• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

bi tane dahaa

eşimle yatakta muhabbet ediyoruz ramazanda geliyo dedi (bu arada iş yerlerinde ramazan die biri var)
gelsin nolmuş dedim zor günler bizi bekliyo dedi allah allah diyorum nolduda bu muhabbet böle uzuyoo
sonra ben hangi ramazan bu aşkım diyorum
eşim RECEP ŞABAN RAMAZAN varya onun ramazanı dedi
tabi ben :53: kalakaldım ve koptuk ikimizdee

Bu seferki rezillikmi ne denir bilmiyorum ama ben kayinpederime rezil oldum...ogun isyerinde acayip karnim agriyor ve wcye gitmeye usendim mesai bitti............ ogun esimin isi cikti gelemedi onun yerine kayin peder beni almaya gelecek.yuruyerek isyerimden uzaklastim yolun karsina gectim bekliyorum ordan cok araba geciyor ..benim karnim acayip agriyor sikistim,..orda kesinlikle wc yok .sallaniyorum donuyorum tutuyorum olmuyo ...ogunde beyaz pantolon giymistim.dayanamadim saliverdim nerden bilirdimki su gibi ishal bacagima kadar indi ..aglamaya basladim pantolonumun arkasi resmen turuncuya dondu hirka olsa keske oda yok peder geldi.....babaa ben binmiycegim sen git ben yuruyerek giderim eve ...ev desem 10 km var kizim delirdinmi bin arabaya olmaz babaa binemem... gordu anladi olur boyle seyler uzulme benim debasima geldi hemde pazarda diye moral veriyo .....neyse bindim actim pencereleri sonuna kadar o koku nasil sindi arabaya ...bir bilseniz zirlaya zirlaya eve vardik... cok utandim.:43::43::43::43:

evet bende okuyup takip edenlerdenim yazayım bitane rezil olasım geldi pohaha

akşam uyurken (değişikk planlar içinde) leoparlı J. üstümde totoda biraz çıkta bırakayım bizimki görsün iştahlasın azcukk die hazırlık yapıp yattım..:12:neyse gece geç gelir geldiğinde yatmadan ışığı şak diye açar yatakta günün hesabını yapar bi tomar kağıtla öle yatar hezgünki gibi yine hesap yapıor tabii beni farketmemiş yanındada benim tatlı şirin kedicim sümbül yatağa çıkmış oturyo azcuk onu sevsin die..Neyse bişey benim totoyu mıncıklıyıp duryo derken ben ''Aşkım yapma lütfeennn amaaaa felan die naz yapyom'' :69: oda sertçe'' ne yaaaapmaaa yaaa oturyozz tamam kapatcam ışığı azcık bekle dedi..'' bende ''eee sen mıncıklamıyossan totoyu kim yapıo dedim ''':53::53: o an sümbül(kedim oturmuş totonun yanına küçük ısırıklar atıyo eşim bir koptu''BEN SENİ FARKETMEDİM BİLE POHAHHAHA'''' :52::66::52::66::52::66:DİE..işte resil olduğum an o andır o kadar hazırlık sümbül içindi yanii görmemiş kedi bilem farketmiş odun ne olcek yaaaa sinir oldum ayy şimdi...:47:

:62::60: :60: :60:

Ah sümbül ne ettin sen be pisicik...

Son düzenleme:
bigün kaynanamlar bizdee
kalabalığız hanımın çiftliğini izliyoruz o sırada reklam girdii reklama girişte bi mücevher firması sponsor olmuş
HANIMIN EN DEĞERLİ ŞEYİ dedi reklamda ben otomatikman ÇİFTLİĞİ dedim ve herkes koptu
bazen sesli düşünmemek lazım kötü oluyoo

vıyyy en cok bu topiki okurken ''beğen''butonunun olmasına ihtiyaç duyuyorum.
Bende de epey rezillik var da birini ifşa edeyim;

Sevdiceğimle 3ay sonra buluştuk. Öpüştük koklaştık.Tabi 5 saatlik uçak yorgunu yarimin karnını doyurmak gerek. Gittik bi pizzacıya. Yanına da spagetti söledim herzamankinden.O bana hayran hayran,özlem dolu bakışlarını üzerimden ayırmazken;bende eğer unuttuysa diye bütün yeteneklerimi sırasıyla gösteriyorum:82:. Kooooooca sıpagettiyi en sexy merlin morlo bakışımla bi seferde hüpletme eylemime başladım,o kocaaaa spagetti ben cektikce nasıl savruluyor bööle döne döne etrafta küçük bir fırtına oluşturarak ağzıma girmeye devam ederken büzüşük dudaklarıma sıyrılan bütün mexika sos son hamlede ağzıma girmekten kurtulup laaaaaaaaaaak diye tam gözümün içine:67: :83:.......
Rezilliğime mi ağlıyayıııım,sosun gözümü yakan acısına mı ağlayayım bilemedim:14:. utancımdan gözümdeki sostan daha kırmızı oldum.. O merlin morlo gitti yerine kimin geldiğinin açıkmalası bile yok.
herşeyin üstüne Sevgilim;
-aşkım,gözün doysun... dememyeydi iyiydi:63::63:

buna kahkahalarla güldüm ua:60::60::60::60:

