bitanede ben anlatıcam kızlarrrr
o zaman ünideyim şehir dışında okuyorum,hafta sonu için eve gelmiştim tatil bitmiş okula dönüorum,
meşhurrr asti terminalimizde otobüs saatimi bekliorumm...
hafiften tuvaletim gelir gibi oldu astide beklerken ama üşendim gitmeye, zaten 2 -2bucuk saat sürüyo yol dedim tutabilirimmm herhalll
anaaam bizim ucuz diye bindigiğimz vip otobüs firması o gün aşmış kendini servis üstüne,servis ee tabi öğrencilik hali verdiğim parayı sonuna kadar çıkarıcam ya hiç hayır demiyorum, vudum cayın kolanın dibine..
bide kış günü astide soğugu yemişim sıcak otobuste de o kadar içince benim boşaltım sistemi tüm kontrolünü kaybetti tabi,
anamm alttan alltan bi sıkıştırıyoki sorma,
diorum bi saat kaldı dayanabilirsin, ama yok yol bitmio , yollaki kilometre levhalarını takip ediorum son 60 km son 50km ama yoookk, pantolonun düğmesini açtım,fermuarı açtım yook
kımıldasam koyvercem koltuğa, böyle yoldaki tümseklerden falan gecerken nasıl kramp giriyo anlatamam.
aman dedim ne utanıosun söyle muavine dursun bi yerde insanlık hali olabilir
neyse gittim muavinin yanına dedim bi tesiste durabilirmiyiz ihtiyaç molasıadam dioki yarım saat kaldı;
biliorum dedim ama durmamız lazım(anlasana be adam yapıvercem orta yere), peki dedi muavin 10 dk sonra biyer olcak, ohh dedim çoook şükür;
ama bi taraftan giriyo alttan sancı ama nasıl anlatamam,
adam dioki hanfendi oturabilirsiniz bende cıt yok, adam boş boş bakıo
adam siz oturun hanfendi daha var durunca inersiznizbende yine çıt yookkk...... niyee yookk kımıldasam yapcam koridora kımıldayamıyorum
neyse ağır adımlarla bacaklarımı acmadan oturabildim bir şükürr daha...
neyse geldik mola yerinee ama herkez uyuyo akşam, birde molasızsefer mesafe yakın olduğundan millette bi kıpırdanma oldu neden durduk diee.zaten utanmısım .manyak muavin bağırmazmı önden wc ihtiyacı olan dieeeeAllahım ölcem utançtan,neyse diorum yeterki yapmayım altıma boşver gerisini bidaha nerde görcen fln
derken indim ortada tesis yok meğer yolun karşındaymış muavin önden koşuo ben arkasından tabii tüm otobüste camdan bize bakıo,
neyse girdim sonunda tuvalete ama bir işiyorum bi saat Allahım bitmio nasıl dolduysa artıkk ama o anki mutluluğu anlatamam size ne büyük hazzz
bi taraftanda acele ediorum tüm otobüs benm çişimi beklio diye..
neyse o mutluluk dolu dakikalrın sonunda çıktım wcden muavin yine bekllio beni otobüse koşucaz bi dünya yol geççzez fln neyse bindik otobüze ama tüm gözler üstümüzde yerime oturmak için yeltendiğim an farkettim ki çişimi yaparken arkamdan yukarı kaldırdığım montum hala sırtımda aceleyle indirmemişimmve o halde wc den çıkıp beni izleyen bir otobüs dolusu insana doğru koşmusum siz düşünün artık rezilliğin boyutunu, sonra ne mi oldu?
inene kadar da nefes bile almadımmmm ve ondan sonrada wc ye girmeden otobüse binmedim hala molalarda fln olmasa bile girip zorla çişimi yapmaya çalışıorumm:26:
o zaman ünideyim şehir dışında okuyorum,hafta sonu için eve gelmiştim tatil bitmiş okula dönüorum,
hafiften tuvaletim gelir gibi oldu astide beklerken ama üşendim gitmeye, zaten 2 -2bucuk saat sürüyo yol dedim tutabilirimmm herhalll
anaaam bizim ucuz diye bindigiğimz vip otobüs firması o gün aşmış kendini servis üstüne,servis ee tabi öğrencilik hali verdiğim parayı sonuna kadar çıkarıcam ya hiç hayır demiyorum, vudum cayın kolanın dibine..
