- 17 Nisan 2011
- 3.259
- 162
gecenlerde esımle oturuyoz aksam salonda benım mıdemdede bazı rahatsızlıklar var reflu gastırıt mıde fıtıgı aksam yemeklerınden sonra asırı derecede gaz olusuyor bızım salon uzun dar esım bı koltukta oturuyor ben bı koltukta kucagımda bılgısayar var benım oturdugum yer banyoya cok yakın salon uzun oldugundan onun oturdugu yerde uzak kalıyo pc yı karsımdakı masanın uzerıne bıraktım gırdım vc ye bı saldım kendımı zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrtt zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrt dıye ıcım rahat cıktım vcden solona gırmemle cıglık atmam bı oldu esım bılgısayarı bırakır bırakmaz gelmıs masaya oturmus ay sen burdamıydın ben senı obur tarafta beklıyodum dedımama nasıl utandım nasıl utandım anlatamam yatakodasına kactım ay bana bı krız gırdımı gulme krızı ama ev ınlıyo yataga kapanmıs bısekılde guluyorum bı yandanda yastıgı agzıma tıkıyorum esım geldı nıye guluyosun askım dedi ben dahada krıze gırdımoda gulmeye basladı sarıldı bana ıkımız bırden dakıkalarca krıze gırdık 10dakıka falan surdu benım nedenım bellıydıesımse sanırım ben gırdım dıye gırdı
Son düzenleme: