ben herzamanki gibi olağan her pazartesi başlayıp salı günü biten diyetime başladım.belki bir mucize olurda bir günde 5 kilo birden veririm ümidiyle o gün sabahtan akşama kadar 3 bardak bitki çayı,bilmem kaç lt su ve sirkeli su içmişim.eşimle iş çıkışı evde birşey yok diye alışveriş yapmaya ismi lazım değil bilinen bir süpermarkete gittik.tam sağ ayağımı marketin kapısından attımki bağırsaklarımın içimde orkestra şeklinde konser verdiklerini hissettim,bir kramp girdiki sormayın,yanımdan insanlar gelip geçiyor ama ben hareket edemiyorum,kıpkırmızı oldum,eşim canım neyin var,ne oldu sana deyip duruyor ama bende cevap yok,alimallah nefes alsam ya pırtlıycak yada gaz sandığım o şey başka şekilde firar edicek.neyse 1 dk sonra falan geçti,ben tüm iştiham ve havamla saçlarımı savura savura ortalıklarda geziniyorum,o reyondan bu reyona atlıyorum deli gibi deeerkeeennn ikinci darbe geldi ve yine olduğum yerde dondum kaldım.meyve reyonundayım,Allahtan yanımda kimseler yok,etrafı şöyle bir kolaçan edip uygun anı yakaladıktan sonra salıverdim kendimi.Ama nerden bilebilirdimki arkasından ılık hafif sert birşey geleceğini,bağırsaklarım o günkü emeklerimi boşa çıkarmayıp görevlerini yapmışlardı ama zamanlama yanlıştı.o günde birde mini etek giymişim,birden pıt diye bacağıma birşey düştü,eşim bana doğru geliyor,öbür taraftan başka müşterilerde heran o reyona gelebilir,hareket edemiyorum.....o an bunun kabus bir rüya olmasını yada ölmeyi diledim.eşim yanıma geldi,ben hareket edemiyorum,aşkım ne olur git bir peçete alllll koooşşş dedim ama eşim hala durumu idrak etmeye çalışıyor,aaa dediğini hatırlıyorum,utancımdan başım dönmüş.neyse hemen peçeteyi getirdi ben silmeye çalışıyorum,o sırada birileri reyona doğru geliyor,ben hem yürüyorum hem siliyorum.tuvalete doğru ışınlanmak üzere kasalardan geçerken kasiyerlerden birisinin burada bişey kokuyor dediğini duydum.kendimi acilen burger k..g in tuvaletine attım,aklandım paklandım.eşimin tuvalet kapısının önüne gelip bana iç çamaşırı verirken bana o yarı acımaklı yarı gülmemeye çalışan bakışlarını asla unutamam.işte eşime ilk rezil olduğum anmı yoksa ilk magmayla tanışmammı orasını bilemiyorum.
ay yok cıkıcam ben bu topıkten ay evde tekım sesım cıkmasın herkez balkonlarda dıye sessız sezsız krıze gırmeye calısıyorum ay sessız guluncede enık gıbı sesler cıkarmaya basladıgımı farkettım dahada koptum ay gulerken alttan usten pırtlatmaya basladım bende zaten gastırıtım reflum varhepınız cok yasayan emi
ay kiz sorma bende yanlizim evde benim koca gececi alt katta gorumcem le kocasi var daha yatmamislar sesleri geliyo ve ben kahkaha tufanibu kadin evde tek siyirdi galiba falan birazdan eminim telefon acarlar ne oloyo diye
ayy kötü bi durum ya gülsem mi bilemedimAllah vermesin işte zor durum ee eşin temiz çamaşırı sana yeni alıp mı getirdi yoksa çantanda falan mı vaardı?yalnız benimde merak ettiğim şeye bak
buda rahmetli anaannenden. rahmetli anlatirdi biz dedenle 3 aylik falan evliyiz malum koy yasantisi bi evde kayin valide kayin baba ve onlarin bekar cocuklari falan falan anliycaniz kalabalik bi ailelermis.neyse bi kis gunu anaannem ineklere su ver camasir yemek bulasik derken cok usutmus ruyasinda bi ormanda agacin dibine oyle bi isiyodumki bi tatli geliyoduki ise ise bitmiyo sora sabah namazi oldu kalkayim dedim eee eskiden soba nerde butun ev haikida hep bi odadalar.bi kalktim yatak dosek sidik hemen aklima ruyam geldi dedi.sonra baktim herif homurdaniyo herif herif ne homurdaniyon yataga iwsemisssin dedim adam bi firladi ne isemismiyim demeyle herkez uyandi allahtan eskiden ceryanlar yoktu sabah namazinda kisin daha gunes aydinlatmamisti heryeri alahtan yoksa herifin degilde benim yataga kacirdigim belli olurdu dedi dedem o sokla anlamamis aksam eve glince ulan kari yataga yapan sendin dimi cunki gotum islakti önum degil anaannem ne dese begenirsiniz belki senin alet arkaya dogru yada yana dogru egildiyse arkan islanir tabki falan konu kapanmis yaslaninca dedeme anlatmis o sen degildin bendim demis dedemde biloyodum zaten ama neyse demis bu gece nenem ve dedem rahmet istediler allah rahmet aylesin
Allah rahmet eylesin canım.bunu yazınca benimde aklıma birşey geldi;
eşim maşaallah hanım manım demez yanımda rahat rahat pırtlatır,hatta o kadar kendisini geliştirdiki şekil yapmaya başladı,ayağını yana kaldırarak,havaya dikerek,tek gözünü kapatarak vs..neyse biz karı koca bu durumu aştık.geçenlerde yine saddam bombasını attı arkasından beş saniye sonrada ben sessizce pıstlattım ama benimki duyulmadı ve akabinde odayı kaplayan parfüm kokusu,adım gibi biliyorum benim parfümümdü ama amannnnn beee aşkımmmm çok pissin diye eşimin üstüne attım suçu,garibim özürdiliyor falan.canım kocacığım sen masumsun.
