Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay koptum resmen![]()
"bunu benım babam yaptırdı bak bizim "![]()
meraba kızlar ben de geçen nişanlıma rezil oldum mu olmadım mı bilemediğim bi durum yaşadım :86: anlatayım size sorucam
evimiz tutuldu çeyizdir ıvır zıvırdır elimize ne geldiyse ilk fırsatta eve götürüyoruz yine bişeyler aldık eve götürdük biraz oturduk konuştuk oynaştık , benim bi çişim geldi bi çişim geldi zor tutuyorum ama tutuyorum sorun yok yani, bide bunun oluca belliydi çok temkinli insanımdır telefonu arabada bıraktım başıma böyle bişey gelirse yollarım al diyesonra işimi hallederim ,sen gör telefonu getir yukarı bu ihtimalde yattı yok artık yüzümü kızartıp hatta birazda morartıp çişim geldi aşşa insene sen dedim 5. kat asansör yapılma aşamasında bi gülüyo bana bi gülüyo yok evlenicezde saçmalamada zaten ben inmeden işini halletçende evlenincede yollıcan mı yok ben yanınamı dalcam güvenmiyomusun bana da ya bende mi sorun var ama ya utanıyorumm yakınımda olmasın insanlık hali duymaması gereken şeylerde olabilir :78: çok mu saçmaladım şimdi yani , sonra garibim gitti balkona çıktı bende çişimi yaptım rahatladım![]()
sabah kalktım tuvalete gırmem gerekıyor girmedım neyse gittim kayınvalıdelere kadar kahvaltı hazırlayıver dediler neyse mutfaga girdim nasılsa kımse yok diye ben zooooorrrrttttt zorrttt zorttt zorttt diye oh be dedim ellerımı yıkadım arkamı bı döndüm kayınpeder masada oturuyor gözler fal taşı gibi açık ben yerle bir![]()
Kızlar anlatacağım olay rezillik değil ama komik
Geçen yıl teyzemler bize geldi hep birlikte balkonda yemek yiyeceğiz,benim bir büyük abim de masaya doğru bacak bacak üstüne atmış oturuyor
teyzem hemen atladı aman oğlum sofraya karşı ayak üstüne ayak atılmaz çokk büyük günah diye
abim de teyze günah değil ne kuran-ı kerim'de ne de hadislerde böyle birşey yok ama sofraya hürmet göstermek lazım tabi dedi ve ayaklarını indirdi
teyzem hala zinhar günah bu hem de büyük günah diye iddalaşıyor
ben de dedim ki teyzemin iddialaşması bitsin diye,ben internetten bakıp geleyim hemen dedim
teyzem kime soracaksın nihat hocaya mı dedi ben de yooooo google dedim
teyzem den gelen bomba ;google ne bilsin aa kızım sen nihat hocaya sor en iyisini o bilir
biz ma aile gülmekten yerlerdeydik
canım teyzem benim kulakları çınlasın![]()
bende sözlüme çok fena olmuştum anlatayım bari
sözlümle görücü usulü tanıştık.aileler bizi tanıştırdı geriye çekildi,bizde normal çiftler gibi takılıyorduk.
hergün buluşup sinemaya,parklara,outletlere falan gidiyrduk.
bayağıda iyi anlaşmaya ve birbirimize alışmaya başlamıştık
ben üniversitede okuyorum.yaz okuluna kalmıştım üstten ders almak için.
okulum yaşadığım yerde fakat genede uzakta kaldığı için arkadaşımın öğrenci evinde kalıyordum.
sözlümle her vakit geçirmemizin ardından,o beni öğrenci evimizin önüne kadar bırakıp evine geçiyordu.
gene gün bitti,beni bırakacaktı.yürüyerek yarım saat vasıta ile 5 10 dklık bi mesafeydi bulunduğumuz yer.
