiğime mi :KK19::KK50:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Gece gece iyi gülüyoruz yaa sayenizde valla:KK9::KK9::KK9:

Benim de olursa hemen yazıcam buraya

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

bulundugumuz ilçeye yenı tasındık ,hiçbiyer bılmıyoruz böyle ..sadece otogarla ev arasına giden vasıta dısında.. yine böyle otogardan gelırken sagıma soluma bakına bakına geldım hani az çok oğreneyım diye... sonra bi baktım aaa burdaa alısverıs merkezi varmıs demek tamam bunu aklımda tuttum dedim:21:.. evıme geldıgımde haftasonuydu sanırım eşime dedımki bi yerde avm kesfettım hadi gidelim :KK52: eşim kemkum etsede benım iknalarıma dayanamadı (bu konularda eşimden daha girişgenim yada cesaretlıyım :KK1:) ee nasıl gitcez dedi eşim isteksizce...
bende bilmiş bilmiş yawrumm burdaki duragı boşuna koymadılar heralde dedım :KK51: başladık beklemeye ve ilk gelen belediye otobusune bındık,eşimde hala supheler var tabii bende sacmalama oluuuummmm doğru bındık demeye devam ederkennn anaaaaa bi baktııımmmmm :KK53: dümdüz gitmemizzz gerekennnn yoluuuuuu sağa saptık donemecteeennnn :KK53::KK52:ben üçbuçuk atmaya basladım ama caktırmamaya gayret edıyorum ... 1saat yol teptik eşim soruyor ee hala gelemedık mi bende ''cıkss daha var''edalarındayım :KK51::18::18: sonra son durak olan iskeleyeee vardık :KK4: eşim çok fenaa sınırlendi:KK52:... senın aklınaaa uyandandaaa diyee lafa basladı devamını getırmıyorum :KK9::KK9::KK9: aynı otobuse tekrar bındık evin ordaki duraga geri geldık :KK1::KK1: eşim bukadar gezmek bana yettı hadi eve gidelim derken aaa bı baktım x ucretsız servıs dıyooo..eşimin yakasından çekıstıree çekıştıre bındım..sofore dedımki x'e gidermi evet dedi adam yuzume bönbön bakarak :KK9: eşime yine kendımı haklı cıkartma derdındeyım:21::KK53:... bak goruyosumusun aşkım bıde ucretsız servisi varmıs buna daha cok sevındım dedım.. busefer doğru yoldaydık :KK9: rahattım nasılsa servısı vardı saga sola bakıp etrafı oğrenmeme gerek yoktu.. servis aracı duraktan içeri girdi yolcu alacak dıye dusunurken adam gayet cool bi sesle son durak demesin mi :KK53: :KK52::KK52: ben şokklardayımmm :KK53: eşimin gözlerine bakmak istemıyorum sinirden kudurdugunu dusunerekten :18::KK19:şöföre dedimki ''ee hani bu metroya gidiyordu suclarcasına adamı?? :nazar: adamda gayet rahat bi şekıldeee '''evet burası metro bak,son durak yani dedi istasyonu kastederek :KK52::KK52: aman Allahım basımdan asagıya kaynar sular dokuldu benım o an ,eşim artık bişey demıyordu diyemıyordu ,hiçbiyerı bılmedigimiz için nerde indik onuda bılmıyoruz ,çok zavallıydık ,,zavallıydı halımız :KK9::KK9::KK9: metrodan geri çıkıp baska bi durak bulduk ,yıne otobus beklemeye basladık.. :KK24:otobus geldi numarasından(ilk bındıgımız otobusten farklı bi numaralıydı) bıldım bızım mahalleden gecıyordu -eger yıne tutturamama durumu içindeysek bari aynı otobusle gerı evde durumumuz olsun dıye bindik :KK52::KK9: hem bi tedirginlik hem bi rahatlık gidiyoruz bakalım :KK55:bir bosvermıslık havasındayız ıkımızdee:KK1: uzaktan tabelasını gordum ohh dedım kesın doğru bindik bu seferr :21: ilerde baska durak yoktur diye 500m önce indik,hangi akla mantıga hizmetse :KK22::KK4: yürü babam yürü :KK4::KK1: nihayetınde zaferrr bizim olmustuuuu :KK76:ellerimde bi kupa olsaydı havaya diker evett evettt işte diye bagırasım bile geldiii yani:KK9::KK9::KK9:

market aşkına :KK52: heryerı öğrenmiş olduk eşimle bu sayedeee :21:

işin kotusu metro servısının sürücüsü ara ara taıkılır eşimle bana :KK19: nereye gideceksenız kesın tarif vereyım der :KK9::KK9::KK9:

Geçen hafta kapadokya gezisine gitmiştim. Orada asmalı konak'ın çekildiği yerde orası için meşhur olduğu söylenen sürmeler satılıyordu. Neymiş, göz için çok sağlıklıymış, hiç akmıyormuş, hatta suya bile dayanıklıymış falan. Özellikle yatmadan önce sürün diye de tavsiye verdi kadın bize sağolsun. Biz de kız grubu olarak mest olduk ve hemen aldık bir kaç tane. Sonra ben İstanbul'a geldim. Sevgilimle buluşacaktık yatmadan önce sevgilicime gözlerim güzel gözüksün diye çektim gözlerime sürmemi ve mışıl mışıl uyudum. Sabah 10da buluşup kahvaltıyı beraber yapalım diye anlaşmıştık. Bi kalktım saat 9:45 :KK53: geç kalmanın verdiği hışımla fırladım yataktan, hemen yüzümü yıkadım, en hızlı giyinişimi yapıp çıktım evden. Sevgilimin yanına geldiğimde tuhaf tuhaf bakıyordu suratıma:KK53: Acaba sürme yakışmadı mı diye düşünmeye başlamıştım:KK5:
Sonra sevgilimin "Hayatım sizin evde soba yoktu bildiğim kadarıyla di mi?" sorusu geldi. Ben de "evet doğalgaz kullanıyoruz" dedim.
"O zaman sen kömürü nerden buldun da her yerine bulaştırdın" demesin mi kahkahalar eşliğinde:KK52: çantamdan aynayı çıkarıp kendime bakmamla şok oldum:KK53: yanağım, çenem, dudağım, burnum her yerimde kapkara lekeler:KK52: sabah da aynaya bakmıştım halbuki, artık ya uyku sersemi görmedim ya da sadece gözlerime baktım:KK53:
Hatta eve bi geldim sabah yüzümü sildiğim havlu da kapkara olmuş. :KK1:
"kömür gözlüm" falan tabirleri olur ya sevgililer arasında, benimki de bana artık "kömür çenelim", "kömür dudaklım", "kömür burunlum" diyerek dalga geçiyor.:KK53:
Bu arada kadınlar sürmenin akmaması konusunda beni kandırdılar ama suya dayanıklı olduğu doğruymuş. Çıkarana kadar canım çıktı:KK47:

Evveet, işte taze taze rezilliğim:
Bugün sevgilicimle bi alışverişveriş merkezinde buluştuk. Ben her zamankisi gibi çok sıkışmıştım:KK37: buluşur buluşmaz wc'ye gitmek istedim, en üst kattaki wc'ye çıktık, sevgilim de beni kapıda bekliyor.
Ben halka açık yerlerde alafranga tuvaletlerden azıcık iğrenirim ve hiç rahat edemem, ayıptır söylemesi bacaklarımı klozete değdirmeden yapmaya çalışırım:KK17: Yine aynı şekilde yaptım, daha sonra taharet için kullanılan suyu bir açtım, birden öyle tazyikli ve çok geldi ki iç çamaşırımın arkası tamamen sırılsıklam oldu.:KK5: bir de açık renk kot giymişim, pantolonumu çeksem arkası iç çamarışımdan dolayı ıslanacak ve altıma işemişim gibi belli olacak:KK52: ne yapsam ne etsem derken rezil olmak uğruna sevgilime "çok kötü bir şey oldu:KK43:" yazdım.O da "hayırdır sevgilim?" yazmış.. Keşke hayır olsaydı:KK5:
Ve rezilliğime rezillik katan o mesajı attım: "Şimdilik bana hiç bir şey sorma, avm'nin aşağısındaki markete in, ve bana bir tane külot al" :KK53:
o da sağolsun dediklerimi ikiletmeden harfiyen uyguladı.:KK1: tabi ben bu sırada hala tuvalette, pantolonum aşağı inik vaziyetteyim :KK52: Sevgilime külotu poşete iyice sarıp içeri giren bir bayandan 2. sıradaki kapıya getirmesini rica et dedim. Bu kısımda baya direndi, ama yanında pantolonunun arkası full ıslak bir kızla dolaşmak isteyip istemediğini sorunca mecbur kabul edip uyguladı.:KK1: Orada çalışan temizlikçi kadına rica etmiş, aldım paketimi, "acaba nasıl bir şey almış" korkuları eşliğinde açtım. Neyse ki fantezilerini bu zor duruma alet etmemiş:KK23::KK1:
Orada zar zor çıkardım iç çamarışımı, giydim ve hiç utanma emaresi göstermeden çıktım dışarı:KK37:. benimkindeyse sinsi bir gülümseme:63: Sorduğu ilk soru da "doğru söyle hayatım, altına mı işedin?" oldu.:KK53: Olayı anlattım, hala aklında işediğime dair tereddütler kalsa da daha önceki rezilliklerimden dolayı işesem dahi ondan saklamayacağımı tahmin etmeli.:KK52:
Bu arada gitmiş külotun "Large" bedeninden almış:KK47: ve benim kıyafetlerim de hep "Medium"dur. "Sen bana büyük popolu demeye mi çalışıyorsun?" kavgası yaptım bir de:KK47: "bedenlerine hiç dikkat etmedim ki, hepsini standart beden sandım" diyor eşşek:63:
Bugün de ciddi bir meseleyi konuşmak için buluşmuştuk ama ciddiyet falan kalmadı sayemde...

