Küçüktüm o zaman "kurye" gelmiş apartmana.Bağırıyor "Kuryeeee!" diye.Bendeki de o sırada nasıl bir psikolojiyse "Huriyeeee!" diye anlamışım.Annem sordu kim gelmiş diye.Diyorum adamın biri içmiş galiba "Huriye"diye bağırıyo.Döndüm adama Huriye yok amca apartmanda dedim.Kapadım kapıyı hiçbirşey olmamış gibi.Tabi evdekiler gülmekten yerlerde.Hala gülerler.Konu açılınca değiştiriyorum hemen.
allahim yaaa nedense burayi hem geceleri okuyorum ve ses cikarmamak icin bayaaaa bi caba harciyorum.Öldüm gülmektenhuriyeeeeee
Öyle demeyin, evlenmeden önce bir sabah yatağımın biraz ucunda duran kıl yumağı kedime "anne biraz daha uyuyacağım, sen bana çay koyma" demişliğim, annemim salondan "kiminle konuşuyorsun sen?" diye yanıma gelmişliği, "sen içerden geldiysen, benim konuştuğum şu karartı kim?" demişliğim var.Görememek çok fena, rezil olmak paha biçilemez
benim değil ama ev arkadaşımın başına gelen komik bir olayı anlatayım duyunca birde gözümde canlandırınca kopmuştumgeçen sene ramazan ayındayız ev arkadaşımda teravih namazına gitmek istedi apartmandaki bir iki komşuyla beraber gidiyolar camiye ama nasıl kalabalık nasıl havasız diyo birde değişik kokular var diyo arkadaşım (Allahım sen affet)başlıyorlar işte hoca demiş ki ey cemaati müslim kardeşlerim cam kenarında oturanlar camları acsın demiş devam etmiş hoca cam acan olmamış hoca 5dk sonra:ey kardeşlerim camları acalım deyip devam etmiş bir tane cam açılmış yetmedi tabi diyo arkadaşım nasıl buruk bir hava içerde diyo ter,havasızlık aferdersiniz gaz kokuları hoca daha fazla dayanamamış ve söylediği:Allaaaaaah rızası için camları açın hemen
selam kızlar ben daha yeni katıldım aranıza ama süper bi topik olmuş
bende rezilliğimin bi tanesini anlatıyım size
geçenlerde eşimin en samimi arkadaşı ve sevgilisi misafirimiz konu nasıl oraya geldi hatırlamıyorum ama
arkadaş tutturdu bi yiğen yapında sevelim diye... bende bunalmışım bu çocuk muhabbetinden
eeeh yapmıyorum yaa zorlamı felan diye çıkışıyorum şakayla karışık, neden yaa diye isyan ediyor oda
ben lafımın nereye gittiğini düşünmeden
"yapan yerlerim ağrıyo" diyiverdim
herkes şokuzuuun bi sessizlik sürüp gidiyo ,ben yerin dibindeyim...
ee bi çay koyayım bari diye mutfağa kaçtım ama odaya dönebilmem bayağı uzun sürmüştü, çok utanmıştım
hala hatırladığımda kimseciklerin olmadığı yerlere kaçasım geliyo :78:
selam kızlar ben daha yeni katıldım aranıza ama süper bi topik olmuş
bende rezilliğimin bi tanesini anlatıyım size
geçenlerde eşimin en samimi arkadaşı ve sevgilisi misafirimiz konu nasıl oraya geldi hatırlamıyorum ama
arkadaş tutturdu bi yiğen yapında sevelim diye... bende bunalmışım bu çocuk muhabbetinden
eeeh yapmıyorum yaa zorlamı felan diye çıkışıyorum şakayla karışık, neden yaa diye isyan ediyor oda
ben lafımın nereye gittiğini düşünmeden
"yapan yerlerim ağrıyo" diyiverdim
herkes şokuzuuun bi sessizlik sürüp gidiyo ,ben yerin dibindeyim...
ee bi çay koyayım bari diye mutfağa kaçtım ama odaya dönebilmem bayağı uzun sürmüştü, çok utanmıştım
hala hatırladığımda kimseciklerin olmadığı yerlere kaçasım geliyo :78:
bende sözlüme çok fena olmuştum anlatayım bari
sözlümle görücü usulü tanıştık.aileler bizi tanıştırdı geriye çekildi,bizde normal çiftler gibi takılıyorduk.
hergün buluşup sinemaya,parklara,outletlere falan gidiyrduk.
bayağıda iyi anlaşmaya ve birbirimize alışmaya başlamıştık
ben üniversitede okuyorum.yaz okuluna kalmıştım üstten ders almak için.
okulum yaşadığım yerde fakat genede uzakta kaldığı için arkadaşımın öğrenci evinde kalıyordum.
sözlümle her vakit geçirmemizin ardından,o beni öğrenci evimizin önüne kadar bırakıp evine geçiyordu.
gene gün bitti,beni bırakacaktı.yürüyerek yarım saat vasıta ile 5 10 dklık bi mesafeydi bulunduğumuz yer.
bende dedimki,yürüyerek gidelim mi,sohbet ederiz.o da bayıldı bu fikre
buraya kadar sorun yok
yürürken bi binada büyük yazılarla '3 FİLM BİRDEN' yazıyordu.
dedimki sözlüme,'bitanem bak 3 film biraradaymış,sanırım kampanya yaptılaracaba bunlar vizyondan kalkan veya yeşilçam filmleri olduğu için mi böyle bi kampanya yaptılar :44:
baksana çok uygun,gidelim mi bi gün buraya?'
