Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

gecenlerde esımle oturuyoz aksam salonda benım mıdemdede bazı rahatsızlıklar var reflu gastırıt mıde fıtıgı aksam yemeklerınden sonra asırı derecede gaz olusuyor bızım salon uzun dar esım bı koltukta oturuyor ben bı koltukta kucagımda bılgısayar var benım oturdugum yer banyoya cok yakın salon uzun oldugundan onun oturdugu yerde uzak kalıyo pc yı karsımdakı masanın uzerıne bıraktım gırdım vc ye bı saldım kendımı zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrtt zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrt dıye ıcım rahat cıktım vcden solona gırmemle cıglık atmam bı oldu esım bılgısayarı bırakır bırakmaz gelmıs masaya oturmus ay sen burdamıydın ben senı obur tarafta beklıyodum dedımama nasıl utandım nasıl utandım anlatamam yatakodasına kactım ay bana bı krız gırdımı gulme krızı ama ev ınlıyo yataga kapanmıs bısekılde guluyorum bı yandanda yastıgı agzıma tıkıyorum esım geldı nıye guluyosun askım dedi ben dahada krıze gırdımoda gulmeye basladı sarıldı bana ıkımız bırden dakıkalarca krıze gırdık 10dakıka falan surdu benım nedenım bellıydıesımse sanırım ben gırdım dıye gırdı

Son düzenleme:
dün gece yatakta şöyle bir gerildim bi baktım odanın ışığı açık, mis gibibir koku var odanın içinde(gerçekten) saate baktım 02:41 ohhhh dedim daha işe gitmeye çok var yastığıma sarıldım birden kocamın aşkım kalk işe geç kalıyorsun sesiyle uyandım ne oluyor dememe kalmadan aşkım telin çalmadı galiba geç kalacaksın dedi ben bön bön bakıyorum bi de düşünüyorum... bana sanki daha sabah olmadı gibi geldi , saate bi baktım 02:45 hahaaaaaaaaaa neyse aşkım dedim saate bak kocam şokta senin saattte problem var diyor bir de sen kalk adamım saat iki buçukta traş ol giyin benim de ödümü patlat, olay açıklığa kavuşunca ben makaraları koy verdim gari... bu sabah uyanınca da öyle neşeyle işe geldim ki bu tür abukluklar benden çıkar çünkü hehehe..
bi de kocamın gecenin bi yarısı 5545- 5545 şuanda bilinen şahısların yanındayız olaya müdahale ettik tamam! ya da önünü çevir önünü çevir kaldır ellerini teslim ol! sesleriyle uyanırım ben her defasında yataktan zıplarım kociş uyanır tabi sabaha hiçbir şey hatırlamaz haha(bu arada eşim polis)

komik komikte merakımı mazur görüver garii,,ee sonra nolduu eşin uyudumu tekrar sen naptın geri yattınmıı..anlattınmı kocana böyle böyle saat daha 3e gelmemiş niye kalktın hangi saate baktında saat sabah zannettin falan filan merak ettim aydınlat benii:60

:78::78::78::90:anaaam fena bişeymiş ama,,bizde ayrı gayrı yok bu konularda maşallah adam gündüz evde çıkarması yetmiyomuş gibi,,gece yatakta uyurkende çıkarıyoo:111:ama benim kızdığım şey gece dürtükleyip hişşştt sessiz ol çocukları uyandırcan demem oluyoo:99::88::90:

Son düzenleme:
dun gece sıvrısınekle savasım vardı.bu havada nerden geldıyse artık.sabaha karsı uyandım oturma odasına gectım bıraz da orada uyudum.alarm calıp yatak odamıza bı dondum benım sıvrı duvarda benı ızlıyor.aldım elıme terlıgı o.cocuguuuuu dıye bı vurmusum esım uyandı.oldurdun mu dedı kactı dedım.ben o uyku halıyle kufuru duymamıstır dıye dusundum.ama nerdee.ıse geldım benı aradı gulmekten ölüyor.sen sinege küfür mü ettin

hanımlarrr süpersinizzz yaa öyleee güzel hikayelerkiiii okurkennnn gülmekten yerlere yatmamak için zor tutttumm kendimiiiii

ben evli değilim pek anlatıcak bir anımda yok ama bir tanesini sizinle paylaşıyımmm bunu kimseye söylemedimm dahaa sizde kimseye söylemeyinn çok utanırımmm

