Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

bi tane daha geldi aklıma
ben yine adet dönemindeyim haliyle çabuk acıkıp çok yiyorum bir de kansızım yemezsem elim ayağım buz gibi oluyor
sabah kahvaltıyı yaptık öğle olmadan ben utana sıkıla bi poğaça daha yiyelim mi dedim onu da yedik öğlede yemek iyi güzel yedik meyveye sıra geldi (normalde o hep benden önce yer yemeğini ama bu günlerde ben kazanıyorum ) ben bitirdim meyvemi mandalina vardı işte o da kendininkini soydu baktı benimki bitmiş koparıp koparıp bana verdi her verdiğini itiraz etmeden hapur hupur götürüyorum elleriyle yedirio çok da güsel oluo ben yedikçe o da verio yemek bitti velhasıl romantik çocuğun şu sözleriyle ortam bozuluo AŞKIM BENİ DE YER MİSİN !!!! ay nasıl bozuldum anlatamam
neyse yemekten iki saat sonra oturuyoruz benim karnım yine acıktı artık o cümleden sonra söyleyemiyorum da acıktığımı ayy anam bir de karnım gurul gurul gurulduyo sağa dönüyorum olmuo sola dönüyorum olmuo karnımı sıkıyorum yok sanki karnımda inşaat var aşkıma bakıom gülüyo halime anladım ama anlamamazlığa veriyorum aşkım senin karnın mı acıktı yine dio yok yok tokum derken karnımdan çıkan sese inanamadım ay o neydi tır geçti sanki koolumdan tuttuğu gibi kantine götürdü beni
hem gülüyo hem alay edio iice rezil oluyorum o hafta yani

kız valla hala onu görünce ne olduğunu bilmeyen erkekler var hakketen yaa.... benimde iş yerinde bi abiyle eeve gidiyorduk . abi dediğim 50 yaşı
nda adam. kaç yıllık evli. dükkanın birinde pedleri açmşlar ortalığa sermişler. yanımdaki abi bana soruyo ısrarla basak bunlar ne ki? diyee. aaayyyy adamı ordan uzaklaştırmak için bayağı uğraştım. tööbe tööbeee hiç mi karında görmedin b e adam

ahahaha o bi de evli yok artık yaa insan ne diyeceğini bilemiyor o an
aşkım benim bilmemesi hoşuma gitti bilse bu sefer nerden bilio die korkardım
hayırlısıyla anca evlendiğimizde burnuma burnuma salladığı mendille(?) beni nasıl rezil ettiğini anlicak

uuff ben de bi ara sürekli, eve gelen misafir olduğu zaman 'hoşgeldnizzz' diceğime ''hoşbulduukkkkk'' derdimmm hep.yerin dibine girerdim..

ha bide,

sevgilimle şeker bayramında tanısmıstık...ilk o zaman görmüştüm. ailesiyle beraber kabul ettık evimize.. ben de giyindim hazırlandım.. zil çaldı felan odama kaçtım..aynada son rötuşları yapıorum kendıme.. ama kalbimde güp güpp nasıl atıyoorr.. neyse tıkır tıkır salona girdiklerini duydum.. bi süre girmedım. sonra annem, kızım gel dedi. ben tir tir titriommm sevgilimi ilk defa görcem die...çıktım odamdan yürüyorum,salona girdim...ben birden o heyecanlaa ''kandilinizzzz mubareek olsunnnnn,hosgeldınız' demiyimm miii...ooof ooffff kızardımm hissediyorum yanıyo yanaklarım.. artık annesi,bayram kuzum bayram kandil bittiiiii dedii... ben de salak salak hee huu sırıttımm Sevgilime de sonradan sordum ben böle böle dedım anladın mı die... yooo dedi ben seni görünce direk ''ooff o ne! '' diye düşündüğümden farketmedim dedi eşek kafa.

Aklima baska bi rezillik geldiginde paylasicim hatunlar az evel videolara goz atarken komik bi video gordm sizlerle de paylasiyim da gulun biraz
[video=youtube;ipGcEUF-Fb0]http://www.youtube.com/watch?v=ipGcEUF-Fb0&feature=related[/video]

ay çok güldüm ya birtanede ben anlatim uyuyoruz sabaha karşı saat 4,5 gibi birsallantıyla uyandık deprem oluyor benimde depreme karşı fobim vardır çok korkaraım eşimde tam tersi çok sakindir kendisi hiç panik yapmaz neyse ben bir panik bir panik sormayın gitsin eşime canım kalk canım kalk deprem oluyor dışarı çıkalım kaçalım diyerek eşimin kolundan tutup zorla canhavliyle apartmanın dördüncü katından koşarak aşağıya iniyoruz eşimde henüz uyanamamış uyku sersemi hala neyse bir yandanda içim içimi yiyor bişiy unuttuk allahım bişiy unuttuk çocuklar, çocukları unuttuk tekrar nasıl apartmanın dördüncü katına çıkıp çocukları aldığımızı hatırlamıyorum üçkat hızla yani, aşağıya indiyimizde eşimin suratıma nasıl baktığını tahmin edersiniz artık tam bir rezillik yani

[SUB][/SUB]
Ay kıyamam kuzularım benim. bi esya felaan sandim once cocuklar diyinceBöyle oldum

kızlarrr evli değilim ama koptummmm,

öldümm gülmektennn, acaba bende boyle şeyler yaşayacak mıyımmm

iştee buda süperdi ya

evet bilmemesi daha güzel. evlenince öğrenir çok şaşırır

Ayyy bende ilk sözlüme rezil olduğum anı anlatim bari sözlüm bize geldi oturuyoduk hep birlikle annem babam ablam eniştem yeğenim filan, çok ağır çekilmesi çok zor bir koltuğumuz vardı nasıl olduysa ileriye doğru kaymış artık annem temizlik yaparken filanmı oldu bilmiyorum Bende düzeltim şunu dedim kuvvetliyim ya gövde gösterisi yapıcam sözlüme bak ne kadar güçlüyüm diye Artık nasıl asıldıysam koltuğun başıyla birlikte ben balkona uçtum (koltuk balkon kapısının hemen karşısında, balkon kapısı açıktı) sözlüm hemen fırladı yerinden tuttu beni kaldırmaya çalışıyor ama çocuk bir yandan gülmemek için kıpkırmızı oldu ablamla annem kıkır kıkır gülüyor ayyy nasıl sinir olmuştum..

[SUB][/SUB]

Ay kıyamam kuzularım benim. bi esya felaan sandim once cocuklar diyinceBöyle oldum

ay öyle demeyin ya düşündükçe bende çok üzülüyorum herşeyim onlar benim ...bende panik atak nefes darlığı ve deprem fobisi bide üstüne uyku sersemliyi olunca böyle bir rezillik yaşamıştım işte

kendimi gergin hissettiğimde bu topiğe girmem yetiyor ya kahkahalara boğuluyorumm
koptummmm yaaaa

limonyalı kondil mi ayy koptum yaa baya yaratıcılık varmış kocanda da
hahaha aynen ya hala güleriz daha çok var bizde böyle şeylerde aklıma gelmiyo:)))
Allahhh iyiligini varsin yaa bende bayramda kandil diyesim,kandilde de bayram diyesm gelir hep:))))

kızlarrr evli değilim ama koptummmm,

öldümm gülmektennn, acaba bende boyle şeyler yaşayacak mıyımmm
evettt hmede neler yasıcaksınnnn:)))
delüüüüüüüüüüüüüüü
kendimi gergin hissettiğimde bu topiğe girmem yetiyor ya kahkahalara boğuluyorumm
koptummmm yaaaa

aynen aynennnnnnnnnnnnnnn

hahahaha:)))) ne güldüm ama

hahahaha:))))çok güldüm

Aklima baska bi rezillik geldiginde paylasicim hatunlar az evel videolara goz atarken komik bi video gordm sizlerle de paylasiyim da gulun biraz
[video=youtube;ipGcEUF-Fb0]http://www.youtube.com/watch?v=ipGcEUF-Fb0&feature=related[/video]

siz beni güldürdünüz Rabbim de sizi glüdürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…