bende dedimki,yürüyerek gidelim mi,sohbet ederiz.o da bayıldı bu fikre
buraya kadar sorun yok
yürürken bi binada büyük yazılarla '3 FİLM BİRDEN' yazıyordu.
dedimki sözlüme,'bitanem bak 3 film biraradaymış,sanırım kampanya yaptılaracaba bunlar vizyondan kalkan veya yeşilçam filmleri olduğu için mi böyle bi kampanya yaptılar :44:
baksana çok uygun,gidelim mi bi gün buraya?'
gayet ciddi ve masumane sormuştum :78:
zira cahil ben 3 FİLM BİRDEN in ne olduğunu bilmiyorduuuum
saf saf düşünüyordum ne güzel ucuza filme gideceğiz diye
sonra sözlüm,durdu bana baktı,dalga mı geçiyor yoksa ciddi mi diye tereddütte olan bi surat ifadesiyle
ben bilmediğim için bende düşünüyorumki 'ne kazma çocuk yaaa hiç gidelim hayatımda demiyor'
tabi dışıma aktarmaım bunu :86:
sözlümse sanki 5 yaşında çocuğa bişey anlatır gibi aynen söyle açıklıyor;
'sen 3 filmin ne olduğunu biliyormusun tatlım?hani 2 kişi olur,ayıp şeyler yaparlar...ııııı..kem...küm....eeeee...hani +18 denilir ya...?anladın mı hayatım?'
tabi benim o anda jeton düştü :96:
ve ben o yarım saatlik yürüyüş boyunca hiç konuşmadan aynen böyle![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:78: :78: :78:
sonra beni eve bırakırken güldü kaçamaktan ama benden kaçar mı
gayet ağlamaklı bi tonla,çocuklar gibi bağırdım ' ne gülüyorsun beçok mu komiik
ne varmış bilmiyorsam
!'
sonraında da kendi yaptığım gafı örtmek için
'hem benim bilmemem normal,sen niye biliyorsun bakiiim'
sözlümse;
'bitanem yapma Allah aşkına bunu çocuklar bile bilir,eve gidince sor arkadaşlarınıa bi tanesi bile bilmiyorsa dişimi kırarım yaaa,asıl senin bilmiyo olman garipte hadi neyse'
dedi ve beni bıraktı eve.
evde tüm kızlara sordum ve acı gerçek....
evet...tek bilmeyen benmişim
bazen sinemaya gideceğimiz zaman sözlüm hala dalga geçer benle,3 film birdene gidelim mi aşkımdiye :78:
gaza geldım bi defa daha paylaşmıstım baska bı topikte
eşime degılde eskı sevgılıme ve arkadaşlarıma rezılıgımı anlatayım..
arkadasımın dogum gunu alkollu tabi barda..
alkolede alısık degılımdır pek
içmişim 3 bıra peşpeşe kafa 1 mılyon olmus
sacmalamaya baslamısım tabı..
hepmiz kardeşizi fılan soyluyorum karga sesımle o kadar rezıllık yani
erkek arkadasım lavoboya götürüyo yuzumu yıkıyo fılan yok..
eve gidicez artık bındık taksıye..
