bi tane de benden sevgilimin adı ali olsun annem diğer odadan bana bağırıyordu nerdesin gelde yardım et diye bende duysun diye yükses sesle dur anne ali kuşunu gösteriyor dedim aman yarabbim annemin bir gelişi var sanırsınız olimpiyatlarda koşuyor düşecek sandım geldi ne gösteriyor ne gösteriyor diye dedim kuşunu bak dedim ne kadar tatlı yazık kadın görünce rahatladı benim annem biraz fesat sanırım biz uslu uslu kuşunu seviyorduk oysa:26:
bu arada kamerada görüşüyorduk
dimple0 kullanıcısından alıntı
bi tane de benden sevgilimin adı ali olsun annem diğer odadan bana bağırıyordu nerdesin gelde yardım et diye bende duysun diye yükses sesle dur anne ali kuşunu gösteriyor dedim aman yarabbim annemin bir gelişi var sanırsınız olimpiyatlarda koşuyor düşecek sandım geldi ne gösteriyor ne gösteriyor diye dedim kuşunu bak dedim ne kadar tatlı yazık kadın görünce rahatladı benim annem biraz fesat sanırım biz uslu uslu kuşunu seviyorduk oysa
bu arada kamerada görüşüyorduk
koptum resmen
ay ne güldüm ne güldümmm:90:bendede var buna benzer aklıma geldi buna çok benziyor ama
Nişanlımla bizde bi keresinde dolmuşa binmiştk o da aynı tabir yani dolmuşta tam dolmuşbaya gidiyoruz hemen önümdeki bayan kalkıyo inmek için benimkide inen bayanın yerini bana tutuyor sen otur hayatım bende sana tutunayım diye.yanından oturacağım kişide tombiş bir bayan ben koltuğun hafiften ucuna oturuyorum benimkide benim hemen yanımda.
dolmuş ilerledikçe bi sağ bi sol ben bi sağa kayıyorum bi sola .sağa kayarken iyide sola kayarken kadında bana doğru kayıyobende koltuktan aşağı doğru.
bu böyle olmucak dedim kendi kendime havada nasıl sıcak ha bayıldım ha bayılıcam bi ara benimkine baktım gülmekten dişlerini ısırıyo bende ona bakıp gülüyorum arkamdaki teyzenin kafama çantasını geçirmesiyle seni edepsiz bak ki bir araba insan minsan var demeden neler yapıyolar sizi terbiyesizler inin çabuk arabadan utanmaz arlanmazlar aile terbiyesi almamışlar sizi vay saygı kalmamışki''diye feryat figan etmesiyle ben büyük bir şoka giriyorum o sırada benimki hala gülüyo dişlerini ısırır bi şekilde bende heralde teyze bana söylemiyor diyorum o sırada çanta hala ikidebir kafama kafama geçiyor ben artık aldığım darbelerle fenalaşırken şoför olaya son noktayı koyuyor inin çabuk edepsizler diye.tam inmek için manevra yapıcam tuttuğum şeyi bırakmamla neden öye tepki aldığım konusunda net bir fikir ediniyorum sonuç çok kötü bir talihsizlik meğerim nişanlımın borusuve ben düğünümü iple çekiyorum hala büyük bir utanç içerisindeyim.benimki de sana söylücem ama gülmekten söyleyemiyorum deyip durdu o gün yolda off ya çok kötü rezil olmuştum.nişanlımda bana ''herşeyin bir ilki var kısmette dolmuşta tutamkata varmış''demişti.
zaten utanmışım,rezil olmuşum benimki pişmiş kelle gibi sırıttı durdu gün boyunca yollarda
Ay ya tesadüf eserı baktım iyikide bakmısım koptum:)yani eşime rezil oldugum bşy şuan aklıma gelmıyor kızlar ama ablamdayken bigun basıma gelen bsyı anlatim.ay bak gene utandım aklıma gelınce...şmdı ablamda kalıyoduk kızkardeşımle,o zaman kardeşımde bende bekarız.ablişimin de kızı 1yaşnda fln.bundan 11yıl öncesı.mısafırler vardı.eniştemin amcasının oglu(osman)annelerı kızkardeslerı amca kızları falan...bizim ufaklıgı yanı ablamın kızını kucagına aldı osman abi.aramızda cok yas yok ama abı derdık yınede...bende uzaktan sevıyorum hesapta gülcanımı...o an nasıl bır dalgınlıksa;"gülcaaaan"diyecegım yerde hemde acaip bı ses tonuyla;"OOOOSSSMAAANNNNN"demez miyimmmm!toparlanck bı yanıda yok.o ankı durumu siz dusunun.gülmekten kafasını devekusu gibi koltuga yapıstıran amcasının kızına mı yanayım,benım basımdan aşagı kaynar sular dökulmesıne mı,yoksa osman abinin gülmemek için ve ben utanmıyayım dıye kendını zor tutan ifadesıne mı.he bıde ablam şoka gırmıs gıbıydı snradan herkes patladı tabı
ay ne güldüm ne güldümmm:90:bendede var buna benzer aklıma geldi buna çok benziyor ama
Nişanlımla bizde bi keresinde dolmuşa binmiştk o da aynı tabir yani dolmuşta tam dolmuşbaya gidiyoruz hemen önümdeki bayan kalkıyo inmek için benimkide inen bayanın yerini bana tutuyor sen otur hayatım bende sana tutunayım diye.yanından oturacağım kişide tombiş bir bayan ben koltuğun hafiften ucuna oturuyorum benimkide benim hemen yanımda.
dolmuş ilerledikçe bi sağ bi sol ben bi sağa kayıyorum bi sola .sağa kayarken iyide sola kayarken kadında bana doğru kayıyobende koltuktan aşağı doğru.
bu böyle olmucak dedim kendi kendime havada nasıl sıcak ha bayıldım ha bayılıcam bi ara benimkine baktım gülmekten dişlerini ısırıyo bende ona bakıp gülüyorum arkamdaki teyzenin kafama çantasını geçirmesiyle seni edepsiz bak ki bir araba insan minsan var demeden neler yapıyolar sizi terbiyesizler inin çabuk arabadan utanmaz arlanmazlar aile terbiyesi almamışlar sizi vay saygı kalmamışki''diye feryat figan etmesiyle ben büyük bir şoka giriyorum o sırada benimki hala gülüyo dişlerini ısırır bi şekilde bende heralde teyze bana söylemiyor diyorum o sırada çanta hala ikidebir kafama kafama geçiyor ben artık aldığım darbelerle fenalaşırken şoför olaya son noktayı koyuyor inin çabuk edepsizler diye.tam inmek için manevra yapıcam tuttuğum şeyi bırakmamla neden öye tepki aldığım konusunda net bir fikir ediniyorum sonuç çok kötü bir talihsizlik meğerim nişanlımın borusuve ben düğünümü iple çekiyorum hala büyük bir utanç içerisindeyim.benimki de sana söylücem ama gülmekten söyleyemiyorum deyip durdu o gün yolda off ya çok kötü rezil olmuştum.nişanlımda bana ''herşeyin bir ilki var kısmette dolmuşta tutamkata varmış''demişti.
zaten utanmışım,rezil olmuşum benimki pişmiş kelle gibi sırıttı durdu gün boyunca yollarda
ay gercekten senınkıde kötu olmus ya.anlamayan koca anlamaz...ıyıkı de aranızdakı iliski saglammış ki işkillenmemis boş yere Allah korusun.