2 abim ve annemle beraber yaşıyoduk evlenmeden önce. Abimler çok çay içiyolar. Annem 2 günde bir kavanoz çay dolduyo. Artık kadına fenalık gelmiş. Kavanozun üstüne yazı yazmış. ANGUTLAR ÇAYI Bİ KAŞIK ATIN! akşama kadar abimlerle krizlere girdik gülmekten. Bi araştırdıkki angut dünyanın en sadık hayvanlarından biriymiş. Akşam anneme daha bi şefkatle çay demledik. :32:

orjinal anne sevdimm...!:60::60::60:

ben herzamanki gibi olağan her pazartesi başlayıp salı günü biten diyetime başladım.belki bir mucize olurda bir günde 5 kilo birden veririm ümidiyle o gün sabahtan akşama kadar 3 bardak bitki çayı,bilmem kaç lt su ve sirkeli su içmişim.eşimle iş çıkışı evde birşey yok diye alışveriş yapmaya ismi lazım değil bilinen bir süpermarkete gittik.tam sağ ayağımı marketin kapısından attımki bağırsaklarımın içimde orkestra şeklinde konser verdiklerini hissettim,bir kramp girdiki sormayın,yanımdan insanlar gelip geçiyor ama ben hareket edemiyorum,kıpkırmızı oldum,eşim canım neyin var,ne oldu sana deyip duruyor ama bende cevap yok,alimallah nefes alsam ya pırtlıycak yada gaz sandığım o şey başka şekilde firar edicek.neyse 1 dk sonra falan geçti,ben tüm iştiham ve havamla saçlarımı savura savura ortalıklarda geziniyorum,o reyondan bu reyona atlıyorum deli gibi deeerkeeennn ikinci darbe geldi ve yine olduğum yerde dondum kaldım.meyve reyonundayım,Allahtan yanımda kimseler yok,etrafı şöyle bir kolaçan edip uygun anı yakaladıktan sonra salıverdim kendimi.Ama nerden bilebilirdimki arkasından ılık hafif sert birşey geleceğini,bağırsaklarım o günkü emeklerimi boşa çıkarmayıp görevlerini yapmışlardı ama zamanlama yanlıştı.o günde birde mini etek giymişim,birden pıt diye bacağıma birşey düştü,eşim bana doğru geliyor,öbür taraftan başka müşterilerde heran o reyona gelebilir,hareket edemiyorum.....o an bunun kabus bir rüya olmasını yada ölmeyi diledim.eşim yanıma geldi,ben hareket edemiyorum,aşkım ne olur git bir peçete alllll koooşşş dedim ama eşim hala durumu idrak etmeye çalışıyor,aaa dediğini hatırlıyorum,utancımdan başım dönmüş.neyse hemen peçeteyi getirdi ben silmeye çalışıyorum,o sırada birileri reyona doğru geliyor,ben hem yürüyorum hem siliyorum.tuvalete doğru ışınlanmak üzere kasalardan geçerken kasiyerlerden birisinin burada bişey kokuyor dediğini duydum.kendimi acilen burger k..g in tuvaletine attım,aklandım paklandım.eşimin tuvalet kapısının önüne gelip bana iç çamaşırı verirken bana o yarı acımaklı yarı gülmemeye çalışan bakışlarını asla unutamam.işte eşime ilk rezil olduğum anmı yoksa ilk magmayla tanışmammı orasını bilemiyorum.

:60::60::60::60::60::60::60: çok tatlısın..