ulus takı heykel varya tam oraya gelmişiz ben durun deyınce kusucam zannedıp durdurmuslar taksıyı
ben kosarak gıt heykele sarıl
bunu benım babam yaptırdı bak bizim bu dıye bagır
mıllet gulmekten yerlerde sevgılım sınır krızı gecırıyo
ertesi gun utancımdan kımsenın yuzune bakama![]()
aklıma bi tanede daha geldı
gene arkadasın dogum gunu içmişiz kafalar 1 milyon
artık eve gıtme zamanı arkadasın cip i var
8 kişi binmişiz
tabi trafik polisinin dikkatını cektı
kızılay ın ortasında durdurdu indirdi bizi
iniyoz adam şokdolmusu gecmış mubarek dedı
ooo gencler aranızda ayakta durabılen yok heralde dedı
ben evet memur bey arkadası öflesem duscek bakın üüüüf dedım arkadas kendını yere attı
polisler gulmekten oluyo
o arada anons yapılıyo merkez merkez dıye telsızden
ben polise bagırıyorum kapat sunu merkez merkez kafamız şişti dıye
emrınız olur amırım dıye guluyo oda
o arada cip sahıbı arkadas o angı karısıklıktan yararlanıp korkup kacıyo cip i bırakıp
ve telefonu calıyo almanyadan amcası
emreyı ver dıyo ben dıyorum emre yok arabayı bıraktı kactı
ben almanyada arıyorum amcasıyım dıyo
ben sen salakmısın almanyadan burası aranırmı manyak dıye bagırıyorum polisler yerde
salagın bıtanesı bagırıyo benım babama seyfo baba derler ben deli seyfonun kızıyım dıye
bıtanesı karnım acıktı dıye aglıyo
salagın bıtanesı polise yarın sana cıkılota alcam bak yemın ederım dıyo
tam rezıllık yanı
bızı taksıye bındırıp arabayı cektıler tebı
hey gıdı genclık![]()
sabah kalktım tuvalete gırmem gerekıyor girmedım neyse gittim kayınvalıdelere kadar kahvaltı hazırlayıver dediler neyse mutfaga girdim nasılsa kımse yok diye ben zooooorrrrttttt zorrttt zorttt zorttt diye oh be dedim ellerımı yıkadım arkamı bı döndüm kayınpeder masada oturuyor gözler fal taşı gibi açık ben yerle bir![]()
meraba kızlar ben de geçen nişanlıma rezil oldum mu olmadım mı bilemediğim bi durum yaşadım :86: anlatayım size sorucam
evimiz tutuldu çeyizdir ıvır zıvırdır elimize ne geldiyse ilk fırsatta eve götürüyoruz yine bişeyler aldık eve götürdük biraz oturduk konuştuk oynaştık , benim bi çişim geldi bi çişim geldi zor tutuyorum ama tutuyorum sorun yok yani, bide bunun oluca belliydi çok temkinli insanımdır telefonu arabada bıraktım başıma böyle bişey gelirse yollarım al diyesonra işimi hallederim ,sen gör telefonu getir yukarı bu ihtimalde yattı yok artık yüzümü kızartıp hatta birazda morartıp çişim geldi aşşa insene sen dedim 5. kat asansör yapılma aşamasında bi gülüyo bana bi gülüyo yok evlenicezde saçmalamada zaten ben inmeden işini halletçende evlenincede yollıcan mı yok ben yanınamı dalcam güvenmiyomusun bana da ya bende mi sorun var ama ya utanıyorumm yakınımda olmasın insanlık hali duymaması gereken şeylerde olabilir :78: çok mu saçmaladım şimdi yani , sonra garibim gitti balkona çıktı bende çişimi yaptım rahatladım![]()
Bu topic yüzünden paranoyak oldum nerdeyse yaa. Gittiğim her yerde "böyle bi ortamda nasıl rezil olabilirim acaba" diye senaryolar üretiyorum kafamda ve sonra kendi kendime güldüğümü farkediyorum
En azından sonunda akLıma bi tane geLdi de yazıym dedim =)) Efendim bi gün kaLabaLık bi arkadaş ortamında sohbet ediyoruz. O ara aynı iş yerinde çalıştığımız bi arkadaşımı anLatıyorum. Ortamdan biri "kaç doğumlu" diye soruyo. "78"liymiş diyorum. Filmin koptuğu anlara yaklaşıyoruz =))
+Arkadaşım+ "Hadi yaa büyükmüş. Gösteriyo mu bari" (yaşını gösteriyo mu diye soruyo normal olarak)
ve benim tarihi cevap
-- "Bilmiyorum ki bana hiç göstermedi"
ppfff nasıl neden çıktı ağzımdan öyle bi laf hala çözemem :84::78: