• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Kızlar allah iyiliğinizi versin çok güldüm... Benimde çok kötü olmasada rezil olmuşluğum vardır ama şimdi size kuzenimin başından geçenleri aktarmak istiyorum...
Kuzenim 20 yaşında ablasıda 23 falan ablasını istemeye gelmişler,ama bi hayli kalabalık bilirsiniz böyle durumlarda kızlar mutfaktan çok çıkamazlar bizimkide çay kahve tatlı işlerini halletmekten üzerini değiştirip misafirlerin yanına çıkamamış... Neyse en son işleri bitirdiğinde üzerini değiştirmek için odasına geçip soyunmuş kilot sütyen, sonra bi anda tülün açık olduğunu farketmiş:52: Bide oneee balkonda damadın akrabalarından bi adam içeriyi seyrediyo... Misafir var dememiş o halde odadan banyoya fırlamış... Gerisini siz düşünün bi daha misfirlerin yanına çıktığını zannetmiyorumm:1:

:60: Allah ıyılıgını versn ya gecen bu anlattgnın benzerı benımde basıma geldi.ablamlarda dugun vardı dugun bıttı gıyınıyoduk evde normalde benım en korktgm seydr evde bıle emın oldugum halde kırk kere bakarm güneşlık kapalımı heryerı dıye.ben soyun bı guzel tam altma esofmanı gycem bakasm geldı arkama huvvvvv dıye kendımı yere atmam bır oldu.Allahtan tam karsıda agac var ev ıse daha alcak bızden cok utanmstm yınede sankı herkes gordu gibi.

Kızlar allah iyiliğinizi versin çok güldüm... Benimde çok kötü olmasada rezil olmuşluğum vardır ama şimdi size kuzenimin başından geçenleri aktarmak istiyorum...
Kuzenim 20 yaşında ablasıda 23 falan ablasını istemeye gelmişler,ama bi hayli kalabalık bilirsiniz böyle durumlarda kızlar mutfaktan çok çıkamazlar bizimkide çay kahve tatlı işlerini halletmekten üzerini değiştirip misafirlerin yanına çıkamamış... Neyse en son işleri bitirdiğinde üzerini değiştirmek için odasına geçip soyunmuş kilot sütyen, sonra bi anda tülün açık olduğunu farketmiş:52: Bide oneee balkonda damadın akrabalarından bi adam içeriyi seyrediyo... Misafir var dememiş o halde odadan banyoya fırlamış... Gerisini siz düşünün bi daha misfirlerin yanına çıktığını zannetmiyorumm:1:

ayyy çok fean :17::17::17::17::17::17::18::18::18::18::18::18:

Ay ya tesadüf eserı baktım iyikide bakmısım koptum:)yani eşime rezil oldugum bşy şuan aklıma gelmıyor kızlar ama ablamdayken bigun basıma gelen bsyı anlatim.ay bak gene utandım aklıma gelınce...şmdı ablamda kalıyoduk kızkardeşımle,o zaman kardeşımde bende bekarız.ablişimin de kızı 1yaşnda fln.bundan 11yıl öncesı.mısafırler vardı.eniştemin amcasının oglu(osman)annelerı kızkardeslerı amca kızları falan...bizim ufaklıgı yanı ablamın kızını kucagına aldı osman abi.aramızda cok yas yok ama abı derdık yınede...bende uzaktan sevıyorum hesapta gülcanımı...o an nasıl bır dalgınlıksa;"gülcaaaan"diyecegım yerde hemde acaip bı ses tonuyla;"OOOOSSSMAAANNNNN"demez miyimmmm!toparlanck bı yanıda yok.o ankı durumu siz dusunun.gülmekten kafasını devekusu gibi koltuga yapıstıran amcasının kızına mı yanayım,benım basımdan aşagı kaynar sular dökulmesıne mı,yoksa osman abinin gülmemek için ve ben utanmıyayım dıye kendını zor tutan ifadesıne mı.he bıde ablam şoka gırmıs gıbıydı snradan herkes patladı tabı:60:

hahahhahahahah osmaannnnnn :D:D:D: tahmin edebiliyorum o anki durumu :1::1::1:.

sorma canım yaaa.inankı aklıma geldıgınde hala utanıyorum.sen elalemın cocuguna tvbe ya.bıde yanı normal bı sekılde desem byle olmazdım.ama bı duysaydın işveliler gıbi:60:

cilve yapmışsın cocuga acık acık :D:D::D:D:D

bende bir kez eşime "oktaaaay" demiştim. Oktay kim bilmiyorum, hayatımda oktay diye biri hic olmadı nerden geldi onu da bilmiyorum. 3 sn kalbi durmuştu :D:D::D

cilve yapmışsın cocuga acık acık :D:D::D:D:D

bende bir kez eşime "oktaaaay" demiştim. Oktay kim bilmiyorum, hayatımda oktay diye biri hic olmadı nerden geldi onu da bilmiyorum. 3 sn kalbi durmuştu :D:D::D

Ayy seninki daha kötüymüş.
Adam ne zannebilirdi ya.
Ucuz atlatmışsın.