Birgün aşkımla büyük adaya pikniğe gidicez ama çok paramızda yok kafamıza koyduk ya ogün illa gidicez işte evden birşeyler hazırladım ben piknik alanı var ama kalabalık oluyor birde sahile yakın olsun diye piknik alanına gitmedik bilmiyoruz da işte tam benimki hamakta getirmiş içtik eğlendik sohbet ettik falan hamak kurmaya başladı benimki ben oturdum sallanıyorum oda oturdu yanıma her ne kadar oturma taşımaz desemde kedni yaptı yaa böbürlenityor çok sağlam oldu diyee sonra oturdu iki kere sallanmadan küt kafamda kuşlar uçuyordu ip kopmuş hamagın tahtasına kafama çarpmıştı kafam şişmitşiii sonra kafamı bir kaldırdım 3 4 kişi bizi izliyor ben tekrar bir çoğlıkla kafayı tekrar tahtaya geri gömdümm rezil olduk diye sonra benimki tekrar yaptı hamagı bu sefer dedi sen sallan sağlam yaptım dedi işte tam totomu koymaya kalmadann kütt ip tekrar kopmasın mı kasıtlı yapmadıgından şüphe ettim birden hiç unutmuyorum o günn tuvalet yok yakınlardaaaa tut tuttt içimmde patlıcaktı çişimm en sonunda dedimm benim tuvaletim geldi gidelim aşkım dedi vapurun gelmesine 1 saat var tutabilirmisinn nerdee tututyummm dedim tutamamm kıpkırmızıyım ama hareket edicek halim yok benimki dedi örtü getirmiştim ben tutuyum sen yappp diyee hahahaha 52: örtüyle etrafımı sarmıştı bende çişimi yapmıştım ama ne kasdar çok utanmıştımmmm yaa ama dünya varmış demiştimm nne gülmüştüüü

ayyy ümran inanmıyorum yaa ben hayatta yapamam öyle bişey yaaa çok utanırım kızz

kızımmm sen nerdenn buldunn yaa benimi takip ediyon hahahaa topikte söylemee sakın haa bende utandım kızımm öldümm yerin dibine girdim ama birde altıma işemek onca yola ıslak ıslak gezmek vardıııı o daha bir rezillikkkk
ayyy ümran inanmıyorum yaa ben hayatta yapamam öyle bişey yaaa çok utanırım kızz

evtt heran takip ediyorum senii ahahaahha kızım olsunn ben yapamm zaten yapsam o dalga geçer bnle sennki gçmedi mi

hahaha ben altıma işemeye niyetlenmiştim aslında o ikna etti beni askım insalık hali birşey olmaz bakmıcamm söz falan hahaahaa yaptıgım en büyük delilikti ama sonrasında hiç önüme sürmediii aşkım sağolsunnnn zaten öyle birşey yapsa kıyamet kopar biliyorr
evtt heran takip ediyorum senii ahahaahha kızım olsunn ben yapamm zaten yapsam o dalga geçer bnle sennki gçmedi mi

neyse neyse kapatak konuyu ben hayatta yapmam dediğim şeyler hep başıma geldi ve yaptımm emnm şimdi bunu dedim ya bigün yapmak zorunda kalırım o yzden konuşmıyım daha fazlaaa

hahahah tamamm kuzummm evet büyük konuşmamakk gerekkk ona göre denk al ayanııı
neyse neyse kapatak konuyu ben hayatta yapmam dediğim şeyler hep başıma geldi ve yaptımm emnm şimdi bunu dedim ya bigün yapmak zorunda kalırım o yzden konuşmıyım daha fazlaaa

hahahah tamamm kuzummm evet büyük konuşmamakk gerekkk ona göre denk al ayanııı

alemsin valla canımyaa..ne bahtsız bi gün olmuşş..benim gelse eşim bişey kapatmasada gözünün içine baka baka yaparım ama sevgilim olsaydı heralde pek cesaret edemezdim ama şuanki eşim sevgilim olsaydı ,,rahat yapardım çünkü oda pek dalga geçmez böyle şeylerdeama yinede çalılık falan yokmuyduyduya gidilirmi çalı olmayan yereee

yokk kuzumm yaa çalı vardı ama ben öyle yapamadım biri falan görür diye oda işte etrafımı sardı örtüylee çalının dibine koyverdimm bendee o olaydan sonra gözü kapalı güveniyorum ona ama gerçekten birtaneee

Ayyy çok güldüm ya bende anlatayım. Aynı iş yerinde çalışıyoruz eşimle evlilik düşünüyoruz. 2002 yılı kişisel bilgisayarlar daha yeni yayılıyor. Eşim benden adresimi soruyor. Bende heyecandan ne desem benim sitem var (e posta diyeceğime). Ben ve site kuruculuğu ne alaka. Eşim hemen harikasın dedi. Düzelttim sonra ama çok utandım.

Selamm..son yazılanlarda ıyıydı ya tek tek yazmym dedım süpersiniz:)ben dün eşimin bize rezil oluşunu anlatayım.yanı rezil olmak gibi de dgl de bazı cümleler lastik derler ya nereye çekersen çek...dün akşam arkadaşlara oturmaya gittik...eşim işe otobüsle gidiyor...anlatıyo şimdi haspam yolda kadının birine sinir olmus diyo ki;ya bu sabah kadının birıne sınır oldum otobüste,kurulmuş koltuga gayet emrivaki bi tavırla "benım icinde basn"demiş akbil yani...dönmüş eşim "efendim"demis sinir oldugu icin.kadın da"akbıl dıyorum"demis.esim yok bende bitti demis...bende dedim ki eşime hayatım keşke bassaymışsn dedim vercek naslsa parasını.konu o dgl hayatım dedı emrıvakı yaptı "yoksa ben ona para vermese de basarım" cümle aynen bu...ben başta oraya çekmedım ama arkadaş kopunca hepimiz birden koptuk. utanırım normalde ama koptum tutamadım patlattık kahkahaları tabı eşim hem kıpkırmızı hem gülüyo acıklama yapıyo garibim kıyamam yaaa...valla dedım benım aklımdan gecmedı hep bu selçugun yüzünden:))

bi tanade ben anlatayım
ben eşime değilde babama ve laboratuar görevlisine rezil olmuştum
16 yaşımdayken kan gurubu öğrenmek için hastaneye gittim
babam bu arada hastanede çalışıyo bütün personel tanır babamı
babam bana hala kızım ne gerek var kan gurubunu öğrenmeye benim kan gurubum neyse senin ki o dur diyo
eyer benim kan gurubmdan değilsen annene sor baban kim diye benimle kafa buluyo
neyse gittik kan alıcak görevli babamıda tanıyo ya adam ilgili tabi
parmağını uzat dedi (ben bilmiyodum parmaktan kan alıcağını damardan alacağını sanıyorum):27
bu şakınlıkla olsa gerek bende orta parmağımı uzatmışım
sonra farkettim ama iş işten çoktaaan geçti
tabi kimse çaktırmıyo ama ben utançdan ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim yüzlerine bile bakamıyorum
adam karşıda ne yazıyo diye soruyo ben o kafayla neden böyle bişey sorduğuna anlamaya çalışıyorum
meğer pamağımadan kan alıcak ya ilgimi başka yöne çekiyomuş
neyse kanı aldı ama ben aldığı kanadan daha kırmızı olarak babamla orayı terk ettik
adama remen hareketin kralını çektim ya hemde babamın yanıda...

ya şahsen ben bazen eskilerden alıntı yapılmasını seviyorum okuyup okuyup aynı kahkahayı atıyorum
ve kaçırdıklarım varsa onu görüyorum ne güsel gülüyoruz yaaa ellemeyin

nese iki gün önce bayaaa rezil oldum (sevgilime )

benim yine adet günüm yaklaşmış bu günde çok yemelerim meşhurdur neyse biz yine dersten çıktık yemeğe gidiyoruz aklım fikrim yemekte bi güzel tabaklarımızı aldık oturduk derken bi

eksiklik hissediyorum bi baktım telefonumu okulda unutmuşum şimdi bunu aşkıma söylediğimde kızcak biliyorum :18: sakin sakin alıştıra alıştıra anlatmaya çalışıyorum: aşkım bizim sınıfta

şimdi kimin dersi var derken saçım sanki rapunzel sen çorbaya gir bende farketmedim ilk başta taaaa ki saçlarımdaki çorba bembeyaz kazağimın dört bir tarafına sıçrayıp

AŞKIMMMM IYYYYYY diye bağıran sevdiceğimin surat ifadesiyle feleğim şaştı.çöpe giden kazağıma mı yanayım telefonumu sınıfta unuttuğuma mı yanayım bunu aşkıma söyleyemediğime mi

yanayım yoksa içemeyeceğim çorbama mı

sakarlığımı aşkıma kanıtlamış oldum o şokla iki sattir söyleyemediğimi bir çırpıda söyledim

YA ZATEN TELEFONUMU DA SINIFTA UNUTTUM dedim olan oldu ay bi sinirlendi (çünkü ben telefonumu çoğu zaman bi yerlerde unuturum en son unuttuğumda baya bi olay yaşamış zar zor

telimi bulmuştuk )

bende durur muyum hep senin yüzünden zaten saçım da senin yüzünden çorbama girdi diip süt dökmüş kedi oldum tabi özür diledi sonra

ama işin kötü tarafı yemekten çıktığımızda ben günün geri kalan zamanında kazağım bebek lekesi gibi olduğundan montumu çıkaramadım sıcaktan patladım o da bunu fırsat bilip okulda zırt pırt:

hayatım montunu asiim mi ahahaha
uff burası da amma sıcak sen pişmedin mi ver montunu asiim ahahaha
aşkımmm montunu asmayı unutmuşsun ver bana ahahaha

bende gariban gariban hastayim diye bahane uyduruyorum etrafa karşı
ama cevap olarak şunu aldım :

aşkım yapma kısa kol dolaşanlar var ver şu montunu ahahaha

dedi eşşek

sonunda okudum okudum bitirdim şükür:)
ya ne güzel bi topicmiş bu gül gül bi hal oldum okudukça günlerdir:)
flocke valla şu konuyu açıp da bu kadar insanı güldürdün Allah da seni güldürsün... bu arada anlatım tarzına ayrı bi bayıldım
insan evli olsam da rezil olup anlatsam diyo :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…