Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

ahahah süpersiniz :KK70:

ne güzel işte.mutlu bi çift olduğunuzu kanıtlamışsınız ihihi :)

yav bende rezillik anlayışı yok,çok enteresan.kimseyi rezil oldu diye görmem.kendimi de rezil oldum gibi düşünmedim hiç.her şeyi muzipliğe vuran bi insanım zaten.:)
kocamdan utanmam bende zaten hatta beraber seçeriz çamaşırlarımı ama ev ahalinden utandım tabi 10 günlük gelinin seksi donu diye ifşa oldum resmen:KK52::KK52:
:KK52:
:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:şu ana kadar okuduğum en iyi rezillik seninkiydi çok tatlısın :KK19::KK19:

teşekkür ederim canım o senin tatlılığın:KK54:

dun gece sıvrısınekle savasım vardı.bu havada nerden geldıyse artık.sabaha karsı uyandım oturma odasına gectım bıraz da orada uyudum.alarm calıp yatak odamıza bı dondum benım sıvrı duvarda benı ızlıyor.aldım elıme terlıgı o.cocuguuuuu dıye bı vurmusum esım uyandı.oldurdun mu dedı kactı dedım.ben o uyku halıyle kufuru duymamıstır dıye dusundum.ama nerdee.ıse geldım benı aradı gulmekten ölüyor.sen sinege küfür mü ettin:KK1: :KK1:

eeee ne var kufur iste yanu :KK51::120::125:

benimkisi bir gün beni aradı bende nasıl aşkla açıyorum ama telefonu aşkııııııııııııııııııııııııııım diye meğer benimki anasını da bağla hatta üçümüz ortak konuşalım diye çok özlemiş beni anası. severim şimdi kendilerini hakkını yemeyeyim çok ii kadındır neyse sonra annesi kızım benim deyince ben kendime geldim ama bi şeyde diyemedim kaldım öyle bu da benimkine ders oldu tabi artık böyle habersiz telefonlar bağlamıyor:KK23::KK1:
ayy tahmin edebiliyorum nasıl utandığını ama bi o kadar sanırım nişanlın da utanmıştır :KK1::KK1:
Selam kızlar sabaha kadar sizi okudum güldüm kocamda başımda durmuş sorunlumusn diyor:KK52::KK52:
Bende hikaye bol ama birini anlatayım bir pırt muhabbetide benden:

üniversite yıllarımdı benden 19 yaş küçük bir kuzenim var oğluşum derim adı yiğit. Neyse yiğit 10 aylıktı sanırım birgün onu aldım teyzemlere gidiyoruz kucağımda minübüse bindim maşallah hormonlu bir bebekti neyse en arkaya oturdum. O anda yiğit bir pırt yaptı ki akıllara zarar minibüs inledi resmen herkes dönüp bize baktı tabi kimse o gümbürtünün küçücük bir bebekten geldini düşünmedi doğal olarak tek zanlı bendim. Yüzüm kıpkırmızıydı:

-uygun bir yerde inebilirmiyim:KK1::KK1::KK1:
amaaann ne iniyosun minibüsten çeviriverseydin kafanı başka tarafa :KK9:
Ben de anlatimmm 5 yıllık ilişki ve bi buçuk yıllık nişanlıma geçen cuma rezil oldum

bu sanlıurfada yasıyo ben mersinde gece 12 de urfada biniyo sabah altına mersine iniyo ben gece hazırlık yaptım sacları düzellttim sigara bögregi sardım mutfak altüst bi şekilde kaldı uyuyim sabah 4 yada 5 gibi kalkar hallederim demiştim.......

Ki zil sesi ile uyandım bi baktım halilllll karşımda ben pijamalı makyajsızzzz mutfak berbat yataklar açıkk rezill oldum rezillllllllll:KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37:
olsun yaa şimdi öyle düşünüyosun ama evlenince birlikte anar anar gülersiniz.
yaşadığım taze rezilliği anlatayım size :KK52::KK52: ay çok utandım :KK17:

cumartesi günü işten çıktım otobüsle eve gidiyorum telefonumu değiştirdim ilk defa bu telefonla müzik dinlicem neyse bindim otobuse taktım kulaklıgı otobüste müzik dinliyorum. yanımdak ki kadın da bana bakıyor. allah allah diiyorum bu kadın niye bana bakıyor. otobuste tıklım tıklım şansıma:KK17:

