Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Gecmis sayfalara yoneleyim dedim ve inanilmaz guldum ha, iyiki varsiniz hatunlar yarilacam gulmekten :KK60::KK60:

Karnima agrilar girdi kac gündür okuyorum sizleri..

Ise yararmi bilmiyoru mama benimde söyle bi anim var;Esimin ailesi cok kalabalik geldi beni istemeye.
Tabi heycan,stres filan bende tavan yapmis durumda.Siradan hosgeldiniz filan diyip elini kaldiranlarinda ellerini öpüyorum.Artik nasil heycan olduysam,gelen misafirlerin 7 yasindaki cocugunun elinide bi hamleyle kavrayip öpüverdim.

Yavrum benim neye ugradigini sasirdi:)))

ben eşime öle bi rezil oldum ki sormayın :KK50: neyse gece yattık rüyamda nasıl çişim var böle güzel bi tuvalet işiyorum işiyorum bitmio bi türlü neyse bi irkilmeyle uyandım bi bakarım o ne altıma kaçırmışım :KK9: hemen fırladım yataktan tabi elime aldığım gibi çamaşır suyu ve bezi başladım yatağı silmeye eşim uyanmasın diede sessiz sessiz siliorum neyse şöyle yorganı kaldıracak oldum ne görim adamın üstünede işemişim eşofmanı olduğu gibi ıslak :KK60: e mecburen utana sıkıla uyandırmak zorunda kalmıştım bana buğulu gözlerle bi baktı şöle bir tebessüm etti ve ağzında beni magmalara yollayacak şu sözleri döküldü "sıçsaydın karıcım" varın siz düşünün o anki halimi hala arada konuşur kızarırım :KK60:

yillar once yasadim bi animi paylasmak istiyorum kizlar,ben teyzem ve enistemin marketinde calisiyordum.toptancilar geldi tavuklar paketlenecek bilirmisiniz tavuk yuregini tavuk tasligini,onlari paketledim,etiketlenecek,fiyatini ogrenmek icin enistemin yanina gittim,marketin icinde 2 musteri.3 erkek toptanci, enistem kasada.....bu yurekler kaca diyecegime .....AYNEN SOYLE OLDU...ENISTECIMMM BU Y...R...KLAR KACA dedim o anda oyle sok oldumki maf olmustum toptancilar gulmemek icin kendini zor tuttu enistem afalliyarak toptancilara sasirdida diyebildi.oanda teyzem geldi ,ben maf oldum diyebildim neoldu dedi hala ben maf oldum gidiyorum dedim soyle neoldu dedi ben bu yurekler kaca diyecegime bu y,,r..klar kaca dedim teyzem guluyo ama ne guluyo ben dukkana 1 hafta ugramadim.. simdi hala bu anariz gulerizzzz

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

benim rezilliğim mi onun rezilliğimi bilemicem ama bir yaz günü sevgilim beni eve bırakıyor ama mahallede gören olmasın diye biraz uzakta bırakıyor birazda eve geç kaldım acele ediyorum tam arabadan inicem ayağımda da açık bir ayakkabı var araba durdu tam iniyorum tek ayağımı dışarı attım tam da tekerleğin önüne atmışım baktım araba gidiyor dur diyorum ama bağıramıyorum da birileri duyar diye o anki psikolojiden ayağım kaldı da diyemiyorum ayağımın üstünden geçecek nerdeyse sonunda dur diye diye durdurdu da ayakkabımın kopmasıyla ayağımı kurtardım ama güzelim ayakkabım gitti o ayrı.

bu arada ben küçükken de babam arabayla ayağımın üstünden geçmişti oradan biliyorum acısını:18::KK53:

Son düzenleme:
iyi güldüm gece vakti yaa :) o an utanılıyo ama daha sonra bi anı işte :)

Arabacak çorbasını okuyunca aklıma geldı:)bızde bigun eşimle yemekteyız.eşim garsondan bişey istedi."pardon,LİMONYALI KONDİL getirebilirmısnz" türkçesi KOLONYALI MENDİL:)o gun bu gundur kolonyalı mendılın yerını o aldı...he bide ben bigun bşy hakknda konusurken eşime "battı yan balık napalım"dedım...yanı battı balık yan gider...artık battı balık yan gıder demıyoruz konusu gelınce:)ya bunlar gıbı yüzlerce olmuştr ya aklıma gelmıyo şuan...

