ayyy amaaaannn tuttuunn beni kaldirinn yerlerdeenn gülmektenn ölücem simdiii
koptum yaaa.bu topik ne iyi bi topik yaa.allah razi olsun bütün yazanlardan.
Kızlar en taze rezilliğimi anlatayım size
10 gün önce istanbula ailemi ziyarete gittim,birgün kadıköye gittim dönüşte babam arabayla almaya gelecekti ama işi çıkmış gelemedi
otobüsle döneyim eve dedim ve bindim rezilliğim burada başlıyor
en öne de bir güzel kuruldum
şoför yoğun trafikte son sürat kıvrıla kıvrıla ilerliyor
neyse bayanın biri ayazma'da inecek yanında da çocuğu var
şoförün durakta durup kapıyı açmasıyla tekrar kapıyı kapatıp hareket etmeye başlaması arasında 10 sn yoktur
kadın inmiş ama çocuğu kalmış,kadın şoföre bağırıyor çocuğum kaldı diye
şoför de kucağına al diyormuş ama sağır duymaz uydurur ya ben bu cümleyi kocana ağla diye anladım
ve başladım şoföre çemkirmeye (bana ne oluyorsa)
ayıp değil mi beyefendi ne biçim laf o,ne kadar labuali konuşuyorsunuz,kocana ağla da ne demek diye zırvalıyorum yüksek sesle ve yanımda,arkamda oturanlar da bööleeebana bakıyorlar
şoförün bacım kocana ağla demedim çocuğu kucağına al dedim demesiyle ben mosmor bir şekilde susuyorum ve bütün otobüsü kendime güldürüyorum :78:
:90: :90: :90:
ay dayanamıcam bi tanede ben anlatıyım
eşimle evleneli bir yıl olmuştu eşim koruyoru bizde prezervatifle
neyse biz şey etcektik paketi bi açtık rengarenk neyse eşim seçti içinden
ben görmemiştim ne renk seçtiğini eşim taktı baktı bu ne renk yaa dedi odada loş tabii
baktıım ecevit mavisi dedim eşim koptu sonra onlada yetinmedim sesli düşünerek
her renk içimize girdi bi ecevit mavisi kalmıştı dedim
eşim gülmekten yerlerde bense saf saf ona bakıyorum tabi gülmekten şey yapamadık
ama eşim mavi bişiy gördüğünde hep ecevit mavisi diye dalga geçer benimle
Puahahahaadün gecenin rezilliğigece yarısı uyku esnasında benimkini aramışım.Tabi o saatte arayıp ses vermeyince uzuun süre açık durunca anlamamış benimki şapşallığımıdaaa aşkım aşkımmm ordamısın die deli olmuş ulen anla işte ses vermiosak uyuyozzz
kapatmış ve benden hemen mesajjjjjj ona..
neden kapatıosun beee konusuoduk surda..tamam bitsin.seni seviordum ben ama
o ::
Puahahahaaçocuğu tee oralarda merak içinde bırakmışsındır yaa, bide üstüne trip
dün gecenin rezilliğigece yarısı uyku esnasında benimkini aramışım.Tabi o saatte arayıp ses vermeyince uzuun süre açık durunca anlamamış benimki şapşallığımıdaaa aşkım aşkımmm ordamısın die deli olmuş ulen anla işte ses vermiosak uyuyozzz
kapatmış ve benden hemen mesajjjjjj ona..
neden kapatıosun beee konusuoduk surda..tamam bitsin.seni seviordum ben ama
o ::
vıyyy en cok bu topiki okurken ''beğen''butonunun olmasına ihtiyaç duyuyorum.
Bende de epey rezillik var da birini ifşa edeyim;
Sevdiceğimle 3ay sonra buluştuk. Öpüştük koklaştık.Tabi 5 saatlik uçak yorgunu yarimin karnını doyurmak gerek. Gittik bi pizzacıya. Yanına da spagetti söledim herzamankinden.O bana hayran hayran,özlem dolu bakışlarını üzerimden ayırmazken;bende eğer unuttuysa diye bütün yeteneklerimi sırasıyla gösteriyorum:82:. Kooooooca sıpagettiyi en sexy merlin morlo bakışımla bi seferde hüpletme eylemime başladım,o kocaaaa spagetti ben cektikce nasıl savruluyor bööle döne döne etrafta küçük bir fırtına oluşturarak ağzıma girmeye devam ederken büzüşük dudaklarıma sıyrılan bütün mexika sos son hamlede ağzıma girmekten kurtulup laaaaaaaaaaak diye tam gözümün içine:83:.......