alemsin kiz kocanin yaptigi sekilller birden gozumde canlandi sanki ben bu sahneyi bi yerden hatirliyorum sanki benim kocada ayni biz sekil yapmayi birakti fotoraf cekmeye gectik beniki birgun bana gulumse poz ver dedi bende dogal olarak aynisini yapptim bide zoooooooooooooort diye bi ses tamam cekim bitmistirben aynen soke bizmki yerlerde
Bende abimi anlatıyım Bayram olsun barii..
Abim küçükken havale geçirdiğinden dolayı peltek konuşur ve kulaklarında problem var biraz
Askerdeyken arkadaşları demişki oğlum ne işin var çürük alsana biz komutana söyleyelim halini tamam demiş
Neyse askerler toplaşmış komutan abimin yanına gelmiş
Başlamış konuşmaya abimin dilinden gerisi
K_Ballam nabıyon
(abim tabi duymuyo göga etrafa bakıyo)
K_Ballam ananı ananı
(abim ne dyo lan bu kufur ediyo anasını satim ya)içinden tabi
k_Ballam ne güzel yanakların var
(Öldürcem allaham ya zor tutuyom kendimi)
Komutan küfür ediyo habire Ballamda duymuyo ya etrafa bakıyo aval aval
Sonra komutan demişki bütün askerlere siz bu tarafa gidin Ballam da bu tarafa
(Anlamıyo ya Ballamda göğa etrafa bakıyo)
Sonra komutan el hareketi yapıyo bu tarafa sen Ballamda dediği yöne doğru yürürkennnnn
Boooooooom diye bir ses bayram yerlerde
Komutanı ses bombası atmış yanınaNumara tutmamış
Komutanı yanına gelmiş ama bütün askerler gülmekten yerlerde Neoldu bayram kulaklarınmı açıldı
Sonra komutanı bize bile geldi okadar çok sevmişti...
Anlatsam abimin anılarını tek başına kitap olr Ballam abim benim
Çok güldüm ..
Az değilmiş abin de ..
İyi çok tepki vermemiş komutanı.
Yine abim askerde
Komutan nöbet yazıyo doguda yaptı bu arada
Bitane çocuk varmış ama sürekli ceza alıyo piskopat 18 aylık askerliği 3 yıl olmuş bitirememiş
Nöbet yazarken bu çocukla abimi aynı yazmış
Abim komutanım yapmayın ben bu adamla nasıl tutucam nöbet dediysede dinlememiş..
Nöbet
Çocuk gitmiş yatmış nöbet yerinde bi çukurda abim beklemiş beklemiş uyanmamış
Abim biraz tırsarak çocugun yanına gitmiş.
Yaçin nöbet sırası sende
Yasin yürügit lan uyandırma beni demiş
Abimbiraz daha beklemiş yine gitmiş
Yaçin kalk olum hakkımıcı yiyosun
Yasin yine el hareketi yapmış abim üstüne atlamış boguşmuşlar baya
Sonra bagırış çağırış olunca komutan gelmiş ayırmış bunları
Sonraki gün abim kantinde otururken Yaçinin abime doğru geldiğini farketmiş anasını satıyım lan oğlum doldurmuş montunun içinii
çiçmiç montu bombaları toplamış gelmiş gelmiş tam yanına yaklaşmış abimin yanına montunu açmıç abim elleriyele kafasını kapatmış bomba var diye
Sonra AAAAAA BİBAKTIM GOLAAAAAAhADİ GEL BARIŞALIM SANA KOLA ALDIM DEMİŞ
Hem güldüm hem üzüldüm buna ..
Olay gerçekten komik ama öyle bir psikolojideler ki doğuda askerliklerini yapan askerlerimiz her şeyde bir patlama, bir olay bekleyebiliyorlar.
Allah yardımcıları olsun.
Askerlik anılarını dinlemeyi de çok severim ayrıca.
:90: :90: :90:
ay dayanamıcam bi tanede ben anlatıyım
eşimle evleneli bir yıl olmuştu eşim koruyoru bizde prezervatifle
neyse biz şey etcektik paketi bi açtık rengarenk neyse eşim seçti içinden
ben görmemiştim ne renk seçtiğini eşim taktı baktı bu ne renk yaa dedi odada loş tabii
baktıım ecevit mavisi dedim eşim koptu sonra onlada yetinmedim sesli düşünerek
her renk içimize girdi bi ecevit mavisi kalmıştı dedim
eşim gülmekten yerlerde bense saf saf ona bakıyorum tabi gülmekten şey yapamadık
ama eşim mavi bişiy gördüğünde hep ecevit mavisi diye dalga geçer benimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?