yaz günü susamışım sevgilimle beraber bir markete girdik sevgilim kasada beni bekliyor bende suyu aldım geldim benimki çıkacak gibi duruyor ödedin mi dedim evet dedi e bende direkt kasanın yanından dışarı çıkıyordum kasadaki kızla sevgilim bana bakakaldılar:KK53: meğer ödememiş bu zeki ödicen mi anlamış artık nasıl bir anlayışsa:KK47: sonra döndüm paşa paşa suyu ödedikte öyle çıktık kesin demiştir kız içinden çala çala suyu mu çalıyordu diye:KK53:

sonra bir gün ben okuldan çıktım sevgilimlerin evine gittim annesi ve benden bir yaş küçük erkek kardeşi var evde benimkinin de işi çıktı beş dakika gidip gelecek bi yere. bende yanımda sivil kıyafetler var dedim formayı çıkarayım onları giyineyim geçtim çocuk odasına kapadım kapıyı çıkardım üstümü tam giyiniyorum kafamdan geçirdim bluzu birden kardeşi girmez mi içeri ben şok kalakaldım öyle:KK53: o şekilde o da tabi neye uğradığını şaşırdı orda olduğumdan haberi yokmuş çık x diyebildim sadece ve çıktı Allahtan pek bir şey görmedi:KK17::KK17:

Son düzenleme:
sonra bir gün ben okuldan çıktım sevgilimlerin evine gittim annesi ve benden bir yaş küçük erkek kardeşi var evde benimkinin de işi çıktı beş dakika gidip gelecek bi yere. bende yanımda sivil kıyafetler var dedim formayı çıkarayım onları giyineyim geçtim çocuk odasına kapadım kapıyı çıkardım üstümü tam giyiniyorum kafamdan geçirdim bluzu birden kardeşi girmez mi içeri ben şok kalakaldım öyle:KK53: o şekilde o da tabi neye uğradığını şaşırdı orda olduğumdan haberi yokmuş çık x diyebildim sadece ve çıktı Allahtan pek bir şey görmedi:KK17::KK17:

eee hata sende ne soyunursun elalemin evinde:)neyse pek bsy görmemis barı...ama benım basıma daha fenası geldı.bız eşimin ailesyle otururken oldu...kaynım benden 9yaş küçük.o zaman da 17-18falandı.bu vcde.banyo vc bı aradaydı.heralde banyoya grcektı kı öyle oturmus...bende hep tıklarım ama bu sefer birden daldım içeri ben varım yengee dıye bı ses ve cırçıplak klozette oturan kaynım!!! Bi anda kal geldı normalde kapıyı kapamam gerekrken kalakaldm hadı yengeee diyo cocuk.bana bı gulme krızı geldı kapadktan snra kapıyı.çocukcazım neresını kapıcgnı şaşrmştı ya kıyamam...o benim kardeşm gibi o yuzden bu bende büyük bi travma yaratmadı.ztn poposndan baska byernıde görmemıstm şükür.ama o ins unutablmştr bu olayı:)

BENDE BIR ANIMI ANLATIYIM
esile yeni evlendik esimin memleketinde ikamet ediyoruz bana cok soguk geldi orasi ve usuttum haliyle sistit oldum :) idrarimi yapamiyorum olur olmadik yerde cisim geliyo buseferde tutamiyorum esimede soylemiyorum utancimdan herneyse gunlerden cumartesi carsiya ciktik aksama kadar gezdik buraya kadar guzel aaayyyyy beni bir sikismadir aniden AY ANLATAMAMMMMMMM ....tramway duragindayiz bekliyoz ama ben tutamiyacam hava soguk altimda uzun cizmelerim var tayt tuunik giymistim ayyyyyyyyy dedim cok sikistim dedi tramway geliyo binelim 5 dakikada evdeyiz orada yaparsin dedi ama e mumkun ben cisin yarisini coktan saldim allahtan soguk oldugundan kalabalik deildi tramway soylemedim esime yine kacirdim diye ay cok kotuydum evle indigimiz duragion arasi biraz var aaaaaaayyyyyyyyyyyy bir ciisss coskusu aaaaaay tutamadim yolun ortasinda karsidan karsiya gecerken(aksam oldugu icin issizdi) aaaaaaaaayyyyyyy dedim yalcin yapiyom bacaklarimi ayirdimm bildiginiz akiyo tutamiyorum o bir yandan guluyo bir yandan ben bacaklarim ayrik taytimdan sizip botuma dolan sidigi izliyom biyandan agliyom bir yandan esime kiziyorummmm aaaayyyyyyyy eve geldik ben agla aglaaaaaa bir hal oldum baya tehtit etti beni kayinvalideme(anneme)anlatirim diye sakasina hala sidikli der bana guleriz ayrica o cizmelerimi attirdi copeeee haklida hahahahah:KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:

Son düzenleme:
esile yeni evlendik esimin memleketinde ikamet ediyoruz bana cok soguk geldi orasi ve usuttum haliyle sistit oldum :) idrarimi yapamiyorum olur olmadik yerde cisim geliyo buseferde tutamiyorum esimede soylemiyorum utancimdan herneyse gunlerden cumartesi carsiya ciktik aksama kadar gezdik buraya kadar guzel aaayyyyy beni bir sikismadir aniden AY ANLATAMAMMMMMMM ....tramway duragindayiz bekliyoz ama ben tutamiyacam hava soguk altimda uzun cizmelerim var tayt tuunik giymistim ayyyyyyyyy dedim cok sikistim dedi tramway geliyo binelim 5 dakikada evdeyiz orada yaparsin dedi ama e mumkun ben cisin yarisini coktan saldim allahtan soguk oldugundan kalabalik deildi tramway soylemedim esime yine kacirdim diye ay cok kotuydum evle indigimiz duragion arasi biraz var aaaaaaayyyyyyyyyyyy bir ciisss coskusu aaaaaay tutamadim yolun ortasinda karsidan karsiya gecerken(aksam oldugu icin issizdi) aaaaaaaaayyyyyyy dedim yalcin yapiyom bacaklarimi ayirdimm bildiginiz akiyo tutamiyorum o bir yandan guluyo bir yandan ben bacaklarim ayrik taytimdan sizip botuma dolan sidigi izliyom biyandan agliyom bir yandan esime kiziyorummmm aaaayyyyyyyy eve geldik ben agla aglaaaaaa bir hal oldum baya tehtit etti beni kayinvalideme(anneme)anlatirim diye sakasina hala sidikli der bana guleriz ayrica o cizmelerimi attirdi copeeee haklida hahahahah:KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:

:KK60: :KK60: :KK60: :KK60: :KK60: :KK60: :KK60: :KK60: :KK60:
ay bayılcam şimdi :KK60: :KK60: :KK60:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60: arkadaşım süpersin valla ne diyim :KK60::KK60::KK60::KK60:

ayyyyyy.... çok komik yaaaaa...... hahahahaha.... çiş olayına cok guldum.... ofiste anıden bır guluş cıktı agzımdan.... süper yaaa....

bende bı arkadasımın basına gelen olayı anlatayım.... arkadasım evli, uykusu agırdır.. bı bakıma uyurgezerdır.. bunun olayları bıtmez... bıseferınde gece yatarken anıden kalkıyor lavaboya gdyor.. buyk yapıp gerı gelıyor.... eşini sabah ugurlarken kapyı açmasıyla bırlıkte yaptıgı buyuğu nereye yapmış dersiniz...... :)))

bu da benım basıma dun gece gelıyor.. kayınvalıdemlerdeyız.. gece otururken elektrıkler gıttı.. madem burdasnz gıtmeyın bızde kalın dedıler, tamam dedık...oturma odasına yer yatagı açtılar bize... neyse yattık uyuyoruz.. eşim gece gece yataken bı sızıyla kalkıyor şu gö...mdeki şey de ne dedi.... hatur hutur kurcalıyor pijamasının altını.. ne çıktı dersiniz.... kumanda..... gece gece bır kahkaha patlatıyoruz anlatamam...... gülmekten kırıldık....

