• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Valla bizimde 1 seneyi geçti evliliğimiz...ben halen çekinirim wc deyken duymasın diyee:1:

aklıma bi tanede daha geldı:27:
gene arkadasın dogum gunu içmişiz kafalar 1 milyon
artık eve gıtme zamanı arkadasın cip i var
8 kişi binmişiz
tabi trafik polisinin dikkatını cektı :51:
kızılay ın ortasında durdurdu indirdi bizi:27:
iniyoz adam şok :53: dolmusu gecmış mubarek dedı:52:

ooo gencler aranızda ayakta durabılen yok heralde dedı:60:
ben evet memur bey arkadası öflesem duscek bakın üüüüf dedım arkadas kendını yere attı:60:
polisler gulmekten oluyo :60:

o arada anons yapılıyo merkez merkez dıye telsızden
ben polise bagırıyorum kapat sunu merkez merkez kafamız şişti dıye:60:
emrınız olur amırım dıye guluyo oda:60:
o arada cip sahıbı arkadas o angı karısıklıktan yararlanıp korkup kacıyo cip i bırakıp:27:
ve telefonu calıyo almanyadan amcası
emreyı ver dıyo ben dıyorum emre yok arabayı bıraktı kactı:27:
ben almanyada arıyorum amcasıyım dıyo
ben sen salakmısın almanyadan burası aranırmı manyak dıye bagırıyorum polisler yerde:27:
salagın bıtanesı bagırıyo benım babama seyfo baba derler ben deli seyfonun kızıyım dıye:27:
bıtanesı karnım acıktı dıye aglıyo:27:
salagın bıtanesı polise yarın sana cıkılota alcam bak yemın ederım dıyo:27:
tam rezıllık yanı
bızı taksıye bındırıp arabayı cektıler tebı:27:
hey gıdı genclık :59:

sabah yaptıgım rezillige ne demeli:19:
eşim dun gec geldı ben gec saatte kadar burayı okudum:61:
pırtlatma zortlatma hıkeyelerı benı benden aldı tabı
sabah kalktım kahvaltıyı hazırladım ama gözümü zar zor acık tutuyorum
o arada muge anlıya bakmaya calısıyorum uykum acılsın dıye:9:
eşim kalktı ne izliyosun canım dedı

ben: müge anlıyla tatlı pırrtttt:60::60:

ay koptum gülmekten yaaa.ben evli değilim ama sevgilimle başımdan geçeni anlatayım ilk aklıma gelen bikaç yıl geçti üzerinden;pazara gidicez bigün ara sokaktan yürüyoruz(Allahtan ara sokakmışki kimsecikler yoktu) yolda yürürken hep bana çelme takar gibi yapıp beni tutardı.yine öyle yaptı ben onun beni tutmasına fırsat vermeden ondan kaç sonra yere yapışş tabi hemen beni tuttu bırakk dedim oturdum kaldırıma ama zor tutuyorum kendimi düştüm ya düşene kendimde olsa çok gülerim.onada dersini vercemya o yüzden gülmüyorum o tabi ah nasıl ellerimin arasından gittin öyle anlamadım inan seni düşürmek için yapmadım çok özür dilerim vs vs ben 2 dk zor trip yaptım sonra kahkayı kopardım o da rahatlayıverdi onu oracıkta bırakıp gitmicem diye..

İlkokuldayım daha sınıfta hoca nasrettin hocadan bahsediyo..
Biri dedi ki hocam nasrettin hoca kadıymış. evet dedi öğretmende.
Bende öğretmenim öğretmeniim diye parmak kaldırıyorum :37:
söyle kızım dedi.
-ee peki nasrettin hoca madem KADIN MIŞŞTAAAAAAA niye herkes erkek diyo...
-..........

