bulundugumuz ilçeye yenı tasındık ,hiçbiyer bılmıyoruz böyle ..sadece otogarla ev arasına giden vasıta dısında.. yine böyle otogardan gelırken sagıma soluma bakına bakına geldım hani az çok oğreneyım diye... sonra bi baktım aaa burdaa alısverıs merkezi varmıs demek tamam bunu aklımda tuttum dedim
.. evıme geldıgımde haftasonuydu sanırım eşime dedımki bi yerde avm kesfettım hadi gidelim
eşim kemkum etsede benım iknalarıma dayanamadı (bu konularda eşimden daha girişgenim yada cesaretlıyım
) ee nasıl gitcez dedi eşim isteksizce...
bende bilmiş bilmiş yawrumm burdaki duragı boşuna koymadılar heralde dedım
başladık beklemeye ve ilk gelen belediye otobusune bındık,eşimde hala supheler var tabii bende sacmalama oluuuummmm doğru bındık demeye devam ederkennn anaaaaa bi baktııımmmmm
dümdüz gitmemizzz gerekennnn yoluuuuuu sağa saptık donemecteeennnn
ben üçbuçuk atmaya basladım ama caktırmamaya gayret edıyorum ... 1saat yol teptik eşim soruyor ee hala gelemedık mi bende ''cıkss daha var''edalarındayım
:18::18: sonra son durak olan iskeleyeee vardık
eşim çok fenaa sınırlendi
... senın aklınaaa uyandandaaa diyee lafa basladı devamını getırmıyorum
aynı otobuse tekrar bındık evin ordaki duraga geri geldık
eşim bukadar gezmek bana yettı hadi eve gidelim derken aaa bı baktım x ucretsız servıs dıyooo..eşimin yakasından çekıstıree çekıştıre bındım..sofore dedımki x'e gidermi evet dedi adam yuzume bönbön bakarak
eşime yine kendımı haklı cıkartma derdındeyım
... bak goruyosumusun aşkım bıde ucretsız servisi varmıs buna daha cok sevındım dedım.. busefer doğru yoldaydık
rahattım nasılsa servısı vardı saga sola bakıp etrafı oğrenmeme gerek yoktu.. servis aracı duraktan içeri girdi yolcu alacak dıye dusunurken adam gayet cool bi sesle son durak demesin mi
ben şokklardayımmm
eşimin gözlerine bakmak istemıyorum sinirden kudurdugunu dusunerekten :18:
şöföre dedimki ''ee hani bu metroya gidiyordu suclarcasına adamı??
adamda gayet rahat bi şekıldeee '''evet burası metro bak,son durak yani dedi istasyonu kastederek
aman Allahım basımdan asagıya kaynar sular dokuldu benım o an ,eşim artık bişey demıyordu diyemıyordu ,hiçbiyerı bılmedigimiz için nerde indik onuda bılmıyoruz ,çok zavallıydık ,,zavallıydı halımız
metrodan geri çıkıp baska bi durak bulduk ,yıne otobus beklemeye basladık..
otobus geldi numarasından(ilk bındıgımız otobusten farklı bi numaralıydı) bıldım bızım mahalleden gecıyordu -eger yıne tutturamama durumu içindeysek bari aynı otobusle gerı evde durumumuz olsun dıye bindik
hem bi tedirginlik hem bi rahatlık gidiyoruz bakalım
bir bosvermıslık havasındayız ıkımızdee
uzaktan tabelasını gordum ohh dedım kesın doğru bindik bu seferr
ilerde baska durak yoktur diye 500m önce indik,hangi akla mantıga hizmetse
yürü babam yürü
nihayetınde zaferrr bizim olmustuuuu
ellerimde bi kupa olsaydı havaya diker evett evettt işte diye bagırasım bile geldiii yani
market aşkına
heryerı öğrenmiş olduk eşimle bu sayedeee
işin kotusu metro servısının sürücüsü ara ara taıkılır eşimle bana
nereye gideceksenız kesın tarif vereyım der