bide kış günü astide soğugu yemişim sıcak otobuste de o kadar içince benim boşaltım sistemi tüm kontrolünü kaybetti tabi,
diorum bi saat kaldı dayanabilirsin, ama yok yol bitmio , yollaki kilometre levhalarını takip ediorum son 60 km son 50km ama yoookk, pantolonun düğmesini açtım,fermuarı açtım yook
kımıldasam koyvercem koltuğa, böyle yoldaki tümseklerden falan gecerken nasıl kramp giriyo anlatamam.
neyse gittim muavinin yanına dedim bi tesiste durabilirmiyiz ihtiyaç molasıadam dioki yarım saat kaldı;
biliorum dedim ama durmamız lazım(anlasana be adam yapıvercem orta yere), peki dedi muavin 10 dk sonra biyer olcak, ohh dedim çoook şükür;
adam siz oturun hanfendi daha var durunca inersiznizbende yine çıt yookkk...... niyee yookk kımıldasam yapcam koridora kımıldayamıyorum
neyse geldik mola yerinee ama herkez uyuyo akşam, birde molasızsefer mesafe yakın olduğundan millette bi kıpırdanma oldu neden durduk diee.zaten utanmısım .manyak muavin bağırmazmı önden wc ihtiyacı olan dieeeeAllahım ölcem utançtan,neyse diorum yeterki yapmayım altıma boşver gerisini bidaha nerde görcen fln
derken indim ortada tesis yok meğer yolun karşındaymış muavin önden koşuo ben arkasından tabii tüm otobüste camdan bize bakıo,
neyse girdim sonunda tuvalete ama bir işiyorum bi saat Allahım bitmio nasıl dolduysa artıkk ama o anki mutluluğu anlatamam size ne büyük hazzz
neyse o mutluluk dolu dakikalrın sonunda çıktım wcden muavin yine bekllio beni otobüse koşucaz bi dünya yol geççzez fln neyse bindik otobüze ama tüm gözler üstümüzde yerime oturmak için yeltendiğim an farkettim ki çişimi yaparken arkamdan yukarı kaldırdığım montum hala sırtımda aceleyle indirmemişimmve o halde wc den çıkıp beni izleyen bir otobüs dolusu insana doğru koşmusum siz düşünün artık rezilliğin boyutunu, sonra ne mi oldu?
inene kadar da nefes bile almadımmmm ve ondan sonrada wc ye girmeden otobüse binmedim hala molalarda fln olmasa bile girip zorla çişimi yapmaya çalışıorumm:26:
ahanda buna koptummmmmmmmmmm
harikasın
Koptum beee
Bi tane daha anlatıcamm,
Bi akşam yine eşimle k.validemlerde oturuyoz.O sıra çatkapı eşimin teyzesi eniştesi kuzenleri geldi misafirliğe.
Çay falan içiyoz sohbet muhabbet takılıyoz.
Sonra tv açıktı ve o zamanların popüler dizilerinden "Geniş aile" yeni başlamış.
Mürsel denen karaktere de "hoppp mürsel" dedikçe kopuyorum.
Sonra dizinin bi sahnesinde bi muhabbet geçiyodu,mürsel "HOPP SALDIR MÜRSEL!!!" diye hoplayıverdi
Ben de o sıra tv ye bakıyodum yine koptum tabi
"Hoppp saldır mürsel hoppp mürsel ne komik adam bu yaa" diyorum,gözler üstümde ama kimsede tepki yok.
Sonra kafamı tv den misafirlere doğru çevirdiğimde,eşimin eniştesi "MÜRSEL" ile göz göze geldim.