koptum resmen karnim agrilar girdi :KK70: cok yasayin emi hahahaha... Allah ayirmasin canim

eski yazıları okurken aklıma geldi nikah günü takma kirpik taktırdım gözlerim oldu Türkan Şoray anlamlı anlamlı millete bakıyorum gülüyorum el sallıyorum nikah masasında neyse nikah memuru konuşuyor biz dinliyoruz derken pıt diye bişey oldu gözümün önümden karartı geçti kafamı masaya indirdim bir tutam kirpik bende nasıl panik allahım heyecandan kirpiklerim dökülüyo diyorum :KK52: takma kirpikleri unuttum bütün keyfim kaçarak heyecandan titreyen kocamda kirpiksiz biriyle evlendiğini görmesin diye elimle masanın tozunu alıyorum,CD izlerken herkes orada masanın tozunu almak nereden aklına geldi diyor kirpiklerim dökülüyo korkusuna eşimin ayağına basmayı bile unuttum :KK37:

:)))))) koptm yaaaa :))

Geçen hafta kapadokya gezisine gitmiştim. Orada asmalı konak'ın çekildiği yerde orası için meşhur olduğu söylenen sürmeler satılıyordu. Neymiş, göz için çok sağlıklıymış, hiç akmıyormuş, hatta suya bile dayanıklıymış falan. Özellikle yatmadan önce sürün diye de tavsiye verdi kadın bize sağolsun. Biz de kız grubu olarak mest olduk ve hemen aldık bir kaç tane. Sonra ben İstanbul'a geldim. Sevgilimle buluşacaktık yatmadan önce sevgilicime gözlerim güzel gözüksün diye çektim gözlerime sürmemi ve mışıl mışıl uyudum. Sabah 10da buluşup kahvaltıyı beraber yapalım diye anlaşmıştık. Bi kalktım saat 9:45 :KK53: geç kalmanın verdiği hışımla fırladım yataktan, hemen yüzümü yıkadım, en hızlı giyinişimi yapıp çıktım evden. Sevgilimin yanına geldiğimde tuhaf tuhaf bakıyordu suratıma:KK53: Acaba sürme yakışmadı mı diye düşünmeye başlamıştım:KK5:
Sonra sevgilimin "Hayatım sizin evde soba yoktu bildiğim kadarıyla di mi?" sorusu geldi. Ben de "evet doğalgaz kullanıyoruz" dedim.
"O zaman sen kömürü nerden buldun da her yerine bulaştırdın" demesin mi kahkahalar eşliğinde:KK52: çantamdan aynayı çıkarıp kendime bakmamla şok oldum:KK53: yanağım, çenem, dudağım, burnum her yerimde kapkara lekeler:KK52: sabah da aynaya bakmıştım halbuki, artık ya uyku sersemi görmedim ya da sadece gözlerime baktım:KK53:
Hatta eve bi geldim sabah yüzümü sildiğim havlu da kapkara olmuş. :KK1:
"kömür gözlüm" falan tabirleri olur ya sevgililer arasında, benimki de bana artık "kömür çenelim", "kömür dudaklım", "kömür burunlum" diyerek dalga geçiyor.:KK53:
Bu arada kadınlar sürmenin akmaması konusunda beni kandırdılar ama suya dayanıklı olduğu doğruymuş. Çıkarana kadar canım çıktı:KK47:

kömür burunlum hee :KK70: neyse bari kapadkyaya gidersek aklımzda bulunsn bu :))

