siz beni güldürdünüz Rabbim de sizi glüdürsün
aklıma bıtane geldı :) sokakta yavru bır kedı bulmustum.onu anneme duygu sömürüsü yaparak kabul ettırdım..ama benım kedı bır acayıpti köpek gibi terlık tasımaya bayılıyordu.hatta bazen kirliden biizm iç camasırlarını tasıyordu..bizimkilerde bana kızıyordu su kedıye sahıp cık heryerı dagıtıyor dıye.neyse birgün herkez evde.bende hazırlanıyorum dısarı cıkıcam kedım kosarak yanımdan gectı.sonra arkasından babam ve annem..ben hıc oralı olmuyorum ama hala devam edıyorum süslenmeye.birazdan bu 3lü diger tarafa gectı yeniden kosarak.allah allah diyorum oynuyorlar herhalde..annemle babam aralarında konusuyorlar telaslı telaslı.cagırıyorlar kedıyı bizimki gelmiyor..ıkı saat kedıye yalvarıyorlar bızımkı oralı degıl.kafamı uzattım.gel oglum dedım..tabı kedı sahıbını bılıyor uzaktan usul uul yanıma geldı.evin antresındeyiz.bizim odanın kapısında ben-anterenın dıger ucunda annem babam-ortada kedım ve kedımın agzında prezervatif...birbirimize baktık..3ümüzde kıpkırmızı olduk.halınden tek memnun benım haylaz kedımdı..bızım rezıl olmamız onun hıc umrunda degıldı :):)
Birtane daha anlatiyim biz esimle cocukluk askiyiz 16 yasinda felanim ozamnlar esiimle ve esimin eilesiyle akrabayiz onlarla gitmistik denize herneyse kucuklukten beri benim deniz su korkum vardi halada gecti sayilmaz cok korkuyordum sanki ayagima birsey degecek isiracak gibi yuzme bilsemde ayagim yere degen yere kadar uzaklasabiliyordum plajdan genellikle tatilin 2. gununde alisabiliyorum denize tam olara...oyle hastalikli bir huy iste bole bi korku benimki fobi :) Tabi benim haylaz askim dudrurmuuuuu bu korkumu kullaniyo:) o yuzmeyi cok iyi bilir ... beni kandiriyo soz askim soooooz seni derinie goturmeyecegim diyor bende sirtindan tutuyorum o yuzuyor herneyse bayaaaaaaa bayaaaaaaaaa bi derine geldikkk aayyy su fobisi birseye benzemez yuzme bilsemde panikten yuzemiyo insan ....herneyse bu beni tutuyo iyice derine surukluyo beni birakiveriyo nasil agliyooooorrrrrrm salya sumuk bagiriyorum kiziyorumm...Turlu yalanlarla midem bulandi basim donuyo ayagimda bisi hissediyorum gibi yalanlarla beni siglara goturmesi icin yalanlar soyluyorum:)YALCIIIIIINNNN yalvariyorum gotur beniiii diyorum yoooookk iyice derine...ve olan oldu panikle yuzerken koluma birsey degdi yakti elektirik carpmasi gibi bagiriyoruuuuuuuuummmmmmmmm tum plaj millet bana bakiyor extra bir panikle tum gucumle bagirip yuzuyorum uzaklasiyorum bagiriyoruuuuuuuuuuummmmm aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yalciiiiiiin beni bisi soktu bisi var orda bisi degdi bana ...Benim ki bana bakti inanmadi ama herkez bize bakiyo daha fazla rezil olmayalim diye beni cikardi sudan agliyorum biryandan bir yandan cocukluk akli ona cocukca vuruyorum aglayarak elleme beni diyorum ama tum plaj bize bakiyor hahahhaha...Benimki hala inanmiyor bi kadin geldi yanimaYavrim denizde birseymi soktu seni Ben biryandan agliyom biryandan uuuuuuuuuuuuuu ewettt diyorum teyze diyor benim oglumuda soktu deniz anasi yapisti bacagina biz bilemedik kizardi aksama tum bacagini sardi demesinmi anaaaaaa ben iyice ayilip bayiliyorum askim duyunca kadini beni apar topar eczaneye goturdu hahha ben agliyorum kiziyorum cok kiziyorum birden guzel manzarali biyer gordum kimse yok (Foto manyagiyimmm heryerde foto cekinirim) Aglamayi birden kestim foto makinasini cikardim ceksene dedim (2 saniye once salya sumuk hahahha) biz esimle aramizda garip gelebilir ozamanlar bebek gibi konusurduk hahahha...