ya aglıyorm kramp gırdı ya bu ne boleçok pis rezıl olmussun yarıldım
merhaba ben de bi olayı paylaşmak istiyorum..
benim eşim biraz göbeklidir..
bigün sabah uyandık bana gece ne olduğunu hatırlayıp hatırlamadığımı sordu bende 'ne olduki? ' dedim..
meğer gece adamın göbeğinde uyumuşum..
uyandırmış.. aşkım yastığına yat demiş..
bende ona yastıktayım ya işte demişim ve terslemişim..
düşünün yani yatış pozisyonumu; ayaklar normal yerinde, belden bükük ben adamın göbişini yastık yapmışım..
bütün gece, ben yumuşacık yastığımı,yani eşimin göbişini terk edene kadar adamcağız uyumamış..
ben göbişten ayrılır ayrılmaz da sırtını dönmüş yine yatmasın diye.. anlattığında kırıldım gülmekten..
durun daha bıtmedı benım rezıllıklerım....
koltukta uyuya kalmısım daha yenı evlıyız 2 hafta olmamıstır belkı buda gelıp benı opuyomus sevıyomus garıbım ben uykumdan uyanınca cok asabı oluyorum ama oyle bı opuyokı anlatamam yanaklarım kızarmıs o derece...ben uyku sersemı kalkıp ulan ne opuyosun ıkıdebır .........demısım.tuvalete gıtmısım ole evde ıkı tur atmısım gelıp tekrar bagırmısım ona lan sen kımı opuyosun bedava essege bınmeye cok meraklısın demısım uyumusum...tabı ben hatrlamıyrm ole hayal mayal optugunu hatrlıyorum tek...bu bı soook olmus,donmus cocuk ....sabah kalktım kahvaltı edıyoruz bana dıyokı askım ben bedava essege bınmeyı cok severım...ne essegı ya dıyorum ıyımısın askım ...bu gulmekten kırılıyo tabı anlatınca bende guluyorum ama utanıyorumda....:26::26::26::26::26:
Uykuda yaptığım rezilliklere bi yenisi daha eklendi dün gece.. Rüyamda birlikte çalıştığımz doktorların vizite geliceğini görüyorum. Bekliyorum bekliyorum gelmiyorlar. Saate bakıyorum 02.00. Ben gece atlet ve iç çamaşırıyla uyurum. Diyorum ki giyiniyimde beni donla görmesinler. Kalktım giyindim bi güzel. Yatakta oturdum bekliyorum. Ama uykusuzluktan ölüyorum. Kafam düşüyo uyanıyorum filan böyle devam ediyo bidaha saate bakıyorum 4.35. Sonrasını hatırlamıyorum. Sabah bi kalktım iki dirhem bi çekirdek yatıyorum. Ve gece yaşananlar aklıma geldi o zaman. Sabah zaten 6da kalkıcan ne uyutmazsın kendini gece gece. Dimi ama :)
KIZLAR BENDE YENI EVLILIGIMIN NACIZANE BI ANISINI ANLATAYIM.Iki haftalik evliyiz hazir ruyalardan konu acilmisken bizm kucuk bi oda var bilgisayr odasi kucuk bi karyola yatagi ve hemen karsisinda raflarala dolu kitaplari dizdik.karyolmiz duvarrla bitisik dedimya kucuk bi oda bende msn de annemlerle görustuk ettik derken cok uykum geldi ordayken karyolaya uzandim uyumusum benim kociste öglenci 10 da falan gelecek.saat 10 olmus sengel kapinin ordan bana bak sen tam battaniye almak uzere geridön ben isee.heysen bana bak yazik benim kocis banami dedin diye sormus bense sana dedim laan diye bagirmisim kocis saskinbana bak laaaan derken duvara tekme atmisim bi uyandim ayagim aciyo bizimki yerlerde napiyosun kiz sen neydi bu simdi dedi.ben se ruyamda bi kiz kocama bi cilve bi isve yapiyo en sonunda dayanamayip kizin yanina gidiyorum heysen bana bak diyorum kiz duymamazliktan geliyo ben se sana dediiiim laaan diye bagiriyom ama nasil bagiriyom kiz kfayi bu kadin deli diye kafayi salliyo bende ozaman baygi sigortalar atmis galiba bidaha bana bak laaan diye tekmeyi kiza nasil ruyamda kiza nasil atiyosam erkeklerin yorumu ile tekmeyi kiza nasil koyduysam benim ayagim kut duvar vursen o sirada kocis gel bizim ruyadan cik karsima dikil gul gul kocise anlatttin allahtan yaninda yatmiyomusum yoksa bitaraflarim kaza kurban giderdi diyooo ilk zaman lari cok dalga gecerdi benle karete kit parola piskopat der dururdu
bide külot ağzında, boyuda kısa küloda basa basa pıtır pıtır koşuyo. adam görseydi gösterirdim ben ona sevimliliği
üniverstedeyim. elektrik mühendisliği. bilenler bilir çok fazla kız yoktur. bizim sınıf 76 erkek 4 kızdı.
kızlarda genelde pek konuşmazlar. yani hep erkek ortamındasınızdır.
neyse efem adetim az gelir benim unuturum neredeyse. yanıma yedek almıştım o gün,normalde hiçte almam.
hoca anlatıyo birşeyler. 2 de 1 burnunu çekip duruyor.kıştayız.
ay bende iyilik yapayım dedim.
bırak çeksin burnunu sanamı kaldı. "hocam" dedim minnet bekler halde. baktı suratıma bu arada bende çantama elimi attım ve selpak aldığımı sanarak kos koca profun burnuna burnuna orkidi salladımortam kutup seviyesine indi tabi... ben kıvranıyorum orda
adamcağız gayet ciddi "sağol titanyacığım benim yeni geçti"dedi ve patlattı kahkahayı.
herkes yarılıyor gülmekten ben yerin dibindeyim. toplama gibi bir şansımda olamadı. okulun efsanesi oldum bir anda.