neyse yolu yarıladık elimi telefonun hoparlörüne götürdüm baktım ses kısıldı gibi oldu bi kulaklıgı çıkarayım dedim acaba dışarıya mı ses gidiyor.
aman allahım bir çıkArttım çıkarmaz olaydım :KK52::KK52: meğer şarkı hem dışarı çıkıyormuş hem kulaklığa geliyormuş :KK52::KK52: o an yerin dibine girseydim süper olurdu. kim bilir ne düşündüler hakkımda :KK52::KK52:

senin suçun yok ki canım nerden bileceksin yeni almışsın ama düşünüyorum da :KK9::KK9::KK9:

hepinize çok güldüm çok yaşayın emi

Bir rezillik hikayesi daha benden;

biz evleneli 2 ay oldu, evliliğimizi 10. Günü ilk misfirlerimiz gelicek ama kim yokki annemler, kayınvaldemler eltim eşimin teyzeleri kuzenleri kuzenlerinin eşleri falan cümbür cemaat. Bende yeni gelinim ya yemeklerimi yaptım evimi tertemiz yaptım duşumu aldım kuaföre gittim harikayım yani. Neyse misafirlerimiz geldi herşey süper millet banyoya girip çıkıyo. Bir ara eşim geldi şakağımdan öpüyomuş gibi yapıp dişlerinin arasından bebeğim banyodaki şey ne dedi. Bende şaşkın bi ifadeyle ne diye sordum. Git o sana bağırır dedi. Neyse allah allah dedim gittim. Bir de ne göreyi gerçekten ben burdayım diye bağırıyordu. Ne olsa beğenirsiniz?

Aptal aşık bir yeni gelinin duştan sonra kuruması içi duşakabinin üstüne astığı ipli zincirli kıpkırmızı bir don:KK52::KK52::KK52:

süper bağırmış :KK60: :KK60:

kızlar bende anlatayım birgün niaşn olmadan evvel sevgiliyken arkadaşının evinde oturuyoruz şakalaşıyoruz bu banyoda yüzünü makina ile traş ediyor yerlerde ıslak ayağında terlik çorap vs yok öyle eşofmanla traş oluyor :KK70: bunun omuzunu ısırdım buda birden ani tepki verdi ayağı kaydı iki fayansın birleştiği sivri köşeye parmağının arası denk gelmezmi nazlı aşkımın canı çok tatlı tabi küstü bana traş falan olmadı çıktı banyodan :KK70: bende kıkır kıkır gülüyorum amandad aşkımın ağamöı acımış vs derken bu demezmi ben gidiyorum bende nereye dedım memelekete dedi bende nasıl o an sinirlendiysem yanımızda tencere vardı fırlatmısım duvara sonra o benı sakınlestırmeye calısyor ben agla agla gıt basımdan tamam gıt sen dıyorum ama burnum nasıl akıyor oyle boyle degıl basımı yastıgın altına sıkıstırdım artık agzıma gırecek sümük düşünün bu yastığı bir çekti bende bırak be derken benim sümük kocaman bir baloncuk olmasın mı rezillik diz boyu bu hiç bir şey demedi ben çok konuşma burnum akıyor dedim selpak getirdi burnumu bir güzel sildim yüzümüde tabi her yerime bulaştı :KK70: sonra barıştık ama arada bir hala hatırlatır yüzbin baloncuk vs dıye :KK70:

kızlar bende anlatayım birgün niaşn olmadan evvel sevgiliyken arkadaşının evinde oturuyoruz şakalaşıyoruz bu banyoda yüzünü makina ile traş ediyor yerlerde ıslak ayağında terlik çorap vs yok öyle eşofmanla traş oluyor :KK70: bunun omuzunu ısırdım buda birden ani tepki verdi ayağı kaydı iki fayansın birleştiği sivri köşeye parmağının arası denk gelmezmi nazlı aşkımın canı çok tatlı tabi küstü bana traş falan olmadı çıktı banyodan :KK70: bende kıkır kıkır gülüyorum amandad aşkımın ağamöı acımış vs derken bu demezmi ben gidiyorum bende nereye dedım memelekete dedi bende nasıl o an sinirlendiysem yanımızda tencere vardı fırlatmısım duvara sonra o benı sakınlestırmeye calısyor ben agla agla gıt basımdan tamam gıt sen dıyorum ama burnum nasıl akıyor oyle boyle degıl basımı yastıgın altına sıkıstırdım artık agzıma gırecek sümük düşünün bu yastığı bir çekti bende bırak be derken benim sümük kocaman bir baloncuk olmasın mı rezillik diz boyu bu hiç bir şey demedi ben çok konuşma burnum akıyor dedim selpak getirdi burnumu bir güzel sildim yüzümüde tabi her yerime bulaştı :KK70: sonra barıştık ama arada bir hala hatırlatır yüzbin baloncuk vs dıye :KK70:

gece gece kahkaha attırdın bana baloncuklu sümüklere çok gülerim :KK60:

biz evleneli 2 ay oldu, evliliğimizi 10. Günü ilk misfirlerimiz gelicek ama kim yokki annemler, kayınvaldemler eltim eşimin teyzeleri kuzenleri kuzenlerinin eşleri falan cümbür cemaat. Bende yeni gelinim ya yemeklerimi yaptım evimi tertemiz yaptım duşumu aldım kuaföre gittim harikayım yani. Neyse misafirlerimiz geldi herşey süper millet banyoya girip çıkıyo. Bir ara eşim geldi şakağımdan öpüyomuş gibi yapıp dişlerinin arasından bebeğim banyodaki şey ne dedi. Bende şaşkın bi ifadeyle ne diye sordum. Git o sana bağırır dedi. Neyse allah allah dedim gittim. Bir de ne göreyi gerçekten ben burdayım diye bağırıyordu. Ne olsa beğenirsiniz?

Aptal aşık bir yeni gelinin duştan sonra kuruması içi duşakabinin üstüne astığı ipli zincirli kıpkırmızı bir don:KK52::KK52::KK52:
koptum:KK60: :KK60: :KK60: :KK60: :KK60: :KK60:

bi rezillikte ben yaşadım:) terminale geçicez birlikte neyse otobüs şirketinin servisini kullanasımız tuttu o gün bindik gidiyoruz terminale geldi tam servis ben kendimi bi anda normal minibüste zannedip müsait biyerde bırakabıilirmisiniz dedim dalgınlıkla adam zaten servis içeri girer dedi:) rezil oldum resmen o gülüyor çaktırmıyor rezil ettim ikimizide:)

bu akşam benmi eşime rezil oldum eşimmi bana rezil oldu yoksa ikimiz birden babamın yanında onamı rezil olduk bilemedim :KK33:

akşam için köfte patates kızarttım ekmek arasında olmadan yiyemem bende o lezzeti :KK34:canım babamda bizde yemekte :KK56:
sofra hazır eşimi bekliyoruz bi telaşlı girdi içeriye ben çorba servis yaparken sen ekmekleri ayarla dedim peki hayatım deyip geçti tezgahın başına benim köfteyi ekmek arasında yediğimi çok iyi bildiğinden aynen bana dönüp içinemi gömdürcen hayatım dedi panik bi şekilde ne diyo bu adam babamın yanında töbe töbe diyerekten daha lafı bitmeden hayır arasına sokcam deyiverdim :KK60: babam hüüüpp :KK53:çorbayı nasıl kaşıkladı yandı ağzı :KK60:

bu akşam benmi eşime rezil oldum eşimmi bana rezil oldu yoksa ikimiz birden babamın yanında onamı rezil olduk bilemedim :KK33:

akşam için köfte patates kızarttım ekmek arasında olmadan yiyemem bende o lezzeti :KK34:canım babamda bizde yemekte :KK56:
sofra hazır eşimi bekliyoruz bi telaşlı girdi içeriye ben çorba servis yaparken sen ekmekleri ayarla dedim peki hayatım deyip geçti tezgahın başına benim köfteyi ekmek arasında yediğimi çok iyi bildiğinden aynen bana dönüp içinemi gömdürcen hayatım dedi panik bi şekilde ne diyo bu adam babamın yanında töbe töbe diyerekten daha lafı bitmeden hayır arasına sokcam deyiverdim :KK60: babam hüüüpp :KK53:çorbayı nasıl kaşıkladı yandı ağzı :KK60:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60: yuhhhhhhhhhh ya yuhhhhh

:KK9::KK9:çok tatlısın yaaa kırmızı don haa:KK9:
yalnız ben bişiyi merak ettim canım duştan sonra neden kuruması için donunu kabine astın ki kilotunla mı banyoya giriyosun yani neden ıslak ıslak değilse neden astın oraya ay ne çok soru sordum ya merak işte:KK17:

Bende benim kaynananın rezil olduğu bi durumu anlatayım..