Rezilliğime mi ağlıyayıııım,sosun gözümü yakan acısına mı ağlayayım bilemedim. utancımdan gözümdeki sostan daha kırmızı oldum.. O merlin morlo gitti yerine kimin geldiğinin açıkmalası bile yok.
herşeyin üstüne Sevgilim;
-aşkım,gözün doysun... dememyeydi iyiydi
ben herzamanki gibi olağan her pazartesi başlayıp salı günü biten diyetime başladım.belki bir mucize olurda bir günde 5 kilo birden veririm ümidiyle o gün sabahtan akşama kadar 3 bardak bitki çayı,bilmem kaç lt su ve sirkeli su içmişim.eşimle iş çıkışı evde birşey yok diye alışveriş yapmaya ismi lazım değil bilinen bir süpermarkete gittik.tam sağ ayağımı marketin kapısından attımki bağırsaklarımın içimde orkestra şeklinde konser verdiklerini hissettim,bir kramp girdiki sormayın,yanımdan insanlar gelip geçiyor ama ben hareket edemiyorum,kıpkırmızı oldum,eşim canım neyin var,ne oldu sana deyip duruyor ama bende cevap yok,alimallah nefes alsam ya pırtlıycak yada gaz sandığım o şey başka şekilde firar edicek.neyse 1 dk sonra falan geçti,ben tüm iştiham ve havamla saçlarımı savura savura ortalıklarda geziniyorum,o reyondan bu reyona atlıyorum deli gibi deeerkeeennn ikinci darbe geldi ve yine olduğum yerde dondum kaldım.meyve reyonundayım,Allahtan yanımda kimseler yok,etrafı şöyle bir kolaçan edip uygun anı yakaladıktan sonra salıverdim kendimi.Ama nerden bilebilirdimki arkasından ılık hafif sert birşey geleceğini,bağırsaklarım o günkü emeklerimi boşa çıkarmayıp görevlerini yapmışlardı ama zamanlama yanlıştı.o günde birde mini etek giymişim,birden pıt diye bacağıma birşey düştü,eşim bana doğru geliyor,öbür taraftan başka müşterilerde heran o reyona gelebilir,hareket edemiyorum.....o an bunun kabus bir rüya olmasını yada ölmeyi diledim.eşim yanıma geldi,ben hareket edemiyorum,aşkım ne olur git bir peçete alllll koooşşş dedim ama eşim hala durumu idrak etmeye çalışıyor,aaa dediğini hatırlıyorum,utancımdan başım dönmüş.neyse hemen peçeteyi getirdi ben silmeye çalışıyorum,o sırada birileri reyona doğru geliyor,ben hem yürüyorum hem siliyorum.tuvalete doğru ışınlanmak üzere kasalardan geçerken kasiyerlerden birisinin burada bişey kokuyor dediğini duydum.kendimi acilen burger k..g in tuvaletine attım,aklandım paklandım.eşimin tuvalet kapısının önüne gelip bana iç çamaşırı verirken bana o yarı acımaklı yarı gülmemeye çalışan bakışlarını asla unutamam.işte eşime ilk rezil olduğum anmı yoksa ilk magmayla tanışmammı orasını bilemiyorum.
bi gün okuldan dönüyorum otobüsle otobüs tıklım tıklım ama sağolsun bizim orda otobüscülerde on saniye bile durmaz o arada indin indin yoksa halin fena:)ben de o
gün topuklu ayakkabı giymişim(ayakta durmayı zor beceriyrm topuklu neyime)şehrin merkezinde ineceğim düğmeye bastırdım zar zor otobüs durdru ama önümde insnlar var çekilmiylar sinirli bakış ve sözlerle iterek geçiyrm şoför belli uçacak hemen beniim de uçmam lazım ve o şahane an topuğum en üst basamakta takılıyr ayakkabım orda
kalıyor ve ben sanki japon filmlerinden fırlamşçasına vücüdum yere paralel dümdüz yere düşüyrm otobüsteki sesler fena yalnız bazıları gülüyo bazıları acıyo kimi ayakkabımı vermeye çalışıyr.o kadar kötü düştümki o aceleci şoför amca ben yerden kalkana kadar bekledi ben kalktım hiç istifimi bozmadan kalkıp devam et kaptan diyorm
el kaldırıp karzmayı çizdirmycm ya halbuki nasıl acıyo canım.ama şoför amcayı bi durakta 3 dakika bekleten ilk bnmdr öyle avutyrm kendimi:)
Bu seferki rezillikmi ne denir bilmiyorum ama ben kayinpederime rezil oldum...ogun isyerinde acayip karnim agriyor ve wcye gitmeye usendim mesai bitti............ ogun esimin isi cikti gelemedi onun yerine kayin peder beni almaya gelecek.yuruyerek isyerimden uzaklastim yolun karsina gectim bekliyorum ordan cok araba geciyor ..benim karnim acayip agriyor sikistim,..orda kesinlikle wc yok .sallaniyorum donuyorum tutuyorum olmuyo ...ogunde beyaz pantolon giymistim.dayanamadim saliverdim nerden bilirdimki su gibi ishal bacagima kadar indi ..aglamaya basladim pantolonumun arkasi resmen turuncuya dondu hirka olsa keske oda yok peder geldi.....babaa ben binmiycegim sen git ben yuruyerek giderim eve ...ev desem 10 km var kizim delirdinmi bin arabaya olmaz babaa binemem... gordu anladi olur boyle seyler uzulme benim debasima geldi hemde pazarda diye moral veriyo .....neyse bindim actim pencereleri sonuna kadar o koku nasil sindi arabaya ...bir bilseniz zirlaya zirlaya eve vardik... cok utandim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?