Tüm sınıf ve hoca dumur olmuştu..çok utanıyorum hala..:27:

yine ilkokuldayım
sınıfta komik anılarımızı anlatıyoruz
ben parmak kaldırdım
-öğretmenim şimdii benim anneannemin bi tane köyü var orda yaşayan arkadaşım var bigün eşşeğe binmişti o eşşekte ona tepmiştiiiii üstünden düştü sonra ahehahehe (olay sonuç şimdi geliyorrr)
Hemde eşşek dişiydi öğretmeniim
hoca dumur sınıf kopmalarda..:37:

yine ilkokuldayım..
Bizim okulun arkası bayırdı orda kışları kayardık:27:
kızlar için ayrı kuyruk erkekler için ayrı kuyruk olurdu haremlik selamlık usulü:27:
bigün yine kayıcam koştum koştum bayıra çıkmaya çalışıyorum ellerimde öne arkaya sallanıyo kendimi nasıl kaybettiysem yandan geçen sınıf arkadaşım olan bi tane çocuğun poposuna şaap diye bi vur sen:27:
elim o darbeyle nolduğunu şaşırdı ve ani bi fren yaptı çocuk ağlamaklı oldu acıdan olsa gerek ve ben utancıma pat pat pat koşarak ortamdan uzaklaştım..:60::60::60:

yine kış heryer kaygan bu kez baya büyüğüm lise yıllarındayım kızlarla kol kola girdik yürüyoruz
önümüzde de kol kola girmiş erkekler yürüyo :60::60:
neyse bunlardan ortada duran birden kayıp lap diye yere düştü utandı filan kalktı ama ben nasıl gülüyrum nasıl düştü ya ahaaehegha derkeeen aynı yerde sırt üstü yat sen etekler filan havada kızların kolundan tuttum onlarda yana doğru hacı yatmaz misali ay çok komikti yiaaaa:60::60::60::60::60::60:

geçen hafta erkek arkadaşımla tatile gittik denizdeyiz yüzüyoruz filan
hadi dedim ben dalcam alttan geçicem derin yerlere gitme tamam hadi rezil olcaz çabuk bunlar erkek oyunudur sevgililer denizde böyle oynamaz diyo:27:
banane diye tutturdum çabuk hadi hadi filan derken ben daldım..
daldım ama..Bikinimin altının ipi kopmuş..tam dalmayıda bilmiyorum su üstünde yüzü denize gömülmüş bacaklar havada birini hayal ederseniz ne kadar içler acısı bir halde olduğumu görebilirsiniz of çok utanmıştım ya bi daha öyle oynamıcam:57::57:

lise yıllarındayım..okul bahçesinde çömler top oynuyo bende geçmeye çalışıyorum Allahım geçmez olaydım bela peşimi bırakmadı..top dannnn diye alnımın ortasına geldi kafamda şimşekler çaktı resmen..ben ağlamaklı koşa koşa okula girdim bu sefer kapıda bir tane saftirikle karşılaştım..Ama nasıl karşılaşmak..bir insan santimi santimine aynı boydamı oluuur..o koşma hızıyla kafalarımız çarpıştıııı:60::60:
Burnum ve başımda bir darbeyle sınıfa gidip ağlamayı planlıyordum ki merdivenlerden çıkarken biri soda şişesine tepti..vallahi tam alnımın ortasına..
altınımın ortasında hala izi durur..Oturdum hüngür hüngür ağladım..
Rezilliğimemi yanayım..Acıma mı?:60::60:
Ama şimdi hatırlayınca kopuyorum gülmekten:60::60:

Aklıma gelenler bunlar kızlar :27:
çok komik olmasalarda ben çok gülüyorum hatırladıkça:1:
daha aklıma gelince yazarım:1:

Ben bekarım ama utandıran anlarımı yazıyım yine de. Tuvalet anılarımla başlayayım.

Yaz mevsimi serin olsun diye gün doğunca yürüyerek gittim kursuma.Sabah kalkınca boğazım kuru olur hep ve 1 lt su,çay içmeden geçmez o kuruluk.Çok sıkıştım yolda ama o saatte koca çarşıda bir tane bile açık tuvalet yok.En sonunda buldum tuvaleti ama o kata çıkncaya kadar olan oldu.Bir kaç sahafçı vardı açık o saatte.Adam geldi 'Tuvalete mi gidecektin kızım şu tarafta olabilir doğaldır.' dedi.20 yaşındaki birinin altına yapmasından daha doğal ne olabilirki:) İçimden artık tuvalete ihtiyacım kalmadı dedim :) Tamam diyip gittim tuvalete kuzu kuzu ve pantolonumu şişeyle baştan başa ıslattım.Hocaya da ''Bir daha geç kalmıyacam yarın hiç bir kuvvet vaktinde gelmekten beni alıkoyamıyacak'' demiştim :)