offf gözlerimden şakır şakır yaş aktı gülmekten yaaaaaaaaa :D :D
benimde kocamla ilgili bir reziloluşum gelmedi aklıma ama babama, amcama, kardeşlerime nasıl rezil olmuştum anlatayım okuldan geldim evde kimse yoktu ohhh babamlar zeytin toplamakta geç gelirler biliyorum doğru banyoya girdim banyo yaptım Allah tan annem bana bebekliğinde aldığı kısa paçalı donları lise yıllarımda da almaya devam ediyordu da benimde banyoda giyinme alışkanlığım vardı paçalı donumla yarım akletim üstümde banyodan allalaaaa alala mırıldana mırılda çıkıyordum ki beş kişi tam karşımda ben resmen şarkıyı aaaaaaaaaaa ya çevirdim ama nasıl bağırıyorum şok oldum onlarda aynı şekilde bağırıyorlar sonradan çok gülmüştüm ama 2 gün ananemde kaldım utancımdan ...

526. sayfadan bu yanasını okudum koptum ya bebişlerimde bende gülmekten hop hopladık :D:D:D:D

rabbim sizleri de güldürsün emii :D

Tabi canım :D Sordu kim diye, bilmiyorum Allah söyletti herhalde dedim D:D::D Ama yemin ederim bilmiyorum oktay kim :D

ay gercekten senınkıde kötu olmus ya.anlamayan koca anlamaz...ıyıkı de aranızdakı iliski saglammış ki işkillenmemis boş yere Allah korusun.
Ya bıde bu konu eşlere rezil olmanın dısına cıkmıs ama olsun daha eglencelı olmus...bende cok vahim bır durum anlatıyım...evlendıgımız gece dugun salonunda cok rahatszlandım.habıre wc ye gidip istifra edıyodum...dugun bıttı yengem kayınbabama dedı ki;derini size göturmeyın cok hasta iyi dgl...neyse ben bıde salondan eve gtmeden önce anneanneme gtcem benı gelınlıkle gormek ıstıyo dıye tutturdum.tmm dedıler goturduler.bu arada anne annem dısarı cıkamayan biri herdaım hasta:(snra teyzem dedı kı kızım evde ekmegnız var mı?vardır teyze ben alısverıs etmedm dugunden önce ama eşım yada ailesı dolaba bsyler koymustr.olsn olsn dedı yarım ekmek verdı...eve gttk,dolabı bı actm 1litre sudan baska bsymız yok.o anda haşlandım.midemde fena bastrmam gerek...e be manyak derın ne dıye guvenıyosn baskalarına,gıt dugunden önce kocişle doldur dolabı.bırazda unutkanlktan oldu ikimızde unuttk...ah o geceyı kuru ekmekle suyla gecırdık...snra banyo etcez şampuan koymayı unutmusum hep sinirden ama.ceyız serme esnasnda anneleryle ılgılı bsy olmustu herseyı unuttum sinirden.bıde sade suyla yıkandık mıı!saçlar kazık gibi delırcektm...sabah oldu kahvaltı edıcez esimin cebıne para bıle vermemısler garıbım hepsını fotoculara ve calgıcılara harcamıs.sagolsn ailesıde bı dusuncelı bı dusuncelı zaten...salonda toplanan paralarn yüzünu görmeden aldılar bızden tam takır kalmısık megerse.hasta olmasam sorardm da hesabını neyse...sabah dogru annesıne gttk aaaa dıyo ne ısınız var ılk gunden.snra ayırdıgı 3-5 altını verdı de bı tanesını bozup alısverıs etmıstk.he bıde ondan önce benımkılerede gttk kahvaltıya:)hepsı sok olmustu dayanamadın mı hasretımıze dıye:)ya anlycgnız cok rezil bi durumdu bana göre.hala dusundukce sinir olurum.

evliliğimin ilk zamanlarıydı..birgün isteyim çalşıyorum eşim aradı sana bişeyler söylücem yaz dedi bende not kagıdına yazıyorum
(istanbul edirne kastamonu antalya vs..... diyor bende aynen yazıyorum.sonra da bir numara verdi buraya gönder bu yazıklarını dedi
tmm dedim yazdım aynen öyle gönderdim.olmadı..akşam nasıl olmadı dedi ve telefonumu eline alıp gönderdiğim mesajı okudu bir kahkaha
ama anlatamam.rezilsin sen ben sana kodla dedim sen aynen göndermişsin.. :52: falan ama catlıyo adam..
megersem sana kodluyorum bunları yaz demiş ben ne biliyim.ayyy halen güler..birde böyle pot kırmama genelde pek nadirdir yanı o yüzden uzattı. .:1:

:52::52::52::52::52::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::27:

offf gözlerimden şakır şakır yaş aktı gülmekten yaaaaaaaaa :D :D
benimde kocamla ilgili bir reziloluşum gelmedi aklıma ama babama, amcama, kardeşlerime nasıl rezil olmuştum anlatayım okuldan geldim evde kimse yoktu ohhh babamlar zeytin toplamakta geç gelirler biliyorum doğru banyoya girdim banyo yaptım Allah tan annem bana bebekliğinde aldığı kısa paçalı donları lise yıllarımda da almaya devam ediyordu da benimde banyoda giyinme alışkanlığım vardı paçalı donumla yarım akletim üstümde banyodan allalaaaa alala mırıldana mırılda çıkıyordum ki beş kişi tam karşımda ben resmen şarkıyı aaaaaaaaaaa ya çevirdim ama nasıl bağırıyorum şok oldum onlarda aynı şekilde bağırıyorlar sonradan çok gülmüştüm ama 2 gün ananemde kaldım utancımdan ...

aaaa beş kişi kim ki öle ne işleri var orda insan ses verir demi ama :47::19::37:

Ay ya tesadüf eserı baktım iyikide bakmısım koptum:)yani eşime rezil oldugum bşy şuan aklıma gelmıyor kızlar ama ablamdayken bigun basıma gelen bsyı anlatim.ay bak gene utandım aklıma gelınce...şmdı ablamda kalıyoduk kızkardeşımle,o zaman kardeşımde bende bekarız.ablişimin de kızı 1yaşnda fln.bundan 11yıl öncesı.mısafırler vardı.eniştemin amcasının oglu(osman)annelerı kızkardeslerı amca kızları falan...bizim ufaklıgı yanı ablamın kızını kucagına aldı osman abi.aramızda cok yas yok ama abı derdık yınede...bende uzaktan sevıyorum hesapta gülcanımı...o an nasıl bır dalgınlıksa;"gülcaaaan"diyecegım yerde hemde acaip bı ses tonuyla;"OOOOSSSMAAANNNNN"demez miyimmmm!toparlanck bı yanıda yok.o ankı durumu siz dusunun.gülmekten kafasını devekusu gibi koltuga yapıstıran amcasının kızına mı yanayım,benım basımdan aşagı kaynar sular dökulmesıne mı,yoksa osman abinin gülmemek için ve ben utanmıyayım dıye kendını zor tutan ifadesıne mı.he bıde ablam şoka gırmıs gıbıydı snradan herkes patladı tabı:60:

Allahım buna cok güldüm allahta seni güldürsün..sabahtan beri moral bozuktu iyi geldi:kkk::kkk:

Allahım buna cok güldüm allahta seni güldürsün..sabahtan beri moral bozuktu iyi geldi:kkk::kkk:
hehe:))amin cnm ya hepimiz hep gülelim.özellikle bikaç gün sonra da gülmeyi diliyorum aşılama sonucum olumlu olursa:((
herkese merhabalar iyi haftasonları :):):):):)
sagol tatlım sanada:)
iki erkek kardeşim, babam, annem, amcam :) onlar kesin gürültülü girmişlerdirde ben kendi gürültümden su sesinden duymamışımdır..

:1::1::1:

bigün işe gidiyoruz şehir merkezinde oturuyoruz 10 kasım törenleri var askerler yolu kapatmış geçiş yok tören yapılacak komutanlar falan herkes koşturmaca içinde valilik binasının önünde hazırlıklar sürüyo biraz bekleyin yolu açıcaz sonra geçerseniz dedi askerin biri .Banka oturduk bekliyoruz tam osırada geçen gerizekalı bi teyze başladı bağırmaya ne olduğunu anlamadık nasıl gençsiniz siz kalksanızya ataya saygınız yokmu sizin diye tabi herkes döndü askerler komutanlar bize bakıyo acab ne oldu diye tören başlamamış ne saygısından bahsediyosun sen madem saygı lı sen ol da sus biz ne zaman saygı duruşuna geçilceğini biliyoruz dedim ama sinirden kuduruyorum kadının üstünden silindir gibi geçsem rahatlıcam baktılar ben köpürüyorum askerin biri gelin bu şeridin altından geçin nereye gidecekseniz gidin törenin başlamasına 20-25 dakika kaldı dedi sinirim tepeme çıkmış kadını geberticem atayla birlikte bide ona saygı duruşuna geçecekler en iyisi gitmek dedim o gün her onkasımda aklıma geliyo acep ne olmuştur o teyze gençlere bulaşırken başına bi haller gelmişmidir

BENDE ÜNİV YILLARIMADA ARKADAŞLARIMLA BAŞIMIZA GELEN Bİ ANIMI PAYLAŞMAK İSTYRUMM....3 kız arkadaş olmak üzre çarşıya gidiyoduk bizim üst katımızdaki komşunun köpeği vardı köpek ne kelime canavar canavar:) bahçe kapısından çıktık baktık kii o canavarr sahibinin elinden kurtulmuş ordan oraya hoplaya zıplaya gelioooo:)bende o yıllarda birinden hoşlanıyodum.onun ofiside bahçe kapısıyla karşılıklı ve cam düşününn reziliiğimizzzii:)köpekk bizii kovalar benn hemn karşıdaki bimin önüne koştum..2 arkadaşımızıda arabanın etrafnda koşturuoo ama görmeliydinizz:)sonra çarşıda ev arkadaşımızı gördük ne oldu yüzünüz kireç gbi dediii:1::1::1::1:eve geldik anlatdıkk gülmekten nefes alamadıkk artıkkkk:1::1:

Back