dün kü yaşadığım rezillliği anlatıyımm..
teyzem ben ,teyze oğlu ,yiğenim koçtaşa gidicez.yiğenim susadım dedi bende arabadan indim .tekel bayisi karışık bir market var.ben suları görmeme rağmen adama su var mı acaba diyorum o sırada adamın yanındada biri vardı adama baktı güldü.içimden buna ne dedimki dedim ve suyu aldım ve aklıma gelmesiyle arabada binip kahkahayı patlatmam bir oldu:)nasıl kıpkırmızı oldum ya..
annemden var bir tane..
kısır için limonumuz eksik annem gitti limon almaya.eve geldi aldım dedi bende poşetlerde arıyorummm anne nerde limon diye..annemin poşete el atıp çıkardığı "LİMONATA "oluyor.ee burda ya işte görmüyor musun demesi beni krize soktu.anne sen kısıra sıkmak için limon mu,yoksa soğuk soğuk içmek için limonata mı aldın deyince annem şaşırdı.elime alıp gösterdim .aaa ben onu limon suyu zannedip aldıydım demesi kırdı geçirdi bizi evde
geçenlerde de o limonatayı gitti çorbasına döktü az kalsın salataya da döküyorduki kıl payı kurtardım,limon suyu zannetmiş annem![]()
yeni loğusayım kayınvaldeyle oğlan pazara gittiler gelincede sayıyolar işte patates aldık soğan aldık falan bide ıspanak aldık dediler gittim arıyorum ıspanakları yok bir torba uzun yağlı marul derler ondan var nerde ıspanaklar dedim bide bana kızıyolar körmüsün diye siz gösterin dedim ikiside almışlar marulu işte burda ya diyolar ben tabi başladım gülmeye hadi oğlan anlamaz ama kayınvaldede ayıramamış ıspanakla marulu satıcıya kızıyolar bize ıspanak diye marulu nasıl verir epey bi dalga geçmiştim aman dikkat edin patates diye soğan verip yollamasınlar sizi diye