Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

ahanda buna koptummmmmmmmmmm

harikasın

Bi tane daha anlatıcamm,

Bi akşam yine eşimle k.validemlerde oturuyoz.O sıra çatkapı eşimin teyzesi eniştesi kuzenleri geldi misafirliğe.
Çay falan içiyoz sohbet muhabbet takılıyoz.
Sonra tv açıktı ve o zamanların popüler dizilerinden "Geniş aile" yeni başlamış.
Mürsel denen karaktere de "hoppp mürsel" dedikçe kopuyorum.

Sonra dizinin bi sahnesinde bi muhabbet geçiyodu,mürsel "HOPP SALDIR MÜRSEL!!!" diye hoplayıverdi

Ben de o sıra tv ye bakıyodum yine koptum tabi
"Hoppp saldır mürsel hoppp mürsel ne komik adam bu yaa" diyorum,gözler üstümde ama kimsede tepki yok.
Sonra kafamı tv den misafirlere doğru çevirdiğimde,eşimin eniştesi "MÜRSEL" ile göz göze geldim.
Durumu idrak edince koltuğun minderleriylen bi bütün oldum
Canım eniştem mürsel

Şu an ben de altıma kaçırıcam

bi tane de ben anlatmak istiyorum evliliğimizin dördüncü günü ben hastalandım adet sancılarım çok fenadır benim neyse akşam yattık zor uyudum gece bi uyandım altımda müthiş bir ıslaklık suyun içinde yatıyorum sanki bi kalktım amanın karla karışık yağmur,felaket! sancı kalmamış rahatlamışım ki nasıl yavaşca kalktım eşim uyandı ne oldu dedi ben şeeeey bişey yok odadan çıkamıyorum arkamı görmesin diye ıslaklık onada geçmiş meğerse gülmeye başladı ama bende ki suratı görmeniz lazım evliliğimin 4.günü olacak şeymi yaa..ne yaptın gız dedi ben de arsızlığa vurdum işedim ne var dedim kalktık beraber çarşaf yorgan üst baş değiştik yattık ama hiç unutmam o günü.rezilliğin daniskası..

hahahahha nasi denk gelmis oyle

Şu üçü bomba oldu.
Üçüncüsünde ölüyordum artık.
Eşinizle aranızdaki ilişkiye de kocaman bir maşallah demek istiyorum nazar değmesin.
Sizin her defasında direk eşinize ben yaptım diye söylemenize ise ayrıca koptum.

ay vallaha çok hoşmuşlar cidden ben 2. de koptum ya gülmekten kendimi alamdım beni şu mutsuz halimle güldürdü ya Allahta onu güldürsün , süper yaaa

oturma odasında oturuyordum o yatak odasına doğru gitti...sonra beni çağırdı gelsene diye.bende kalktım gidiyorum odaya doğru.=)=) bu benim salak yan odaya gizlenmiş oradan pat diye bi çıktı bööö yapıyo bide benimde ödüm patladı ve benden pıııırtttt diye bi ses geldi ödüm patlayınca bırakıverdim demekkiama çok küçük duydumu bilmiyorum duyduysa rezil oldum..

ayy yemin ederim işedimmm gülmekten allah iyiliğini versin emi koptum beee

:90::90: :90::90::90:Çatladım resmen yaaaa:90::90:

Benim rezilligim akillara zarar:)
2. cocugumu dogum yapmistim. Bebegimizin rahatsiz oldugu birgün gece 02-03 e kadar onunla ilgilenmistik ve nihayet güc bela bizim yatagimizda uyuya kalmisti kuzucum, esime dedimki gidelim oglani ( ilk bebegimi) bebegin besigine alalim bizde oglanin yataginda büzüsüp yatalim bebek rahat etsin, uyanmasin..Esim ok dedi ve dedigim gibi yaptik..Tabi ben dogum sonrasinda alt tarafin lackalasmasi ile birazda bebekle urastigimiz icin o yorgunlukla derin derin uyuyorum...
Rüyamda bir SIKISMISIM bir SIKISMISIM kosa kosa tuvalete gidiyorum, yapiyorum yapiyorum bitmak bilmiyor:SS Bu arada ben onca sidigi zavalli olusumun yatagina yapiyormusum:S Oglusumun yatagida hem bana hem esime kücük malum iyice kenarda yatiyorum sidik öle cokmusti yatagin kiyisindan akip siril siril laminata dökülüyomus: Söle bir islaklik hissetim bir SICRADIM ki ALLAH immmmm ..Tabi benim bu SICRAMAMA esim de uyandi...Ya inanamiyorum ya diye söyleniyorum ben esim basti kahkahayi..Megerse ben iserken esim sirilti sesine uyanmis ben iserken ve kendi kendine " baya siddetli yagmur yagiyor" demis :SSS Tabi kalktim önce kendimi temizledim sonra yatak dösek ne varsa
Bu arada esim hala yagmur siriltisi duyunca bana bakar ve gülerek " bir sirilti geliyor ama aceba yagmurmu yagiyor " der

Anneni acilen haftada bir bize yemege caya davet ediyorum gelsin ömrüme ömür katsin :) O nasil anne yaaa ?? gülmekden öldüm burda

gülmekten bir hal oldum............ beni güldürdüğünüz gibi rabbimde sizi güldürsün

ayyy öldüm gülmekten... muhteşem yüzyıl yalan oldu.

coooooooooookkk tesekkur ederim

esime direk soyluyorum cunku genellikle panik anlarimda beynim calismiyor ve baska bir beyine ihtiyac duyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…