bi tane daha yazayım gerçi benimkiler eşime değil ama olsun:)
genç kızlık zamanlarımız..amcamların yazlık evi var onlarda kalıyorum kuzenimle çok iyi anlaşırdım neyse ev böyle köyün dışında bir yerde etraf zifir karanlık doğal olarak köy evi ..amcamlarında bir köpeği var kangal cinsi boynunada şu zincirli tasmalardan takıyolardı..biz balkonda oturyoruz kuzenimle.balkonun lambası yanıyo ama(balkon dediğimde böyle iki basamak etrafı açık evin önüne çıkıntı yapılmış yani)neysekarabaşın (köpeğin) tasmasının sesi geliyo böyle şıngır şıngır bende kalktım bakıyorum karanlık ama gel oğlum muc muc muc gel bebişim yapıyorum görmüyorum tabi bak sana mamalar vericem gel ajkooom yapıyorum kuzenim arkadan gehh yavrım gehh anana diyo abartarak biz ikimiz yalnız olduğumuz için kudurdk böyle abuk sabuk şeyler diyerek çağırıyoruz köpeği ben tam dudaklarımı uzatmış muc muc yaparken köyün muhtarı ışıkta karşımda belirdi :))ben o an yer yarıldı içine girdim meğer adam anahtarı sallayarak yürüyomuş ki karanlıkta haşarat hayvan filan olmasın ayağının altında diye..adam hiç bozuntuya vermedi kızım babanı çağır evdeyse diye geçti yan tarafa tabi biz kuzenimle içeri kaçtık rezil olmuştuk adama hehe:)

bir de lise yıllarımdan var yani çok var da aklıma gelen:)
cuma günleri okulun önünde toplanıp istiklal marşını okuruz hani..
bizim lise bayağı kalabalık ..okulun yüksek merdivenlerinden inip bahçeye inerek sıra olurduk..
bir cuma günü baktım millet ip gibi dizilmiş tek tük benle birlikte çıkanlar var..güneş batıyo gözüme vurmuş tamda, bende merdivenlerden bizim sınıfın sırasını arıyorum güneş vurduğu içinde epey bakındım bi ara gözümün alt kısmına bir karartı ilişti anaaam benim etek rüzgarla birlikte çeneme kadar tam yol ilerlemiş..
bütün okul aşağıda beni izliyo..
mevsim bahar çoraplar ınceee çok ıncee:)
sıradaki kız arkadaşım yanıma koşarak gelip, ufukta kara göründü artık inebilrisin kaptan diye kafa bulmuştu benle:)))

burayı okurdum hep.ta en başından beri.kendime sorup durdum ben hiç rezillik yaşamadım mı kocişe karşı yaa?yok hiç aklıma gelmiyordu.Allah unutturmuş herhalde ama dün geldi aklıma.ama ne olay bakın da çatlayın gülmekten:KK52:
10 sene evvel,kiradayız.evin kapısı camı üfürükten.eşimde çok tırsıktır.kapı baca sonuna kadar kilitler yatmadan.son zamanlarda da yatak odasını kilitlemeye başlamıştı.ama kiltte sorun vardı.arada takılıyor ve çok zor açılıyordu.yapma kalcaz burda dedimse de dinlemedi.
neyse bi gece çişim geldi kalktım kapıya gene kilitli.sinirlendim yine yaptı diye.açmaya çalıştım açılmıyo.anam öyle sıkıştım ki.kaldırdım eşimi kalk şu kapıyı aç diye sinirli sinirli.yok anam açılmıyor meret.:KK30:ölücem artık.yok tutamıyorum.aynalı komidinin üstünde süslü bir saksı vardı içi boş.onu kestirdim gözüme.ya ona yapıcam ya da yere.başka seçeneğim yok.:KK53:dayanamıyorum dedim eşime ana avrat düz gide gide saksıya işedim.tabi 10 cm çapı olan bişeye ne kadar tutturulursa artık.yer gök çiş.:KK30:eşim naptı derseniz.kapıyı kilidi bıraktı yerlerde sürünüyor gülmekten:KK52:.o güldükçe benim sinirim daha da bilendi.söylendim durdum:KK47:o günden sonra kapı bi daha kilitlenmedi.eşim ne zaman çişim gelse saksıyı getireyim mi dedi.:KK47:uzun zamandır söylemiyordu.unutmuş sanıyordum.ama dün akşam hamilelikten dolayı zor yetiştim tuvalete.arkamdan gelip saksı lazım mı dedi.cins adam cins gıcık:KK47::KK47::KK47:

saglık sorunum nedeniyle ameliyat olmustum sonrasında narkozdanmıdır içtiğim ilaçlardanmıdır nedir kabız (konstipasyon)olmustum ..
hatta yıdıgım çıkmıyor diye yemeden içmeden kesılmıstım :KK1: kılo bilem vermıstım yani :KK52:
yine böyle bigun çıkmayacagını bile bile ama belkim diye dusune dusune gittim :KK14::KK1: beklıyorum ... yok... inat ettim bugun cıkacak dıyeee :KK23::KK53: eşimde ben wcden çıkmayınca korkmus ,hani ameliyatlıyım bişey mi oldu diye kapıya vurmuş ... tabii benden sess yok :))) yine vurmusss... yine ses yokk... :):) kapıyı bi açıyor ben kıpkırmızı bi surat ıkınmakla mesgulum :KK17: okadar konsantre olmusumki kapıyı caldıgını bile duymamısım :KK9::KK9::KK9: tabii eşim benı oyle gorunce çok kızdı dikişlrini patlatacaksın delirdin mi diye :KK20: bendeki savunma ''patlarsa patlasın kabız olmak nası bi duygu sen bılıyomusun'' :KK9::KK9:maalesef evimdeki 2wcde klozet oldugu için mi nee yok allahım yapaıyorum delircem o derece :KK35::KK35: ağlama krizleri gelmeye basladı bende sinirimden ne yapacagımıda sasırdım -allah kımsenın basına vermesın - sürekli ıkınmaktan tansiyonum dusuyo kalp carpıntım kulaklarımda o derece kotu oldum yani..
bayılma durumlarım gecınce tekrar savasmak için wcye gıdıyorum daha bi hırslaa :KK52::KK9::KK9:
klozetyin tepesinde dört donuyorum yok allahım yok cıkmıyor :KK47:
son care olarak :KK28: gözume dusakabını kestirdim :KK52: eşimede çık dısarı diye bagırıyorum artık hırsımı ondan cıkartmaya basladım
eşim bölee :KK53: oraya nasıl yapmayı dusunuyosun dedi ,ben yapar temızlerım sen yeterki cık dedım :KK9::KK9::KK9: tam hazırlandım eşim elinde havlu kagıtla geri geldi ,malum seyı ona sarcakmısım :KK53: kocamdaki aklaaa bak beee :KK9::KK9:çok ıkınma diye tembıhledi geri cıktı :KK36: dusakabıne ağlaya zırlaya cömeldim titreye titreye :KK43:ıkınmaya basladım ..ıhhh...mıhh..diye,
eşim dısardan bagırıyo çookkk ıkınmaaaaaa.... bende laf yetıstıyorummmm ıkıncaaaaammm işteeee :KK52::KK9: 30-45dk sonra ben muradıma erıyorum bir rahatlık uyku hali bende bir memnuniyetlık filan :KK52: batırdıgım yerıde temızledim pokuma söve sövee :KK9::KK9::KK9:
bu arada benım kullandıgım wc daire kapısının dibinde oldugundan ve wc havalandırmasından ötürü bütün apartmana (40 daireyiz)rezil rüsva oldum :KK52::KK47::KK47: komsu hanımlar dıyorduki senınle tempo tuttuk..ha gayret kızım dıye :KK53: :KK9: kımı dediki senın için yasın okudum dua ettım kabızlık zordur kızım dikkat kayısı yee dıyenler :KK53: :KK9::KK9:

hep eşimin yuzunden ıkınmaaa diye benı gazaa getırdı :KK52: bende eşime inat ıkındımmm bide belli etmek için ''ıkıncaaammm işte'' diye bagırdım :KK1::KK9::KK9:

eşim rüyasında denızın ortasında balık tutarken bir gumburtu duymus hemen havaya bakmıs ucakmı gecıo diye... gelen giden yokmus.. aradan zaman gecmıs balıkları tutmus eve donerken yıne bir gumburtu bölee insaattan gelen sesler gibi.. eşim soylenmeye baslamıs yine denizden alıyorlardaa yine denizin ortasına ev yapma hayallerı kuruyorlarda derken gözunu acmıs ,yine o gumburtuu :KK53::KK52: gözlerini yana cevirmiş:nazar: ağzım acık vaziyette horluyorummm kulagının dibinde... :KK52: bir iki dürttmüş yok tempoyu bozmamısım :KK9::KK9: sonra sarsarak uyandırdı benı hatırlıyorum :KK47: üstün acık kalmıs arkanı dön dıyerek :KK9::KK9: yalancıııııı :KK33:

X