Ya bıde bu konu eşlere rezil olmanın dısına cıkmıs ama olsun daha eglencelı olmus...bende cok vahim bır durum anlatıyım...evlendıgımız gece dugun salonunda cok rahatszlandım.habıre wc ye gidip istifra edıyodum...dugun bıttı yengem kayınbabama dedı ki;derini size göturmeyın cok hasta iyi dgl...neyse ben bıde salondan eve gtmeden önce anneanneme gtcem benı gelınlıkle gormek ıstıyo dıye tutturdum.tmm dedıler goturduler.bu arada anne annem dısarı cıkamayan biri herdaım hastasnra teyzem dedı kı kızım evde ekmegnız var mı?vardır teyze ben alısverıs etmedm dugunden önce ama eşım yada ailesı dolaba bsyler koymustr.olsn olsn dedı yarım ekmek verdı...eve gttk,dolabı bı actm 1litre sudan baska bsymız yok.o anda haşlandım.midemde fena bastrmam gerek...e be manyak derın ne dıye guvenıyosn baskalarına,gıt dugunden önce kocişle doldur dolabı.bırazda unutkanlktan oldu ikimızde unuttk...ah o geceyı kuru ekmekle suyla gecırdık...snra banyo etcez şampuan koymayı unutmusum hep sinirden ama.ceyız serme esnasnda anneleryle ılgılı bsy olmustu herseyı unuttum sinirden.bıde sade suyla yıkandık mıı!saçlar kazık gibi delırcektm...sabah oldu kahvaltı edıcez esimin cebıne para bıle vermemısler garıbım hepsını fotoculara ve calgıcılara harcamıs.sagolsn ailesıde bı dusuncelı bı dusuncelı zaten...salonda toplanan paralarn yüzünu görmeden aldılar bızden tam takır kalmısık megerse.hasta olmasam sorardm da hesabını neyse...sabah dogru annesıne gttk aaaa dıyo ne ısınız var ılk gunden.snra ayırdıgı 3-5 altını verdı de bı tanesını bozup alısverıs etmıstk.he bıde ondan önce benımkılerede gttk kahvaltıya:)hepsı sok olmustu dayanamadın mı hasretımıze dıye:)ya anlycgnız cok rezil bi durumdu bana göre.hala dusundukce sinir olurum.
bi tane daha aklıma geldi ama bu eşime değil arkadaşlara rezil olduğum bir andı... öğretmenler odasında 3 erkek 2 bayan arkadaş oturuyoruz öğle tatilindeyiz konu evlilik... ben dedim ki evlilik aslında erkeklere yarayan bişeydir yemek derdi çamaşır bulaşık ütü tüm işleri eşlerine yığıyorlar kendileri de bilmiyorum ayağına yatıp gel keyfim gel yatıyolar dedim... şakayla karışık tabii.. buna karşılık bir erkek arkadaş da dedi ki asıl erkekler eşlerinin istekleri altında eziliyolar kaprislerini çekiyolar o saydığın işleri temizlikçi tutsam o da yapar dedi tabii ben bu lafın altında kalmamak istemenin de hışmıyla ne desem beğenirsiniz... ''tamam da arkadaşım temizlikçiyle yapamıyacağın şeyler de var'':26::26::26::26::26:
o anda büyük bir sessizlik oldu ve konu anında orda kapandı... hatırladıkça gülerim nasıl da herkes sus pus oldu
bi tane daha aklıma geldi ama bu eşime değil arkadaşlara rezil olduğum bir andı... öğretmenler odasında 3 erkek 2 bayan arkadaş oturuyoruz öğle tatilindeyiz konu evlilik... ben dedim ki evlilik aslında erkeklere yarayan bişeydir yemek derdi çamaşır bulaşık ütü tüm işleri eşlerine yığıyorlar kendileri de bilmiyorum ayağına yatıp gel keyfim gel yatıyolar dedim... şakayla karışık tabii.. buna karşılık bir erkek arkadaş da dedi ki asıl erkekler eşlerinin istekleri altında eziliyolar kaprislerini çekiyolar o saydığın işleri temizlikçi tutsam o da yapar dedi tabii ben bu lafın altında kalmamak istemenin de hışmıyla ne desem beğenirsiniz... ''tamam da arkadaşım temizlikçiyle yapamıyacağın şeyler de var'':26::26::26::26::26:
o anda büyük bir sessizlik oldu ve konu anında orda kapandı... hatırladıkça gülerim nasıl da herkes sus pus oldu
Ahh Ahh İlk Evlendiğim Zamanlardaki Rezilliklerimin Haddi Hesabı Yok..
Ahh Ahh İlk Evlendiğim Zamanlardaki Rezilliklerimin Haddi Hesabı Yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?