Durumu idrak edince koltuğun minderleriylen bi bütün oldum
Canım eniştem mürsel
Ben esime ilk ne zaman rezil oldugumu cok cok net hatirliyorum
Nisanlilik donemini ayri gecirdik diyebilirim. o yurtdisindaydi ben yurticindeinternet uzerinden rezil olabilmeyi becerememistim .. neyse dugun oldu ve iki hafta gecmeden bizim ucagimiz var.. Amerika'ya geliyoruz beraber.. Oncelikle sunu soylemem gerek ki benim hayatimda kustugum sayilidir.. yol tutmaz beni.. ancak cok hasta oldugumda oda cok nadir..
Neyse biz ucuyoruz ucuyoruz ucuyoruz Allahim bitmiyor.. Benim ilk uzun metraj yolculugum.. aktarmalar oluyor bitiyor.. ikinci ucaktayiz.. sonlarina dogru.. ben artik kendimi kaybettim.. bilenler bilir ucaklarda kartondan paketler var kusabilelim diye !!! Neyse aldim onu kusuyorum kusuyorum kusuyorum ( igrenclik icin ozur dilerim bu arada )ve en sonunda noldu.. o kese dayanamadi ve yirtildibenim onca kustugum sey ustume dokulmeye basladi.. esim hemen mudahele etti.. hic de tiksinmiyor,, ben o kadar utandim ki anlatamam resmen yerin dibine girdim ve bizim daha binmemiz gereken bir ucak daha vardi ben ucaktan inerken herkesin koltugunun onundeki keselerden topladim korkumdan ve esim diger ucaga gecmek icin islemleri yaparken ben hala kusuyordum.. Allah im ne kotuydu yahu.. cok utanmistim cok ama ne bileyim sonra daha beter rezil olacagimi
bir cok insanin burdaki arkadaslarin da basina gelen bir olay
Esimle tatildeyiz.. sIk bir otelde kaliyoruz.. ben gece ruyamda o kadar guzel isiyorumki.. Allahim bitmiyor ve nasil bir zevk anlatamam.. ancak yasayan bilirNeyse ben bi uyandim resmen batirmisim ortaligi.. napim esimi uyandirdim hmen..panik olunca bilemem ne yapacagimi.. esimin adini soyledim x, ben altima yaptim.. kocam da sok gulse mi aglasa mi sonra kalkti ben gittim ustumu basimi yikamaya o da carsaflari falan kaldiriyor ediyor.. sonra dedim ne dicez temizlikci kadina.. ve bu aci gorev esime dusuyor tabii
dedimki cocuk isemis yatakla bir ilgilenir misiniz diyelim.. ve lakin oylede dedik.. haa ama odadaki tek cocuk bendim
esim benimle coooookkkkk uzunlu sure dalga gecti ve baska bir iseme olayim daha oldugundan, yani sabikali oldugumdan bir keresinde bana dedigi su cumleyi unutamam :
" Lan zeynep, sidikli yarim "
Bi arkadasimla aksam oturmaya gittik.. sadece bayanlar toplanalim dedik.. esimin de isi vardi ama eve erken gelmis.. bende o gun o kadar hastayimki anlatamam..
Komsum olan arkadasimi aldim ve bulundugumuz yerden ayrildik.. Ben arabayi oyle bir kullaniyorumki ama kafam , sirtim tamamen koltuga yapisik ve kafami indiremiyorum asaya,,, indirsem kusucam cunku.. neyse ben arkadasimi biraktim evine sonra bizim siteye girdim.. ama dayanamiyorum artik.. disari bakiyorum ki insanlar yoksa cami acip direk kusucam.. ama yollarda insanlar var .. Bende dedim eve az kaldi sabredeyim ama pek sabirli degilmisim.. evin onune geldim ama arabayi parketmeme firsat kalmadi.. yolun ortasindayim.. naaapsam geliyo diye dusunurken direk yan koltuktakilerin ayaklarinin oldugu yer var ya.. gomuldum oraya.. sonra yine arabami parketmedim esimi aradim.. bir panik ani daha cunku.. x ben asadayim kustum dedim..
