Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Sayfayı sürekli takip ediyorum ve aklıma geldikçe "rezilliklerimi" yazıyorum. İşte bir tane daha :)
Bu arada benim bütün anılarım seneler evveline dayanıyor, bu da öyle tabii :)

Neyse efendim gelelim olay gününe.

O güne kadar market alışverişine ring seferleriyle gidiyordum. Bu seferler yarım saat ya da 45 dakika arayla oluyor burada.
O gün de gittim ama, bu kez bir farkla !!! bir gün önce aldığımız "arabamla"!!! :))))
Markete girdim alışverişimi yapıyordum, 15-20 dk olmuştu ki, bir anons..:KK42:
"x yöne gitmekte olan ring seferimiz 10 dakika sonra hareket edecektir. bu yöne gidecek olan müşterilerimizin servise gitmeleri bla bla bla" :KK55:

Ben anonsu duyunca aceleyle alışverişimi bitirdim, kasada işimi hallettim ve koşa koşa elimdeki poşetlerle servisteki yerimi aldım. Eve geldim. :KK53:

Öğleden sonra olduğu için, eve girer girmez marketten aldıklarımı yerleştirdim, yemek yaptım vs. derken akşam oldu, eşim geldi yemek yedik.
Masayı toplarken eşim, "Ya Marjinaly senin arabayı otoparkta göremedim, nereye parkettin?" diye sorunca,
Arabayla marketin otoparkına girişim, park edişim, film şeridi gibi gözlerimin önünden geçti...
Aaaaa :KK30:ben arabayı markette unuttummm!!
dedim.
Eşim önce yüksek sesle "yuhhhh şaka yapıyorsun dimi " :KK53: dedi :KK52:
Ama nasıl kötü oldum anlatamam.. Gerçekten kısa süreli şok yaşadım..
:KK14:

Sen kendini de unutursun bir yerde, insan nasıl unutur, hadi unuttu bu saate kadar nasıl hatırlamaz ya diye diye çıktık evden onun arabasıyla, marketin otoparkından arabayı aldık geldik :)))))

Alışkanlık işte napiim unutmuşum..:86:

bencede çok haklısın canım sevgiline söylemekle en iyisini yapmışsın bence:KK34:
ben de bi defasında üşütmüştüm hastaydım ve ishal olmuştum sonra alışverişe gidicektik annemle avm'ye resmen çantama kilot koymuştum nolur nolmaz diye yani:KK9:
ee ne demişler eşşeğini sağlam kazığa bağla sonra tevekkül et,önlemimizi alalımda gerisi ALLAH'ımıza kalmış:KK34:
ALLAH'tan bişi olmamıştı o gün:KK24:

valla çok mantıklı bir şey yapmışsın kuzum, artık bu olaydan sonra ben de hep yanımda külot taşımayı düşünüyorum:KK1:
O an hiç sevgilime rezil olcam diye düşünemedim, direk dışarıdaki insanlara karşı yaşayacağım rezilliği düşündüm ve külotumu istedim:KK9:

ne zamandir takip ediyordum,ne zaman moralim bozuk olsa bu topige gelirim:KK1:birgun otobusle istanbul ankara yolculugu yapiyoruz..iki cocugum,gorumcem,kayinbabam,temmuz ayi nasilda sicak..benim motor bozuk,bagirsaklarim yerinde durmuyor gurul gurul,neyse mola verdi sofor,kostum gittim wc ye..hiç bisey yok kuru gurultu:KK37:neyse mola bitti..yola devam sonra ben fenalastim karnim agriyor skistim,acil wc ye gitmem lazim,,gorumceye dedimki sorsana daha ne kadar var adam demezmi bir saat,cocuk skisti durmuyo bi yerde mola versek,sofor yok abla duramayiz dedi..nasil soguk terler dokuyorum..agliyorum bittim kimseye caktirmiyorum,sonunda geldik otobus durdu,gorumceye dedimki cocugun birini ben aliyorum digeri sende dursun wc bulmam lazim..kostur kostur wc ariyorum,soruyorum bide wc ne tarafta cocuk sikstida,sonunda buldum,hepsi dolu birisi bos ordada temizlikci var wc yi silio,cikarmisiniz dedim du bitirimde diyo.YAa CIK CABUUUKKKK kadin neye ugradigini sasirdi cikti,ben pantalonumu indirmeden..$irrrrrr gitti su gibi:KK37:camasirimi cikardim cope attim ciktim temizlikci beni beklio temizlicek kadin girdi AAAAA bu ne yuh dedi cikti bana bakti, hiç kendimi bozmuyorum ama aynadan sacimi basimi duzeltiyorum bacaklarim yapisik halde devam ettim,cok berbat bir gundu:KK1::KK1:

üniversıtede ıken çişini tutamayan bı kız arkadaşımız vardı,lokantada lahmacun yıyorduk bıkaç kişi, arkadaş gülünce tutamıyordu,tabı geyık yapıyoruz gülüyoruz,arkadaş bı gülmeye başladı ve altına işedi,sandalyeden nasıl akıyor şapır şapır..oturduk lahmacunlarımızı da yedık sonra bırımız hesabı verdı diğerlerımız tüyduk tabı:KK52::KK52:
şimdı olsa kaçmam tabı öğrencı aklı işte :KK52:

ben de lisede bi yemek yapıyım çorba yapıyım dedim evde abimin çorba kasesinin içinden lensimin biri çıkmıştı. ben de diyorum neden bulanık görüyrum gözüme bişey oldu diye. meğer lensim çorba tenceresine düşmüş...

ay bi kere de bu çıtçıtlı atletler vara. eğer onun çıtçıtını kapatmazsanız ve pantolonunuzu dikkat ederek giymezseniz o çıtçıtlı atletin arkası mutlaka dışarı çıkar ve sallanır.. ve ben bir gün ben öyle atletimin arkası dışarda otogardan eve kadar gittim. arkadan kilot gibi sallanıyo allahım ne rezillik. milet neler demiştir kim bilir

