flört dönemimizde cafeleredebn pek çıkmazdık para gani tabi ozamanlar hiç olmazsa cepte 100 200 lr(ah keşke biriktirseydik neler alınmazdı)baba kredi kartları falan neyse hesapları hep aşkım öderdi bu sefer ben ısrar ettim ağalıım tuttu cüzdanda para var snıyom ben hiç ödetmeyen herifin ödetesi tuttu indim aşağı hesap ödemeye baktım cüzdanda para yok utana sıkıla yukarı çıktım para almayı unutmuş die bizmkide kızara bozara aşağı indi yarım saat sonra geldi meğer ondada para yokmuş adamla konuşmuşta halletmiş
Benim sevgilimde ben ödemeye kalkınca hiç sesini çıkarmıyor ödettiriyor hatta geri duruyor bu durum beni çok rahatsız ediyor sinir oluyorum hatta bu yüğzden onu bırakabilirim...zaten bana dediki çalışıp didineyim kocam bana baksın mantığıyla olan biriyle olmama demişti ama bu tarz şeyleri kastettiğini anlmamıştım çok safmışım çokkkk[/Q
sevgiline bir önce şut ve golatmalısın bence
okurken gulmekten yıkıldım kikir kikir.. ben daha evlı degılım ama bır suru rezıllıge ımza atmıs bırı olarak paylasmak ıstedım..
cafede oturuyoruz.. erkek arkadasım karsımda çay içiyoruz..gozlerımın ıcıne bakarak cafenın ortasında bana deniz gözlüm şarkısını mırıldanıyo..o kadar cok hoşuma gittiki..bi an kalkıp onu yanagından öpmek ıstedım..tabı hemen heyecanla ayaga kalkıp one egılıp yanagına yapıstıgım anda sıcaklıgı hissettim..bi öpücük bizi böyle ısıtmadı tabii..kaynar çayın dökülmesine sebep olmasaydım.. :) :) :) daha sıcak anlar olabilirdi tabi..
bi gün yine avm deyiz..cıktık dolasıyoruz..cok susadım..şişe su aldık..cok yorgunum ıctım suyu..şişenın agzınnı kapattım. cantama koydum..ve yürümeye devam ettik.. arkamdan su sesı..şıp şıp şıp.. meger sıseyı kapatamamısım..ve yine aynı cafenın yolunu tutuyorken..
yolda yürürken takılıp düştüğüm cok oldugu ıcın adam artık koluma sıkıca yapısıp basamakları ve boşlukların farkına varmam ıcın rehberlık yapıyo.. yolda yürümeyi öğrendim sayesinde.masada otururken elimin tersiyle carpıp devırdıgım bardakları tutmaya calısıyo ..halimizi bi düşnün..
gercekten cok komıuksınız kızlar yaaa bende bı tane anlatayım
cok samımı oldugum kız arkadasım, ben ve esım akşam oturup bıkaç kadeh ıcelım dedık arada bı ıcmeyı severızde
hersey gayet guzeldı sohbet muhabbet derken 4. bıralarımızı actık ve olanlar oldu benım kafa gıdınce neselenır cok konusurum
ben tabı ıyıce cosunca kaltım kolbastı oynuyorum ortada dansoz gıbı sacma sapan (barı guzel oynasam ya)
ama ole bole degıl baya bıldıgın kolbastı yanı ayaklar falan zıplıyorum böyle(içimde varmış heralde)onlar guluyolar bende guluyorum saf gıbı
eşımın kucagına oturuyorum askım benı nıye öpmuyosun dıye yapışıyorum falan yazık adamda sarhoşun mektubu okunmaz mısalı tamam askım operım askım dıye ıdare etmeye calışıyor bı yandanda sok olmuş gözlerle benı ızlıyor garıbım ayılmam ıcın gelen kahveyide oldugu gıbı halıya dokukten sonra sızmısım.
kızın yanında oynayıp rezıl oldugumamı yanayım eşimin dalga gecmesınemı yanayım bılemedım sabah odadan cıkmak bıle ıstemedım hala ıkısıde dalga gecer benle sen sakın ıçme sapıtıyosun dıye
Benim sevgilimde ben ödemeye kalkınca hiç sesini çıkarmıyor ödettiriyor hatta geri duruyor bu durum beni çok rahatsız ediyor sinir oluyorum hatta bu yüğzden onu bırakabilirim...zaten bana dediki çalışıp didineyim kocam bana baksın mantığıyla olan biriyle olmama demişti ama bu tarz şeyleri kastettiğini anlmamıştım çok safmışım çokkkk[/Q
sevgiline bir önce şut ve golatmalısın bence
ay bende aynen katılıyorum para ödeten erkekten nefret ediyorum ya tuhafıma giidyor öğrencilik dönemi olsa neyse ama yok değilse ayıp yahuuuuu değilmi
Bir rezillik hikayesi daha benden;
biz evleneli 2 ay oldu, evliliğimizi 10. Günü ilk misfirlerimiz gelicek ama kim yokki annemler, kayınvaldemler eltim eşimin teyzeleri kuzenleri kuzenlerinin eşleri falan cümbür cemaat. Bende yeni gelinim ya yemeklerimi yaptım evimi tertemiz yaptım duşumu aldım kuaföre gittim harikayım yani. Neyse misafirlerimiz geldi herşey süper millet banyoya girip çıkıyo. Bir ara eşim geldi şakağımdan öpüyomuş gibi yapıp dişlerinin arasından bebeğim banyodaki şey ne dedi. Bende şaşkın bi ifadeyle ne diye sordum. Git o sana bağırır dedi. Neyse allah allah dedim gittim. Bir de ne göreyi gerçekten ben burdayım diye bağırıyordu. Ne olsa beğenirsiniz?
Aptal aşık bir yeni gelinin duştan sonra kuruması içi duşakabinin üstüne astığı ipli zincirli kıpkırmızı bir don
Bir rezillik hikayesi daha benden;
biz evleneli 2 ay oldu, evliliğimizi 10. Günü ilk misfirlerimiz gelicek ama kim yokki annemler, kayınvaldemler eltim eşimin teyzeleri kuzenleri kuzenlerinin eşleri falan cümbür cemaat. Bende yeni gelinim ya yemeklerimi yaptım evimi tertemiz yaptım duşumu aldım kuaföre gittim harikayım yani. Neyse misafirlerimiz geldi herşey süper millet banyoya girip çıkıyo. Bir ara eşim geldi şakağımdan öpüyomuş gibi yapıp dişlerinin arasından bebeğim banyodaki şey ne dedi. Bende şaşkın bi ifadeyle ne diye sordum. Git o sana bağırır dedi. Neyse allah allah dedim gittim. Bir de ne göreyi gerçekten ben burdayım diye bağırıyordu. Ne olsa beğenirsiniz?
Aptal aşık bir yeni gelinin duştan sonra kuruması içi duşakabinin üstüne astığı ipli zincirli kıpkırmızı bir don