(hala konusurum arada ... tum tatil her saat basi sunu dedim (ackiiiimmm cenin yucunden beni denic anaci coktuuu oppp oppp gecsin)Diyerek burnundan geldim tatili hahahhaha yeeeeessssss
ay valla çok güldüm karnıma ağrılar girdi bende anlatcam çok olaylar var ama ilk ve hiç unutamadığımım rezilliğim eşimle yeni evliyiz ben mutfakta yemek hazırlarken işten erken gelmiş bende hiç duymadım sesini o anlamış korkutayım demiş neyse böhhh demesiyle çığlık atmam bir oldu bende intikamım çok acı olucak dedim tabi unutsun diye bekledim aradan bir hafta geçti akşam saat 7 yibir dakika geçmeyen adam planımı yaptım bizim yatağım bir tarafı camın onünde duvara bitişik sayılır bütün ışıkları söndürdüm oraya yan yattım telin sesinide kapadım başladım beklemeye ne gelen var ne giden ben beklerken uyumuşum saat 20 de eşim eve gelmiş bakmış evde yokum teli aramış cevap yok annemler yakında oturuyor oraya gitmiş anlıcanız mileti ayağa kaldırmış neyse kapı sesine ben uyandım saate hiç bakmadan eşim ailem bayağı kalabalık siz düşünün artık ben öyle konsentire olmuşumki konuşmaları bile duymuyorum eşim yatak odasına girince bende böhhhdiye bagırdım aman allahım odada birden bir sürü insan ne oluyor demeye kalmadı saate bir baktım gece 2 rezilliğin bundan ötesi yoktur heralde
ya kızlar bende çok rezil olmuştum sevgilime. babasının arabası vardı ama sevgilim kullnıyordu devamlı. tüm gün gezdik arabayla akşam oldu hava karardı beni eve bırakcak. ben biraz ıslaklık hissediyorum bide kokuyorum sanki regl olcağım zamana denk gelmiş. evin önüne getirdi incem ama kalkarsam sanki koku çoğalcak gibime gelior çünkü gittikse ıslaklık artıor. sonunda kalktık oturduğum yere göz ucuyla baktım kapıyı kaparken çaktırmadan. Aman Allahım kıpkırmızı olmuş koltuk. arkama bile bakmadım eve nasıl gittiğimi bilmiorum. ertesi gün gene arabayla gelip aldı beni baktım tertemiz mis gibi koltuk heralde arkamdan sildi ama hiç konusunu açmadı çok utanmıştım malesef
bende devamlı buraya yeni bir mesaj yazılmış die giriyorum ama bakıyorumki önceki yazılmış bir komikliğin üstüne yapılan yorumlar var sadece.. lütfen burda sohbet etmeyelim arkadaşlar,
not:bunu yazdığım için ve yeni mesaj görüp gelipte bunu okuyanlardan da ayrıca özür dilerim.
kızlar bende halamın kızıyla ilgili birşey anlatıcam.enişte vardiyalı çalışıyor.karşı komşusunun kocası da öyleymiş.bunlar konuşmuşlar akşam yalnızız nasıl olsa beraber oturalım diye arkadaşı gelemem ben demiş eşim ararsa evde bulsun demiş bizimkide aman nolcak tlf fişten çıkar bizim eve takarız arayınca evde olmadığını anlamaz demiş arkadaşı da tmm demiş bunlar bütün gece oturmuş arkadaşının eşi cayır cayır evi arıyor tlf açan yok adam telaşlanmış tabi hatunda bu saat olsu bu adam beni aramadı ben bi arayım diyor ve arıyor gerisi malum....
yanı o zaman sizde sadece okumak için girip hiçbşy yazmıyor olabilir misiniz acaba?çünkü isimlere cok dikkat etmiyorum varsa anılarınız ve anlatıyorsanız bilemem..tabiki yorum yapıcaz yorumsuz olacaksa burda bunları paylaşmanın ne anlamı var ki:)lütfen ben de şunu rica ediyorum o zaman,laf olsun diye gelip böyle güzel bi topicte gerginlik yaratabilecek nitelikte şeyler yazmayalım...
kesinlikle:)
benim gözler 4 derece miyop. yani gözlüksüz bulutların ardında görüyorum uzakları. ---gelen biri var. yürüyüşü de ona benziyor bugün ne giydiydi ki? bu kocacım sanırım ------ gibi o derece tahmine dayalı.
küçük de bir ilçede öğretmenim. tanıdıklar çok sağolsunlar. gözlüğü unuttuğumda görmediğimden selam verdiklerinde karşılık vermediğimi farkettik eşimle. çok saydığım bir büyüğümün selamını da karşılıksız bırakınca eşim "böyle olmaz canım. en azından tanıdığın birine benzeyenlere selam ver. yanlış anlaşılmaz. elbet bir yerden tanıyorsundur. lokantadan, milli eğitimden kaymakamlıktan vs olmadı kesin velidir zaten" dedi. ok dedim. bir süre bu çok güzel ilerledi.
bir gün okul bahçesinde oturuyoruz arkadaşlarla. bahçeye ailecek de tanıştığımız bir abim girdi. ben de yerlere kadar eğilip reverans yaparak karşıladım. "oooo kimler gelmiş buyrunuz efendim. ne zamandır görüşemiyorduk abicim" dedim ki adam yaklaştıkça suratı tanımamaya başladım. ve ben doğruca doğruldum bahçe duvarından öteye el sallamaya koyuldum. "tamam abi. başka zaman gel canın sağolsun" diye. adam da döndü baktı el salladığım yere sonra da morarmış olan kocamın yüzüne. yemedi ama ben yediğini varsaymak istiyorum.
işte tam o günün akşamı kocişim kararını açıkladı.
"hayatım. tanıdıklarına 'gözlerim bozuk. uzağı göremiyorum. gözümde gözlük yoksa bana selam verdiğinizi göremem" desen daha iyi olacak"
Görememek çok fena, rezil olmak paha biçilemez
ya kızlar bende çok rezil olmuştum sevgilime. babasının arabası vardı ama sevgilim kullnıyordu devamlı. tüm gün gezdik arabayla akşam oldu hava karardı beni eve bırakcak. ben biraz ıslaklık hissediyorum bide kokuyorum sanki regl olcağım zamana denk gelmiş. evin önüne getirdi incem ama kalkarsam sanki koku çoğalcak gibime gelior çünkü gittikse ıslaklık artıor. sonunda kalktık oturduğum yere göz ucuyla baktım kapıyı kaparken çaktırmadan. Aman Allahım kıpkırmızı olmuş koltuk. arkama bile bakmadım eve nasıl gittiğimi bilmiorum. ertesi gün gene arabayla gelip aldı beni baktım tertemiz mis gibi koltuk heralde arkamdan sildi ama hiç konusunu açmadı çok utanmıştım malesef
ayy ztn iyi yüzme bilenlerın yaptıgı sakalardan nefret ederim suyla şaka olmazzz..ama ayagına bsy gelcek dıye korkuyosan ayagının degdıgı yerlerde yuzmen niyedir ayagının basmadıgı yer daha mantıklı dgl mi:)eşiyle bitek bebek gıbı konusan biziz sanıyodum 30yaşndayım haha!