Bu bi komşuya gitmiş ..Bi kaç amca bi de kadınlar varmış işte neyse konuşurlarken bi amca kaynanama sizin kiracının çocuğu da sürekli camdan bakıyo.Son zamanlarda da iç çamarlı sürekli demiş.(2yaşında çocuk)..Oda demiş ki çocuk SÜDYEN oldu ondan iç çamaşırlı diye demiş ..Sünnet diyeceğine :):KK52::KK52::KK52::KK52:

Kızlarrr herkese merhaba gecen pazartesiden beri Sabah 9 aksam 6 bu konuyu okumaktayımmmmm:):):):)

Hepiniz muhtesemsinizzzz anca bugn bitirebildimm okumayıııı:):):):) gül gül öldümmm vallabiii billahiiii

Şimdi gelelimmm benm rezilligime.1.5 yıllık evliyimmm neyse bi haftasonu eşimle uyuyoz:):):) ben sanırımmm rüyaaaaa görüyordummm (bu arada cam tarafında yatıyorumm camla benm aramda ufak bi bosluk var ve de balık etliyim) eşiminde uykusu agırdırr hımm neyse rüyamda düstügümü fln görüyordum derken sola dogru bir u dönüsüyle aynı zamanda aşkımmmmmm beniiiii kurtarrr düsüyorummmmmm diye bagırmamlaaa o araya ben diyim düstüm siz deyinn sıkıstımmm o vaziyette askımın uyanması:):) sen ne yapıyosunn öyle hayatımmm demesine mi üzüleyimmm sıkısmama askımın beni kurtarmasına mı güleyimmm :):):) ya da askımın hatırlayıp hatırlayıp gülmesine mi:)

En sonunda odada yatagın yerini degiştirdikk:):):) :KK34::KK34::KK34:

burayı hep goruyodum hıc yazacagım aklımın ucuna dahı gelmemıstıkı...aklımın ucuna gelmeyen sey sonunda basıma geldı ...ben daha tazecık gelın esıme rezıl oldum rezıllık dız boyu yanı....daha evlenelı 1 ay 6 gun oldu dun aksam tv ızlıyoduk ama bır turlu cekyata sıgamadık anam don oraua don buraya yok sıgmıyoruz .askım kalk acalım sunu dedım neyse actık gene sıgmıyrz bızde bırbırımıze ıyıce sarıldık bı an oldu ben gulmeye basladım anam o ses ne zorrrrrrrrrrrrttttttttttt dıye neyse ben hıc caktrmıyrm ama bakmıyrm da benımkıne ...oda gulmeye basladı tabı bende anladım hemen utandım kızardım nıye guluyosun askım dedım ...oda askım zorrrrrrrtttttttttt dedı pissss benı sınır ettı okadar utandımkı...

durun daha bıtmedı benım rezıllıklerım....
koltukta uyuya kalmısım daha yenı evlıyız 2 hafta olmamıstır belkı buda gelıp benı opuyomus sevıyomus garıbım ben uykumdan uyanınca cok asabı oluyorum ama oyle bı opuyokı anlatamam yanaklarım kızarmıs o derece...ben uyku sersemı kalkıp ulan ne opuyosun ıkıdebır .........demısım.tuvalete gıtmısım ole evde ıkı tur atmısım gelıp tekrar bagırmısım ona lan sen kımı opuyosun bedava essege bınmeye cok meraklısın demısım uyumusum...tabı ben hatrlamıyrm ole hayal mayal optugunu hatrlıyorum tek...bu bı soook olmus,donmus cocuk ....sabah kalktım kahvaltı edıyoruz bana dıyokı askım ben bedava essege bınmeyı cok severım...ne essegı ya dıyorum ıyımısın askım ...bu gulmekten kırılıyo tabı anlatınca bende guluyorum ama utanıyorumda....:26::26::26::26::26:

burayı hep goruyodum hıc yazacagım aklımın ucuna dahı gelmemıstıkı...aklımın ucuna gelmeyen sey sonunda basıma geldı ...ben daha tazecık gelın esıme rezıl oldum rezıllık dız boyu yanı....daha evlenelı 1 ay 6 gun oldu dun aksam tv ızlıyoduk ama bır turlu cekyata sıgamadık anam don oraua don buraya yok sıgmıyoruz .askım kalk acalım sunu dedım neyse actık gene sıgmıyrz bızde bırbırımıze ıyıce sarıldık bı an oldu ben gulmeye basladım anam o ses ne zorrrrrrrrrrrrttttttttttt dıye neyse ben hıc caktrmıyrm ama bakmıyrm da benımkıne ...oda gulmeye basladı tabı bende anladım hemen utandım kızardım nıye guluyosun askım dedım ...oda askım zorrrrrrrtttttttttt dedı pissss benı sınır ettı okadar utandımkı...

