Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

kocamla daha 2 aylık sevgiliyiz, Bir tepe var aşıklar tepesi, kuşbakışı denizi seyrediyorsun, biraz ıssız ama bir kaç araba daha var aralıklı. biz muhabbet falan ediyoruz tabi birazda yakınlaşıyoruz derken yandaki arabalar gitmiş biz tek kalmışız fark etmedik. tam otururken bi baktık kapı çalıyo gelenler jandarma!... neyse kimlik kontrolü falan baktılar durmayın burda bu saatte (saat gece 12yi geçti) dediler gittiler. bizde hemen çıktık evlerimize döndük. Aradan 2 hafta geçti benim bir arkadaşın düğününe gittik eşimle, dönerken yolda jandarma durdurdu. adam yüzümüze bakıp bana seni hatırladım aşıklar tepesindeydin sen 2 hafta önce demesin mi. eşimde ben de adama hala laf söyleyemedim diye içimde kaldı ama şok olmuştum

Amiin. Aman aman o kadar gülmesin Bende öyle bir şeyim ki gittiğim her yerde rezil olmadan gelemem Bünyemde var yahu
Çook rezilliğim var ama aklıma gelmiyor. Bak bir tane geldi. Hemen anlatıyorum..
Regl olalı 1 yıl felan oluyordu, 15 yaşındaydım galiba. Neyse. O gün tüm akrabalarımız bizdeydi..Amcamlar,yengemler,kuzenlerim,yeğenlerim... Daha 6 yaşında olan kardeşimle kavga etmiştik ve onu çok sinirlendirmiştim. Ben onu sinirlendirdim ya, geçtim salona, misafirlerin yanına.. Ama içimden de gülüyorum, BU SEFER BEN KAZANDIM, BEN ONU SİNİRLENDİRDİM HAHAHA diye. aradan birkaç dakika geçti yada geçmedi, kardeşim odadan pis bir şekilde sırıtarak, eli arkasında geldi. Tam salonun ortasında durdu, sonra hain, sinsi,gıcık bir hareketle arkasında sakladığı pedi çıkartıp ' BAKIIN, İŞTE ABLAM BUNDAN KULLANIYOOO' demezmii Herkesin yüz ifadesi: Tabi sonra ben şoku atlattıktan sonra odama kaçtım, 2 gün boyunca çıkmadım, kardeşimle de 6 gün konuşmamıştım Gıcık şey, nerden anladı ki

yaş kaç senin merak ettim yaaww :)))

Bir tane daha aklıma geldii.
Bir gün arkadaşlarla Kavacık'ta geziyoruz. Pek te gezilcek yer değil ama olsun Neyse, bunlar tutturdu dondurma alalım diye. Ben de dondurmayı çok severim ama yiyemem. Her yerime bulaştırırım. Kiler'in önünde satılandan aldık 1'lik. Sonra ben, yiyemem diye arkalara doğru gittim,bunlar da peşimden geldiler.
Ben,hiç kimse yok diye dondurmayı sapuk gibi yiyorum Tamam dedik, herkes yedi ve durağa doğru yol alıyoruz. Arkadaşlar da kıs kıs gülüyor. ' Ne oldu? ' diyorum cevap vermiyorlar. Otobüs durağına gittik, bir baktım hoşlandığım çocuk. Ama öyle değil, ben yolda gördüğüm herkese aşık olurum Çok şıpsevdiyim dee Ama çocuk ta benimle ilgileniyormuş arkadaşları söyledi.:82: Neyse, ben şimdi saçımı başımı düzeltiyorum, bizimkiler hem kahkaha atıyorlar hemde beni sürükleyerek çocuğun yanına götürdüler. Ben tabi yine saçımı felan elliyorum. Çocuk ta bana bakıp bakıp tebessüm ederek başını çeviriyor. Anlamadım. Sonra otobüs geldi, binicez ve otobüsün camından gördüğüm görüntüyü ve suratımın şeklini asla unutmam. Ağzım, burnum,yanaklarım çikolata olmuş, vanilya,çenemin altına doğru akmış...:84: Ağlicam ağlayamıyorum, herkese rezil olmuştum ama arkadaşları da otobüste sıra dayağına çekmiştim Çok kötü arkadaşlara sahibim

