Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karnima agrilar girdi kac gündür okuyorum sizleri..
Ise yararmi bilmiyoru mama benimde söyle bi anim var;Esimin ailesi cok kalabalik geldi beni istemeye.
Tabi heycan,stres filan bende tavan yapmis durumda.Siradan hosgeldiniz filan diyip elini kaldiranlarinda ellerini öpüyorum.Artik nasil heycan olduysam,gelen misafirlerin 7 yasindaki cocugunun elinide bi hamleyle kavrayip öpüverdim.
Yavrum benim neye ugradigini sasirdi:)))
ben eşime öle bi rezil oldum ki sormayın neyse gece yattık rüyamda nasıl çişim var böle güzel bi tuvalet işiyorum işiyorum bitmio bi türlü neyse bi irkilmeyle uyandım bi bakarım o ne altıma kaçırmışım hemen fırladım yataktan tabi elime aldığım gibi çamaşır suyu ve bezi başladım yatağı silmeye eşim uyanmasın diede sessiz sessiz siliorum neyse şöyle yorganı kaldıracak oldum ne görim adamın üstünede işemişim eşofmanı olduğu gibi ıslak e mecburen utana sıkıla uyandırmak zorunda kalmıştım bana buğulu gözlerle bi baktı şöle bir tebessüm etti ve ağzında beni magmalara yollayacak şu sözleri döküldü "sıçsaydın karıcım" varın siz düşünün o anki halimi hala arada konuşur kızarırım
yillar once yasadim bi animi paylasmak istiyorum kizlar,ben teyzem ve enistemin marketinde calisiyordum.toptancilar geldi tavuklar paketlenecek bilirmisiniz tavuk yuregini tavuk tasligini,onlari paketledim,etiketlenecek,fiyatini ogrenmek icin enistemin yanina gittim,marketin icinde 2 musteri.3 erkek toptanci, enistem kasada.....bu yurekler kaca diyecegime .....AYNEN SOYLE OLDU...ENISTECIMMM BU Y...R...KLAR KACA dedim o anda oyle sok oldumki maf olmustum toptancilar gulmemek icin kendini zor tuttu enistem afalliyarak toptancilara sasirdida diyebildi.oanda teyzem geldi ,ben maf oldum diyebildim neoldu dedi hala ben maf oldum gidiyorum dedim soyle neoldu dedi ben bu yurekler kaca diyecegime bu y,,r..klar kaca dedim teyzem guluyo ama ne guluyo ben dukkana 1 hafta ugramadim.. simdi hala bu anariz gulerizzzz
sonra bir gün ben okuldan çıktım sevgilimlerin evine gittim annesi ve benden bir yaş küçük erkek kardeşi var evde benimkinin de işi çıktı beş dakika gidip gelecek bi yere. bende yanımda sivil kıyafetler var dedim formayı çıkarayım onları giyineyim geçtim çocuk odasına kapadım kapıyı çıkardım üstümü tam giyiniyorum kafamdan geçirdim bluzu birden kardeşi girmez mi içeri ben şok kalakaldım öyle o şekilde o da tabi neye uğradığını şaşırdı orda olduğumdan haberi yokmuş çık x diyebildim sadece ve çıktı Allahtan pek bir şey görmedi
BENDE BIR ANIMI ANLATIYIM
esile yeni evlendik esimin memleketinde ikamet ediyoruz bana cok soguk geldi orasi ve usuttum haliyle sistit oldum :) idrarimi yapamiyorum olur olmadik yerde cisim geliyo buseferde tutamiyorum esimede soylemiyorum utancimdan herneyse gunlerden cumartesi carsiya ciktik aksama kadar gezdik buraya kadar guzel aaayyyyy beni bir sikismadir aniden AY ANLATAMAMMMMMMM ....tramway duragindayiz bekliyoz ama ben tutamiyacam hava soguk altimda uzun cizmelerim var tayt tuunik giymistim ayyyyyyyyy dedim cok sikistim dedi tramway geliyo binelim 5 dakikada evdeyiz orada