Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Benim de çok anım var aslında okadar çokki eşimle pek alakası yok nereye gitsem evden çıksam olay olur zaten bitane anlatayım..
annem 1 yıllık evliyim hatta 2 ay geçti.Annem sürpriz yapmış memlkeetten bize gelmiş,onu gezdirelim diye kardeşim filan çıktık dışarıya kardeşimde evli aynı yerde yaşıyoruz Kadıköyde geziyoruz ama okadar dalgınım ki gezmeyide çok sevmem bacaklarım çok ağrır üzülürüm ozaman pişman olurum neyse annem koluma girmişti gidiyorduk kızkardeşimle eniştem ise arkadan geliyolardı sanırım,benim kolumdan annem fırlıyap mağazada kazak görmüş ona bakıyormuş ama bilmiyorum ben koluna girip ilerliyorum güya sonra kadınının biri pardon ama ne yapıyosunuz dedi sanıyorum bi baktım yabancı tanımıyorum diğer kolumamda annem girmiş o da fakında değil ben diğer koluma gireni kızkardeşim sanıyorum koluna girdiğim kadınında annem sonra baktım kadın öle diyince ben dedim ben şey ben dalmışım elim ağzımda çocuk gibi anneme döndüm anne anlatırmısn ben dalmışım sonra annemler o kadın ve kızları nasıl kahkaha atıyolar anlatamam kızkardeşimle eniştem öne geçmişler hızla ilerliyolar eniştem demişki kardeşime ablan yine rezil etti bizi çaktırmayalım aşkım biz yürüyelim :))ya acaba kadın sölemese ne kadar yürüyecektm bilmiyorum iyiki bayanın koluna girmişim çok şükür öle işte çok güldüm sonradan ...

bide kardeşimle Gebze ye gittik bir alışveriş merkezine, yürüyen merdivenler var ya aşağıdan yukarıya çıkacağız ben merdivene bastım bozuktu yürüyordum sonra yantaraftan aşağıya inen merdiven var ya onu yandan görünce başım döndü ilerlemeye başladık sandım ölece bekliyorum başımı tutuyorum millet bana bakıyo ne yapıyo diye herkes yürüyo ama ben bekliyorum gidiyorum sanıyorum sonra kardeşim yukarıya çıkmış ve bana el sallıyoo çakmış gülüyo meğer merdiven hala bozukmuş yürümem gerekiyomuş bi rezillik daha ya çok mu aptalım yoksa çok mu zekiyim bazen düşünüyorum ...neler neler yaptım ya daha anlatırım inşallah yaşayınca daha komik oluyo anlatmak ne kadar hissetirdi bilemem...

bide şunu anlatayım kuafördeyiz daha ilk kez gittik oraya çok hoş bir yer oldukçada iyi bir kuaför biz duvarın dibinde kardeşimle oturuyorz karşıda bir sürü aynalar var koltuklar filan var sıradan hepsi ayna sandım aradada bir ayna boşluğu kadar mesafe var her ayna arasında mesafe ama ben farkında değilim sonra kardeşim dediki abla şu karşıdaki bayanın saçları çok güzel demi ben nerde diyorum karşıda diyor ben karşıda ayna var sanıyorum karşıdaki insanıın ayna dışındaki gerçek halini arıyorum geride, bide kuaför bana bakıp yine aynı yerden nasıl sıkılıyomsun diyo ben karşıya bakıyorum ama onu aynada sanıyorum geride kedisini arıyorum sonra kardeşim çaktı abla karşıdaki o gördüğün boşluk ayna değil şuan orada gördüğün kuaför yani gerçekten karşında aynada değil ay okadar güldüm ki yine mi dedim ya bide elimize dijital saat veriyolar masamıza koyuyolar daha doğrusu boya süresi geçmesin diye bende koltuktan kalktım beklerken kardeşimin yanına geçtim kardeşim bana saatini al karıştırırlar herkesin elinde duruyo al dedi aldım muhabbet ediyoruz ne kadar kaldı diyo 3 kez aynı dakikayı söleyince sonra baktım anaaa ben bunu durdurmuşum ya dedim kuaförede diyemiyoruz onuda düzeltemiyoruz artık kardeşim aldı resetledi yakın bir süre ayarladı sonra çok şükür herkesin yanında senin gibi bir dijital şart dedim:))