Bir rezillik daha..
Kuzenim gelicek, gezmeye gideceğiz. Ben tabi süslenmekten üstümü giyemedim. Pembe boxer ve kısakolluyla evin içinde fır dönüyorum. Sıra saçımı yapmaya geldi. Kendi kendime ' bu şimdi zile basarsa saçım bozulur + zaman kaybı olur ' dedim ve kapıyı açııp aralık bıraktım. 5 dakika geçti yada geçmedi, zil çaldı. Kuzenim gelmiştir diye düşünüp ' kapı açık geeel ' diye bağırdım. Tekrar zil çaldı. Duymamıştır diye bir daha geel diye bağırdım. Tekrar çaldı. ' Salak 2 saatten beri kapı açık diye bağırıyorum gelsenee ' bağırdım. Tekrar çalınca oyun yapıyor heralde diye iyice sinirlendim. Saçımı da istediğim gibi yapamayınca iyice sinirlendim. Kapıya doğru hem gidiyorum, hem de ' Gerizekalı mısın nesin yaa, salak burda şaka mı yapıyorum kapı açık diyorum gelmiyosun aptal işim var işiim' diyerek aralık duran kapıyı çekmemle beraber... sucu ! Çocuk bana bu şekilde bakıyor ben ona. En sonunda toparlandı, ' Su getirmiştim abla 'dedi, parayı verdim ve gitti. Ben tabi şok. Kendi kendime 'ayy iyi kurtardım ya başka şeylerde söyleseydim' felan derken boxer la dolaştığımı hatırladım ve tekrar
Allah Allah ama benim bir suçum yok ki o da sucuu felan diye bağırsaymış. Kıllı bacaklarımı görmezmiş

burası bir vahaymış ya.. bu kadar gülmek başıma iş gelecek. dur bende düşüneyim. bakarsınız bişey bulurum. hadi bakalım...

eşim din görevlisi benim,3 sene falan önceydi benim telefonum bozuldu servise gönderdik ,bende yedek telefona ihtiyaç duymadım,arada eşimin telefonuna hattımı takardım mesaj vs.varmı diye bakar geri kapatırdım,onun telefonuda her açış -kapayış saati ayarlama isterdi,neyse bi keresinde acelem mi vardı artık niye ayarlamadım bilmiyorum,neyse tel.kendine göre bi saat ayarı yapmış tabi,
eşim gece kalkar namaza gider ,sonra tam ezana başlar ve gözü caminin duvarındaki saate takılır saat gece 2:30 bizimki kol saaatine bakar 2:30 tam o sırada diğer mahallenin hocası arar hocam sen napıyon,ama iş işten geçmiştir artık tabi hemen bırakır ezan okumayı ama ne oluyo anlam veremz tabi sonra eve gelir,aşkım aşkım kalk ,ben ne oldu ben camiye gittim ,ezan okudum sen yat der,
bende yaa vakit var dimi hemen kalkıp kılayım namazı diyorum
eşim :yaa daha 2 saatten fazla var merak etme
ben:ne diyosun aşkım yaa uykunu alamadın herhalde
halbuki telefon saati 2 - 2,5 saat ilerde ayarlamış kendini yani saaat 2 iken 5 gösteriyomuş bu durumda tabi hergün açık olan alarm 5saat 5 te çalar,benimkide hiiiç ne kolundaki saate,ne duvardaki saate bakmaz doğru camiye
bu durumda benmi eşime rezil oldum,o mu tüm kasabaya belli değil

