dün kü yaşadığım rezillliği anlatıyımm..
teyzem ben ,teyze oğlu ,yiğenim koçtaşa gidicez.yiğenim susadım dedi bende arabadan indim .tekel bayisi karışık bir market var.ben suları görmeme rağmen adama su var mı acaba diyorum o sırada adamın yanındada biri vardı adama baktı güldü.içimden buna ne dedimki dedim ve suyu aldım ve aklıma gelmesiyle arabada binip kahkahayı patlatmam bir oldu:)nasıl kıpkırmızı oldum ya..
annemden var bir tane..
kısır için limonumuz eksik annem gitti limon almaya.eve geldi aldım dedi bende poşetlerde arıyorummm anne nerde limon diye..annemin poşete el atıp çıkardığı "LİMONATA "oluyor.ee burda ya işte görmüyor musun demesi beni krize soktu.anne sen kısıra sıkmak için limon mu,yoksa soğuk soğuk içmek için limonata mı aldın deyince annem şaşırdı.elime alıp gösterdim .aaa ben onu limon suyu zannedip aldıydım demesi kırdı geçirdi bizi evde
geçenlerde de o limonatayı gitti çorbasına döktü az kalsın salataya da döküyorduki kıl payı kurtardım,limon suyu zannetmiş annem
benim oğlanı hölölö gelcek diye korkutuyoruz şımarmasın diye neyse yatakta oyun oynatıyoruz nasıl yaptıysa gözüme bir çaktı yok sanki gözüm yerinden çıktı resmen ağlıyorum eşim baktı açmak ne mümkün sanki musluk su kaçırıyo tam kendime gelmeye çalışıyorum keretanın hoşuna gitmiş yine ağnı gözüme bir vur şuurum döndü eşim kaç annen dövcek diyo o sinirle bi ısırmışım çocuğu bu garibimde arkası dönük ne olduğunu anlamadı korktu hölölö ısırdı annremi ağlattım diye baba kaçalım burdan diyo neyse üzüldüm sonra tek gözle çocuğu kucama aldım anne hölölö kolumu ısırdı bida şımarmıcam diyo yavrum bilmiyo anasının poposundan uydurduğunu hölölöyü
rüyamda bir allahın bahşettiği tüm mağazaları içinde barındıran bir alışveriş merkezindeyim...cennet gibiher bir mağazaya giriyor,her bir dilediğimi fiyata bakmadan alıyorum.o nasıl bir cüzdansa telefon rehberi kalınlığında para var içinde!allahııııııım hele o karşıdaki ayakkabı mağazasına,ayak başparmaklarım yere sürterek hafif uçuş modunda gidiyorum resmen...mağazadaki bütün ayakkabılar 37 numara!!!tam topuklu süet ayakkabıyı deneyecem ki,eşimin sesi uzaklardan bir yerlerden geliyo ve git gide netleşiyo....birden uyanıyor,kendimi yatak odasında buluyorum.eşim:'aşkım kendi tarafına kayar mısın biraz?' o an sinirden koptum:'bekleyemedin dimi o ayakkabıları almamı...illa şimdi uyandırman lazımdı!'sinirle yastığımı çekiştirip arkamı döndüp yattım aynı rüyayı tekrar görebilme umuduyla...nafile...karartı hariç bi b.k göremedim.gitti caaanım ayakkabılar...
ay kızlar bende netten ankara oyun havaları arıyodum bi arkadaş evlencek ona kına için cd hazırlıyorum şarkının altında çok güzel yorumlar yazıodu bende güvendim kişilere ve indirdim attım cd ye sonra allahın sevgili kuluymuşumki şarkıyı dinlemek geçti içimden yoksa beni düğünden kovarlardı sapık heralde deyip...şarkı aynen şöyle;
dayaklar yorgana tekme atar
kırmızı kilot içinde kabak gibi a......yatar
yalellim yalah
.haydarpasa garinda
anasi da yaninda
istedim de vermedi
ciban da ciksin a.........da, yalelli yar yar.
dokumaci kizlar yalelli yar yar..
hamam tasi gümüsten
yeni ciktim s......şten
bunu da bana ögreten
senin ibne enisten, yalelli yar yar.
tarlanin köseklisi
gömlegin ipeklisi
s.....ştikce tat verir
avradin sidiklisi, yalelli yar yar.
taksiden inmem diyon
faytona binmem diyon
bacaklarin omzumda
hala da vermem diyon, yalelli yar yar.