kocama pek rezil olmadım aklıma gelmiyor açıkçası ama yıllar önce erkek kardeşimle başımdan geçen bişiyi anlatacağım.saat gece yarısı erkek kardeşimle birlikte uyuyacağız o 20 yaşlarında ben ise 24 üniversite okuyorum uzakta kalıyorum özler beni gelincede gece ben uyuturdum sonra kalkar yerime giderdim tatlım benim o na çok düşkünümdür neyse gece yarısı yatıyoruz araba kullanmayı bilmiyorum bana yatakta anlatıyo bak ablacım ben onun sağındayım tabi bak ablacım sol ayağım debriyaj sağ ayağım gaz kolumda vides dedi yatıyoruz tabi neyse anlattı bas ayağıma vs anlatıyo bitti ve çok hoşuma gitti yine anlat dedim sonra abla saat 3 oldu benim uykum var uykusuz yola çıkılmaz hadi iyigeceler dedi çok güldük ya neyse bana o arada frenden hiç bahsetmedi yarınsı gece arabayı bana verdi mahallede bizim evin 15 m gerisinden verdi sonra kızkardeşim indi arabadab benim ablamda cesaret var sadece bilgi yok manyaktır ben ineceğim dedi erkek kardeşim ise zekama güveniyo sadece algıma güveniyo daha ilkkez oturdum o koltuğa düşünsenize zeka da nedir ki neyse bana dediki kaldır arabayı kaldırdım sonra aferin süpersin şimdi bas gaza korkma dedi ben neden korkayım sen kork dedim bir basmışım araba ötüyo vides düşük hız fazla ama yine hızlı gidiyoruz ne arada evin önüne geldim bilmiyorum kardeşim korktu evin önünde bir araba daha var ona çarpıpta durmayı düşünüyorum kardeşim frene bas frene dedi bende direksiyonu bıraktım aşağıda elimle firen arıyorum karanlık ya görünmüyo gece 23:00 sıralarıydı haniiiiiii dedim sonra kardeşim el freni ile durmuş bende ne güzel durdum bak dedim kendim durdum sandım nah durdun ben durdurdum abla sen neyapıyosun bölemi anlattım dedi e ablacığım sen bana freni sölemedinki dedim bastı küfürü...:))9

merhaba ben de bi olayı paylaşmak istiyorum..
benim eşim biraz göbeklidir..
bigün sabah uyandık bana gece ne olduğunu hatırlayıp hatırlamadığımı sordu bende 'ne olduki? ' dedim..
meğer gece adamın göbeğinde uyumuşum..
uyandırmış.. aşkım yastığına yat demiş..
bende ona yastıktayım ya işte demişim ve terslemişim..
düşünün yani yatış pozisyonumu; ayaklar normal yerinde, belden bükük ben adamın göbişini yastık yapmışım..
bütün gece, ben yumuşacık yastığımı, :KK1::KK1::KK1:yani eşimin göbişini terk edene kadar adamcağız uyumamış..
ben göbişten ayrılır ayrılmaz da sırtını dönmüş yine yatmasın diye.. anlattığında kırıldım gülmekten..:KK1::KK1:

çok tatlısın ya :) çok güldüm :):):)

hep ben mahçup olurdum ama bu sefer aşkım bana çok fena rezil oldu :KK1:...
biz öğrenciyiz aşkitomla aynı fakültedeyiz işte masa tenisi oynayalım dedik ben çok severim o da sırf ben seviorum diye öğrenmeye başladı neyse ben arada çok sert atıyorum aşkitom raketi bırakıyo elleriyle topu tutmaya çalışıyo :KK60: bazen topun hızını azatlmak için topa göbek atıyo falan :KK60: çok komik gözüküyo öyle :KK60:
neyse ben yine o hızlı atışlarımdan birini yaptım aşkım da olduğu yerde göbeğiyle hızını azaltmak amacında göbeğini öne doğru uzattı ama o top sen onun göbeğine değil de göbeğinin altına işte oraya değdi :KK17: şapp diye bi ses çıktı ay bi utandı bi utandı baktım masanın altına girdi o utançla bir de nasıl kahkaha atıyo bir yandan da acıdan kıvranıo ben şokta :KK60: hiç bişi demedim ama kıpkırmızı oldu masanın altından çıkaramıyorum :KK60:
aşkııım gel bak burda ne var çık hadi masanın altından falan oldum :KK60:

2 yıl once sevgılmın yanına gelmıstım okumaya baska sehıre gıtmıstı neyse ılk defa geldım ve sabah kahvaltıya gıtcez ogunde regl oldummu ben:KK17: karın agrısından ölüyorum :KK43: neyse gıttık yedık karın agrısından cok yemek ıstemedım ama sevgılım okadar cok ısrar ettıkı tabagıda doldurmuslarda doldurmuslar:KK52: yedım bıttı cıkıcaz cıkmadan lavobaya gırmemle istifra etmem bır oldu:KK1::KK30: ettıkce edıyorum lavaboya ama nerden bılım bunu olcagını :KK35: temızlım dedım olmadı bı 15 kalmısımdır orda neyse cıktım ben caktırmadan:KK53: sevgilim kac saat oldu dedı tuttugum gıbı kolundan hemen cıktık yuru yuru ıstıfra ettım cakmadan kımse gıdelım dıdım:KK9: tepkısı su oadar yedıgın sey gıttı yanı hehe:KK9: bıdaha hıc oraya gıtmedık zaten nezaman yemek yesek ogunu deyıp dalga gecer :KK51: heeh

durun daha bıtmedı benım rezıllıklerım....
koltukta uyuya kalmısım daha yenı evlıyız 2 hafta olmamıstır belkı buda gelıp benı opuyomus sevıyomus garıbım ben uykumdan uyanınca cok asabı oluyorum ama oyle bı opuyokı anlatamam yanaklarım kızarmıs o derece...ben uyku sersemı kalkıp ulan ne opuyosun ıkıdebır .........demısım.tuvalete gıtmısım ole evde ıkı tur atmısım gelıp tekrar bagırmısım ona lan sen kımı opuyosun bedava essege bınmeye cok meraklısın demısım uyumusum...tabı ben hatrlamıyrm ole hayal mayal optugunu hatrlıyorum tek...bu bı soook olmus,donmus cocuk ....sabah kalktım kahvaltı edıyoruz bana dıyokı askım ben bedava essege bınmeyı cok severım...ne essegı ya dıyorum ıyımısın askım ...bu gulmekten kırılıyo tabı anlatınca bende guluyorum ama utanıyorumda....:26::26::26::26::26:

:KK52::KK52: çok güldüm buna. süpersin! uykumda ben de saçmaladığım için herhalde:KK1:

hayatta herşey herzaman kötü değil ya rezillikte olsa ne güzel anılar kalıyor insan ilk oldugu an utanıyor ama sonra aradan zaman geçince tatlı gülümsemeler kalıyor keşke herkes ne güzel şeyler yaşadığının farkına varsada boşanmalar ayrılıklar olmasa..

Uykuda yaptığım rezilliklere bi yenisi daha eklendi dün gece.. Rüyamda birlikte çalıştığımz doktorların vizite geliceğini görüyorum. Bekliyorum bekliyorum gelmiyorlar. Saate bakıyorum 02.00. Ben gece atlet ve iç çamaşırıyla uyurum. Diyorum ki giyiniyimde beni donla görmesinler. Kalktım giyindim bi güzel. Yatakta oturdum bekliyorum. Ama uykusuzluktan ölüyorum. Kafam düşüyo uyanıyorum filan böyle devam ediyo bidaha saate bakıyorum 4.35. Sonrasını hatırlamıyorum. Sabah bi kalktım iki dirhem bi çekirdek yatıyorum. Ve gece yaşananlar aklıma geldi o zaman. Sabah zaten 6da kalkıcan ne uyutmazsın kendini gece gece. Dimi ama :)

Amma güldüm buna gece gece. :KK70: :KK52:

KIZLAR BENDE YENI EVLILIGIMIN NACIZANE BI ANISINI ANLATAYIM.Iki haftalik evliyiz hazir ruyalardan konu acilmisken bizm kucuk bi oda var bilgisayr odasi kucuk bi karyola yatagi ve hemen karsisinda raflarala dolu kitaplari dizdik.karyolmiz duvarrla bitisik dedimya kucuk bi oda bende msn de annemlerle görustuk ettik derken cok uykum geldi ordayken karyolaya uzandim uyumusum benim kociste öglenci 10 da falan gelecek.saat 10 olmus sengel kapinin ordan bana bak sen tam battaniye almak uzere geridön ben isee.heysen bana bak yazik benim kocis banami dedin diye sormus bense sana dedim laan diye bagirmisim kocis saskin:KK53::KK53::KK53::KK53: bana bak laaaan derken duvara tekme atmisim bi uyandim ayagim aciyo bizimki yerlerde :KK60::KK52:napiyosun kiz sen neydi bu simdi dedi.ben se ruyamda bi kiz kocama bi cilve bi isve yapiyo en sonunda dayanamayip kizin yanina gidiyorum heysen bana bak diyorum kiz duymamazliktan geliyo ben se sana dediiiim laaan diye bagiriyom ama nasil bagiriyom kiz kfayi bu kadin deli diye kafayi salliyo:KK20::KK20::KK20:bende ozaman baygi sigortalar atmis galiba bidaha bana bak laaan diye tekmeyi kiza nasil ruyamda kiza nasil atiyosam erkeklerin yorumu ile tekmeyi kiza nasil koyduysam benim ayagim kut duvar vursen o sirada kocis gel bizim ruyadan cik karsima dikil gul gul kocise anlatttin allahtan yaninda yatmiyomusum yoksa bitaraflarim kaza kurban giderdi diyooo ilk zaman lari cok dalga gecerdi benle karete kit parola piskopat der dururdu:KK4::KK4::KK4:

KIZLAR BENDE YENI EVLILIGIMIN NACIZANE BI ANISINI ANLATAYIM.Iki haftalik evliyiz hazir ruyalardan konu acilmisken bizm kucuk bi oda var bilgisayr odasi kucuk bi karyola yatagi ve hemen karsisinda raflarala dolu kitaplari dizdik.karyolmiz duvarrla bitisik dedimya kucuk bi oda bende msn de annemlerle görustuk ettik derken cok uykum geldi ordayken karyolaya uzandim uyumusum benim kociste öglenci 10 da falan gelecek.saat 10 olmus sengel kapinin ordan bana bak sen tam battaniye almak uzere geridön ben isee.heysen bana bak yazik benim kocis banami dedin diye sormus bense sana dedim laan diye bagirmisim kocis saskin:KK53::KK53::KK53::KK53: bana bak laaaan derken duvara tekme atmisim bi uyandim ayagim aciyo bizimki yerlerde :KK60::KK52:napiyosun kiz sen neydi bu simdi dedi.ben se ruyamda bi kiz kocama bi cilve bi isve yapiyo en sonunda dayanamayip kizin yanina gidiyorum heysen bana bak diyorum kiz duymamazliktan geliyo ben se sana dediiiim laaan diye bagiriyom ama nasil bagiriyom kiz kfayi bu kadin deli diye kafayi salliyo:KK20::KK20::KK20:bende ozaman baygi sigortalar atmis galiba bidaha bana bak laaan diye tekmeyi kiza nasil ruyamda kiza nasil atiyosam erkeklerin yorumu ile tekmeyi kiza nasil koyduysam benim ayagim kut duvar vursen o sirada kocis gel bizim ruyadan cik karsima dikil gul gul kocise anlatttin allahtan yaninda yatmiyomusum yoksa bitaraflarim kaza kurban giderdi diyooo ilk zaman lari cok dalga gecerdi benle karete kit parola piskopat der dururdu:KK4::KK4::KK4:

ah benimde müstakbel kocama rüyamda da olsa biri sarksa ben de tekmeyi basardım herhalde :KK53:

:KK52::KK52::KK52: bide külot ağzında, boyuda kısa küloda basa basa pıtır pıtır koşuyo. adam görseydi gösterirdim ben ona sevimliliği :KK4: :KK53:

güle güle ofiste rezillikleri okuyordum. en son burda kaldım. ofis arkadaşım yanıma geldi. evraklara bakacaktık. inşallah bu yazıyı görmemiştir. yoksa ben de rezil oldum demektir. :KK17:

Okurken gülmekten ölücem sandım bir tanede benden olsun :)

Sözlümde tanıştığımızda ben lise sona gidiyordum.o üniversiteye. Genelde kendi okulunu kırar beni almaya gelirdi.Bir gün yine geldi eve kadar yürüyelim vakit geçirelim dedik. Eve yaklaştık ya artık ayrılcaz kimse görmesin diye.Tam vedalaşıcaz öpücek beni sözde tabi hava soğuk bende hastayım burnumu çeke çeke bir hal oldum bir türlü vedalaşıp gidemiyorum burnum akıyo diye.Sonunda aşkım anladı istersen bir selpak alalım bakkaldan dedi bende durumu kurtarıcam ya gerek yok bende var diyorum ama nerde ceplerimi falan karıştırıyorum sonra aşkım tekrar dönüp sende vardır ama alalım yine dursun yanında dedi.o zaman çok utanmıştım kendi halimden bir daha da peçeteyi eksik etmedim yanımdan :KK70:

Bir günde sözlüm ben ve kardeşim bir alışveriş merkezine gittik oyun alanlarında oyun oynuyoruz. Basket atalım dedik kardeşim ve sözlüm atıyordu topun biride bana geldi atım dedim isabet etti basket :KK70: ben artık neden o kadar sevindiysem el çırparak olduğum yerde zıplıyorum. sözlüm ve kardeşim gülmeye başlayana kadarda durumun farkında değilim bütün gün dalga geçmişlerdi çok utanmıştım :KK17: :KK17:

iyi geceler kızlar....bayadır girmiyodum bu topiğe okudum geçmişide baya eşim uyuyo şuanda ben yarılıp yarılıp güldüğüm için delirdin mi gece gece yat diyo yine dalıyo uykuya :KK1::KK1:
evet gelelim rezilliğe son bi kaç aydır gaz problemi yaşıyorum havalar soğuduğu için heralde özellikle sabah uyandığımda daha kötü oluyo eşim 7 de evden çıkıyo ben ondan önce uyanıyorum onu işe gönderiyom yatıyorum ver yansın salıyorum ama nasıl bi salma cazur cuzur geçenlerde yine o odadan çıktı lavaboya gitti heh dedim hemen gelmez ben bi rahatlıyım bu ben ortalığı inletirken dannn diye gir odaya sesi duydu yarılıyooooo yattı yerlere ben ayrı gülüyorum ama kıpkırmızıyım utancımdan ben eşimle bazen bebek gibi konuşurum yaaa gelme gelme gittt gittt gelmeee diyorum bu inadına geldi öptü sarıldı bebeğim ben odadan çıkınca fırsat kolluyosun heralde bütün gece biriktirdikkerii bende diyorum bu depremlerin sebebi ne meğer yanı başımdaymış diye hep dalga geçiyo benle zaten tatlı kuzum bnm bende ona kızamıyorum...:KK1::KK1::KK1:

veeeee 568 sayfanın hepsini bitirdim kızlar çok komiksiniz bu rezilliklerde emeği geçen herkese teşekkürler:KK1: başarılarınızın devamını dilerim:KK1::KK23:

üniverstedeyim. elektrik mühendisliği. bilenler bilir çok fazla kız yoktur. bizim sınıf 76 erkek 4 kızdı.
kızlarda genelde pek konuşmazlar. yani hep erkek ortamındasınızdır.
neyse efem adetim az gelir benim unuturum neredeyse. yanıma yedek almıştım o gün,normalde hiçte almam.
hoca anlatıyo birşeyler. 2 de 1 burnunu çekip duruyor.kıştayız.
ay bende iyilik yapayım dedim.
bırak çeksin burnunu sanamı kaldı. "hocam" dedim minnet bekler halde. baktı suratıma bu arada bende çantama elimi attım ve selpak aldığımı sanarak kos koca profun burnuna burnuna orkidi salladım :KK43: ortam kutup seviyesine indi tabi... ben kıvranıyorum orda
adamcağız gayet ciddi "sağol titanyacığım benim yeni geçti"dedi ve patlattı kahkahayı.
herkes yarılıyor gülmekten ben yerin dibindeyim. toplama gibi bir şansımda olamadı. okulun efsanesi oldum bir anda. :KK43:

canım sıkkındı, burdan biraz anı okuyayım dedim. gerçekten iyi geldi. en son olarak okuduğum bu anı ise gerçekten süper :KK53::KK60::KK60:

X