• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

bende sözlüme çok fena olmuştum anlatayım bari :17:
sözlümle görücü usulü tanıştık.aileler bizi tanıştırdı geriye çekildi,bizde normal çiftler gibi takılıyorduk.
hergün buluşup sinemaya,parklara,outletlere falan gidiyrduk.
bayağıda iyi anlaşmaya ve birbirimize alışmaya başlamıştık :69:
ben üniversitede okuyorum.yaz okuluna kalmıştım üstten ders almak için.
okulum yaşadığım yerde fakat genede uzakta kaldığı için arkadaşımın öğrenci evinde kalıyordum.
sözlümle her vakit geçirmemizin ardından,o beni öğrenci evimizin önüne kadar bırakıp evine geçiyordu.
gene gün bitti,beni bırakacaktı.yürüyerek yarım saat vasıta ile 5 10 dklık bi mesafeydi bulunduğumuz yer.
bende dedimki,yürüyerek gidelim mi,sohbet ederiz.o da bayıldı bu fikre :62:
buraya kadar sorun yok :27:
yürürken bi binada büyük yazılarla '3 FİLM BİRDEN' yazıyordu.
dedimki sözlüme,'bitanem bak 3 film biraradaymış,sanırım kampanya yaptılar :24: acaba bunlar vizyondan kalkan veya yeşilçam filmleri olduğu için mi böyle bi kampanya yaptılar :44:
baksana çok uygun,gidelim mi bi gün buraya?'
gayet ciddi ve masumane sormuştum :78:
zira cahil ben 3 FİLM BİRDEN in ne olduğunu bilmiyorduuuum :14:
saf saf düşünüyordum ne güzel ucuza filme gideceğiz diye :17:
sonra sözlüm,durdu bana baktı,dalga mı geçiyor yoksa ciddi mi diye tereddütte olan bi surat ifadesiyle :27:
ben bilmediğim için bende düşünüyorumki 'ne kazma çocuk yaaa hiç gidelim hayatımda demiyor :63: '
tabi dışıma aktarmaım bunu :86:
sözlümse sanki 5 yaşında çocuğa bişey anlatır gibi aynen söyle açıklıyor;
'sen 3 filmin ne olduğunu biliyormusun tatlım?hani 2 kişi olur,ayıp şeyler yaparlar...ııııı..kem...küm....eeeee...hani +18 denilir ya...?anladın mı hayatım?'
tabi benim o anda jeton düştü :96:
ve ben o yarım saatlik yürüyüş boyunca hiç konuşmadan aynen böyle :17: :17: :17: :30: :30: :30: :77: :77: :77: :78: :78: :78:
sonra beni eve bırakırken güldü kaçamaktan ama benden kaçar mı :47:
gayet ağlamaklı bi tonla,çocuklar gibi bağırdım ' ne gülüyorsun be :43: çok mu komiik :63: ne varmış bilmiyorsam :59: !'
sonraında da kendi yaptığım gafı örtmek için :27:
'hem benim bilmemem normal,sen niye biliyorsun bakiiim :47: '
sözlümse;
'bitanem yapma Allah aşkına bunu çocuklar bile bilir,eve gidince sor arkadaşlarınıa bi tanesi bile bilmiyorsa dişimi kırarım yaaa,asıl senin bilmiyo olman garipte hadi neyse :60: '
dedi ve beni bıraktı eve.
evde tüm kızlara sordum ve acı gerçek.... :59:
evet...tek bilmeyen benmişim :5:
bazen sinemaya gideceğimiz zaman sözlüm hala dalga geçer benle,3 film birdene gidelim mi aşkım :60: diye :78:

bende bilmiyodum ilk kez duydum yalnız değilsin yani:17:
ne var yani böyle bişiy bilinmeyebilinir sonuçta:19::63:

sözlüm
onun arkadası
ben
benim arkadasım...

4 ümüz cafedeyiz...

benim arkadasla onun arkadas tavla oynuyo...

ben anlamam tavladan ama bikaç kere ogrenme girişimim oldu bikaç bişey biliyorum
benimkide benim gibi bilmez pek tavla falan cok bilindik kuralları dısında...

neyse bunlar oynuolar biz seyrediyoruz, sonra askım ufak tefek yorumlarıyla olaya mudahil olmaya basladı

onu oyle yapmayın bence, abicim yok suraya koyman gerek onu falan diye... bende aynı sekilde ( güya biliyomusuz)

sıra benim arkadasa geldi

kızcagız dusunuyo napsam ya napsam diye... bi hamle yapacak gibi oldu o sırada benimki:

- bence öle bi hamle yapmamalısın o ole olmaz oraya

ben: yok canım sen karısma bence o hertürlü koyar!

herkes şok tabi sonra kahkahalar

woooooww askım valla ne kadar zamandır beraberiz ilk defa agzından bole bi kelime duyuyorum diye katılıyo..

bende aman yahu ne kadar fesatsınız ben ole mi demek istedim diye cebelleşiyorum tabi :61:

civcivvvv kullanıcısından alıntı
bende sözlüme çok fena olmuştum anlatayım bari
sözlümle görücü usulü tanıştık.aileler bizi tanıştırdı geriye çekildi,bizde normal çiftler gibi takılıyorduk.
hergün buluşup sinemaya,parklara,outletlere falan gidiyrduk.
bayağıda iyi anlaşmaya ve birbirimize alışmaya başlamıştık
ben üniversitede okuyorum.yaz okuluna kalmıştım üstten ders almak için.
okulum yaşadığım yerde fakat genede uzakta kaldığı için arkadaşımın öğrenci evinde kalıyordum.
sözlümle her vakit geçirmemizin ardından,o beni öğrenci evimizin önüne kadar bırakıp evine geçiyordu.
gene gün bitti,beni bırakacaktı.yürüyerek yarım saat vasıta ile 5 10 dklık bi mesafeydi bulunduğumuz yer.
bende dedimki,yürüyerek gidelim mi,sohbet ederiz.o da bayıldı bu fikre
buraya kadar sorun yok
yürürken bi binada büyük yazılarla '3 FİLM BİRDEN' yazıyordu.
dedimki sözlüme,'bitanem bak 3 film biraradaymış,sanırım kampanya yaptılar acaba bunlar vizyondan kalkan veya yeşilçam filmleri olduğu için mi böyle bi kampanya yaptılar
baksana çok uygun,gidelim mi bi gün buraya?'
gayet ciddi ve masumane sormuştum
zira cahil ben 3 FİLM BİRDEN in ne olduğunu bilmiyorduuuum
saf saf düşünüyordum ne güzel ucuza filme gideceğiz diye
sonra sözlüm,durdu bana baktı,dalga mı geçiyor yoksa ciddi mi diye tereddütte olan bi surat ifadesiyle
ben bilmediğim için bende düşünüyorumki 'ne kazma çocuk yaaa hiç gidelim hayatımda demiyor '
tabi dışıma aktarmaım bunu
sözlümse sanki 5 yaşında çocuğa bişey anlatır gibi aynen söyle açıklıyor;
'sen 3 filmin ne olduğunu biliyormusun tatlım?hani 2 kişi olur,ayıp şeyler yaparlar...ııııı..kem...küm....eeeee...hani +18 denilir ya...?anladın mı hayatım?'
tabi benim o anda jeton düştü
ve ben o yarım saatlik yürüyüş boyunca hiç konuşmadan aynen böyle
sonra beni eve bırakırken güldü kaçamaktan ama benden kaçar mı
gayet ağlamaklı bi tonla,çocuklar gibi bağırdım ' ne gülüyorsun be çok mu komiik ne varmış bilmiyorsam !'
sonraında da kendi yaptığım gafı örtmek için
'hem benim bilmemem normal,sen niye biliyorsun bakiiim '
sözlümse;
'bitanem yapma Allah aşkına bunu çocuklar bile bilir,eve gidince sor arkadaşlarınıa bi tanesi bile bilmiyorsa dişimi kırarım yaaa,asıl senin bilmiyo olman garipte hadi neyse '
dedi ve beni bıraktı eve.
evde tüm kızlara sordum ve acı gerçek....
evet...tek bilmeyen benmişim
bazen sinemaya gideceğimiz zaman sözlüm hala dalga geçer benle,3 film birdene gidelim mi aşkım diye

bende ilk defa duydum yha :1::17:

çok iyi ya,bayıldım bunlara da...
en çok tuttuğum 'bir rezillik de benden olsun':9:......
son duruma göre şincik şööle arkadaşlar:
kalabalıkta okuma beni::65::65::65:
best of rezillik::65:
kitab-ül rezillik::65:
bi rezillik de benden olsun::65:

bi isim öneriside benden olsun HER EVİN KAHKAHASI BAŞKADIR.