bende koptum yani nasıl şarkıdır o yahu
Kız sorma ya sözleri nasıl demi tam bi bomba ya
kavga da bile söylenmez yahuu
nasıl da kafiyeli bi şekilde ayıp ayıp ilerlemiş hele en son kıtaya koptum
:90: :90: :90:
ay dayanamıcam bi tanede ben anlatıyım
eşimle evleneli bir yıl olmuştu eşim koruyoru bizde prezervatifle
neyse biz şey etcektik paketi bi açtık rengarenk neyse eşim seçti içinden
ben görmemiştim ne renk seçtiğini eşim taktı baktı bu ne renk yaa dedi odada loş tabii
baktıım ecevit mavisi dedim eşim koptu sonra onlada yetinmedim sesli düşünerek
her renk içimize girdi bi ecevit mavisi kalmıştı dedim
eşim gülmekten yerlerde bense saf saf ona bakıyorum tabi gülmekten şey yapamadık
ama eşim mavi bişiy gördüğünde hep ecevit mavisi diye dalga geçer benimle
Hahahah ben hala gülüyorum ya gecenin bu saati olmuş
Tarlanın köseklisi
gömleğin ipeklisi diye başlayan kıtası varya en çok ona güldüm ben ya
bende oraya da güldüm de neyi kasdekmiş sondan ikinci mısrasında onu çözemedim:26:
Ayy bu ne yaa gece gece koptum valla yemin ederim
:90: :90: :90:
ay dayanamıcam bi tanede ben anlatıyım
eşimle evleneli bir yıl olmuştu eşim koruyoru bizde prezervatifle
neyse biz şey etcektik paketi bi açtık rengarenk neyse eşim seçti içinden
ben görmemiştim ne renk seçtiğini eşim taktı baktı bu ne renk yaa dedi odada loş tabii
baktıım ecevit mavisi dedim eşim koptu sonra onlada yetinmedim sesli düşünerek
her renk içimize girdi bi ecevit mavisi kalmıştı dedim
eşim gülmekten yerlerde bense saf saf ona bakıyorum tabi gülmekten şey yapamadık
ama eşim mavi bişiy gördüğünde hep ecevit mavisi diye dalga geçer benimle
sabah sabah gözlerimden yaş geldi gülerken nerden aklına geldiki ecevit mavisi
Kız neyini çözemedin allah seni
s harfinin yanına i koy sonrasıda malum
adam sidikliyi karıyı şey yapmaktan zevk alıyormuş
yenim ediyorum gülmekten yarıldım ..hatta bi parça altıma kaçırdım :)) ay hayatımda hiç bu kadar gülmemiştim ,ALLAH da seni güldürsün ..iş yerindeki oda arkadaşıma anlattım ..kadın hamile doğuracak oldu hee :)))
Taptaze dün olan bir yenilik daha.
Arkadaşlarla buluşmaya gideceğiz. Yanımda 2 arkadaşım daha var. Geç kalmamak için ilk gelen otobüse bindik ama iğne atsan yere düşmez. O kadar kalabalık. Pis şoför de her duraktan yolcu aldı ve sonuç, otobüste herkes birbirine yapıştı. Neyse, ineceğimiz durağa geldik ve kapı açıldı, milleti yararak kapıya ulaşmaya çalıştığımız sırada, kafamda birşey hissettim. Saçımı çekiyorum çekiyorum gelmiyor, bir daha çekiyorum gelmiyor, sonra bir çektim, arkamdan bir çığlık sesi geldiiMeğer saçım, arkamdaki bir kızın saçına dolanmışş Biz inemeden otobüs kapıları kapattı ve gitmeye başladıı. Biz otobüsün içinde yardım eddiiiin diye bağırıyoruz Millet dikkatini bize verince herkes birden gülmeye başladı ama saçımızı kurtarmanın imkanı yok ! Çünkü kız saçına krepe yapmış ve benim şapşal saçlarımla bir olmuşlar ! Ben arkadaşlarıma bağırıyorum, ' Kurtarsanızaa, yardım etsenizee ' diye, arkamdaki kız millete bağırıyor ' yardım ediiiin ' diye, şoför de ' naparsanız yapın ben sizi bkleyemem' diye söyleniyor.
Biz saçımıza zarar vermeden kurtarmaya çalışırken arkadaşım makas çıkarttı ve biz yeniden hayıır diye bağırmaya başladık. Sonra ben kıza ' otobüsten inelim öyle çözelim' dedim. Kız da oraların yabancısıymış inemem dedi. Sen misin inmeyen...Sonra benim cici arkadaşım Ayşegül,havalı bir şekilde gelip, benim saçıma hiçbir zarar vermeden ama kızın saçını ' yolarak ' bizi kurtardı :82: Biz otobüsten inerken kız ifadesiyle bakıyordu. Saçımı kurtardık ama otobüs gülmekten yerlere yattı. Yine de Ayşegül'ü seviyorum !
Röntgen demişken bizde aynı yollardan geçerken sıra röntgene gelince hemşire bana da "atletiniz kalsın, sütyeni çıkarın, beni bekleyin" demişti.Küçüklükten beri atlet giymem, basar, boğar beni.Sütyeni çıkardım, memeler fora,bıngıl bıngıl bıngıldıyor.Allahım ne utanç.Kadın da gelip "atletinizi çıkarmanıza gerek yoktu" diye bana sapıkmışcasına bakınca o an öldüm direk.Len sanki ben sana memelerimi göstermeye çok meraklıyım, yok işte atlet ne yapayım ! Manyak hemşire nolcak!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?