Sınıfcak geziye gittik.Dağın başına ağaç dikiyoruz.Sıkıştım tuvalet de yok.Oturdum bir ağacın yamacına.Önden de bir grup gidiyordu.Dönüp dönüp arkalarına bakıyorlardı.Sanırım beni gördüler.Bir laf söz duymadım ama yan sınıftandı onlar tanımıyordum.Kolumdan ameliyat olacaktım.Doktor bacağıma bir şey takmak için bir sıyırdı bacağımı orman gibi. 18 yaşındaydım etek giymediğim için ağda yapmazdım.

Çıplak yapılan sporun daha etkili olduğunu öğrendim.Odamda öyle ip atlarken babam daldı içeri sessiz ol diye.Hemen yere yüzükoyun kapandım.Kapıyı odamda ders çalışırken bile kitlerim o zaman unutacağım tutmuş.

Tuvaletteyken iki kız çocuğu bir tekme attılar kapıya .Sonra hemen kapadım kapıyı.Aa gördüm diye bağrıştı sıpalar.

Bir piknikte de tuvaletin içinde kitli kaldım..Yarım saat uğraştım açamadım kapıyı..En sonunda bağırdım yardım istedim.Erkekler bir tekme vurdular açılıverdi kapı.Kitli kaldığım yer nezih bir yer olsaydı filmlerdeki gibi diye hava atardım ne güzel :)

İlk aşkım eski sevgilimle yıllar sonra karşılaştım.Össye gireceğim zamanlardaydı stresten 15 kilo almıştım 42 bedendim sanırım.Onunla en son karşılaştığımızda ise 36 bedendim.Deneme sınavından çıkmışım uyurgezer gibi geziyorum ,gözümde gözlük saç baş berbat ,altımda berbat bir kot ,üstümde cart yeşil bir eşofman ve aynı renkte çanta , kilolu halimle karşılaştık.Yanındaki arkadaşı da yeşiller yakışmış dedi.eksik olma dedim kaçarak uzaklaştım :)

Eski sevgilimle yeni çıkmaya başladığımız zamanlar MSNde yazışıyoruz.Hatırladığım kadarıyla şöyle bir diyalog geçti aramızda.Her şey bir yanlış anlamadan ibaret.
O- Ben bir defa fena aşık olmuştum
Ben- Ben olmam ( adam olmam anlamında ) kestim umudu
O - Sensiz bir an bile duramam senin için ölürüm
diyenlerden olmayalım biz
Ben- Şüphen mi var sevigilim( Alttaki cümleyi görmeyip yazdım bunu.O da onu onayladığımı sandı.Bu diyalog daha uzundu ve o aşk sözcüklerini sıralarken ben ben de diyordum ve hep tam tersi anlam çıkıyordu.)
Bu diyalogdan hemen önce bir arkadaşıma güldüm ' Çok gülme başına bir şey gelicek ' demişti.

Devam edeyim kirli çamaşırlarımı dökmeye.

Ağabeyimin düğün ertesi gece ev yatılı misafir dolu.Akşam yemeğinde sen aban etliekmeğe.Küçücük mide o obburluğa nasıl dayansın.Gece üsküfra etmek için koştum tuvalete ama olan oldu.Antredeki halı boydan boya lağam basmış gibi oldu lavoba da öyle tıkandı.Allahtan daha 15 yaşındaydım o zaman pek utanmadım.

