dün gece yatakta şöyle bir gerildim bi baktım odanın ışığı açık, mis gibibir koku var odanın içinde(gerçekten) saate baktım 02:41 ohhhh dedim daha işe gitmeye çok var yastığıma sarıldım birden kocamın aşkım kalk işe geç kalıyorsun sesiyle uyandım ne oluyor dememe kalmadan aşkım telin çalmadı galiba geç kalacaksın dedi ben bön bön bakıyorum bi de düşünüyorum... bana sanki daha sabah olmadı gibi geldi , saate bi baktım 02:45 hahaaaaaaaaaaneyse aşkım dedim saate bak kocam şokta senin saattte problem var diyor bir de sen kalk adamım saat iki buçukta traş ol giyin benim de ödümü patlat, olay açıklığa kavuşunca ben makaraları koy verdim gari... bu sabah uyanınca da öyle neşeyle işe geldim ki bu tür abukluklar benden çıkar çünkü hehehe..
bi de kocamın gecenin bi yarısı 5545- 5545 şuanda bilinen şahısların yanındayız olaya müdahale ettik tamam! ya da önünü çevir önünü çevir kaldır ellerini teslim ol! sesleriyle uyanırım ben her defasında yataktan zıplarım kociş uyanır tabi sabaha hiçbir şey hatırlamaz haha(bu arada eşim polis)
gecenlerde esımle oturuyoz aksam salonda benım mıdemdede bazı rahatsızlıklar var reflu gastırıt mıde fıtıgı aksam yemeklerınden sonra asırı derecede gaz olusuyor bızım salon uzun dar esım bı koltukta oturuyor ben bı koltukta kucagımda bılgısayar var benım oturdugum yer banyoya cok yakın salon uzun oldugundan onun oturdugu yerde uzak kalıyo pc yı karsımdakı masanın uzerıne bıraktım gırdım vc ye bı saldım kendımı zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrtt zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrt dıye ıcım rahat cıktım vcden solona gırmemle cıglık atmam bı olduesım bılgısayarı bırakır bırakmaz gelmıs masaya oturmus ay sen burdamıydın ben senı obur tarafta beklıyodum dedım ama nasıl utandım nasıl utandım anlatamam yatakodasına kactım ay bana bı krız gırdımı gulme krızı ama ev ınlıyo yataga kapanmıs bısekılde guluyorum bı yandanda yastıgı agzıma tıkıyorum esım geldı nıye guluyosun askım dedi ben dahada krıze gırdım oda gulmeye basladı sarıldı bana ıkımız bırden dakıkalarca krıze gırdık 10dakıka falan surdu benım nedenım bellıydı esımse sanırım ben gırdım dıye gırdı
hanımlarrr süpersinizzz yaa öyleee güzel hikayelerkiiii okurkennnn gülmekten yerlere yatmamak için zor tutttumm kendimiiiii
ben evli değilim pek anlatıcak bir anımda yok ama bir tanesini sizinle paylaşıyımmm bunu kimseye söylemedimm dahaa sizde kimseye söylemeyinn çok utanırımmm
Birgün aşkımla büyük adaya pikniğe gidicez ama çok paramızda yok kafamıza koyduk ya ogün illa gidicez işte evden birşeyler hazırladım ben piknik alanı var ama kalabalık oluyor birde sahile yakın olsun diye piknik alanına gitmedik bilmiyoruz da işte tam benimki hamakta getirmiş içtik eğlendik sohbet ettik falan hamak kurmaya başladı benimki ben oturdum sallanıyorum oda oturdu yanıma her ne kadar oturma taşımaz desemde kedni yaptı yaa böbürlenityor çok sağlam oldu diyee sonra oturdu iki kere sallanmadan küt kafamda kuşlar uçuyordu ip kopmuş hamagın tahtasına kafama çarpmıştı kafam şişmitşiiisonra kafamı bir kaldırdım 3 4 kişi bizi izliyor ben tekrar bir çoğlıkla kafayı tekrar tahtaya geri gömdümm rezil olduk diye sonra benimki tekrar yaptı hamagı bu sefer dedi sen sallan sağlam yaptım dedi işte tam totomu koymaya kalmadann kütt ip tekrar kopmasın mı kasıtlı yapmadıgından şüphe ettim birden hiç unutmuyorum o günn tuvalet yok yakınlardaaaa tut tuttt içimmde patlıcaktı çişimm en sonunda dedimm benim tuvaletim geldi gidelim aşkım dedi vapurun gelmesine 1 saat var tutabilirmisinn nerdee tututyummm dedim tutamamm kıpkırmızıyım ama hareket edicek halim yok benimki dedi örtü getirmiştim ben tutuyum sen yappp diyee hahahaha 52: örtüyle etrafımı sarmıştı bende çişimi yapmıştım ama ne kasdar çok utanmıştımmmm yaa ama dünya varmış demiştimm nne gülmüştüüü
ayyy ümran inanmıyorum yaa ben hayatta yapamam öyle bişey yaaa çok utanırım kızz
kızımmm sen nerdenn buldunn yaa benimi takip ediyon hahahaa topikte söylemee sakın haabende utandım kızımm öldümm yerin dibine girdim ama birde altıma işemek onca yola ıslak ıslak gezmek vardıııı o daha bir rezillikkkk
evtt heran takip ediyorum senii ahahaahhakızım olsunn ben yapamm zaten yapsam o dalga geçer bnle sennki gçmedi mi
hahaha ben altıma işemeye niyetlenmiştim aslında o ikna etti beni askım insalık hali birşey olmaz bakmıcamm sözfalan hahaahaa yaptıgım en büyük delilikti ama sonrasında hiç önüme sürmediii aşkım sağolsunnnn zaten öyle birşey yapsa kıyamet kopar biliyorr
neyse neyse kapatak konuyu ben hayatta yapmam dediğim şeyler hep başıma geldi ve yaptımmemnm şimdi bunu dedim ya bigün yapmak zorunda kalırım o yzden konuşmıyım daha fazlaaa
hahahah tamamm kuzummm evet büyük konuşmamakk gerekkk ona göre denk al ayanııı
hahahah tamamm kuzummm evet büyük konuşmamakk gerekkk ona göre denk al ayanııı
alemsin valla canımyaa..ne bahtsız bi gün olmuşş..benim gelse eşim bişey kapatmasada gözünün içine baka baka yaparım ama sevgilim olsaydı heralde pek cesaret edemezdim ama şuanki eşim sevgilim olsaydı ,,rahat yapardım çünkü oda pek dalga geçmez böyle şeylerdeama yinede çalılık falan yokmuyduyduya gidilirmi çalı olmayan yereee
komik komikte merakımı mazur görüver garii,,ee sonra nolduu eşin uyudumu tekrar sen naptın geri yattınmıı..anlattınmı kocana böyle böyle saat daha 3e gelmemiş niye kalktın hangi saate baktında saat sabah zannettin falan filan merak ettim aydınlat benii :60[/COLOR
canımcım; eşimin cep telefonunun alarmı çalmış o da kalkmış traş olmuş, üniformasını giymiş tam tekmil işe gidecek. yani anlayacağın alarm çalınca saate bakmamış kurduğu saat belli, gel gör ki akıllı eşim yanlış saate kurmuş :) tabi olay açıklığa kavuşunca ben krize girdim gülmekten o da bir şey olmamış gibi soyundu yattı, ama poposunu dönerken de bunu birine anlatırsan... diye başlayan ve sevimli tehditlerle biten cümleler kurdu aşkım benimm...