- 15 Kasım 2011
- 1.297
- 526
bide anneme rezilliğim var o daha beterdi,,yine evliyiz yeni,,ama bu sefer annemin evindeyiz,,odada biz varız sadece eşimde rahat durmuyokii,,hemen sulanıyo banaaannem gelcek yapma diyorum ama dinlemiyo bişey olmaz diyo,,açtı benim üst giysimi sütyenimin üzerinden bişeyler yapıyo salaaakk,,yapma etme dedikçe dahada pisleşiyoo ne olduğunu çakmışsınızdır heralde,,bi kızın başına gelebilecek en utanç verici şey eşim benimkileri öpüp okşarken annem lak diye daldı içeri nasıl toparlandığımı ben hatırlamıyorum artık,,annem boznutuya vermedi ama gördü yanii,,çok utandım çooook
ayyy çok hoşsunuz kızlar bende bi tane yazayım bari
1 yada 2 aylık evliyiz daha çok yeniyiz yani
ben koltuğun dibinde yerde oturuyorum gazetemi ne var elimde tam hatırlamıyorum eşimde yanımda o da bişeylerle uğraşıyo ben birden şiddetli bir hapşurukla birlikte zort diye gaz çıkarmadımmı yanlışlıkla...
eşim şok oldu o neydi dedi gülmeye başladı ben de kıvırmaya çalışıyorum yanlış anlama aşkım birden hapşırınca koltuk geriye kaydı onun sesiydi dedim
e tabi inanmadı bizimki gece boyunca güldü bana az utanmamıştım bende
yazılanları okurken hemen geldi bitane aklıma (evli değilim ) sevgilimle bi pastanede oturmuş fondü yiyoruz bayılırım fondüye karşılıklı oturmuşuz o gazetelere bakıyo. Birden artık nasıl bir iştahla attıysam ağzıma sıcak çikolata nefes borumu tıkadı nefes alamıyorum, masa da su da yok çırpınıyorum resmen su dicem diyemiyorumda nefes almaya çalışıyorum bi yandan da bende öyle bi ses çıktı ki boğazımdan sevgilim gözlerini öyle bi pörtletip bana baktı ki tabi diğer herkestenefes almaya başlamıştım sonunda. Onun o ifadesine gülmekden kızamadım bile en sonunda kendime geldiğimde ölsem ruhun duymıcak diye bi güzel payladıktan sonra fondümü yemeye devam ettim :82: üstünden 2 yıl geçti hala dalga geçer benimle
:90: :90: :90:
ay dayanamıcam bi tanede ben anlatıyım
eşimle evleneli bir yıl olmuştu eşim koruyoru bizde prezervatifle
neyse biz şey etcektik paketi bi açtık rengarenk neyse eşim seçti içinden
ben görmemiştim ne renk seçtiğini eşim taktı baktı bu ne renk yaa dedi odada loş tabii
baktıım ecevit mavisi dedim eşim koptu sonra onlada yetinmedim sesli düşünerek
her renk içimize girdi bi ecevit mavisi kalmıştı dedim
eşim gülmekten yerlerde bense saf saf ona bakıyorum tabi gülmekten şey yapamadık
ama eşim mavi bişiy gördüğünde hep ecevit mavisi diye dalga geçer benimle
şimdi biz yeni evliyiz arabamızda yok..
pazar günü ablamlara oturmaya gidiyoruz ablamlara gitmemiz için bir kez otobüse
bir kez de dolmuşa binmemiz gerekiyor ben kalktım evi temizledim falan evde şöyle
bir market poşeti kadar çöp var. ama poşet siyah renkli...bende temiz kadınım ya
canım evde çöp kalmasın giderken atalım dedim neyse biz aldık çöpü elimize (sanki
alabilecek başka bir yerimiz var) gidiyoruz bizim ev cadde üstü iner inmez
normal zamanda hiç gelmeyen otobüs geldi biz çöpü falan unuttuk koştuk bindik
otobüse eşim bana bakıyor ben eşime güle oynaya gidiyoruz çöpü unutmuşuz
neyse biz merkezi bir yerde indik ben bi baktım bizimki elinde çöp gidiyor neyse
burda atalım çöpe dedi eşim ben aman dur yaw burası merkezi dedim şimdi bizi
pomba falan attı derler çöp yüzünden sürünmeyelim dedim haberlerde şüpheli iki
şahıs siyah bir poşet attı gitti zaten eşimin saçlar uzamış at hırsızı gibi ben desen
kıvırcık vampirella olmuşum
tekrar ablamların dolmuşa bindik çöp bizim evden ablamlara kadar bizimle gelmişti.
iyi ki çöpte akar kokar bişi yoktu
kendi çöpünüzü 2vasıta uzaktaki ablanların çöpüne mi attınızşimdi biz yeni evliyiz arabamızda yok..
