- 29 Kasım 2011
- 1.286
- 11
valla bende gaz kaçağı çok olduğu için artık dayanamıyorum eşimin yanında kaçırıyorum ve alıştı bizimki bu duruma dedantör takcam sana doğal gaz boşa gitmesin diyort:)
ama bu benim için rezillik değil normal:)
ilk rezilliğim balayına gittiğimizde oldu.odaya girdik öğle vaktiydi mayomuzu giyip denize gitcektik,neyse giyindik ve tam eşim beni öpcektiki geri çekildi ve suratı büzüştü nooldu dediğimde aynaya bak dedi ve üst dudağımda burdumdan düşmüş kocaman bir sümük görünce kıpkırmızı olmuştum((((((((
Kocan uyumadiysa sakin ha siki tut yoksa benim kocam gibi b,klu karimmmmm deyip deyip guler
Henüz İşte Eve Teşrif Edemedi..
Korkuyorum Senin Yüzünden Rezil Bir Halde Karşılamaktan..
:))))))) ilahi ya çok güldümmm. çok kötü bir durum. ben sevgilimden öyle birşey isteyemezdim heraldeee :))
hahaha sende bayağ gaz kaçağı var o zaman.düşün artık seni kokundan tanıyo millet parfumunden tanır senin ki pırtından gerci o pırt değil basbayağı o....k
gül gül öldüm kızlaralemsiniz.birtane de ben anlatayım ama bu gerçekten rezillik
hamileyim ve inanılmaz derecede gaz problemi yaşamaya başladım ama öyle böyle değil.gaz sancılarından kıvranıyorum,doktor doktopr gezmeye başladım o derecedeyim.neyse bir akşam banyoya girdim,yıkanıyorum.banyo bitti çıkıcam artık,o an nasıl bir gaz geldi,ben de hazır banyoda ve yanlızım diye bırakıverdim kendimi.baya bir gürültü yaptıktan sonra banyo perdesini açmamla eşimle gözgöze gelmem bir olduadam şok olmuş bir vaziyette bana bakıyor.ben de hiçbir şey olmamış gibi aşkım şu havlumu uzatsana dedim.ne yapayım,o rezil durum kurtarılamazdı artık
benimki biraz iğrenç
doğumuma 1 hafta kalmıştı
sabah uyandık yataktan kalktım
birden olduğum yerde dondum kaldım veee tutamadım altıma yaptım :)))
altıma yaptım ben dedim. Ama ağladım ağlayacağım eşim önce şok oldu ağzı açık bana bakan ifadesini hala hatırlarım. Ardından öyle bir gülme krizine girdi ki o anda ölmek istemiştim utancımdan
şimdi kahkahalarla anlatıyorum hamile arkadaşlarıma aman diyorum sıkı tutun:)
25 kg alırsam olacağı buydu tabi o kadar baskıya dayanmadı alt taraf:))
ay bi alemmişsinizçok komik
ben de kendi düğünümde eşime rezil olmuştum:) eşime değil herkese aslında....nikah kıyıldığı sırada insan çok heyecanlanıyor,ben de epey heyecanlanmıştım:) nikah memuruda çok geveze ha bire konuştu...neyse nikah kıyıldı ben de eşimin ayağına basıyorum güyaaaYüzüne bakıyorum hiç tepki yok...devam ediyorum ezer gibi basmaya:) gene tepki yok,nikah memuru adlı eline mikrofonu; "gelin hanım ayağımı ezdiniz yeter artık" demesiyle ben kıpkırmızı oldum:)
bir tane daha:) eşimle beni ortak arkadaşlarımız tanıştırmıştı,aynı şehirdeydik,o beni eve bırakmayı teklif etmişti,ben 20 senedir yaşadığım şehirde evimizi bulamamıştımTabi çaktırmamak içinde burası diyip bi apartmanın önünde indim:) babamı aradım babaaa ben kayboldum demek için,telefon numaralarımızı kaydetmek için eşimi aramıştım en son,yanlışlıkla onu aramışım,alo demeden baaabbaa ben kayboldum dedim:) eşim de nasıl gülmüştü,geliyorum evladım dedi:)
Bitane daha anlatayim 1 ay kadar once ishal illetine tutuldum ama oyle boyle degil aksam kocam geldi 3 kere kosarak gittim sonunda karin agrimda gecince artik wcye cikmam herhalde dedim kocam bakti benim wc kosturmam kesildi tras olmak icin banyoya girdi o gidince bende gaz cikariyorum aklimca rahatim 2 dk gecmeden bi agri saplandi karnima kosarak gittim cik disari dedim donumu indirip oturdum ki ne goreyim altima yapmisim hamileyim kocamda wcnin kapsından bana bakiyomus isimi bitirdim tualet kagidindan bi tomar katladim odaya gidene kadar bulasmasin diye kocam telasla geldi kanaman mi var niye pecete koydun diye yok diyorum indir bakicam diyo aglamaya basladim ve dedim donuma s.mmm icin rahatladi mi cok guldu hala guler ama benim icin utanc otesi bi durumdu
hepinizin allah iyiliğini versin.süpersiniz!14yıllık evliyim bende malzeme bol.bakın bi tanesi de şöyle oldu:
doğum yapalı henüz 17ay olmuş ama niyeyse vücud toplanmıyo.bi sivri zekalı arkadaşım da streç folyoya kendini sararsan termal etki yapar ve incelirsin demişti.(kınamayın 20bile değildim o zaman!).VE EVET YAPTIM!!!!sorun şu ki fazla sıkı sarmışım.eşim işinden dönünce beni koltuğun üstüne şu michelin lastik adamı gibi buldu.pörtlek gözlerle bana baktı:aşkım naptın? ' böğürcesine:'ölüyorum...lan yardım et,nefes alamıyorum.'demiştim.önce elle denedi fakat panikten çıkaramadı koşarak makas aldı.tüm folyoları çıkarınca durdu baktı:'manyaksın sen!'demişti.utaniim miiii,güliim mi bilememiştim.
valla büyük konuşmayın, avm'deki onlarca kişiye arkanızdaki ıslaklıkla rezil olacağınıza sevgilinize rezil olmayı tercih ederdiniz siz de