ayyy daha öncede buraya rezilliklerimi anlattım ama böylesi asla olmadı ya inşallahta bir daha olmaz.:18:..nasıl anlatsam valla anlatırken utanıyorum :KK17:,bir gün erkek arkadaşım annem ben oturuyoruz öyle sohbet falan ediyoruz ben erkek arkadaşımın yanındayım cebinde bir kabarıklık farkettim 3 yıldır çıkıyoruz bir kere bile cebinde ne var diye sormayan ben o gün soracağım tuttu.. işaret parmağımla dokunup bue neee,cebinde ne var dedim ama yumuşak bir şey hissettim :KK17:çocuk ne olduğu şaşırdı:KK53::KK53: ,hemen kendini çekti telefon dedi ama telefon masanın üstündeeeee:KK9::KK9::KK9:,meğer malum şeymiş:KK17::KK17: pantolondan sıkıştı herhalde potluk yaptı birazda yana mı kaymış nee bende cebinde kabarıklık yapıcak bir şey var sanıyorum ama ben nasıl oldum anlatamam başımdan aşağı kaynar sular döküldü resmen,:KK17::KK17: anladığımıda çaktırmak istemiyorum hemen bir şey yokmuş gibi konuyu değiştirdim, benimkide garibim panikten telefon dedi masanın üzerinde gözümün önünde telefon:KK52: insan mendil falan der şok etkisi yaptı tabi çocuğa :KK1::KK1:neyse baktım annem bozuntuya falan vermiyor sonra yanından ayrıldık annnneee ben na yaptım anladın mı dedim annem bir gülmeye başladı yarılıyor ama bende bir yandan gülüyorum bir yandan utanıyorum ,öyle her şey merak edilir mi dedi annem sanane cebinde ne varsa var dedi ama bende anlamadım ki bu güne kadar aklıma bile gelmez cebinde ne var demek o gün refleks olarak dokundum bide özellikle yapar gibi buu nneee diyorum :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:Allahım çok kötüydü şimdi annem arada beni kızdırmak için evde buu neee der o öyle dedikçe güleriz ama ben hala yerin dibine girerim yani :KK17::KK17::KK17::18::18::18::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Bu topiğe bayılıyorum ya.:KK9: Benim niye hiç rezilliğim yok, ben de yazmak istiyorum derken bir tane geldi aklıma. Bunu unutmuş olduğuma da inanamıyorum yani.:KK30:
Lise ikiye gidiyodum. Bir gün okuldan çıktım, eve doğru yürüyorum, yanımda da kimse yok o gün. Neyse, arkamdan biri geliyo pıt pıt. Yolu yarıladım çocuk hala arkamda. Ben dönüp tip tip bakıyorum, cık cık cık diye sesler çıkarıyorum, hani rahatsız olduğumu anlasın da peşimi bıraksın diye. Çocuk gitmiyo. Bir de böyle belli belirsiz "afedersiniz, bir dakika bakar mısınız" falan diyo. En sonunda dayanamadım, döndüm, "kardeşim ayıp değil mi kırk saattir arkamdan geliyosun, ne istiyosun ya" diye haykırdım resmen. Çocuk utana sıkıla, "eteğiniz arkanıza sıkışmış, nasıl söyleyeceğimi bilemedim, özür dilerim" diyip başı önde koşa koşa gitti.:KK53: Ben onca yolu götüm açık gelmiş olmanın verdiği şokla bir müddet götümü kapatmadan çocuğun arkasından bakakaldım.:KK53:

Bu topiğe bayılıyorum ya.:KK9: Benim niye hiç rezilliğim yok, ben de yazmak istiyorum derken bir tane geldi aklıma. Bunu unutmuş olduğuma da inanamıyorum yani.:KK30:
Lise ikiye gidiyodum. Bir gün okuldan çıktım, eve doğru yürüyorum, yanımda da kimse yok o gün. Neyse, arkamdan biri geliyo pıt pıt. Yolu yarıladım çocuk hala arkamda. Ben dönüp tip tip bakıyorum, cık cık cık diye sesler çıkarıyorum, hani rahatsız olduğumu anlasın da peşimi bıraksın diye. Çocuk gitmiyo. Bir de böyle belli belirsiz "afedersiniz, bir dakika bakar mısınız" falan diyo. En sonunda dayanamadım, döndüm, "kardeşim ayıp değil mi kırk saattir arkamdan geliyosun, ne istiyosun ya" diye haykırdım resmen. Çocuk utana sıkıla, "eteğiniz arkanıza sıkışmış, nasıl söyleyeceğimi bilemedim, özür dilerim" diyip başı önde koşa koşa gitti.:KK53: Ben onca yolu götüm açık gelmiş olmanın verdiği şokla bir müddet götümü kapatmadan çocuğun arkasından bakakaldım.:KK53:

:KK52:inanmıyorum ya çok kötü olmuş ama çokta komik olmuş :KK1:
bunun yanlış anlaşılmamış olanı benm başıma gelmişti 2 çocuk peşimden geliyodu bende aynı senin gibi off allam ya falan diyorum biri benden hoşlanmış öbürü de gaz veriyo oğlum söyle ya napabilirki en fazla tokat atar :KK53:ondan da bişe olmaz bende sinir oluyorum tabi gaz verene iice en son geldi pardon baka dedi ben lafını tamamlamasına izin vermeden defol git be gerizekalı asla olmaz dedim çocuk kaldırımdan aşa düşmüştü :KK1:

:KK52:inanmıyorum ya çok kötü olmuş ama çokta komik olmuş :KK1:
bunun yanlış anlaşılmamış olanı benm başıma gelmişti 2 çocuk peşimden geliyodu bende aynı senin gibi off allam ya falan diyorum biri benden hoşlanmış öbürü de gaz veriyo oğlum söyle ya napabilirki en fazla tokat atar :KK53:ondan da bişe olmaz bende sinir oluyorum tabi gaz verene iice en son geldi pardon baka dedi ben lafını tamamlamasına izin vermeden defol git be gerizekalı asla olmaz dedim çocuk kaldırımdan aşa düşmüştü :KK1:

Sorma ya rezil olmuştum tam anlamıyla. Bir de afra tafra yapıyorum, havalara giriyorum.:KK9: Anlattığın olayda o kadar artistlikten sonra çocuk değil de sen kaldırımdan düşseymişsin gerçekten çok komik olurmuş.:KK9::KK9:

Sorma ya rezil olmuştum tam anlamıyla. Bir de afra tafra yapıyorum, havalara giriyorum.:KK9: Anlattığın olayda o kadar artistlikten sonra çocuk değil de sen kaldırımdan düşseymişsin gerçekten çok komik olurmuş.:KK9::KK9:

aynen ya ama neyse bu da çocuğun rezil olduğu anılardan biri oldu :KK1:

ayyy daha öncede buraya rezilliklerimi anlattım ama böylesi asla olmadı ya inşallahta bir daha olmaz.:18:..nasıl anlatsam valla anlatırken utanıyorum :KK17:,bir gün erkek arkadaşım annem ben oturuyoruz öyle sohbet falan ediyoruz ben erkek arkadaşımın yanındayım cebinde bir kabarıklık farkettim 3 yıldır çıkıyoruz bir kere bile cebinde ne var diye sormayan ben o gün soracağım tuttu.. işaret parmağımla dokunup bue neee,cebinde ne var dedim ama yumuşak bir şey hissettim :KK17:çocuk ne olduğu şaşırdı:KK53::KK53: ,hemen kendini çekti telefon dedi ama telefon masanın üstündeeeee:KK9::KK9::KK9:,meğer malum şeymiş:KK17::KK17: pantolondan sıkıştı herhalde potluk yaptı birazda yana mı kaymış nee bende cebinde kabarıklık yapıcak bir şey var sanıyorum ama ben nasıl oldum anlatamam başımdan aşağı kaynar sular döküldü resmen,:KK17::KK17: anladığımıda çaktırmak istemiyorum hemen bir şey yokmuş gibi konuyu değiştirdim, benimkide garibim panikten telefon dedi masanın üzerinde gözümün önünde telefon:KK52: insan mendil falan der şok etkisi yaptı tabi çocuğa :KK1::KK1:neyse baktım annem bozuntuya falan vermiyor sonra yanından ayrıldık annnneee ben na yaptım anladın mı dedim annem bir gülmeye başladı yarılıyor ama bende bir yandan gülüyorum bir yandan utanıyorum ,öyle her şey merak edilir mi dedi annem sanane cebinde ne varsa var dedi ama bende anlamadım ki bu güne kadar aklıma bile gelmez cebinde ne var demek o gün refleks olarak dokundum bide özellikle yapar gibi buu nneee diyorum :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:Allahım çok kötüydü şimdi annem arada beni kızdırmak için evde buu neee der o öyle dedikçe güleriz ama ben hala yerin dibine girerim yani :KK17::KK17::KK17::18::18::18::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

okurken ağzımı kapadım hemen ve sayfayı değiştirdim . millete telefon bağlıyorum biyandan da gülüyorum bizimkilerde ciddi adamlar rezil oldum:)) çok utanç verici bişey yaşamıssın senin yerinde olmak istemezdim:KK1:

yazılanları okudukça kendimi zor tutuyorum gülmemek için.benim nişanlıma karşı bir rezilliğim olmadı ama yada aklıma şuan gelmiyor:) kardeşimle yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum.istanbulda otuyoruz memlekete gittik kardeşimde daha küçük dışarıda kadınlar var kardeşime ablanın adı ne diye soruyorlar kardeşimden gelen cevapsa ABLA SENİN ADIN NEYDİ kardeşim abla demekden ismimi unutmuş yani anlayacağınız.:KK1::KK1::KK1::KK52::KK52:

kızlar ben de yeni evliydim,rüyamda tuvalette oturmuş çişimi yapıyodumki bide bi sıcaklık bi rahatlamam anlatamam ki uyandım yatağa hatta yarısını yataga yarısını benım kocanın üstüne işemişim..allahtan alezimiz altımızda ...... diycek bişy yok gece gece herifin üstüne saldık garibim ne oldugunu anlamadan...duşa girdi:)))):KK1:

geçen yaz nişanlımla yatıyoruz gece vakti. bi baktım beni kaldırıyor; bebeğiim bebeğim kalk çok terlemişin. ki meğersem ben altıma kaçırmışım:KK52:allllllaaaaaaahhh ben hııı evet bebeğim deddik kaçtım tuvalete. ama oda anlmış.. ben tuvaletten kçtım utançtan yüzm kıpkırmızı.. oda dediki benim bebeğim ateşide vardı zaten yatarken hasta olmuş çokmu derin uyumuş. allahım çocuk anladı bari dahada rezil almayayayım diye kendince yalanlar uyduruyoo bende ; hıhhh evet ya felan gittim yattım hemen başka yatağa...:KK53::KK53::KK53:

52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Son düzenleme:
Sayfayı sürekli takip ediyorum ve aklıma geldikçe "rezilliklerimi" yazıyorum. İşte bir tane daha :)
Bu arada benim bütün anılarım seneler evveline dayanıyor, bu da öyle tabii :)

Neyse efendim gelelim olay gününe.

O güne kadar market alışverişine ring seferleriyle gidiyordum. Bu seferler yarım saat ya da 45 dakika arayla oluyor burada.
O gün de gittim ama, bu kez bir farkla !!! bir gün önce aldığımız "arabamla"!!! :))))
Markete girdim alışverişimi yapıyordum, 15-20 dk olmuştu ki, bir anons..:KK42:
"x yöne gitmekte olan ring seferimiz 10 dakika sonra hareket edecektir. bu yöne gidecek olan müşterilerimizin servise gitmeleri bla bla bla" :KK55:

Ben anonsu duyunca aceleyle alışverişimi bitirdim, kasada işimi hallettim ve koşa koşa elimdeki poşetlerle servisteki yerimi aldım. Eve geldim. :KK53:

Öğleden sonra olduğu için, eve girer girmez marketten aldıklarımı yerleştirdim, yemek yaptım vs. derken akşam oldu, eşim geldi yemek yedik.
Masayı toplarken eşim, "Ya Marjinaly senin arabayı otoparkta göremedim, nereye parkettin?" diye sorunca,
Arabayla marketin otoparkına girişim, park edişim, film şeridi gibi gözlerimin önünden geçti...
Aaaaa :KK30:ben arabayı markette unuttummm!!
dedim.
Eşim önce yüksek sesle "yuhhhh şaka yapıyorsun dimi " :KK53: dedi :KK52:
Ama nasıl kötü oldum anlatamam.. Gerçekten kısa süreli şok yaşadım..
:KK14:

Sen kendini de unutursun bir yerde, insan nasıl unutur, hadi unuttu bu saate kadar nasıl hatırlamaz ya diye diye çıktık evden onun arabasıyla, marketin otoparkından arabayı aldık geldik :)))))

Alışkanlık işte napiim unutmuşum..:86:

ayy bende çoook unutkanımdır.. benımkide bana marketten kola alırmısınız diyo markete gidiyorum kola harıç harşey aldım:KK33:
:KK33::KK33::KK33:

X