durun daha bıtmedı benım rezıllıklerım....
koltukta uyuya kalmısım daha yenı evlıyız 2 hafta olmamıstır belkı buda gelıp benı opuyomus sevıyomus garıbım ben uykumdan uyanınca cok asabı oluyorum ama oyle bı opuyokı anlatamam yanaklarım kızarmıs o derece...ben uyku sersemı kalkıp ulan ne opuyosun ıkıdebır .........demısım.tuvalete gıtmısım ole evde ıkı tur atmısım gelıp tekrar bagırmısım ona lan sen kımı opuyosun bedava essege bınmeye cok meraklısın demısım uyumusum...tabı ben hatrlamıyrm ole hayal mayal optugunu hatrlıyorum tek...bu bı soook olmus,donmus cocuk ....sabah kalktım kahvaltı edıyoruz bana dıyokı askım ben bedava essege bınmeyı cok severım...ne essegı ya dıyorum ıyımısın askım ...bu gulmekten kırılıyo tabı anlatınca bende guluyorum ama utanıyorumda....:26::26::26::26::26:[/QUOTE

:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

Kızlarrr herkese merhaba gecen pazartesiden beri Sabah 9 aksam 6 bu konuyu okumaktayımmmmm:):):):)

Hepiniz muhtesemsinizzzz anca bugn bitirebildimm okumayıııı:):):):) gül gül öldümmm vallabiii billahiiii

Şimdi gelelimmm benm rezilligime.1.5 yıllık evliyimmm neyse bi haftasonu eşimle uyuyoz:):):) ben sanırımmm rüyaaaaa görüyordummm (bu arada cam tarafında yatıyorumm camla benm aramda ufak bi bosluk var ve de balık etliyim) eşiminde uykusu agırdırr hımm neyse rüyamda düstügümü fln görüyordum derken sola dogru bir u dönüsüyle aynı zamanda aşkımmmmmm beniiiii kurtarrr düsüyorummmmmm diye bagırmamlaaa o araya ben diyim düstüm siz deyinn sıkıstımmm o vaziyette askımın uyanması:):) sen ne yapıyosunn öyle hayatımmm demesine mi üzüleyimmm sıkısmama askımın beni kurtarmasına mı güleyimmm :):):) ya da askımın hatırlayıp hatırlayıp gülmesine mi:)

En sonunda odada yatagın yerini degiştirdikk:):):) :KK34::KK34::KK34:

:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

ya aglıyorm kramp gırdı ya bu ne bole :KK52::KK52::KK52::KK52:çok pis rezıl olmussun :KK52::KK52:yarıldım

annemle ben markete gittik hani yılbaşı yaklaşıyor ya markettekiler de heves etmiş heralde bi sepetin içinde kırmızı donları katlayıp katlayıp koymuşlar böyle küçük bi şeyin içine tabi girdik bende beleş mal sandım:KK53: tuttum bi tanesini inceliyorum anneme diyorum bu ne falan diye sonra annemde aldı o da bakıyor tabi sonra ben çaktım ne olduğunu:KK23: annemede söledim ikimizde attık birden elimizdekileri sanki bomba:KK1: ayy tüm markete rezil olmuştuk ana kız herkes kasada bekleyenler falan bize bakıyor walla o kırmızı çamaşırlardan daha çok kızarmıştım:KK30:

ayy durumu duzeltiyim derken senin dedigin de bu duruma kapak olmus resmen :KK52: baban ne diyo bunlar demistir :KK1: hangimizin basina gelmedi ki boyle bi olay- yanlis anlasilan bir seyi duzeltmek isterken her seyi daha da mahvetmek :KK1::KK1::KK1:

öldüm gülmekten, gözümden yaş geldi resmen.Rabbimde sizi güldürsün

ya hep görüyordum ama okumuyordum bu kadar komik anılar paylaşıldığını bilseydim çoktaaaan okurdum ya bu da çok komikti çok güldüm kardeşimi aradım anlatmak için teli meşgule aldı çalışıyo müsait değil sanırım:))

X