pazar günü ablamlara oturmaya gidiyoruz ablamlara gitmemiz için bir kez otobüse
bir kez de dolmuşa binmemiz gerekiyor ben kalktım evi temizledim falan evde şöyle
bir market poşeti kadar çöp var. ama poşet siyah renkli...bende temiz kadınım ya
canım evde çöp kalmasın giderken atalım dedim neyse biz aldık çöpü elimize (sanki
alabilecek başka bir yerimiz var) gidiyoruz bizim ev cadde üstü iner inmez
normal zamanda hiç gelmeyen otobüs geldi biz çöpü falan unuttuk koştuk bindik
otobüse eşim bana bakıyor ben eşime güle oynaya gidiyoruz çöpü unutmuşuz
neyse biz merkezi bir yerde indik ben bi baktım bizimki elinde çöp gidiyor neyse
burda atalım çöpe dedi eşim ben aman dur yaw burası merkezi dedim şimdi bizi
pomba falan attı derler çöp yüzünden sürünmeyelim dedim haberlerde şüpheli iki
şahıs siyah bir poşet attı gitti zaten eşimin saçlar uzamış at hırsızı gibi ben desen
kıvırcık vampirella olmuşum
tekrar ablamların dolmuşa bindik çöp bizim evden ablamlara kadar bizimle gelmişti.
iyi ki çöpte akar kokar bişi yoktu
Ben ilk nisanliyken rezil oldum kocisime.Hemen anlatiyim;
Karli buzlu bir kis gunu ankara kizilayda el ele yuruyoruz.
Benim ayaklar da ara sira kayiyo ama herif her kaymam da asiliyor kolumdan bende nasil olsa bizimkinin koluna girdim dusmem diye rahat rahat yuruyorum..Hem yuruyoruz hem sohbet ediyoruz derken tam lafa girdim ayagim bi kaydi iki seksen uzandim boyumda uzun yatiom caddenin ortasinda ceset gibi..
utancimdan kalkamadim bi 15 sn yattim saniirm yerde yuzu koyun bi yandanda yandan bana bakiyolarmi diye yattigim yerden insanlara bakiyorum lafta agzimda kaldi sonra ayaga kalktim bi baardim niye tutmadin beni gozunun onune baksana diye adam ne diycenide bilemedi bana acidigni hissettim ama
kizlaaaar bir rezilligimi anlatiyorum size hemencicik.....
ben 29. ekimde nisanlandim bizim memlekette sevgilim ve aileside geldi istanbuldan iste bizde kaliyorlar nisanin ertesi günü onlar gidecek askim bizimle kalacak 3-4 gün daha neyse iyi güzel hersey...bizim ev sürekli kalabalik yanliz nadir kalabiliyoruz
onlar gidecekken asagida taksi bekliyor dedim hadi ugurlayalim asagiya inelim indik onlari yolcu ettik tekrar apartmana girdik apartmanin isigida sensörlü hani birisi gelince yananlardan.....apartmanin giris kapisini kapattik benim sapiigim hic bir firsati geri tepmez sykystirdi beni duvara öpüyo hadi yeter cikalim hadi yeter derken paaat kapi bi acildi aaaaaa diye bir ciglik apartman sakini geldiben tabi sok oldumm ciktim apartmandan askimda gelecekler simdi degilmi kizlar diye soruyor güya birilerini bekliyoruz accaip utandim anlatamam size :26: ama biz cok yakalaniriz askim sagolsun
bugün farkettim bu topiği gülmekten yanaklarıma ağrı,karnıma kramp girdi çok yaşayın kızlar hepiniz,konu sahibesi sağol uzun zamandır böyle gülmemiştim gözlerimden yaşlar geldi..alıntı yapamadım herkesinki birbirinden komik..
bende anlatayım
eşimle yeni flört ettiğimiz dönemler 2. buluşmamız bir cafeye gittik neyse yedik içtik güldük eğlendik cafeden çıktık.cafede 4.kat teras..ben aşağıa inerken ayağım kaydı merdivenlerden yuvarlandım aşağı eşim yukarıda nasıl gülüyor gülmekten bana yardım edemiyor,aşağıya dair inemiyor ben kıpkırmızı suratla ne yapacağımı şaşırmış şekilde bakıyorum gülsemmi ağlasammı neyse gülmesi biraz hafifledi ben ayağa kalktım benim yuvarlandığım merdivenden eşimde aşağıya yuvarlandı ayaklarıma kapandı resmen..eee Allahın sopası yok
yine flört zamanlarımız bir restauranta gittik..önden çorba içelim dedik ben birkaç gün önce bir aarkadaşımın evinde annesi arabaşı çorbası yapmış ilk kez içmiştim ve çok hoşuma gitmişti..neyse eşime dedim ki ben geçenlerde içtim "arabacak" çorbası dedim eşim kahkahayı patlattı gülmektten kıpkırmızı oldu ben başta anlamadım sonra sus sakın tekrarlama dedi sonrasına yavaşça o arabaşı çorbası dedi çok utanmıştım neyse ardından garson geldi eşim adama dönüp arabacak çorbası var mı dedi adam kem küm ederken ben kahkahayı patlattım eee demedim mi Allahın sopası yok ki :)