Zavalli beyim napsin indi hemen asaya sen eve git ben halledicem dedi.. Allahtan paspas var ya arabada.. almis o paspasi atmis cope :)) ve benim arbaamda hep islak mendil olur onunla da kalanini temizlemis..
eve geldi ama ben ck kotuydum.. atesimde vardi.. tiksinmekten cok korkmustu garibim ben hasta oldum diye..
Ama ben esime derim.. ne tuhaf karin var yahu.. ne isimesi bitiyor ne kusmasi
Şu üçü bomba oldu.
Üçüncüsünde ölüyordum artık.
Eşinizle aranızdaki ilişkiye de kocaman bir maşallah demek istiyorum nazar değmesin.
Sizin her defasında direk eşinize ben yaptım diye söylemenize ise ayrıca koptum.
bi tane de ben anlatmak istiyorum evliliğimizin dördüncü günü ben hastalandım adet sancılarım çok fenadır benim neyse akşam yattık zor uyudum gece bi uyandım altımda müthiş bir ıslaklık suyun içinde yatıyorum sanki bi kalktım amanın karla karışık yağmur,felaket! sancı kalmamış rahatlamışım ki nasıl yavaşca kalktım eşim uyandı ne oldu dedi ben şeeeey bişey yok odadan çıkamıyorum arkamı görmesin diye ıslaklık onada geçmiş meğerse gülmeye başladı ama bende ki suratı görmeniz lazım evliliğimin 4.günü olacak şeymi yaa..ne yaptın gız dedi ben de arsızlığa vurdum işedim ne var dedim kalktık beraber çarşaf yorgan üst baş değiştik yattık ama hiç unutmam o günü.rezilliğin daniskası..
Düğünden önce evin buzdolabı, banyosu için sebze, meyve, deterjan alışverişine eşimle gittik.Temizliğe de el sürmemişliğimden epey acemiydim.Çamaşır suyu, odur budur aldım, sonuçta hepsi aşağı yukarı aynı.Sıra çamaşır deterjanına gelince, baktım 50 tane marka ne alayım, ne alayım derken karar veremedim.Eşimi başka reyona yollayınca annemi aradım.
-Anne hangi marka çamaşırları daha iyi yıkar?
-x marka (reklam olmasın şimdi)
-Anne, bunun iki ayrı çeşidi varmış.Birinde birşey yazmıyor, diğerinde "matik" yazıyor.Hangisi?
-Sen normalinden al, dereye gider, orda yıkarsın çamaşırları.
-?
-Kızım gerizekalı mısın ya? Matik işte, makinede yıkanan, öbürü elde yıkananlar için.
Düğün, balayı derken eve döndük.Sırada ilk kez çamaşır yıkama faslı var.Ev taşırken, çamaşır makinesini kuran adam ayak üstü bik bik anlatmış, ama dinleyen kim? Dedim elbet, ona basar, buna basar hallederim, salak mıyım? Ama sıkma derecesi, yok su ısı ayarı, yok çamaşır türü falan elli ayar kısmı var.Direk gene annemi aradım.
-Anne, çamaşır yıkayacağım da şimdi neye basayım?
-Bizim evdeki 30 senelik makina, tek tuşu var, ben hep ona basarım.
-Anneeee! Ben neye basacağım?
-Ne yıkayacaksın?
-Önce iç çamaşırı.Sonra kazak falan.29 dakikada 30 derecelik program var, seçeyim mi hemen bitsin?
-Tabii, donları 30 derece de hatta 10 derecede yıka ki,; donu giydiğiniz yerleriniz hastalıktan kurtlansın, kazakları da 50 derecede haşlayarak yıka ki çıktığında ilerde olacak çocuğunuza giydirirsiniz, sen bu yaşa kadar bir kere merak bile etmeyip çamaşır yıkama, bak sonra işte böyle bidi bidi bidiiiiii....
