Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

flört dönemimizde cafeleredebn pek çıkmazdık para gani tabi ozamanlar hiç olmazsa cepte 100 200 lr(ah keşke biriktirseydik neler alınmazdı:KK66:)baba kredi kartları falan neyse hesapları hep aşkım öderdi bu sefer ben ısrar ettim ağalıım tuttu :KK51:cüzdanda para var snıyom ben hiç ödetmeyen herifin ödetesi tuttu indim aşağı hesap ödemeye baktım cüzdanda para yok utana sıkıla yukarı çıktım para almayı unutmuş die bizmkide kızara bozara aşağı indi yarım saat sonra geldi meğer ondada para yokmuş adamla konuşmuşta halletmiş

Benim sevgilimde ben ödemeye kalkınca hiç sesini çıkarmıyor ödettiriyor hatta geri duruyor bu durum beni çok rahatsız ediyor sinir oluyorum hatta bu yüğzden onu bırakabilirim...zaten bana dediki çalışıp didineyim kocam bana baksın mantığıyla olan biriyle olmama demişti ama bu tarz şeyleri kastettiğini anlmamıştım çok safmışım çokkkk

Benim sevgilimde ben ödemeye kalkınca hiç sesini çıkarmıyor ödettiriyor hatta geri duruyor bu durum beni çok rahatsız ediyor sinir oluyorum hatta bu yüğzden onu bırakabilirim...zaten bana dediki çalışıp didineyim kocam bana baksın mantığıyla olan biriyle olmama demişti ama bu tarz şeyleri kastettiğini anlmamıştım çok safmışım çokkkk[/Q

sevgiline bir önce şut ve gol:KK5::KK5:atmalısın bence

okurken gulmekten yıkıldım kikir kikir.. ben daha evlı degılım ama bır suru rezıllıge ımza atmıs bırı olarak paylasmak ıstedım..

cafede oturuyoruz.. erkek arkadasım karsımda çay içiyoruz..gozlerımın ıcıne bakarak cafenın ortasında bana deniz gözlüm şarkısını mırıldanıyo..o kadar cok hoşuma gittiki..bi an kalkıp onu yanagından öpmek ıstedım..tabı hemen heyecanla ayaga kalkıp one egılıp yanagına yapıstıgım anda sıcaklıgı hissettim..bi öpücük bizi böyle ısıtmadı tabii..kaynar çayın dökülmesine sebep olmasaydım.. :) :) :) daha sıcak anlar olabilirdi tabi..

bi gün yine avm deyiz..cıktık dolasıyoruz..cok susadım..şişe su aldık..cok yorgunum ıctım suyu..şişenın agzınnı kapattım. cantama koydum..ve yürümeye devam ettik.. arkamdan su sesı..şıp şıp şıp.. meger sıseyı kapatamamısım..ve yine aynı cafenın yolunu tutuyorken..

yolda yürürken takılıp düştüğüm cok oldugu ıcın adam artık koluma sıkıca yapısıp basamakları ve boşlukların farkına varmam ıcın rehberlık yapıyo.. yolda yürümeyi öğrendim sayesinde.masada otururken elimin tersiyle carpıp devırdıgım bardakları tutmaya calısıyo ..halimizi bi düşnün..

okurken gulmekten yıkıldım kikir kikir.. ben daha evlı degılım ama bır suru rezıllıge ımza atmıs bırı olarak paylasmak ıstedım..

cafede oturuyoruz.. erkek arkadasım karsımda çay içiyoruz..gozlerımın ıcıne bakarak cafenın ortasında bana deniz gözlüm şarkısını mırıldanıyo..o kadar cok hoşuma gittiki..bi an kalkıp onu yanagından öpmek ıstedım..tabı hemen heyecanla ayaga kalkıp one egılıp yanagına yapıstıgım anda sıcaklıgı hissettim..bi öpücük bizi böyle ısıtmadı tabii..kaynar çayın dökülmesine sebep olmasaydım.. :) :) :) daha sıcak anlar olabilirdi tabi..

bi gün yine avm deyiz..cıktık dolasıyoruz..cok susadım..şişe su aldık..cok yorgunum ıctım suyu..şişenın agzınnı kapattım. cantama koydum..ve yürümeye devam ettik.. arkamdan su sesı..şıp şıp şıp.. meger sıseyı kapatamamısım..ve yine aynı cafenın yolunu tutuyorken..

yolda yürürken takılıp düştüğüm cok oldugu ıcın adam artık koluma sıkıca yapısıp basamakları ve boşlukların farkına varmam ıcın rehberlık yapıyo.. yolda yürümeyi öğrendim sayesinde.masada otururken elimin tersiyle carpıp devırdıgım bardakları tutmaya calısıyo ..halimizi bi düşnün..

