Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

bu benimle ilgili değil rahmetli dedemle ilgili ama anlatmak istedim :KK9: dedem önceden markette çalışıyodu sabah cok erken gidiyodu neyse uyanmış anneannemden tişort istemiş anneannemde tişort diye annemin açık mavi beyaz çizgili üzerinde kırmızı palyaço olan etek kısmı yırtmaçlı geceliğini vermesin mi :KK1: dedem bi güzel giyinmiş gitmiş markete üzerinde bi tuhaflık oldugunu bakışlardan anlamış o olaydan sonra dedem sabahtan gitmedi hiç işe :KK9:

Hepiniz harikasınız bayanlar emeğinize sağlık bir rezilliğimide ben anlatayım:KK52:
Eşim normalde pek sevgililer günü vs kutlamaz adamın beynini yiye yiye en sonunda dediğimi yaptırdım....eşim sevgililer gününde çiçek yaptırmış ve çok güzel bir hediye almış bende tabiki elime kırk yılda bir geçen bu fırsatı ölümsüzleştirmek için eşime fotomu çek diye ısrar ediyorum :21::KK37:adamcağız işten gelmiş bense hemen hemen diyorum.....neyse eline benim telefonu tutuşturdum pozumu aldım çekmesini bekliyorum bir yandan da ağzımı kıpırdatmadan çekseneeeeeeeeee diyorum ama adamda çıt yok öyle duruyor tlf elinde tabiki ben manzarayı çaktım efendi videoya çekiyormuş beni:KK34:bende anladım ve elinden tlfyi almaya çalışırken eşim elini buzdolabına çaktı ve elim koptu diye bağırmaya başladı bende koptuysa ben dikerim diyeceğime sen merak etme hayatım ben s...kerim dedim ve eşim aynen bu halde:KK53:ayrıca tlf video çekmeye devam ediyormuş:KK53:eee eşim bundan sonra dururmu videoyu izleyip izleyip rezil etmeye başladı beni gıcık şey nolcek :KK47::KK47::KK47:

Hepiniz harikasınız bayanlar emeğinize sağlık bir rezilliğimide ben anlatayım:KK52:
Eşim normalde pek sevgililer günü vs kutlamaz adamın beynini yiye yiye en sonunda dediğimi yaptırdım....eşim sevgililer gününde çiçek yaptırmış ve çok güzel bir hediye almış bende tabiki elime kırk yılda bir geçen bu fırsatı ölümsüzleştirmek için eşime fotomu çek diye ısrar ediyorum :21::KK37:adamcağız işten gelmiş bense hemen hemen diyorum.....neyse eline benim telefonu tutuşturdum pozumu aldım çekmesini bekliyorum bir yandan da ağzımı kıpırdatmadan çekseneeeeeeeeee diyorum ama adamda çıt yok öyle duruyor tlf elinde tabiki ben manzarayı çaktım efendi videoya çekiyormuş beni:KK34:bende anladım ve elinden tlfyi almaya çalışırken eşim elini buzdolabına çaktı ve elim koptu diye bağırmaya başladı bende koptuysa ben dikerim diyeceğime sen merak etme hayatım ben s...kerim dedim ve eşim aynen bu halde:KK53:ayrıca tlf video çekmeye devam ediyormuş:KK53:eee eşim bundan sonra dururmu videoyu izleyip izleyip rezil etmeye başladı beni gıcık şey nolcek :KK47::KK47::KK47:

ay öldüm gülmekten yaaa :KK9:

ya daha 11. sayfadayım ve ev kahkahalarımdan geçilmiyor komedi izler gibi okuyorum boş vakitlerimde nasıl eğleneceğimi buldum sayenizde elleriniz dert görmesin :KK1:

güldürdünüz benii :KK9::KK9:

uzun suredir okumuyordum cok iyi geldi bende paylasiyim :)

eski sevgilim kiz kardesim ben izmirin temmuz sicaginda otobusteyiz eve donuyoruz bir anda bi sicaklik geldi burnumdan ne oldugumu anlamadan bembeyaz ip gibi sumuk akmaz mi burnumdan :KK70: cocugun ayagina kadar akti akti dusunun yani ayagini cekmesiyle yere degmesi sumugun bir oldu:KK53: elimi tutuyorum durmuyo her yanima bulasti saka gibi:KK30: neyse pecete mecete sildik ama 4 kisilik kisimda oturuyorduk yanimzda oturan kiz gulmekten mosmor olunca kalkti baska yere oturdu :KK50: sicaktan beynim akti heralde :KK52:

haha ben s.....im :KK52:

eski sevgilim kiz kardesim ben izmirin temmuz sicaginda otobusteyiz eve donuyoruz bir anda bi sicaklik geldi burnumdan ne oldugumu anlamadan bembeyaz ip gibi sumuk akmaz mi burnumdan :KK70: cocugun ayagina kadar akti akti dusunun yani ayagini cekmesiyle yere degmesi sumugun bir oldu:KK53: elimi tutuyorum durmuyo her yanima bulasti saka gibi:KK30: neyse pecete mecete sildik ama 4 kisilik kisimda oturuyorduk yanimzda oturan kiz gulmekten mosmor olunca kalkti baska yere oturdu :KK50: sicaktan beynim akti heralde :KK52:

Koptum beee :KK52:

puhahahaha :KK60: :KK60: .60: :KK60: tarihe geçecek bir anmış :KK53::KK53:

Bi tane daha anlatayım;

Yeni evimize geçen yaz taşındık,bikaç ay sonra misafir gelecek ben evde temizlik yapıyorum.
Üzerimde kısacık mavi bi elbise,heryer meydanda.Kovaları,viledayı bezleri falan koymak için balkona çıktım. :21:
O sırada ani bi rüzgarla balkonun kapısı üstüme kapandı.Perde kapının arasına sıkıştı.Ben açarım diye perdeyi çekiştiriyorum,kapıya vuruyorum.
Beynime sıcak sular dökülüyo, :KK53:
Aklıma 10. kattan aşağı imdaaaaat diye bağırmak geliyo.
Önce balkonda deli dana gibi dönüyorum. :KK35:
O an aklıma balkon kapısının yanındaki pencerenin bozuk olduğu geliyo.Şöyle bi hamleyle vurup açıyorum pencereyi.
Pencereden balkonun iç kapı kolunu indirip içeri giriyorum.

Akşam misafirlerden sonra eşim eve geliyo.
Ben de balkon maceramı,nasıl oradan kurtulduğumu ballandıra ballandıra anlatıyorum. :KK14:
Gayet ciddi bi şekilde "Balkonun dışardaki kapı koluyla da açabilirdin niye o kadar çırpındın" dedi :KK53:
"Olmadı balkonda yangın merdiveninden aşağı inebilirsin,aşağı bağırmana milleti toplamana gerek yok" dedi :KK53:
Sonra yere yatarak gülmeye devam etti,annem de ona eşlik etti beraber güldüler. :26:
Vicdansızlar ben ne bilim balkonun dışarda kapı kolu olduğunu görmedik işte :KK47:
Üstüne perde gelmiş perde gelmişşş :KK22:

Bi tane daha anlatayım;

Yeni evimize geçen yaz taşındık,bikaç ay sonra misafir gelecek ben evde temizlik yapıyorum.
Üzerimde kısacık mavi bi elbise,heryer meydanda.Kovaları,viledayı bezleri falan koymak için balkona çıktım. :21:
O sırada ani bi rüzgarla balkonun kapısı üstüme kapandı.Perde kapının arasına sıkıştı.Ben açarım diye perdeyi çekiştiriyorum,kapıya vuruyorum.
O an aklıma balkon kapısının yanındaki pencerenin bozuk olduğu geliyo.Şöyle bi hamleyle vurup açıyorum pencereyi.

Ben de balkon maceramı,nasıl oradan kurtulduğumu ballandıra ballandıra anlatıyorum. :KK14:
Gayet ciddi bi şekilde "Balkonun dışardaki kapı koluyla da açabilirdin niye o kadar çırpındın" dedi :KK53:
"Olmadı balkonda yangın merdiveninden aşağı inebilirsin,aşağı bağırmana milleti toplamana gerek yok" dedi :KK53:
Sonra yere yatarak gülmeye devam etti,annem de ona eşlik etti beraber güldüler. :26:
Vicdansızlar ben ne bilim balkonun dışarda kapı kolu olduğunu görmedik işte :KK47:

Gülmekten öldüm resmen, harikasın :KK60:

evliliğimin ilk zamanlarıydı..birgün isteyim çalşıyorum eşim aradı sana bişeyler söylücem yaz dedi bende not kagıdına yazıyorum
(istanbul edirne kastamonu antalya vs..... diyor bende aynen yazıyorum.sonra da bir numara verdi buraya gönder bu yazıklarını dedi
tmm dedim yazdım aynen öyle gönderdim.olmadı..akşam nasıl olmadı dedi ve telefonumu eline alıp gönderdiğim mesajı okudu bir kahkaha
ama anlatamam.rezilsin sen ben sana kodla dedim sen aynen göndermişsin.. :KK52: falan ama catlıyo adam..
megersem sana kodluyorum bunları yaz demiş ben ne biliyim.ayyy halen güler..birde böyle pot kırmama genelde pek nadirdir yanı o yüzden uzattı. .:KK1:

Ayyy ortadan çatlaaacam gülmekten :KK52:

Evde sıkıldın da adrenalin mi olsun dedin acep :KK60:

Anneme sabah da anlatmıştım eşim gelmeden.O zaman gayet ciddi dinlemişti beni.
Eşime anlattıktan sonra annem dedi ki "ben sabah anlattığında sölicektim orda da kapı kolu olduğunu ama unuttum".
Milletin yanında rezil edicekti beni anaammm :KK52:

Bi tane daha anlatayım;

hep o perdenin suçu rahat ol :))

bende en son olanı anlatayım bari :) buraya gırmeyelı uzun zamn olmustu :)

dün aksam mustakbel eşim nöbetteydi neyse uyumuyordum beklıyordum birden uyuyp kalmısım
bu gelmiş kafasında sağka yanıma uzanıyor öpüp kokluyor montuda bi tuhaf kokuyor galıba sıgara kokusu gibi
ben bi başladım bagırmaya cırcır ANNEMMMM SENDE KİMSİNNNNNNNNN diye benım dıyo sen kimsin diyorum :KK70:
adam sasırdı kaldı kızım kimi beklıyordun dıyo kocamı dıyorum tamam benım dıyo inanmıyorum hayır değilsin diyorum hatırlıyorum ama bunları sonra dediğim şu ama sen insan gibi bakmıyorsun :KK70:
anam adam bir basladı gülmeye kendını attı yatakdan aşa karnını tutuyor krize girmiş tabı ben ayıldım kendıme geldım sabha kdr uyanıp uyanıp güldüm. acaba neden insan gibi bakmıyorsun dedim analamdım :KK70: :KK1::KK1::KK1::KK1:

içerde usaagıma bi haller oldu senın su rezilliğine gülmekden :KK70: cok guzel ya :KK1:

bitanede ben anlatıcam kızlarrrr:KK52:
o zaman ünideyim şehir dışında okuyorum,hafta sonu için eve gelmiştim tatil bitmiş okula dönüorum,
meşhurrr asti terminalimizde otobüs saatimi bekliorumm...
hafiften tuvaletim gelir gibi oldu astide beklerken ama üşendim gitmeye, zaten 2 -2bucuk saat sürüyo yol dedim tutabilirimmm herhalll
anaaam bizim ucuz diye bindigiğimz vip otobüs firması o gün aşmış kendini servis üstüne,servis ee tabi öğrencilik hali verdiğim parayı sonuna kadar çıkarıcam ya hiç hayır demiyorum, vudum cayın kolanın dibine..
bide kış günü astide soğugu yemişim sıcak otobuste de o kadar içince benim boşaltım sistemi tüm kontrolünü kaybetti tabi,
anamm alttan alltan bi sıkıştırıyoki sorma,
diorum bi saat kaldı dayanabilirsin, ama yok yol bitmio , yollaki kilometre levhalarını takip ediorum son 60 km son 50km ama yoookk, pantolonun düğmesini açtım,fermuarı açtım yook:KK52:
kımıldasam koyvercem koltuğa, böyle yoldaki tümseklerden falan gecerken nasıl kramp giriyo anlatamam.
aman dedim ne utanıosun söyle muavine dursun bi yerde insanlık hali olabilir
neyse gittim muavinin yanına dedim bi tesiste durabilirmiyiz ihtiyaç molası:KK17:adam dioki yarım saat kaldı;
biliorum dedim ama durmamız lazım(anlasana be adam yapıvercem orta yere), peki dedi muavin 10 dk sonra biyer olcak, ohh dedim çoook şükür;
ama bi taraftan giriyo alttan sancı ama nasıl anlatamam,
adam dioki hanfendi oturabilirsiniz bende cıt yok, adam boş boş bakıo:KK53:
adam siz oturun hanfendi daha var durunca inersizniz:KK53: bende yine çıt yookkk...... niyee yookk kımıldasam yapcam koridora:KK52::KK52: kımıldayamıyorum
neyse ağır adımlarla bacaklarımı acmadan oturabildim bir şükürr daha...
neyse geldik mola yerinee ama herkez uyuyo akşam, birde molasızsefer mesafe yakın olduğundan millette bi kıpırdanma oldu neden durduk diee.zaten utanmısım .manyak muavin bağırmazmı önden wc ihtiyacı olan dieeee:KK17: Allahım ölcem utançtan,neyse diorum yeterki yapmayım altıma boşver gerisini bidaha nerde görcen fln
derken indim ortada tesis yok meğer yolun karşındaymış muavin önden koşuo ben arkasından tabii tüm otobüste camdan bize bakıo,
neyse girdim sonunda tuvalete ama bir işiyorum bi saat Allahım bitmio nasıl dolduysa artıkk ama o anki mutluluğu anlatamam size ne büyük hazzz
bi taraftanda acele ediorum tüm otobüs benm çişimi beklio diye..
neyse o mutluluk dolu dakikalrın sonunda çıktım wcden muavin yine bekllio beni otobüse koşucaz bi dünya yol geççzez fln neyse bindik otobüze ama tüm gözler üstümüzde yerime oturmak için yeltendiğim an farkettim ki çişimi yaparken arkamdan yukarı kaldırdığım montum hala sırtımda aceleyle indirmemişimm:KK30:ve o halde wc den çıkıp beni izleyen bir otobüs dolusu insana doğru koşmusum:KK52: siz düşünün artık rezilliğin boyutunu, sonra ne mi oldu?
inene kadar da nefes bile almadımmmm ve ondan sonrada wc ye girmeden otobüse binmedim hala molalarda fln olmasa bile girip zorla çişimi yapmaya çalışıorumm:26:

Son düzenleme:
X