kızlar bende halamın kızıyla ilgili birşey anlatıcam.enişte vardiyalı çalışıyor.karşı komşusunun kocası da öyleymiş.bunlar konuşmuşlar akşam yalnızız nasıl olsa beraber oturalım diye arkadaşı gelemem ben demiş eşim ararsa evde bulsun demiş bizimkide aman nolcak tlf fişten çıkar bizim eve takarız arayınca evde olmadığını anlamaz demiş arkadaşı da tmm demiş bunlar bütün gece oturmuş arkadaşının eşi cayır cayır evi arıyor tlf açan yok adam telaşlanmış tabi hatunda bu saat olsu bu adam beni aramadı ben bi arayım diyor ve arıyor gerisi malum....
ayy çok güldm ya,zaten burdakılere heppp heeep gülüyorum:)) bunun aynısı basıma geldı;
lısedyım ,malum tlf faturalarını yükselttiğimiz dönemler,o zamanlar cep yoktu,ev tlf yüklenıyoruz,ergen olarak:))
annem telsız telfnu almış karsı bınada komsumuzda oturmada,okuldan eve geldgmı farketmş cam açılınca,
evı aramış meşgul,hah yıne tlf konuşuyo dıe kudurmuş,camdan bana seslenıo,tlf kapat dıe,
ben- yaa ben tlf felan konuşmyrm dıe bağryrm,
annem- yıne bağırıyo kapat meşgul,gelmıım oraya
alalala - hala bağırıyo meşgul die,(5dk cebelleştk)
bende camdan cama laf anlatmaktan usandım ee bıde sokağa rezıl oluyorz,
yatak odasında kı sabıt tlf actım annemı arıcam ,
aaaa bı baktım tuş seslerı annem ın seslerı 'komşumzla konuşuyo''bak hala meşgul'' dıe
annnneeee dıe bı seslendım ,benı bızım tlf dan arıyo ,(telsızden)komşuya masraf olmasın dıe,ee halıyle kendı kendını aradıgı için meşgul telefon ,
sabıkalı olmak ne zor herşey benden biliniyodu