sabah kalktım tuvalete gırmem gerekıyor girmedım neyse gittim kayınvalıdelere kadar kahvaltı hazırlayıver dediler neyse mutfaga girdim nasılsa kımse yok diye ben zooooorrrrttttt zorrttt zorttt zorttt diye oh be dedim ellerımı yıkadım arkamı bı döndüm kayınpeder masada oturuyor gözler fal taşı gibi açık ben yerle bir :17:

aaaa çokk fena :53::53::53::53::53:

hepinizin allah iyiliğini versin.süpersiniz!14yıllık evliyim bende malzeme bol.bakın bi tanesi de şöyle oldu:
doğum yapalı henüz 17ay olmuş ama niyeyse vücud toplanmıyo:1:.bi sivri zekalı arkadaşım da streç folyoya kendini sararsan termal etki yapar ve incelirsin demişti.(kınamayın 20bile değildim o zaman!).VE EVET YAPTIM!!!!sorun şu ki fazla sıkı sarmışım.eşim işinden dönünce beni koltuğun üstüne şu michelin lastik adamı gibi buldu.pörtlek gözlerle bana baktı:aşkım naptın?:53:' böğürcesine:'ölüyorum...lan yardım et,nefes alamıyorum.'demiştim.önce elle denedi fakat panikten çıkaramadı koşarak makas aldı.tüm folyoları çıkarınca durdu baktı:'manyaksın sen!'demişti.utaniim miiii,güliim mi bilememiştim.

sanırım altıma yaptım :60::60::60::60::60::60::60::60::60:

dün yaşadığım bi olay alış veriş merkezinde kitaplara bakıyorum bi araya girdim bakıyorum öylesine bi kitaba takıldı gözüm kitabın ismide ANNENİN CİNSELLİKLE İLGİLİ SANA ANLATMADIKLARI idi alt raftada bişey artık kitapmıydı yoksa video kasetmiydi bilmiyorum kapakta bir kadın bir erkek çıplak kucak kucağa ismide 10 pozisyon ama ben hala boş boş bakıyorum bi an kendime geldim ve bi baktım ki hemen hemen önümdeki tüm şeyler cinsel içerikli imiş sağa baktım sola baktım kimse yok hemen usulca çıktım çıktım ama nasıl bi çıkış allahtan kimseye rezil olmadım ama o an görülmeye değerdi benim halim :60:

4)yine bu arkadaşım bir arkadaş grubu içinde hepimizi güldürmeyi başarıyor.diğer ev arkadaşımın adı ümeyra ve ümeyra başından geçen bir olayı anlatıyor.çocuk bana dili sürçerek "ümraniye"dedi diyor.arkadaşımda saf saf senin adın neydiki:53: diyor ve üstelik 3 senelik arkadaşlar

bilgisayar bozulursa sorumlusu sensin arkadaş tam su içerken okudum ve sonuç suyun tümü bilgisayarda öyle bi pufkurdum ki sorma :60:

Nişanlılığımızın ilk zamanlarıydı sanırım, okulda sabah sabah günün ilk dersindeyim. Nişanlım mesaj attı bende dersi dinlemeye çalışırken bi yandan cevap yazıyorum, T9 ile! Üçlü harf gruplarına basıyorum tahmini kelimeler çıkıyor o özellik gereği malumunuz. "Tatlım" hitabı karşılıklı olarak hoşumuza giden hitaplardan biridir, tatlım yazacaktım bi cümlede, son harflerine basamadan "gönder" dedim yanlışlıkla, ve gittiii :30: ay yanlışlık oldu filan derken hemen gönderilenlere baktım T9 onu "uçuk" olarak yazmış :30::30::30: sonra üstüste yanlışlık oldu ve özür mesajları attım ama baya kötü olmuştum sabah sabahtı bi de iyi uykum açılmıştı hee :17: neyseki gelen cevap tebessümlüydü ve "olsun bizde de biraz uçukluk vardır zaten" demişti "tatlı" nişanlım benim :78:

daha 6 gün önce yaşanmış olayı tazesiyle naklediyorum :42:
eşimle otobüsteyiz annemlere gidiyoruz yolumuz 4 saat
önümüzde iki erkek oturuyo biz bindikten 1 saat sonra bi adam bindi oturdu tam ön koltuğuma adam biner binmez koltuğu yatırdı sıkıştım sinirden patlıycam neyse adam başladı uyumaya ama nasıl uyuyo otbs inliyo horultusuna yanındaki adam dahil hiç kimse bişey demiyo saat gece 11 30
sinirden patlamak üzereyim tv bozuldu düzelsede şu adamın sesini dinlemesek diyorum neyse adam sonunda uyandı bu sefer yanındaki başladı uyumaya adam uykusunda konuşuyo sesli bağırıyo yanındaki az önce otbse inleten adamda rahatsız olmuş adamı dürtüyo uyansın diye adma uyanmıyo sinirleniyo elini kaldırıyo hey allahım yaaa kaldık belaya diyo tabi biz arkadakiler gülmeye başlıyo tam o esnada tv düzeliyo kulaklığı takıyorum sonunda kurtuldum diye bi yandna söyleniyorum kulaklığı taktığım için alçak sesle konuştuğumu sanan ben..ağzımdan şu kelimeler çıkıyo
adama bakk be sanki kendi saatlerce milleti rahatsız etmedide yanındakine kızıyo bi de utanmadan kulaklığı taktımda rahatladımm kurtuldum bu manyaklardan :27:
eşim dürtüyo tabi ama iş işten geçti herkes gülmeye başlamış bile..
adam döndü tip tip bakıyo bana :52:
allahtan inmemize az kalmıştı yoksa adamla saç baş girişecektik :9:

bunu okuyunca hatırladım bizde bir bayram arifesinde eşim oğlum ben memlekete gidiyoruz oğlum kulaklığını çıkarmış dinlemiyo bari verde ben dinleyeyim dedim taktım kulaklıkları tabi bu aradada düşünüyorum bişeyler eksik ama ney sonunda hatırladım eşime sana siyah çorap alıcaz diye bir bağırmışım ki tabi tüm otobüs duydu bizim siyah çorabı hemen çıkarttım kulaklıkları eşim oğlum bir otobüs dolusu insana rezil olmuştum.

Kızlar harikasınız koptum valla oku oku karnım acıı gülmekten ilahi
Allah iyiliğinizi versin emi.....

-- Eşimle mutfaktayız yemek yiyoruz
bende heyecanlı heyecanlı bir şeyler anlatıyorum
Hiç huyum değildir ağzım dolu iken konuşmak kolay kolay yapmam
Ama artık ne anlatıyorsam o kadar gazı almışım ki ağzımdan yemek kırıntıları akıyor yemek suları fışkırıyor ve ben hala anlatma çabasındayım
Eşim ve Kızım hem şaşkın hemde iğrenerek bana bakıyor
ve ben masadan kalkıyorum.... :50: :50:

8 aylık hamileyim malum karnım burnumda alt taraf görünmüyor.
Hayatımda hiç ağdaya gitmemişim, annemden bile çekinirim.
Ama hamilelik halleri farklı tabi söz konusu eşin olunca...
Bende kıl tüy uzadı ama inatla aldırmıyorum doğuma yakın alınsın temiz temiz gideyim doğuma diye...
Alt tarafı görmem ne mümkün o göbekten...

yazın ortası gecelikle şortla yatıyorum haliyle göbek fışkırıyor tabe
Bir gece uzandım yatıcam eşimde uzandı yatağa aynen tepki bu

-- uh o ne be bacaklara bak benden farkın kalmamış
hiç bu kadar utanmamıştım üstelikte hamileyim duygular hormonlar tavan yapmış
ertesi sabah uyandığım gibi banyoya girdim ve elimin ulaştığı her yere vurdum jileti...
Ama çok ayıp etti kocamda yaaaaaaaa :95:

bir tane daha anlatayım çok utanmıştım :52::17: bir gün aşşağıya iniyorum alt katımda çok yakın arkadaşım oturuyor o zaman onunla da küstük. çocukluk işte. onlara da yurt dışından misafir gelmişti. o gelen kızla da arkadaştım. kız da baya kilolu kadın gibi duruyo arkadan. neyse merdivenlerden iniyorum baktım kız egilmiş ayakkabılarını giyiyor (tabi ben onu arkadaşım sanıyorum) kız diye sen ablasının sırtına bi tane patlat napıyon kız diyorum birde . sonra arkasını bi döndü ablası koca kadın şaşırdı.suratıma nasıl bakıyor ama ben yerin dibindeyim. utanmaz ben . bir de sırtına patlatıyorum :17::17::17: hayır bir de küs olduğum arkadaşım da orada bir de ona rezil olmuştum :52::52::52:

Son düzenleme:
bunu okuyunca hatırladım bizde bir bayram arifesinde eşim oğlum ben memlekete gidiyoruz oğlum kulaklığını çıkarmış dinlemiyo bari verde ben dinleyeyim dedim taktım kulaklıkları tabi bu aradada düşünüyorum bişeyler eksik ama ney sonunda hatırladım eşime sana siyah çorap alıcaz diye bir bağırmışım ki tabi tüm otobüs duydu bizim siyah çorabı hemen çıkarttım kulaklıkları eşim oğlum bir otobüs dolusu insana rezil olmuştum.

ayy canım koptum ya iyi ki külot falan alcaz dememişin :)

bu topikten sevgilime bahsettim.
'sen bana ne zaman rezil oldun?' dedi
'çok düşündüm,topiğe de yazacaktım ama bi şey bulamadım,hatırlamadım' dedim
' :61: bi kaç şey olmuştu ama sorun etmedim.hatırlamadığına göre sen de rezillik olarak görmemişsin demek ki beni benimsemişsin' dedi

kurban olurum yaa:69::77:
aşkımızı perçinledi burası :1: :nazar:

Son düzenleme:
kesinlikle:)

benim gözler 4 derece miyop. yani gözlüksüz bulutların ardında görüyorum uzakları. ---gelen biri var. yürüyüşü de ona benziyor bugün ne giydiydi ki? bu kocacım sanırım ------ gibi o derece tahmine dayalı.

küçük de bir ilçede öğretmenim. tanıdıklar çok sağolsunlar. gözlüğü unuttuğumda görmediğimden selam verdiklerinde karşılık vermediğimi farkettik eşimle. çok saydığım bir büyüğümün selamını da karşılıksız bırakınca eşim "böyle olmaz canım. en azından tanıdığın birine benzeyenlere selam ver. yanlış anlaşılmaz. elbet bir yerden tanıyorsundur. lokantadan, milli eğitimden kaymakamlıktan vs olmadı kesin velidir zaten" dedi. ok dedim. bir süre bu çok güzel ilerledi.

bir gün okul bahçesinde oturuyoruz arkadaşlarla. bahçeye ailecek de tanıştığımız bir abim girdi. ben de yerlere kadar eğilip reverans yaparak karşıladım. "oooo kimler gelmiş buyrunuz efendim. ne zamandır görüşemiyorduk abicim" dedim ki adam yaklaştıkça suratı tanımamaya başladım. ve ben doğruca doğruldum bahçe duvarından öteye el sallamaya koyuldum. "tamam abi. başka zaman gel canın sağolsun" diye. adam da döndü baktı el salladığım yere sonra da morarmış olan kocamın yüzüne. yemedi ama ben yediğini varsaymak istiyorum.

işte tam o günün akşamı kocişim kararını açıkladı.
"hayatım. tanıdıklarına 'gözlerim bozuk. uzağı göremiyorum. gözümde gözlük yoksa bana selam verdiğinizi göremem" desen daha iyi olacak"

Görememek çok fena, rezil olmak paha biçilemez
superdı yaaa :90::90: sızın yıne gormeme gıbı bıseyınız var ya ben ne yapayım..bendede asırı unutkanlık var yolda selam verıp muhabbet edıp ıkı adım gıttıkten sonra esıme donup' kımdı kı o kadın ayıp olmasın dıye bozmadım ama ben hatırlamadım '' esımın ıfade aynen :53::53: sonrada havalı selam vermıyor dıyorlar tanısam verıcemde ah bı hatırlasam :76::52:

bu topikten sevgilime bahsettim.
'sen bana ne zaman rezil oldun?' dedi
'çok düşündüm,topiğe de yazacaktım ama bi şey bulamadım,hatırlamadım' dedim
' :61: bi kaç şey olmuştu ama sorun etmedim.hatırlamadığına göre sen de rezillik olarak görmemişsin demek ki beni benimsemişsin' dedi

kurban olurum yaa:69::77:
aşkımızı perçinledi burası :1: :nazar:

çok şekersiniz yaa:16:aşkınız daim olsun böyle aşkları görmek güzel oluyor insanın kendinde olmayınca:5:

bu pek rezillik değil ama neyse bi gün ailecek memlekete gidiyoruz kendi arabamızla eşim kullanıyo oğlumda yanında birden eşim sollamak için hamle yaptı yolda müsait ama vazgeçti geri girdi biz oğlumla ikimiz bakıyoruz noldu gibisine eşimden o müthiş cevap sollıycaktım ama unuttum (vazgeçtim diycek hesapta )tabi biz oğlanla iptal ne zaman uzun bi yola çıksak oğlan hemen atlar baba bak sakın unutma sollamayı diye

Back