Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

yeni loğusayım kayınvaldeyle oğlan pazara gittiler gelincede sayıyolar işte patates aldık soğan aldık falan bide ıspanak aldık dediler gittim arıyorum ıspanakları yok bir torba uzun yağlı marul derler ondan var nerde ıspanaklar dedim bide bana kızıyolar körmüsün diye siz gösterin dedim ikiside almışlar marulu işte burda ya diyolar ben tabi başladım gülmeye hadi oğlan anlamaz ama kayınvaldede ayıramamış ıspanakla marulu satıcıya kızıyolar bize ıspanak diye marulu nasıl verir epey bi dalga geçmiştim aman dikkat edin patates diye soğan verip yollamasınlar sizi diye

ay kızlar alemsiniz . bir tane daha anlatayım rezilliğimi. geçen sene konya ya beden eğitimi öğr için sınavlara gitmiştim. yurtta kalıyoruz. .antremandan erkek arkadaşlarımız bizi almaya geldi yurttan. neyse aldılar bizi gidiyoruz. benim ayağım taşa takıldı az daha düşüyordum o korkuyla arkamı dönmüş taşa bağırıyorum gerizekalı ne işin var ayağımın altında senin yüzünden düşüyordum falan. baktım arkadaşlar gülüyor. sonra farkettim ki taşa insan muamelesi yapıyorum. aman allahım ne rezillikti. dillerinden düşürmemişlerdi o rezilliğimi

ay yeminle çok güldüm yaa ah yavrum kıyamam hölölö demek

Sen çok yaşa emi flocke ! Daha okumaya başlar başlamaz gülme krizine girdim yeminle, ağladım resmen ya
O topuklu süet ayakkabıları alsaydın, bu sefer de ruganını alamadım diye azarlayacatın adamcağızı

Ayy bu ne yaa gece gece koptum valla yemin ederim

kavga da bile söylenmez yahuu
nasıl da kafiyeli bi şekilde ayıp ayıp ilerlemiş hele en son kıtaya koptum

Hahahah ben hala gülüyorum ya gecenin bu saati olmuş
Tarlanın köseklisi
gömleğin ipeklisi diye başlayan kıtası varya en çok ona güldüm ben ya

Ay yaş geldi gözlerimden
Ecevit mavisi hee

bende oraya da güldüm de neyi kasdekmiş sondan ikinci mısrasında onu çözemedim:26:

Kız neyini çözemedin allah seni
s harfinin yanına i koy sonrasıda malum
adam sidikliyi karıyı şey yapmaktan zevk alıyormuş

sabah sabah gözlerimden yaş geldi gülerken nerden aklına geldiki ecevit mavisi

Kız neyini çözemedin allah seni
s harfinin yanına i koy sonrasıda malum
adam sidikliyi karıyı şey yapmaktan zevk alıyormuş

yaaa tamamda bu şarkıyı kim nerde nasıl dinler yaaaaaa çok güldüm ama nasıl çalınır bu şarkı anlamadım

Bende benden 7 yaş büyük olan kuzenime rezil olmuştum
Yağmur bardaktan boşalırcasına yağarken, biz DOMATES almak için markete yürüyorduk. Bende neden bilmem ama havalı havalı manken edasıyla yolun kenarından gidiyordum. :82: Yine havalı havalı yürürken kaldırımın kenarından canavar gibi geçen bir arabayla baştan aşağıya çamura döndüm. Sonra ' Gerizekalı ! Senin düdüğün yok mu?!! ' diye bağırdım. Korna kelimesi aklıma gelmemişti. Araba ileride durdu ve içeriden 40-45 yaşlarında birisi kafasını çıkartıp :
' VAR AMA ÖTMÜYOR ' demesiyle olduğum yerde kaldım ve yüz şeklim bu şekildeydi. Şaşkınlığın ve rezil olmuşluğun hala etkisindeyken, kavga etmek için arabaya doğru gidiyordum ki kuzenim sağolsun markete kadar hem güldü hem çekiştirdii.!

Taptaze dün olan bir yenilik daha.
Arkadaşlarla buluşmaya gideceğiz. Yanımda 2 arkadaşım daha var. Geç kalmamak için ilk gelen otobüse bindik ama iğne atsan yere düşmez. O kadar kalabalık. Pis şoför de her duraktan yolcu aldı ve sonuç, otobüste herkes birbirine yapıştı. Neyse, ineceğimiz durağa geldik ve kapı açıldı, milleti yararak kapıya ulaşmaya çalıştığımız sırada, kafamda birşey hissettim. Saçımı çekiyorum çekiyorum gelmiyor, bir daha çekiyorum gelmiyor, sonra bir çektim, arkamdan bir çığlık sesi geldii Meğer saçım, arkamdaki bir kızın saçına dolanmışş Biz inemeden otobüs kapıları kapattı ve gitmeye başladıı. Biz otobüsün içinde yardım eddiiiin diye bağırıyoruz Millet dikkatini bize verince herkes birden gülmeye başladı ama saçımızı kurtarmanın imkanı yok ! Çünkü kız saçına krepe yapmış ve benim şapşal saçlarımla bir olmuşlar ! Ben arkadaşlarıma bağırıyorum, ' Kurtarsanızaa, yardım etsenizee ' diye, arkamdaki kız millete bağırıyor ' yardım ediiiin ' diye, şoför de ' naparsanız yapın ben sizi bkleyemem' diye söyleniyor.
Biz saçımıza zarar vermeden kurtarmaya çalışırken arkadaşım makas çıkarttı ve biz yeniden hayıır diye bağırmaya başladık. Sonra ben kıza ' otobüsten inelim öyle çözelim' dedim. Kız da oraların yabancısıymış inemem dedi. Sen misin inmeyen... Sonra benim cici arkadaşım Ayşegül,havalı bir şekilde gelip, benim saçıma hiçbir zarar vermeden ama kızın saçını ' yolarak ' bizi kurtardı :82: Biz otobüsten inerken kız ifadesiyle bakıyordu. Saçımı kurtardık ama otobüs gülmekten yerlere yattı. Yine de Ayşegül'ü seviyorum !

yenim ediyorum gülmekten yarıldım ..hatta bi parça altıma kaçırdım :)) ay hayatımda hiç bu kadar gülmemiştim ,ALLAH da seni güldürsün ..iş yerindeki oda arkadaşıma anlattım ..kadın hamile doğuracak oldu hee :)))

kız allah iyiliğini versin. olaydan çok yazış şekline güldüm ya bir de müşteri var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…