kızlar bende anlatayım birgün niaşn olmadan evvel sevgiliyken arkadaşının evinde oturuyoruz şakalaşıyoruz bu banyoda yüzünü makina ile traş ediyor yerlerde ıslak ayağında terlik çorap vs yok öyle eşofmanla traş oluyor
bunun omuzunu ısırdım buda birden ani tepki verdi ayağı kaydı iki fayansın birleştiği sivri köşeye parmağının arası denk gelmezmi nazlı aşkımın canı çok tatlı tabi küstü bana traş falan olmadı çıktı banyodan
bende kıkır kıkır gülüyorum amandad aşkımın ağamöı acımış vs derken bu demezmi ben gidiyorum bende nereye dedım memelekete dedi bende nasıl o an sinirlendiysem yanımızda tencere vardı fırlatmısım duvara sonra o benı sakınlestırmeye calısyor ben agla agla gıt basımdan tamam gıt sen dıyorum ama burnum nasıl akıyor oyle boyle degıl basımı yastıgın altına sıkıstırdım artık agzıma gırecek sümük düşünün bu yastığı bir çekti bende bırak be derken benim sümük kocaman bir baloncuk olmasın mı rezillik diz boyu bu hiç bir şey demedi ben çok konuşma burnum akıyor dedim selpak getirdi burnumu bir güzel sildim yüzümüde tabi her yerime bulaştı
sonra barıştık ama arada bir hala hatırlatır yüzbin baloncuk vs dıye