Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

kizlar ben bunu bi reklamda görmustum ama haftalardir gulmekten bi hal olmustu.bi adama karisi galiba kuru fasulyeyi yemesini ysaklamis galiba kocasi da is yerine siparis veriyo kurufasulyeyi.adam dusunuyo diyoki eve gidene kadar etkisi gider diyo kendi kendine ve adam arabayla giderken zaaaart zoooort basliyo adam arabasnin camlarini falan aciyo neyse evin kapisini önune geliyo bari sonkez zortlayim diyo adam pirt pirt derken kokmasin diyede eliyle yelpaze misali kokulari saliyo zile basiyo karisi hosgeldin bes geldin falan karisi kocasina diyoki ben gözlerini bhagliycam salona öyle geleceksin sana bir suprizm var diyo adamin gozlerini bagliyo adam salonun ortasinda neyse karim gelene kadar bi daha birakayim diyo ve adam basliyo adam öyle bi zoortluyoki bi de tu haf haereketler falan yapiyo karisi mumlari yakmis pastayi getiriyo adamin dogum gunuymus ve butn akrabalarini cagirmis adam haerkeze konser vermis adamin gozunu bi aciyoki karisi herkez burda ve herkezi onoa tuha gözlerle bakmasi cok komikti anlatsmam yani adam belki reklami takinti yapip bi daha hic fasulye yemezgaliba

süpermiş yaaa
o topiğinde takipçisiyim

konus oynas sorun yok çişte mi varallah iyiliğinizi versin

canım bunlar doğal şeyler abartmamışsın yani tatlı anılar:76::76::76:

ne bileyim daha düne kadar ben onun yanında yemek bile yemiyodum :86: ama oynaşmaya gelince utanır gibi oldum ama hiç utanmadım nedense :90:

ben bu konuyu okurken zaten komplekse girmiştim bi ara biz uzun süreden beri çıkıyoruz ama benden kaynaklı aramızda hep mesafe olmustur doğal olarak aramızda rezillik bi durumda geçmemiştir yani işte bende neden biz birbirimize rezil olmadık diye kompleks yaptım ve Allah dualarımı kabul etti ve ilk rezilliğimide yaşadım ,çıktık evden iniyoruz en üst kat ben biraz hızlanınca nişanlımda kapıyı aceleyle kitledi beni kovalıyo bende kosmaya başladım cilve yapıyorum kendi çapımda koşmayı geçtim 2 şer atlamaya başladım merdivenleri bide 3 lü deneyim dedim altımda düm düz babet mermer merdiven sen kay bacaklar pergel gibi açıl apartmanda da tek beyaz kapı ,önünde şekilsiz bi şekilde duruyorum anlıycanız benim cilve öküz cilvesine dönüştü çaktırmıyo hiç benimkide ama bende pişkin pişkin çemkiriyorum senin yüzünden niye kovalıyosun beni arkamdan koşarsan kaçarım tebi diye arabaya bindik 5 dk dayanabildik ikimizde yerlerde sağoldun her o kapının önünden geçerken hatırlatıyo bana bide geçen bişey farkettik beyaz kapının önüne nazar boncuğu yapıştırılmış ben düştüğümdede varmıydı bilemiycem nişanlımda dalga geçiyo seni kesin kapı deliğinden gördüler yeni gelinin arpası fazla gelmiş demişlerdir nazarlığıda yapıştırmışalar diye saygısı

Son düzenleme:

Şu an annem karsımda televiyonda Ferıha'yı ızliyor zor tutuyorum kendimi

süpermiş yaaa
o topiğinde takipçisiyim

ya sorma ne hallere düştüm yine de vaktinde almaya çalışıyorum etkisi gerçekten var o topiğin.. ama napiim o kadar sıkmıştım dişimi sen bekle bekle 1 gün kala fenalaş ne şans varmış ama bende de

kızlar bende geçen ablamlarla rezil olduğumuz ve garson çocuğun bize rezil olduğu anı yazayım.
neyse geçen akşam ablam ben yeğenim 2 de hala kızları gittik bi cafe ye oturuyoruz. siparişleri verdik. bende yeğenimle oynuyorum garson çocuk sen getir bardağı koy dirseğimin dibine bende sakar ya git çarp ona bardak tuzla buz. hadi dedik neyse kazadır oldu bi kere. çocuk başka bi bardak getirdi bu sefer de o kolama çarptı yarısını masaya döktürdü biz başladık gülmeye noluyo diye ardından .her neyse . yiyeceklerimizi yedik. garson çocuk masayı toplamak için geldi sen tabakları düşür kır. lan dedik noluyo hadi lambaları falan patlatmadan. camları kırmadan çıkalım burdan yoksa çok zarara uğrıcaz. dedik ve çıktık ama çok gülmüştük yazık çocukta kıpkırmızı olmuştu