Bir gelin alma merasimine gittik.Sofra kurulmasına yardım etmek istedim.Koca bir cam sürahi dolusu ayran.Bir tuttum sapı elimde kaldı sürahi yerdeki halıya boca oldu.Tüm mutfak beyaza boyandı o düğün telaşı o kalabalık içinde.Misafir olduğum için kimse kızamadı.Kızın suçu yok sap elinde kaldı dediler:)

Ailecek piknikteyiz.Akşam gün batarken tek başıma dağa çıktım kimse gelmek istemedi çünkü.Hava karanlayınca geri de dönemedim. Yola indim. Yürü Allah yürü en sonunda bir evin kapısını çaldım.Ailemi çağırdıla geldiler beni aldılar :) Bir dahaki sefere babaam gel seni zirveye çıkartayım dedi.Üstümde kamuflaj tişört kamuflaj şapka sırt çantası iki şişe su bi başladım çıkmaya yarı yolda dayanamadım otrudum bir kayaya. Annem ablam babaam çıkıp geri geldiler 1 sa sonra beraber indik. Tüm gün dalga geçitler artık.

Bir fotooshop programına merak saldım nette.Her türlü tipe kendi suratını koyuyorsun.Orman perisi,beyaz uçuşan elbiseli sütun bacaklı bir kadın,esmer şemsiyeli çıplak bir kız,saçları bigudili yatakta yatan bir kadın,korsan,kedi kadın... Fonlara da zengin köşkler, tatil köyleri ekledim.Sınıftaki kızlara göstermek için flasha kaydettim.O da sınıftan bir erkeğin eline geçmiş.Bazılarını da facee koydum gırgır olsun diye.Yorum yapmayan bir allahın kulu kalmadı sinir ettiler :) Pişman oldum tabi ama merak salmıştım işte.Şimdi sadece boyumu uzatıp zayıflatmak için düzenleme yapıyorum fotograflarımda anlaşılıoyr mu acaba.Zaten foto koymuyorum hiç :50::49::47:artık nete.

Bir erkek arkadaşımla sohbet ederken ağzımdan salya aktı gülerek oha dedi.

Sınıf gürültülü iken burnumu mendile bir çemkirdim yanımdan geçen bir arkadaşım dönüp arkasına bakmaz mı ses nerden geliyor diye.

Sınıfta arkadaşlarla oturuyorduk hepsi de erkekti.Ben yellendim.Ses çıkmadı ama ortalığı felaket bir koku kapladı.Pencerenin yanındaydık pencereyi açtılar artık. Ben kızım yapmam ya ben de öf bu ne koku dedim :)

Elimde keman,çanta,poşetlerle yanlış sınıfa girmekten utandım.Dersin hangi sınıfta olduğunu da bilmiyordum.Eşyalarımı boş bir sınıfa koydum.Dersin ortasında daldım sınıfa ders de çok ciddi yaşlı bir profun dersi.'Hocam eşyalarımı alıp geliyim dedim kapıyı açık bırakıp geri gittim.Hoca da ' tamam biz bekliyoruz burda ' dedi herkes çok güldü.,

Üniversite 2.. sınıftayken bir sınavda bir gözetmene yakalandım.kağıdımı almadı... kopya girişimimde de yakaladı ' hep aynı tekniği kullanıyorsun ' dedi.3. sınıfta da farketmiş kopya çektiğimi bir şey dememiş.En sonunda aldı kağıdımı ' dün de görmüştüm seni aşağı atmıştın kopya kağıdını sınav çıkışı' dedi.Tatilin biraz uzun olacak deyip kötü adamlar gibi güldü bir de.Aynı gözetmene 4 kez yakalanmış oldum.

Lisedeyken de asla kopya çektirtmeyen bir hocanın dersinde orta sırada en önde oturuyorum önümde iki sıra boş bundan cesaret alıp kopya çekiyordum.Elini ooturuduğu masaya yumruğunu bir vurdu.Herkes çığlık attı ben anlamasın diye korktuğumu belli etmiyorum.Kopya çeken hariç herkes baktı dedi.

Üniversitede bir bütte kopya kağıdını kucağıma koyduğumu unutmuşum.bir şey söylemek için hocanın yanına gittim.Kağıt ayağının ucuna düştü.Rüzgardan uçmuştur benim değil dedim.

Sınıftan çıkarken arkamdaki arkadaşın suratına kapıyı bir çarptım arkamdaki hocaymış.Şenaydır ne yapsa yeridir dedi.