Heyy yavrum heyyy esin bütün kasabaya rezil olmuss...allahtan ramazan degilmiste ahaliye erken iftar ettirmemissiniz...süpersin

gerçekten kötü arkadaşların varmış

Ay ya tesadüf eserı baktım iyikide bakmısım koptum:)yani eşime rezil oldugum bşy şuan aklıma gelmıyor kızlar ama ablamdayken bigun basıma gelen bsyı anlatim.ay bak gene utandım aklıma gelınce...şmdı ablamda kalıyoduk kızkardeşımle,o zaman kardeşımde bende bekarız.ablişimin de kızı 1yaşnda fln.bundan 11yıl öncesı.mısafırler vardı.eniştemin amcasının oglu(osman)annelerı kızkardeslerı amca kızları falan...bizim ufaklıgı yanı ablamın kızını kucagına aldı osman abi.aramızda cok yas yok ama abı derdık yınede...bende uzaktan sevıyorum hesapta gülcanımı...o an nasıl bır dalgınlıksa;"gülcaaaan"diyecegım yerde hemde acaip bı ses tonuyla;"OOOOSSSMAAANNNNN"demez miyimmmm!toparlanck bı yanıda yok.o ankı durumu siz dusunun.gülmekten kafasını devekusu gibi koltuga yapıstıran amcasının kızına mı yanayım,benım basımdan aşagı kaynar sular dökulmesıne mı,yoksa osman abinin gülmemek için ve ben utanmıyayım dıye kendını zor tutan ifadesıne mı.he bıde ablam şoka gırmıs gıbıydı snradan herkes patladı tabı

allah sızı hep guldursun ya gulemıyorumda evlı deılım bekarım daha..

bugun hastaneye ayagım ıcın doktora gıttım flım derken tuvaletım geldı doktordan cıkınca wcye gıttım ısımı bıtırdım pırt pırtt pırtt geldı gulmemek ıcın elde deıl 1 2 kısı var duymuslardr bende cıkmalarını bekledım ellerımı yıkadım hemen vınnn ordan sonra guldum ılkkez ole sey yapttım bır yerde tutarım sonra eve gelınce gıder :)

sizede kupa kaldırcam cunku supersınızzz :)

evliliğimin ilk zamanlarıydı..birgün isteyim çalşıyorum eşim aradı sana bişeyler söylücem yaz dedi bende not kagıdına yazıyorum
(istanbul edirne kastamonu antalya vs..... diyor bende aynen yazıyorum.sonra da bir numara verdi buraya gönder bu yazıklarını dedi
tmm dedim yazdım aynen öyle gönderdim.olmadı..akşam nasıl olmadı dedi ve telefonumu eline alıp gönderdiğim mesajı okudu bir kahkaha
ama anlatamam.rezilsin sen ben sana kodla dedim sen aynen göndermişsin.. falan ama catlıyo adam..
megersem sana kodluyorum bunları yaz demiş ben ne biliyim.ayyy halen güler..birde böyle pot kırmama genelde pek nadirdir yanı o yüzden uzattı. .

Kızlar allah iyiliğinizi versin çok güldüm... Benimde çok kötü olmasada rezil olmuşluğum vardır ama şimdi size kuzenimin başından geçenleri aktarmak istiyorum...
Kuzenim 20 yaşında ablasıda 23 falan ablasını istemeye gelmişler,ama bi hayli kalabalık bilirsiniz böyle durumlarda kızlar mutfaktan çok çıkamazlar bizimkide çay kahve tatlı işlerini halletmekten üzerini değiştirip misafirlerin yanına çıkamamış... Neyse en son işleri bitirdiğinde üzerini değiştirmek için odasına geçip soyunmuş kilot sütyen, sonra bi anda tülün açık olduğunu farketmiş Bide oneee balkonda damadın akrabalarından bi adam içeriyi seyrediyo... Misafir var dememiş o halde odadan banyoya fırlamış... Gerisini siz düşünün bi daha misfirlerin yanına çıktığını zannetmiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…