daha bir saat önce olayımı anlatayım.erkek arkadaşımla konuşuyoruz kan grubundan konu çıktı ben AB(+) o, 0(+) kan grubunda.konuşuyoruz işte iyi bizde kan uyuşmazlığı falan yok diye.ben başladım ben genel alıcıyım,sende genel vericisin,ihtiyacım olursa sen bana verirsin değil mi diye.almak vermek konuşuyorum cafede tıkıs tıkıs cumartesı günü ya yan masada hemen dibimizde tek basına oturan bir adam vardı bizi dinliyordu zaten başladı gülmeye ama nasıl gülüyo engel olamadı kendine.erkek arkadaşımda gülse mi? ne gülüyorsun diye kızsa mı bilemedi.ben tabi düşününce anladım.adamın argoda başka yere çektiğini...( not:ab grubu bütün gruplardan kan alabilir,0 grubu herkese kan verebilir yalnız 0 grubundan kan alabilir )

Bende senin konumuna düşmekten korkuyorum her ay kabus gibii takipçisiyim
Ben bu aralar çok rahatsızım ve hastaneye gitmem lazım sırf günlere uyucam diye gitmitorum inşallah acillik olmam birgün kaldı
Kociş tutuyo kolumdan hadi hastaneye hazırlan gidiyoruz bahaneler uydurmaktan bahanem kalmadı
Bide benim gidecegim bölüm kadın dogum sen düşün rezilliği..
Birkez başıma geldi yerin dibine girdim adetliydim aşırı sancım oldu ve dr erkekti :84:

az önce eşime rezil oldum

komşumuz köpek almış
onu sevmeye indim bahçeye
köpek erkek daha yavru
ön patilerinden kaldırdım köpeği oynaşıyorum
o da ne meme gibi bişeyleri var
ben şaşkın tabi:26:

- aa aşkım bu erkek değil galiba memeleri var
kocam gayet sakin ve fısıltıyla
- ben de erkeğim aşkım ama benimde memelerim var
-
zira cahillik kötü bişey

Son düzenleme:
çok fenaa benim bahane üretme gibi bi durumumda yoktu acil götürdüler hastaneye serum falan da verdiler ama doktorumun erkek olması abim babamın da o telaşla başımdan ayrılmamalarına karşılık benim de aycangülüm vardı
bu arada size de çoook çok geçmiş olsun

çok güldüm buna da yaaa ilahi

Son düzenleme:
2 gün önce göğsümde 2 adet kitle olduğunu öğrendim biraz canım sıkıldı tamda o gün burayı buldum iyikide buldum şu ana kadar 200 sayfayı okudum zaman zaman gözümden yaşlar geldi gülmekten resmen bağımlılık yaptı bura bana hep bende düşünüyorum varmı bendede acaba bişeyler diye bir tane geldi aklıma bir akşam artık yatmak üzereyiz ben yine bilgisayar başındayım masada oturuyorum eşimde lavaboya gitti tamda o anda çok kısa ama biraz şiddetli bir deprem oldu ben bi an napsam derken koşarak banyoya daldım tabi o an farketmedim ama sonra düşününce ne rezil bi durum olmuş.

ayyy çok iyi yaaa

ayyy çok iyi yaaa

ben de şapşal şebelek kaldım bu durumda

Çok iyiymiş... :) Allah iyiliğinizi versin, gülmekten gözümden yaş geldi ya

çok hoşsun canım ama bende bilmiyodum bak buu erkek köpeklerin memesi var mı ama gerçekten sanki erkeklerin ememsi yok gibi geliyo dimi hep kadınlarınkiler ön planda olduğu için

ay bu çok fenaymış yaa

Eşim yine bana rezil oldu

Eşim "sigarayı bıraktım ayda yılda bir 1 tane içiyorum o da yarım" demişti..Geçenlerde WC'ye girdi.
Bana da acilen pamuk lazım oldu 2 dk.sonra arkasından girdim pamuk almaya

Bir de ne göreyim sigarayı yakmış tam ilk nefesi çekecekken beni görür görmez klozete attı sigarayı

Bana aynen şunu dedi:"Aşkıııım beni disipline vermeyeceksin di mii"

Ay ben sinir mi olayım,kahkahalar mı atayım şaşırdım o hali çok komikti ayakta kabak gibi

"Kendimi lise wc lerinde sigara içip öğretmenine yakalanan çocuklar gibi hissettim "diyo bi de deli kocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…