yaparsin dedi ama e mumkun ben cisin yarisini coktan saldim allahtan soguk oldugundan kalabalik deildi tramway soylemedim esime yine kacirdim diye ay cok kotuydum evle indigimiz duragion arasi biraz var aaaaaaayyyyyyyyyyyy bir ciisss coskusu aaaaaay tutamadim yolun ortasinda karsidan karsiya gecerken(aksam oldugu icin issizdi) aaaaaaaaayyyyyyy dedim yalcin yapiyom bacaklarimi ayirdimm bildiginiz akiyo tutamiyorum o bir yandan guluyo bir yandan ben bacaklarim ayrik taytimdan sizip botuma dolan sidigi izliyom biyandan agliyom bir yandan esime kiziyorummmm aaaayyyyyyyy eve geldik ben agla aglaaaaaa bir hal oldum baya tehtit etti beni kayinvalideme(anneme)anlatirim diye sakasina hala sidikli der bana guleriz ayrica o cizmelerimi attirdi copeeee haklida hahahahah
esile yeni evlendik esimin memleketinde ikamet ediyoruz bana cok soguk geldi orasi ve usuttum haliyle sistit oldum :) idrarimi yapamiyorum olur olmadik yerde cisim geliyo buseferde tutamiyorum esimede soylemiyorum utancimdan herneyse gunlerden cumartesi carsiya ciktik aksama kadar gezdik buraya kadar guzel aaayyyyy beni bir sikismadir aniden AY ANLATAMAMMMMMMM ....tramway duragindayiz bekliyoz ama ben tutamiyacam hava soguk altimda uzun cizmelerim var tayt tuunik giymistim ayyyyyyyyy dedim cok sikistim dedi tramway geliyo binelim 5 dakikada evdeyiz orada yaparsin dedi ama e mumkun ben cisin yarisini coktan saldim allahtan soguk oldugundan kalabalik deildi tramway soylemedim esime yine kacirdim diye ay cok kotuydum evle indigimiz duragion arasi biraz var aaaaaaayyyyyyyyyyyy bir ciisss coskusu aaaaaay tutamadim yolun ortasinda karsidan karsiya gecerken(aksam oldugu icin issizdi) aaaaaaaaayyyyyyy dedim yalcin yapiyom bacaklarimi ayirdimm bildiginiz akiyo tutamiyorum o bir yandan guluyo bir yandan ben bacaklarim ayrik taytimdan sizip botuma dolan sidigi izliyom biyandan agliyom bir yandan esime kiziyorummmm aaaayyyyyyyy eve geldik ben agla aglaaaaaa bir hal oldum baya tehtit etti beni kayinvalideme(anneme)anlatirim diye sakasina hala sidikli der bana guleriz ayrica o cizmelerimi attirdi copeeee haklida hahahahah
bitanede ben yazayım bari
hamileyim 6 aylık fılan ama acayıp gaz problemımım var..
kahvaltı yaptık, eşim uzandı uyuya kalmıs
lavaboya gıttım uyuyo dıye zoort zoooort zoooort rahat rahat koyverıyorum..
artık nası koyverdıysem sese uyanmış
cabuk cık güvenlıkler kapıya geldı. sizin evden silah sesleri geliyo dıye bı bagırdı:44:
ben hemen kalktım donu cektım ne dıycez dıye dusunuyorum bi taraftanda
cıktım yerlerde resmen
yüre be kocum o neydı be dıye
guvenlıklere nı dıycez dıyorum hala salak ben
guvenlık fılan yok bıdaha ust tuvaletı kullan dedı
Arabacak çorbasını okuyunca aklıma geldı:)bızde bigun eşimle yemekteyız.eşim garsondan bişey istedi."pardon,LİMONYALI KONDİL getirebilirmısnz" türkçesi KOLONYALI MENDİL:)o gun bu gundur kolonyalı mendılın yerını o aldı...he bide ben bigun bşy hakknda konusurken eşime "battı yan balık napalım"dedım...yanı battı balık yan gider...artık battı balık yan gıder demıyoruz konusu gelınce:)ya bunlar gıbı yüzlerce olmuştr ya aklıma gelmıyo şuan...