Son düzenleyen: Moderatör:
bitanede ben yazayım bari
hamileyim 6 aylık fılan ama acayıp gaz problemımım var..
kahvaltı yaptık, eşim uzandı uyuya kalmıs
lavaboya gıttım uyuyo dıye zoort zoooort zoooort rahat rahat koyverıyorum..

artık nası koyverdıysem sese uyanmış:KK60::KK60:
cabuk cık güvenlıkler kapıya geldı. sizin evden silah sesleri geliyo dıye bı bagırdı:44:
ben hemen kalktım donu cektım ne dıycez dıye dusunuyorum bi taraftanda:KK37:
cıktım yerlerde resmen :KK53:
yüre be kocum o neydı be dıye:KK37:
guvenlıklere nı dıycez dıyorum hala salak ben:KK37:
guvenlık fılan yok bıdaha ust tuvaletı kullan dedı:KK37:

öldüm gülmekten, gözümden yaş geldi resmen.Rabbimde sizi güldürsün

:KK17::KK17::KK17::KK17:

Ayaklarımı üşüttüğümda gaz problemi tavan yapan biriyim.Elimden geldiği kadar tutmaya çalışsamda olmuyor ne yapayım,sık sık bu seferde karnım şişiyor ağrım oluyor rahatsız oluyorm eşimin yanındada bir iki yapmasamda bazen kaçıyor gene üşüttüğüm bir gün,sabaha karşı 4-5 gibi uykumdan ağrı ile uyandım uyku sersemi ben saldım eşim nasıl olsa uyuyor diye ama baya salmışım ki eşim kafasını kaldırdı tek göz açık diğeri kapalı aşkım vapurmu geçti dedi'' bizim şehirde deniz yok''.Ben tabi kafamı yastığa gömdü yok aşkım uyu dışardan geldi sanırım dedim.Hiç bukadar utandığımı hatırlamıyorum:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:

Son düzenleme:
Aynen bende de öyle olmuştu :KK1:

$02pKp2.png

Eklentiler

• 100,5 KB · Görüntüleme: 73
Son düzenleme:

gozumden yas geldi buna gulerken :KK60::KK60::KK60:

Arabacak çorbasını okuyunca aklıma geldı:)bızde bigun eşimle yemekteyız.eşim garsondan bişey istedi."pardon,LİMONYALI KONDİL getirebilirmısnz" türkçesi KOLONYALI MENDİL:)o gun bu gundur kolonyalı mendılın yerını o aldı...he bide ben bigun bşy hakknda konusurken eşime "battı yan balık napalım"dedım...yanı battı balık yan gider...artık battı balık yan gıder demıyoruz konusu gelınce:)ya bunlar gıbı yüzlerce olmuştr ya aklıma gelmıyo şuan...

:KK52::KK52::KK52::KK52:limonyalı kondil mi ayy koptum yaa baya yaratıcılık varmış kocanda da :KK52:

benim de eşim diil sevdiceğimle bi anı var şöyle ki:
kış kar yağmış yerler de buz biz birbirimizden tutuna tutuna yürümeye çalışıyoruz ben onun kolunu sımsıkı tutuyorm ki kaymiim die o da belli etmio rahat rahat yürüyo gibi görünüyo ama o da çekiniyo bi de bizim meşhur merdivenimiz var güneş almadığı için oranın buzu erimez oraya doğru yaklaştıkça bana dio ki aşkım dikkat et kayma bende ya nolcak sen dikkat et sende kayarsın diyorum yok ya bana bişi olmaz sen kayma diye diye tin tin adımlarla merdivenleri iniyoruz oh şükür indik derken biraz rampa bi yerde ikimiz aynı anda hoooooopppppp kayıştayız karşıdan da birisi bize doğru geliyor ama biz paten kayar gibiyiz :KK1:
ikimiz de aynı anda kol kola kayıyoruz adam da ona doğru geldiğimizi görünce sol yapıp bize yol vermişti :KK52:

bigün de benim adet dönemim çantamda pedim var yedekte bahçede oturuyoruz öğrenci ortamı sıcak görmeyelim hemen bahçeye çıkarız nese otururken çantamı genelde bana ağır olmasın die aşkım taşır onun yanındaydı dedimki aşkım çantamda selpak olcaktı onu bana bi verir misin dedim ve ped olduğunu da unutmuşum ya arıo arıo arıo (benim çantamda da bişeyi bulmak zordur :KK31: hep der aşkım senin çantanda da bi ben eksiğim at beni de içine die :/ ) neyse bulamadı ya dedimki bi de şu fermuarlı göze baksana açtı oradan benim pedi çıkarıp sallıo aşkım bu mu bunlar yeni mi çıktı nerden açılıo bu die garip garip bakma anında üstüne bir atladım çantamı kaptığım gibi kaçtım walla :KK50: pislik öyle mendil mi olur len:KK22:

X