süpermiş yaaaBende de şöyle birşey var:
Rahatsızlandım hastana hastane dolaşıyorum .... tahlili vericem wc ye gittim.(ne tahlili olduğunu anlamışsınızdır)
gittim en sondai kapıya tıklatıp hemen açtım anam ne göriim kadının biri iş başında bana bir bağırıyo DOLİİİİ (dolu dicek)
bende kapıyı kapatmadan kadının yüzüne yüzüne söylüyorum ya madem dolu kilitlesene şu kapını , açık bırakırsan elbet girerim diye laf sayıyorum
tabi kadın kapıyı suratıma çarpınca kendime geldim
bi tane daha hastane rezilliğim var ama bu tam rezillik..
aranızda aycangülün topiği olan tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmanızı öneriyorum konusunu bilen var mı kısa özet :aycangül bize epilasyon tarihleri veriyor biz de o tarihte tüylerimizi alıyoruz zamanla da tüy probleminden kurtuluyoruz ...
neyse işte ben yine rahatsızlandım acilen hastaneye götürdüler epilasyon tarihine de 1 gün kalmış
kalp ritmimi ölçmek için bacaklarını aç dedi doktor (genç ve erkekti) o değil babam abim telaşlı ya sülalecek gittik hastaneye ufff
ben halsizim babam bacaklarımı açıyo o pantolonumun paçalarını yukarı çekiyo ben aşağı indiriyorum o açıyo ben kapıyorum. babam da noluyo die garip garip bakıo:44: allahımmm rezillikti yaa en sonunda mecburen açıldı bacak tabi ben kıpkırmızıbabam abim sessiz sessiz kayboldular
ya uf napiim aycangül kulakların çınlasın programına uycam die fena rezil oldum:18:
konus oynas sorun yok çişte mi varallah iyiliğinizi versin
canım bunlar doğal şeyler abartmamışsın yani tatlı anılar:76::76::76:
sabah kalktım tuvalete gırmem gerekıyor girmedım neyse gittim kayınvalıdelere kadar kahvaltı hazırlayıver dediler neyse mutfaga girdim nasılsa kımse yok diye ben zooooorrrrttttt zorrttt zorttt zorttt diye oh be dedim ellerımı yıkadım arkamı bı döndüm kayınpeder masada oturuyor gözler fal taşı gibi açık ben yerle bir
süpermiş yaaa
o topiğinde takipçisiyim
ya sorma ne hallere düştüm yine de vaktinde almaya çalışıyorum etkisi gerçekten var o topiğin.. ama napiim o kadar sıkmıştım dişimi sen bekle bekle 1 gün kala fenalaş ne şans varmış ama bende de
çok fenaa benim bahane üretme gibi bi durumumda yoktu acil götürdüler hastaneye serum falan da verdiler ama doktorumun erkek olması abim babamın da o telaşla başımdan ayrılmamalarına karşılık benim de aycangülüm vardıBende senin konumuna düşmekten korkuyorum her ay kabus gibii takipçisiyim
Ben bu aralar çok rahatsızım ve hastaneye gitmem lazım sırf günlere uyucam diye gitmitorum inşallah acillik olmam birgün kaldı
Kociş tutuyo kolumdan hadi hastaneye hazırlan gidiyoruz bahaneler uydurmaktan bahanem kalmadı
Bide benim gidecegim bölüm kadın dogum sen düşün rezilliği..
Birkez başıma geldi yerin dibine girdimadetliydim aşırı sancım oldu ve dr erkekti :84:
az önce eşime rezil oldum
komşumuz köpek almış
onu sevmeye indim bahçeye
köpek erkek daha yavru
ön patilerinden kaldırdım köpeği oynaşıyorum
o da ne meme gibi bişeyleri var
ben şaşkın tabi:26:
- aa aşkım bu erkek değil galiba memeleri var
kocam gayet sakin ve fısıltıyla
- ben de erkeğim aşkım ama benimde memelerim var
-
zira cahillik kötü bişey
olma mi?!eşimin birgün eve erken gelesi tuttu.epilatör o kadar bağırıyordu ki sanki çim biçme makinası mubarek!henüz 1-2haftalık evliydik o zaman.yatak odasına daldı ve sürpriiiiiiz dedi.epilatörün fonu eşliğinde birbirimize bakakaldık.galiba gerçek sürpriz bendeydi.
komşumuz köpek almış
köpek erkek daha yavru
-
zira cahillik kötü bişey
çok fenaa benim bahane üretme gibi bi durumumda yoktu acil götürdüler hastaneye serum falan da verdiler ama doktorumun erkek olması abim babamın da o telaşla başımdan ayrılmamalarına karşılık benim de aycangülüm vardı
bu arada size de çoook çok geçmiş olsun
çok güldüm buna da yaaa ilahi
ayyy çok iyi yaaa
hepinizin allah iyiliğini versin.süpersiniz!14yıllık evliyim bende malzeme bol.bakın bi tanesi de şöyle oldu:
doğum yapalı henüz 17ay olmuş ama niyeyse vücud toplanmıyo.bi sivri zekalı arkadaşım da streç folyoya kendini sararsan termal etki yapar ve incelirsin demişti.(kınamayın 20bile değildim o zaman!).VE EVET YAPTIM!!!!sorun şu ki fazla sıkı sarmışım.eşim işinden dönünce beni koltuğun üstüne şu michelin lastik adamı gibi buldu.pörtlek gözlerle bana baktı:aşkım naptın? ' böğürcesine:'ölüyorum...lan yardım et,nefes alamıyorum.'demiştim.önce elle denedi fakat panikten çıkaramadı koşarak makas aldı.tüm folyoları çıkarınca durdu baktı:'manyaksın sen!'demişti.utaniim miiii,güliim mi bilememiştim.
komşumuz köpek almış
köpek erkek daha yavru
-
zira cahillik kötü bişey
sabah kalktım tuvalete gırmem gerekıyor girmedım neyse gittim kayınvalıdelere kadar kahvaltı hazırlayıver dediler neyse mutfaga girdim nasılsa kımse yok diye ben zooooorrrrttttt zorrttt zorttt zorttt diye oh be dedim ellerımı yıkadım arkamı bı döndüm kayınpeder masada oturuyor gözler fal taşı gibi açık ben yerle bir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?