Yetti mi? Hayırrr.Çalıştırdım, makine su aldı, aldı da aldı.Ben de önüne tabure çekip kedi gibi izliyorum.Böyle hıın hııın diye su aldıkça, beni de aldı mı bir telaş!Ağzına kadar su dolu alet, durdu birden.Dedim şimdi ya patlayacak ya birşey.Fazla su aldı bu! Tepedeki makineye su veren musluğu kapattım, yaktım bir sigara izliyorum, makine bana bakıyor , ben ona.Sonrası gene aynı diyalog.
-Anne ben musluğu kapattım.
-Aferim, zaten küresel ısınma falan var, makine su almamalı haklısın.Teyemmümü bilir misin? Su olmadığında, toprak ile abdest almaktır.Siz yavrum, su da kullanmayın, inşaattan kum, toprak çalın, onla temizlenirsiniz hem.
-?
-Kızım niye makinenin suyunu kapatıyorsun? Neyle yıkasın alet?Sen bilir kişi misinin de karar veriyorsun? Aç suyuuuu, ben öderim su paranızııııı.
-Anne, ben su parasının mı derdindeyim ya! Çok doldu patlayacak sandım.
-O bilir ne kadar su alacağını, sen o musluğa dokunma, açık kalacak hep, elleme.
-Biz uyurkende mi açık kalacak o musluk?
-Evet, hep açık kalacak, sen çalıştırmadıkça, kapalıyken su alıp, verecek hali yok ya.O ayarlayacak ne zaman su alıp vereceğini.
-Yani, adamlar yapmışlar diyorsun hmmm süper yapmışlar o zaman.
-Onlar yapmışlar ama biz seni tam yapamamışız galiba be kızım
Eş'e reziilik kısmı nerde diyenler için; akrabaların da dahil olduğu bir yemek sırasında televizyonda o kahrolasıca deterjan reklamının çıkması, annemin yarılması, herkesle tüm maceramı paylaşması, ve topluca kopuş..ve kişiller rezillik.
hahahahha nasi denk gelmis oyle
puhahahaha.60: tarihe geçecek bir anmış
Benim rezilligim akillara zarar:)
2. cocugumu dogum yapmistim. Bebegimizin rahatsiz oldugu birgün gece 02-03 e kadar onunla ilgilenmistik ve nihayet güc bela bizim yatagimizda uyuya kalmisti kuzucum, esime dedimki gidelim oglani ( ilk bebegimi) bebegin besigine alalim bizde oglanin yataginda büzüsüp yatalim bebek rahat etsin, uyanmasin..Esim ok dedi ve dedigim gibi yaptik..Tabi ben dogum sonrasinda alt tarafin lackalasmasi ile birazda bebekle urastigimiz icin o yorgunlukla derin derin uyuyorum...
Rüyamda bir SIKISMISIM bir SIKISMISIM kosa kosa tuvalete gidiyorum, yapiyorum yapiyorum bitmak bilmiyor:SS Bu arada ben onca sidigi zavalli olusumun yatagina yapiyormusum:S Oglusumun yatagida hem bana hem esime kücük malum iyice kenarda yatiyorum sidik öle cokmusti yatagin kiyisindan akip siril siril laminata dökülüyomus:Söle bir islaklik hissetim bir SICRADIM ki ALLAH immmmm ..Tabi benim bu SICRAMAMA esim de uyandi...Ya inanamiyorum ya diye söyleniyorum ben esim basti kahkahayi..Megerse ben iserken esim sirilti sesine uyanmis ben iserken ve kendi kendine " baya siddetli yagmur yagiyor" demis :SSS Tabi kalktim önce kendimi temizledim sonra yatak dösek ne varsa
Bu arada esim hala yagmur siriltisi duyunca bana bakar ve gülerek " bir sirilti geliyor ama aceba yagmurmu yagiyor " der
Şu üçü bomba oldu.
Üçüncüsünde ölüyordum artık.
Eşinizle aranızdaki ilişkiye de kocaman bir maşallah demek istiyorum nazar değmesin.
Sizin her defasında direk eşinize ben yaptım diye söylemenize ise ayrıca koptum.