gayet ciddi ve masumane sormuştum :78:
zira cahil ben 3 FİLM BİRDEN in ne olduğunu bilmiyorduuuum
saf saf düşünüyordum ne güzel ucuza filme gideceğiz diye
sonra sözlüm,durdu bana baktı,dalga mı geçiyor yoksa ciddi mi diye tereddütte olan bi surat ifadesiyle
ben bilmediğim için bende düşünüyorumki 'ne kazma çocuk yaaa hiç gidelim hayatımda demiyor'
tabi dışıma aktarmaım bunu :86:
sözlümse sanki 5 yaşında çocuğa bişey anlatır gibi aynen söyle açıklıyor;
'sen 3 filmin ne olduğunu biliyormusun tatlım?hani 2 kişi olur,ayıp şeyler yaparlar...ııııı..kem...küm....eeeee...hani +18 denilir ya...?anladın mı hayatım?'
tabi benim o anda jeton düştü :96:
ve ben o yarım saatlik yürüyüş boyunca hiç konuşmadan aynen böyle:78: :78: :78:
sonra beni eve bırakırken güldü kaçamaktan ama benden kaçar mı
gayet ağlamaklı bi tonla,çocuklar gibi bağırdım ' ne gülüyorsun beçok mu komiik ne varmış bilmiyorsam !'
sonraında da kendi yaptığım gafı örtmek için
'hem benim bilmemem normal,sen niye biliyorsun bakiiim'
sözlümse;
'bitanem yapma Allah aşkına bunu çocuklar bile bilir,eve gidince sor arkadaşlarınıa bi tanesi bile bilmiyorsa dişimi kırarım yaaa,asıl senin bilmiyo olman garipte hadi neyse'
dedi ve beni bıraktı eve.
evde tüm kızlara sordum ve acı gerçek....
evet...tek bilmeyen benmişim
bazen sinemaya gideceğimiz zaman sözlüm hala dalga geçer benle,3 film birdene gidelim mi aşkımdiye :78:
Ben de bilmiyorum boşver
Ama böyle bir şey görürsem diye aklıma yazdım hemen
gaza geldım bi defa daha paylaşmıstım baska bı topikte
eşime degılde eskı sevgılıme ve arkadaşlarıma rezılıgımı anlatayım..
arkadasımın dogum gunu alkollu tabi barda..
alkolede alısık degılımdır pek
içmişim 3 bıra peşpeşe kafa 1 mılyon olmus
sacmalamaya baslamısım tabı..
hepmiz kardeşizi fılan soyluyorum karga sesımle o kadar rezıllık yani
erkek arkadasım lavoboya götürüyo yuzumu yıkıyo fılan yok..
eve gidicez artık bındık taksıye..
ulus takı heykel varya tam oraya gelmişiz ben durun deyınce kusucam zannedıp durdurmuslar taksıyı
ben kosarak gıt heykele sarıl
bunu benım babam yaptırdı bak bizim bu dıye bagır
mıllet gulmekten yerlerde sevgılım sınır krızı gecırıyo
ertesi gun utancımdan kımsenın yuzune bakama
meraba kızlar ben de geçen nişanlıma rezil oldum mu olmadım mı bilemediğim bi durum yaşadım :86: anlatayım size sorucam
evimiz tutuldu çeyizdir ıvır zıvırdır elimize ne geldiyse ilk fırsatta eve götürüyoruz yine bişeyler aldık eve götürdük biraz oturduk konuştuk oynaştık , benim bi çişim geldi bi çişim geldi zor tutuyorum ama tutuyorum sorun yok yani, bide bunun oluca belliydi çok temkinli insanımdır telefonu arabada bıraktım başıma böyle bişey gelirse yollarım al diyesonra işimi hallederim ,sen gör telefonu getir yukarı bu ihtimalde yattı yok artık yüzümü kızartıp hatta birazda morartıp çişim geldi aşşa insene sen dedim 5. kat asansör yapılma aşamasında bi gülüyo bana bi gülüyo yok evlenicezde saçmalamada zaten ben inmeden işini halletçende evlenincede yollıcan mı yok ben yanınamı dalcam güvenmiyomusun bana da ya bende mi sorun var ama ya utanıyorumm yakınımda olmasın insanlık hali duymaması gereken şeylerde olabilir :78: çok mu saçmaladım şimdi yani , sonra garibim gitti balkona çıktı bende çişimi yaptım rahatladım
bi gün okuldan dönüyorum otobüsle otobüs tıklım tıklım ama sağolsun bizim orda otobüscülerde on saniye bile durmaz o arada indin indin yoksa halin fena:)ben de o
gün topuklu ayakkabı giymişim(ayakta durmayı zor beceriyrm topuklu neyime)şehrin merkezinde ineceğim düğmeye bastırdım zar zor otobüs durdru ama önümde insnlar var çekilmiylar sinirli bakış ve sözlerle iterek geçiyrm şoför belli uçacak hemen beniim de uçmam lazım ve o şahane an topuğum en üst basamakta takılıyr ayakkabım orda
kalıyor ve ben sanki japon filmlerinden fırlamşçasına vücüdum yere paralel dümdüz yere düşüyrm otobüsteki sesler fena yalnız bazıları gülüyo bazıları acıyo kimi ayakkabımı vermeye çalışıyr.o kadar kötü düştümki o aceleci şoför amca ben yerden kalkana kadar bekledi ben kalktım hiç istifimi bozmadan kalkıp devam et kaptan diyorm
el kaldırıp karzmayı çizdirmycm ya halbuki nasıl acıyo canım.ama şoför amcayı bi durakta 3 dakika bekleten ilk bnmdr öyle avutyrm kendimi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?