Sevmediğim derslerde roman okurum,full kopyayla geçerim ,devamsızlık sınırını geçtiğim için hocalar imtiyazını kullanır, kendi anlatacağım derslere bile 1 saat gecikirim ama öğretmen adayıyım ve akılllandım :)

Ben miyyounum.Spor giyinmiştim.Bir oğlan çocuğu takıldı peşime.Tanışmak istedi.Güldüm geçtim.Yol boyunca takip etmiş 'adını söylemiyecek misin ? dedi.. ' Önce yaşımı söyleyeyim istersen 20' dedim.'oha' deyip geri döndü.14-15 yaşlarında gösteriyordu.

Bu topic yüzünden paranoyak oldum nerdeyse yaa. Gittiğim her yerde "böyle bi ortamda nasıl rezil olabilirim acaba" diye senaryolar üretiyorum kafamda ve sonra kendi kendime güldüğümü farkediyorum :17::17:

En azından sonunda akLıma bi tane geLdi de yazıym dedim =)) Efendim bi gün kaLabaLık bi arkadaş ortamında sohbet ediyoruz. O ara aynı iş yerinde çalıştığımız bi arkadaşımı anLatıyorum. Ortamdan biri "kaç doğumlu" diye soruyo. "78"liymiş diyorum. Filmin koptuğu anlara yaklaşıyoruz =))

+Arkadaşım+ "Hadi yaa büyükmüş. Gösteriyo mu bari" (yaşını gösteriyo mu diye soruyo normal olarak)

ve benim tarihi cevap

-- "Bilmiyorum ki bana hiç göstermedi" :36:

ppfff nasıl neden çıktı ağzımdan öyle bi laf hala çözemem
:84::78:

Bu topic yüzünden paranoyak oldum nerdeyse yaa. Gittiğim her yerde "böyle bi ortamda nasıl rezil olabilirim acaba" diye senaryolar üretiyorum kafamda ve sonra kendi kendime güldüğümü farkediyorum :17::17:

En azından sonunda akLıma bi tane geLdi de yazıym dedim =)) Efendim bi gün kaLabaLık bi arkadaş ortamında sohbet ediyoruz. O ara aynı iş yerinde çalıştığımız bi arkadaşımı anLatıyorum. Ortamdan biri "kaç doğumlu" diye soruyo. "78"liymiş diyorum. Filmin koptuğu anlara yaklaşıyoruz =))

+Arkadaşım+ "Hadi yaa büyükmüş. Gösteriyo mu bari" (yaşını gösteriyo mu diye soruyo normal olarak)

ve benim tarihi cevap

ve benim tarihi cevap

meraba kızlar ben de geçen nişanlıma rezil oldum mu olmadım mı bilemediğim bi durum yaşadım :86: anlatayım size sorucam
evimiz tutuldu çeyizdir ıvır zıvırdır elimize ne geldiyse ilk fırsatta eve götürüyoruz yine bişeyler aldık eve götürdük biraz oturduk konuştuk oynaştık , benim bi çişim geldi bi çişim geldi zor tutuyorum ama tutuyorum sorun yok yani, bide bunun oluca belliydi çok temkinli insanımdır telefonu arabada bıraktım başıma böyle bişey gelirse yollarım al diyesonra işimi hallederim ,sen gör telefonu getir yukarı bu ihtimalde yattı yok artık yüzümü kızartıp hatta birazda morartıp çişim geldi aşşa insene sen dedim 5. kat asansör yapılma aşamasında bi gülüyo bana bi gülüyo yok evlenicezde saçmalamada zaten ben inmeden işini halletçende evlenincede yollıcan mı yok ben yanınamı dalcam güvenmiyomusun bana da ya bende mi sorun var ama ya utanıyorumm yakınımda olmasın insanlık hali duymaması gereken şeylerde olabilir :78: çok mu saçmaladım şimdi yani , sonra garibim gitti balkona çıktı bende çişimi yaptım rahatladım :60:

konus oynas sorun yok çişte mi var:1:allah iyiliğinizi versin:1:

sabah kalktım tuvalete gırmem gerekıyor girmedım neyse gittim kayınvalıdelere kadar kahvaltı hazırlayıver dediler neyse mutfaga girdim nasılsa kımse yok diye ben zooooorrrrttttt zorrttt zorttt zorttt diye oh be dedim ellerımı yıkadım arkamı bı döndüm kayınpeder masada oturuyor gözler fal taşı gibi açık ben yerle bir :17:

sabah kalktım tuvalete gırmem gerekıyor girmedım neyse gittim kayınvalıdelere kadar kahvaltı hazırlayıver dediler neyse mutfaga girdim nasılsa kımse yok diye ben zooooorrrrttttt zorrttt zorttt zorttt diye oh be dedim ellerımı yıkadım arkamı bı döndüm kayınpeder masada oturuyor gözler fal taşı gibi açık ben yerle bir :17:

:60::60::60::60::60:

Kızlar anlatacağım olay rezillik değil ama komik
Geçen yıl teyzemler bize geldi hep birlikte balkonda yemek yiyeceğiz,benim bir büyük abim de masaya doğru bacak bacak üstüne atmış oturuyor
teyzem hemen atladı aman oğlum sofraya karşı ayak üstüne ayak atılmaz çokk büyük günah diye :53:
abim de teyze günah değil ne kuran-ı kerim'de ne de hadislerde böyle birşey yok ama sofraya hürmet göstermek lazım tabi dedi ve ayaklarını indirdi
teyzem hala zinhar günah bu hem de büyük günah diye iddalaşıyor
ben de dedim ki teyzemin iddialaşması bitsin diye,ben internetten bakıp geleyim hemen dedim
teyzem kime soracaksın nihat hocaya mı dedi ben de yooooo google dedim
teyzem den gelen bomba ;google ne bilsin aa kızım sen nihat hocaya sor en iyisini o bilir:60::60:
biz ma aile gülmekten yerlerdeydik:60::60:
canım teyzem benim kulakları çınlasın :69:

ha ha bizim bi arkadaş demişti hem sinir oldum hem güldüm..
bi konu vardı bilemedik ya şu netten hazreti google a bi sorsana dedi (tövbe estağfurullah):44:

bende sözlüme çok fena olmuştum anlatayım bari :17:
sözlümle görücü usulü tanıştık.aileler bizi tanıştırdı geriye çekildi,bizde normal çiftler gibi takılıyorduk.
hergün buluşup sinemaya,parklara,outletlere falan gidiyrduk.
bayağıda iyi anlaşmaya ve birbirimize alışmaya başlamıştık :69:
ben üniversitede okuyorum.yaz okuluna kalmıştım üstten ders almak için.
okulum yaşadığım yerde fakat genede uzakta kaldığı için arkadaşımın öğrenci evinde kalıyordum.
sözlümle her vakit geçirmemizin ardından,o beni öğrenci evimizin önüne kadar bırakıp evine geçiyordu.
gene gün bitti,beni bırakacaktı.yürüyerek yarım saat vasıta ile 5 10 dklık bi mesafeydi bulunduğumuz yer.
bende dedimki,yürüyerek gidelim mi,sohbet ederiz.o da bayıldı bu fikre :62:
buraya kadar sorun yok :27:
yürürken bi binada büyük yazılarla '3 FİLM BİRDEN' yazıyordu.
dedimki sözlüme,'bitanem bak 3 film biraradaymış,sanırım kampanya yaptılar :24: acaba bunlar vizyondan kalkan veya yeşilçam filmleri olduğu için mi böyle bi kampanya yaptılar :44:
baksana çok uygun,gidelim mi bi gün buraya?'
gayet ciddi ve masumane sormuştum :78:
zira cahil ben 3 FİLM BİRDEN in ne olduğunu bilmiyorduuuum :14:
saf saf düşünüyordum ne güzel ucuza filme gideceğiz diye :17:
sonra sözlüm,durdu bana baktı,dalga mı geçiyor yoksa ciddi mi diye tereddütte olan bi surat ifadesiyle :27:
ben bilmediğim için bende düşünüyorumki 'ne kazma çocuk yaaa hiç gidelim hayatımda demiyor :63: '
tabi dışıma aktarmaım bunu :86:
sözlümse sanki 5 yaşında çocuğa bişey anlatır gibi aynen söyle açıklıyor;
'sen 3 filmin ne olduğunu biliyormusun tatlım?hani 2 kişi olur,ayıp şeyler yaparlar...ııııı..kem...küm....eeeee...hani +18 denilir ya...?anladın mı hayatım?'
tabi benim o anda jeton düştü :96:
ve ben o yarım saatlik yürüyüş boyunca hiç konuşmadan aynen böyle :17: :17: :17: :30: :30: :30: :77: :77: :77: :78: :78: :78:
sonra beni eve bırakırken güldü kaçamaktan ama benden kaçar mı :47:
gayet ağlamaklı bi tonla,çocuklar gibi bağırdım ' ne gülüyorsun be :43: çok mu komiik :63: ne varmış bilmiyorsam :59: !'
sonraında da kendi yaptığım gafı örtmek için :27:
'hem benim bilmemem normal,sen niye biliyorsun bakiiim :47: '
sözlümse;
'bitanem yapma Allah aşkına bunu çocuklar bile bilir,eve gidince sor arkadaşlarınıa bi tanesi bile bilmiyorsa dişimi kırarım yaaa,asıl senin bilmiyo olman garipte hadi neyse :60: '
dedi ve beni bıraktı eve.
evde tüm kızlara sordum ve acı gerçek.... :59:
evet...tek bilmeyen benmişim :5:
bazen sinemaya gideceğimiz zaman sözlüm hala dalga geçer benle,3 film birdene gidelim mi aşkım :60: diye :78:

ben de bilmiyordum yalnız diilsin :5:

gaza geldım bi defa daha paylaşmıstım baska bı topikte

eşime degılde eskı sevgılıme ve arkadaşlarıma rezılıgımı anlatayım..
arkadasımın dogum gunu alkollu tabi barda..
alkolede alısık degılımdır pek

içmişim 3 bıra peşpeşe kafa 1 mılyon olmus
sacmalamaya baslamısım tabı..
hepmiz kardeşizi fılan soyluyorum karga sesımle o kadar rezıllık yani:53:

erkek arkadasım lavoboya götürüyo yuzumu yıkıyo fılan yok..

eve gidicez artık bındık taksıye..
ulus takı heykel varya tam oraya gelmişiz ben durun deyınce kusucam zannedıp durdurmuslar taksıyı

ben kosarak gıt heykele sarıl:52:
bunu benım babam yaptırdı bak bizim bu dıye bagır:60::53:

mıllet gulmekten yerlerde sevgılım sınır krızı gecırıyo:53:
ertesi gun utancımdan kımsenın yuzune bakama:50:

:60::60::60::60: acayip güldüm koş git heykele sarıl bizim heykeeelllll:60: :60:

aklıma bi tanede daha geldı:27:
gene arkadasın dogum gunu içmişiz kafalar 1 milyon
artık eve gıtme zamanı arkadasın cip i var
8 kişi binmişiz
tabi trafik polisinin dikkatını cektı :51:
kızılay ın ortasında durdurdu indirdi bizi:27:
iniyoz adam şok :53: dolmusu gecmış mubarek dedı:52:

ooo gencler aranızda ayakta durabılen yok heralde dedı:60:
ben evet memur bey arkadası öflesem duscek bakın üüüüf dedım arkadas kendını yere attı:60:
polisler gulmekten oluyo :60:

o arada anons yapılıyo merkez merkez dıye telsızden
ben polise bagırıyorum kapat sunu merkez merkez kafamız şişti dıye:60:
emrınız olur amırım dıye guluyo oda:60:
o arada cip sahıbı arkadas o angı karısıklıktan yararlanıp korkup kacıyo cip i bırakıp:27:
ve telefonu calıyo almanyadan amcası
emreyı ver dıyo ben dıyorum emre yok arabayı bıraktı kactı:27:
ben almanyada arıyorum amcasıyım dıyo
ben sen salakmısın almanyadan burası aranırmı manyak dıye bagırıyorum polisler yerde:27:
salagın bıtanesı bagırıyo benım babama seyfo baba derler ben deli seyfonun kızıyım dıye:27:
bıtanesı karnım acıktı dıye aglıyo:27:
salagın bıtanesı polise yarın sana cıkılota alcam bak yemın ederım dıyo:27:
tam rezıllık yanı
bızı taksıye bındırıp arabayı cektıler tebı:27:
hey gıdı genclık :59:

üfff diince arkadaş kendini yerlere mi attı Allahımm çok güldüm buna yaaa:60:
demek ki neymiş içki bütün kötülüklerin anasıymış :45:

ayy bu çok kötü olmuş yaa gülmeyeyim benim başımada gelirde aman allah korusun:27::27:

Bende de şöyle birşey var:
Rahatsızlandım hastana hastane dolaşıyorum .... tahlili vericem wc ye gittim.(ne tahlili olduğunu anlamışsınızdır :17:)
gittim en sondai kapıya tıklatıp hemen açtım anam ne göriim kadının biri iş başında bana bir bağırıyo DOLİİİİ (dolu dicek :60:)
bende kapıyı kapatmadan kadının yüzüne yüzüne söylüyorum ya madem dolu kilitlesene şu kapını , açık bırakırsan elbet girerim diye laf sayıyorum :53:
tabi kadın kapıyı suratıma çarpınca kendime geldim :63:

bi tane daha hastane rezilliğim var ama bu tam rezillik..
aranızda aycangülün topiği olan tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmanızı öneriyorum konusunu bilen var mı kısa özet :aycangül bize epilasyon tarihleri veriyor biz de o tarihte tüylerimizi alıyoruz zamanla da tüy probleminden kurtuluyoruz ...
neyse işte ben yine rahatsızlandım acilen hastaneye götürdüler epilasyon tarihine de 1 gün kalmış :14:
kalp ritmimi ölçmek için bacaklarını aç dedi doktor (genç ve erkekti :14:) o değil babam abim telaşlı ya sülalecek gittik hastaneye ufff:17:
ben halsizim babam bacaklarımı açıyo o pantolonumun paçalarını yukarı çekiyo ben aşağı indiriyorum o açıyo ben kapıyorum. babam da noluyo die garip garip bakıo:44: allahımmm rezillikti yaa en sonunda mecburen açıldı bacak tabi ben kıpkırmızı :17: babam abim sessiz sessiz kayboldular :17:
ya uf napiim aycangül kulakların çınlasın programına uycam die fena rezil oldum:18:

meraba kızlar ben de geçen nişanlıma rezil oldum mu olmadım mı bilemediğim bi durum yaşadım :86: anlatayım size sorucam
evimiz tutuldu çeyizdir ıvır zıvırdır elimize ne geldiyse ilk fırsatta eve götürüyoruz yine bişeyler aldık eve götürdük biraz oturduk konuştuk oynaştık , benim bi çişim geldi bi çişim geldi zor tutuyorum ama tutuyorum sorun yok yani, bide bunun oluca belliydi çok temkinli insanımdır telefonu arabada bıraktım başıma böyle bişey gelirse yollarım al diyesonra işimi hallederim ,sen gör telefonu getir yukarı bu ihtimalde yattı yok artık yüzümü kızartıp hatta birazda morartıp çişim geldi aşşa insene sen dedim 5. kat asansör yapılma aşamasında bi gülüyo bana bi gülüyo yok evlenicezde saçmalamada zaten ben inmeden işini halletçende evlenincede yollıcan mı yok ben yanınamı dalcam güvenmiyomusun bana da ya bende mi sorun var ama ya utanıyorumm yakınımda olmasın insanlık hali duymaması gereken şeylerde olabilir :78: çok mu saçmaladım şimdi yani , sonra garibim gitti balkona çıktı bende çişimi yaptım rahatladım :60:

canım bunlar doğal şeyler abartmamışsın yani tatlı anılar:76::76::76:

ve benim tarihi cevap

tatlim yazini uc kere yazicagina resmini duzelt benim smetrik hastaligim var kafami ters tutmaktan yoruldum nerdeyse monitöru ters cevircem duz göreyim diye :52::52::52::60::60::60:

Back