:KK9:bende pek sakarımdır yavvv...bak ben bide bilmedigim bi yere gittiysem dönüşü hiç bulamam bildigim yerlerde de oluyo gerçi:KK1:o mekandan çıkınca tersim dönüyo ne yöne gitcegmi bilemiyorum eşim kolumdan tutup gayet sakin burdan hayatım burdan geel bebegim gitme oralara:emir_bebek::KK17:bi keresinde arkadasıma gitmeye kalktım halbuki daha önce eşimle gittik kaç kere..gündüz kendim gidiyorum çok biliyomuşum gibi yolları:))oraya gidene kadar aynı yolu 3 kere dolaştım alakasız sokaklara girdim kayboldum sandim..bide bu var kaybolma korkusundan iyice arap sacı olurum yollarda:KK52:saplanıp kalırım bi yeri bulamıyosam...itiraffff ediyorummmm ben yolları hep şaşırırımmmmmm çocujlar bile benden iyi bilirr yaaa:KK5:

gercekten cok komıuksınız kızlar yaaa bende bı tane anlatayım
cok samımı oldugum kız arkadasım, ben ve esım akşam oturup bıkaç kadeh ıcelım dedık arada bı ıcmeyı severızde :KK1:
hersey gayet guzeldı sohbet muhabbet derken 4. bıralarımızı actık ve olanlar oldu benım kafa gıdınce neselenır cok konusurum
ben tabı ıyıce cosunca kaltım kolbastı oynuyorum ortada dansoz gıbı sacma sapan (barı guzel oynasam ya)
ama ole bole degıl baya bıldıgın kolbastı yanı ayaklar falan zıplıyorum böyle(içimde varmış heralde)onlar guluyolar bende guluyorum saf gıbı
eşımın kucagına oturuyorum askım benı nıye öpmuyosun dıye yapışıyorum falan yazık adamda sarhoşun mektubu okunmaz mısalı tamam askım operım askım dıye ıdare etmeye calışıyor bı yandanda sok olmuş gözlerle benı ızlıyor garıbım ayılmam ıcın gelen kahveyide oldugu gıbı halıya dokukten sonra sızmısım.
kızın yanında oynayıp rezıl oldugumamı yanayım eşimin dalga gecmesınemı yanayım bılemedım sabah odadan cıkmak bıle ıstemedım hala ıkısıde dalga gecer benle sen sakın ıçme sapıtıyosun dıye:KK50:

Son düzenleme:
gercekten cok komıuksınız kızlar yaaa bende bı tane anlatayım
cok samımı oldugum kız arkadasım, ben ve esım akşam oturup bıkaç kadeh ıcelım dedık arada bı ıcmeyı severızde :KK1:
hersey gayet guzeldı sohbet muhabbet derken 4. bıralarımızı actık ve olanlar oldu benım kafa gıdınce neselenır cok konusurum
ben tabı ıyıce cosunca kaltım kolbastı oynuyorum ortada dansoz gıbı sacma sapan (barı guzel oynasam ya)
ama ole bole degıl baya bıldıgın kolbastı yanı ayaklar falan zıplıyorum böyle(içimde varmış heralde)onlar guluyolar bende guluyorum saf gıbı
eşımın kucagına oturuyorum askım benı nıye öpmuyosun dıye yapışıyorum falan yazık adamda sarhoşun mektubu okunmaz mısalı tamam askım operım askım dıye ıdare etmeye calışıyor bı yandanda sok olmuş gözlerle benı ızlıyor garıbım ayılmam ıcın gelen kahveyide oldugu gıbı halıya dokukten sonra sızmısım.
kızın yanında oynayıp rezıl oldugumamı yanayım eşimin dalga gecmesınemı yanayım bılemedım sabah odadan cıkmak bıle ıstemedım hala ıkısıde dalga gecer benle sen sakın ıçme sapıtıyosun dıye:KK50:

:KK8::KK8::KK8::KK1::KK1::KK1:

kolbastı oynadın demek koptum yahu... :KK3:

Derinsu bende adres tarıfı konusunda cok zayıfım..Gitmek istediğim her yere giderimde..arkamdan katılıp bana eşlik edecek kişiye yerımı tarıf etmekte cok zorlanırım..erkek arkadasım baslıyo en ıyı bıldıgın yerden başlarsın tarife..sağında solunda olan en belırgın yerleri akılda kalacak şeyleri söylersin... Kendisi gprs takmıs gıbı her yerı bulur..Tarif edeceğim yeri düşünüyorum..ben saçmalarken o benı buluyo..Nerdesın sorusuna cevap vermek ızdırap gıbı.. :KK53:

Son düzenleme:
Benim sevgilimde ben ödemeye kalkınca hiç sesini çıkarmıyor ödettiriyor hatta geri duruyor bu durum beni çok rahatsız ediyor sinir oluyorum hatta bu yüğzden onu bırakabilirim...zaten bana dediki çalışıp didineyim kocam bana baksın mantığıyla olan biriyle olmama demişti ama bu tarz şeyleri kastettiğini anlmamıştım çok safmışım çokkkk[/Q

sevgiline bir önce şut ve gol:KK5::KK5:atmalısın bence

ay bende aynen katılıyorum para ödeten erkekten nefret ediyorum ya tuhafıma giidyor öğrencilik dönemi olsa neyse ama yok değilse ayıp yahuuuuu değilmi :KK70:

Merhaba bnde anlatayım
nişanlılık donemımızde her aksam gorusurduk kesın bı aksam gelemıcegını sıyledı bnde ewe gdıp sopr odasına kendımı kıtleyıp spora basladım. Bı sure sonra kapım caldı kardesım abla acsana deyınce terlı kanlı kapıyı actım bı baktım askım...kapıyı nasıl kapıcamı bılemedım... Cok terlıydım cok utanmıstım anemlere baya bı trıp atmıstım rezıl ettınız benı dıye...:)

bende nişanlılık dönemindeydim :) beni işten aldı eve yürüyoruz. çoook uzun bi merdiven var evimizin yakınlarnda ordan bir kaydım:):) kendimi toplayamadım:KK70: canım kocacım (şimdi) :):) tuttu beni ama ben çoktan rezil olmştm. ama şimdi şükür ediyorum ki iyi belimi kırmadm:):)

benimkisi bir gün beni aradı bende nasıl aşkla açıyorum ama telefonu aşkııııııııııııııııııııııııııım diye meğer benimki anasını da bağla hatta üçümüz ortak konuşalım diye çok özlemiş beni anası. severim şimdi kendilerini hakkını yemeyeyim çok ii kadındır neyse sonra annesi kızım benim deyince ben kendime geldim ama bi şeyde diyemedim kaldım öyle bu da benimkine ders oldu tabi artık böyle habersiz telefonlar bağlamıyor:KK23::KK1:

bir gün annemle pazardayız iç çamaşırlarına bakıyoruz sonra annem biraz uzaklaştı benden benim annemin göğüsleri de biraz küçüktür sonra ben muzurluk ya çocuk sutyeni gibi küçücük bi sutyen buldum içine ceviz koysan ancak sığar:KK1: sonra onu aldım elime anneme döndüm sallıyorum anne bak tam sana göre diye:KK53: annem bir bozuldu tabi kimse olmasa kafa göz dalacak:KK9::KK9: ama ne yapayım öyle görünce dayanamadım:KK30: sonradan da içerlemiş olacak ki açta kendininkine bak dedi hıh:63:

Selam kızlar sabaha kadar sizi okudum güldüm kocamda başımda durmuş sorunlumusn diyor:KK52::KK52:
Bende hikaye bol ama birini anlatayım bir pırt muhabbetide benden:

üniversite yıllarımdı benden 19 yaş küçük bir kuzenim var oğluşum derim adı yiğit. Neyse yiğit 10 aylıktı sanırım birgün onu aldım teyzemlere gidiyoruz kucağımda minübüse bindim maşallah hormonlu bir bebekti neyse en arkaya oturdum. O anda yiğit bir pırt yaptı ki akıllara zarar minibüs inledi resmen herkes dönüp bize baktı tabi kimse o gümbürtünün küçücük bir bebekten geldini düşünmedi doğal olarak tek zanlı bendim. Yüzüm kıpkırmızıydı:

-uygun bir yerde inebilirmiyim:KK1::KK1::KK1:

Bir rezillik hikayesi daha benden;

biz evleneli 2 ay oldu, evliliğimizi 10. Günü ilk misfirlerimiz gelicek ama kim yokki annemler, kayınvaldemler eltim eşimin teyzeleri kuzenleri kuzenlerinin eşleri falan cümbür cemaat. Bende yeni gelinim ya yemeklerimi yaptım evimi tertemiz yaptım duşumu aldım kuaföre gittim harikayım yani. Neyse misafirlerimiz geldi herşey süper millet banyoya girip çıkıyo. Bir ara eşim geldi şakağımdan öpüyomuş gibi yapıp dişlerinin arasından bebeğim banyodaki şey ne dedi. Bende şaşkın bi ifadeyle ne diye sordum. Git o sana bağırır dedi. Neyse allah allah dedim gittim. Bir de ne göreyi gerçekten ben burdayım diye bağırıyordu. Ne olsa beğenirsiniz?

Aptal aşık bir yeni gelinin duştan sonra kuruması içi duşakabinin üstüne astığı ipli zincirli kıpkırmızı bir don:KK52::KK52::KK52:

Son düzenleme:
OMG!!! neden bu kadar kasıyorsunuz kendinizi de karşınızdakini de?bi doğal olun rahat olun yahu.bunların hiçbiri rezillik değil.hem hayatınızdaki insandan çekiniyorsanız,onunla bi bütün değilsiniz demektir ki.yok epilasyon yaparken görmüş,yok nikotein demiş,yok yanlış wcye girmiş bilmemne. komik eğlenceli şeyler bazıları.bazıları da doğal herkesin yapacaağı şeyler. enteresansınız valla. rezil olma diye de bişi yoktur geçin bunları.hepimiz insanız.sevdiğinizi de kendinizle bütün hissediyorsanız ayıp bilmemne olmamalı zaten.

Ben de anlatimmm 5 yıllık ilişki ve bi buçuk yıllık nişanlıma geçen cuma rezil oldum

bu sanlıurfada yasıyo ben mersinde gece 12 de urfada biniyo sabah altına mersine iniyo ben gece hazırlık yaptım sacları düzellttim sigara bögregi sardım mutfak altüst bi şekilde kaldı uyuyim sabah 4 yada 5 gibi kalkar hallederim demiştim.......

Ki zil sesi ile uyandım bi baktım halilllll karşımda ben pijamalı makyajsızzzz mutfak berbat yataklar açıkk rezill oldum rezillllllllll:KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37:

biz evleneli 2 ay oldu, evliliğimizi 10. Günü ilk misfirlerimiz gelicek ama kim yokki annemler, kayınvaldemler eltim eşimin teyzeleri kuzenleri kuzenlerinin eşleri falan cümbür cemaat. Bende yeni gelinim ya yemeklerimi yaptım evimi tertemiz yaptım duşumu aldım kuaföre gittim harikayım yani. Neyse misafirlerimiz geldi herşey süper millet banyoya girip çıkıyo. Bir ara eşim geldi şakağımdan öpüyomuş gibi yapıp dişlerinin arasından bebeğim banyodaki şey ne dedi. Bende şaşkın bi ifadeyle ne diye sordum. Git o sana bağırır dedi. Neyse allah allah dedim gittim. Bir de ne göreyi gerçekten ben burdayım diye bağırıyordu. Ne olsa beğenirsiniz?

Aptal aşık bir yeni gelinin duştan sonra kuruması içi duşakabinin üstüne astığı ipli zincirli kıpkırmızı bir don:KK52::KK52::KK52:

ahahah süpersiniz :KK70:

ne güzel işte.mutlu bi çift olduğunuzu kanıtlamışsınız ihihi :)

yav bende rezillik anlayışı yok,çok enteresan.kimseyi rezil oldu diye görmem.kendimi de rezil oldum gibi düşünmedim hiç.her şeyi muzipliğe vuran bi insanım zaten.:)

yaşadığım taze rezilliği anlatayım size :KK52::KK52: ay çok utandım :KK17:

cumartesi günü işten çıktım otobüsle eve gidiyorum telefonumu değiştirdim ilk defa bu telefonla müzik dinlicem neyse bindim otobuse taktım kulaklıgı otobüste müzik dinliyorum. yanımdak ki kadın da bana bakıyor. allah allah diiyorum bu kadın niye bana bakıyor. otobuste tıklım tıklım şansıma:KK17:

neyse yolu yarıladık elimi telefonun hoparlörüne götürdüm baktım ses kısıldı gibi oldu bi kulaklıgı çıkarayım dedim acaba dışarıya mı ses gidiyor.
aman allahım bir çıkArttım çıkarmaz olaydım :KK52::KK52: meğer şarkı hem dışarı çıkıyormuş hem kulaklığa geliyormuş :KK52::KK52: o an yerin dibine girseydim süper olurdu. kim bilir ne düşündüler hakkımda :KK52::KK52:

:KK52:

:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:şu ana kadar okuduğum en iyi rezillik seninkiydi çok tatlısın :KK19::KK19:

X