Kızlarr..yıne bı rezıllıgım geldi aklıma..lisedeyim ozamanlar.ve beni kan tutar..tansıyonum duser,kusarım fln..regl donemımın ılk yıllarında cok zorlanıyodum bakmıyodum o derece :52: bı gun okuldayım,haydiii bı baktım ki zamansızca kapımı caldı adetim :59: wc ye gıttım ama kusmaktan saftım kaymıs okadar kotuyum kı basım donuyo korıdora oturdum gözlerım kapalı duruyorum öööyle..yanımdada ıkı kız arkadasım var..hoca dedıkı bahcede hava alın fılan..ama ben kıpkırmızıyım ya öyle böyle diil :52: neyse zil çaldı sınıf arkadaslrım kızlı erkeklı toplandılarr aaa şafımu noldu ıyımısın fılan..bı baktım kı okul muduru..
-kızım noldu ıyımısın sen ne bu halin?
-hocam beni kan tutuyoda..
-nerde kan gordun ki kızım :53:
-:53::53::53::53:
herkes şokk ben yerın dıbıne gırdım herkes bana bakıyo mudur de kızardı :60: :60: sonrada dedıkı ''hmm anladım kızım'' ve postacı yuruyusuyle resmen uzaklaştı :60: allahım nekadar gulduk sonradan kızlarla krizlere gırdık..işte böyle..bu kan tutma konusunda hep var rezıllıklerım malesef..
mesela daha yenı hastalanmısım annem banyoya gırer ve ben yerlerdeyım
-ayyyy kızımmm yıne mı bi alışamadın gıttı nolucak böyle,hadı kalk kalk evlenınce napıcan acaba :53: ya anne yaa yardm etsene yaa :84: :58: :60:
ilk gece napıcagım hep merak konusu arkadaslarımın arasnda :60::60:
tamamen psıkolojık aşıcam ınş :27:

:60::60:ölecem gülmekten

ay muhteşem bir topik olmuş burası okuya okuya gözlerimden yaş geldi vallahi bende hemen anlatmak istiyorum daha fazlasını okuyamayacağım :66::66:

Eşimle nişanlıyız o zamanlar yani 4 sene önce :)) istanbulda ablamın evine gittik o gece orada kalacağız. Neyse akşam yemeğini falan yedik eniştem rakı meze kuruyemiş falan almış ablamdan masa hazırlamasını istemişti. Ablamla birlikte yemek masamızı toplayıp bu sefer içki masamızı hazırlamaya başlamıştık. Masalar kuruldu rakılar doldu koyumu koyu muhabbetler başladı. Ben içmeyi severim ve bir oturuşta da rahat 4-5 dubleyi içerim. Eşimde tam aksı 2-3 dubleyi geçemez. Ogün muhabbetın derinliğinden dozu fazla aşıp 6 duble içtim. Neyse biz içkilerimizi içtik muhabbetler bitti sabaha karşı masayı falan topladık ablam ikimizede ayrı ayrı yataklar serdi ama aynı odadaydık (çünkü ablamın başkamisafir odası yoktu) neyse onlar gitti odalarına ben kendi yatağıma eşimde kendi atağına uzandı. Benim kabusum gözlerimi kapatmamla başladı. Gözümü kapatmamla başımın dönmesi başlıyordu kapatıyorum dönüyor açıyorum duruyor. Epey bir süre böyle geçti. Baktım olacak gibi değil kalktım ve acayip bir bulantı başladı eşime dedim ben çok kötüyüm wc ye gitmem lazım. O derin nefes al falan diyip beni motive etmeye başladı pencereleri açtı yok yok dedim ben gidicem. Tam oturduğum yerden kalktım kapıya doğru eşmin yatağının oradaydımki büyük bir öğürtüyle hepsini çıkardım. Yatak, halının kenarı ve duvar sırf benim içimdekilerle süzülüyordu. Ben rahatlamanın verdiği gevşemeyle orada yattığım yerde uyuya kalmışım. Garibim saatlerce ıslak mendillerle temizlemekle uğraşmış sonrada yanıma kıvrılıp uyumuştu. Ertesi gün ve daha sonraki her içişimizde dalga geçer benimle. Rezilliğim diz boyuuydu....:9::9::9:

akşam uyurken (değişikk planlar içinde) leoparlı J. üstümde totoda biraz çıkta bırakayım bizimki görsün iştahlasın azcukk die hazırlık yapıp yattım..:12:neyse gece geç gelir geldiğinde yatmadan ışığı şak diye açar yatakta günün hesabını yapar bi tomar kağıtla öle yatar hezgünki gibi yine hesap yapıor tabii beni farketmemiş yanındada benim tatlı şirin kedicim sümbül yatağa çıkmış oturyo azcuk onu sevsin die..Neyse bişey benim totoyu mıncıklıyıp duryo derken ben ''Aşkım yapma lütfeennn amaaaa felan die naz yapyom'' :69: oda sertçe'' ne yaaaapmaaa yaaa oturyozz tamam kapatcam ışığı azcık bekle dedi..'' bende ''eee sen mıncıklamıyossan totoyu kim yapıo dedim ''':53::53: o an sümbül(kedim oturmuş totonun yanına küçük ısırıklar atıyo eşim bir koptu''BEN SENİ FARKETMEDİM BİLE POHAHHAHA'''' :52::66::52::66::52::66:DİE..işte resil olduğum an o andır o kadar hazırlık sümbül içindi yanii görmemiş kedi bilem farketmiş odun ne olcek yaaaa sinir oldum ayy şimdi...:47:
bu konuyu hep takip ediyorum , en beğendiklerimden oldu bu..çok iyi yaaa:65:

Bende abimi anlatıyım Bayram olsun barii..
Abim küçükken havale geçirdiğinden dolayı peltek konuşur ve kulaklarında problem var biraz
Askerdeyken arkadaşları demişki oğlum ne işin var çürük alsana biz komutana söyleyelim halini tamam demiş
Neyse askerler toplaşmış komutan abimin yanına gelmiş
Başlamış konuşmaya abimin dilinden gerisi
K_Ballam nabıyon
(abim tabi duymuyo göga etrafa bakıyo)
K_Ballam ananı ananı
(abim ne dyo lan bu kufur ediyo anasını satim ya)içinden tabi
k_Ballam ne güzel yanakların var
(Öldürcem allaham ya zor tutuyom kendimi)
Komutan küfür ediyo habire Ballamda duymuyo ya etrafa bakıyo aval aval
Sonra komutan demişki bütün askerlere siz bu tarafa gidin Ballam da bu tarafa
(Anlamıyo ya Ballamda göğa etrafa bakıyo)
Sonra komutan el hareketi yapıyo bu tarafa sen Ballamda dediği yöne doğru yürürkennnnn
Boooooooom diye bir ses bayram yerlerde :60::60::60::60::60:
Komutanı ses bombası atmış yanına :60: Numara tutmamış
Komutanı yanına gelmiş ama bütün askerler gülmekten yerlerde Neoldu bayram kulaklarınmı açıldı :60::60:
Sonra komutanı bize bile geldi okadar çok sevmişti...
Anlatsam abimin anılarını tek başına kitap olr Ballam abim benim :69:

ay canım ya çok şekermiş abin komutanda az değilmiş hani ee akıllı adam:9:

:52::52::52:koptumm ya bende çok sinirlenirim ama böyle bişiye bacağından çıkarıp jartiyer çorabını onun kafasına geçirseydin keşke:52:

Kızlar en taze rezilliğimi anlatayım size
10 gün önce istanbula ailemi ziyarete gittim,birgün kadıköye gittim dönüşte babam arabayla almaya gelecekti ama işi çıkmış gelemedi
otobüsle döneyim eve dedim ve bindim rezilliğim burada başlıyor
en öne de bir güzel kuruldum
şoför yoğun trafikte son sürat kıvrıla kıvrıla ilerliyor
neyse bayanın biri ayazma'da inecek yanında da çocuğu var
şoförün durakta durup kapıyı açmasıyla tekrar kapıyı kapatıp hareket etmeye başlaması arasında 10 sn yoktur
kadın inmiş ama çocuğu kalmış,kadın şoföre bağırıyor çocuğum kaldı diye
şoför de kucağına al diyormuş ama sağır duymaz uydurur ya ben bu cümleyi kocana ağla diye anladım
ve başladım şoföre çemkirmeye (bana ne oluyorsa)
ayıp değil mi beyefendi ne biçim laf o,ne kadar labuali konuşuyorsunuz,kocana ağla da ne demek diye zırvalıyorum yüksek sesle ve yanımda,arkamda oturanlar da bööleee:53::53:bana bakıyorlar
şoförün bacım kocana ağla demedim çocuğu kucağına al dedim demesiyle ben mosmor bir şekilde susuyorum ve bütün otobüsü kendime güldürüyorum :78:

bitanede ben yazayım bari
hamileyim 6 aylık fılan ama acayıp gaz problemımım var..
kahvaltı yaptık, eşim uzandı uyuya kalmıs
lavaboya gıttım uyuyo dıye zoort zoooort zoooort rahat rahat koyverıyorum..

artık nası koyverdıysem sese uyanmış:60::60:
cabuk cık güvenlıkler kapıya geldı. sizin evden silah sesleri geliyo dıye bı bagırdı:44:
ben hemen kalktım donu cektım ne dıycez dıye dusunuyorum bi taraftanda:37:
cıktım yerlerde resmen :27:
yüre be kocum o neydı be dıye:37:
guvenlıklere nı dıycez dıyorum hala salak ben:37:
guvenlık fılan yok bıdaha ust tuvaletı kullan dedı:37:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60: koptummmmmmm

kizlar olmuyo yeni rezilikleriniz yokmu neyse ben anlatayim.esimi9n kiz kardesiyle ayi binada oturoyoruz.anahtarlar genelde kapinin ustunde olur o gunude eve badana yapiyoruz esim damadi cagirdi yardima tamam birazdan gelirim dedi neyse esim ayni yamukpresesin esi gibi koy verirken sekilden sekle giryo bazende dikkat hazir ol ateeeesssss dediginde resmen taramali tufek gibi tariyo desem yeridir.gelelim kuru fasulyenin faydasina damat gelmis ara holde kapi acik otomatik men bizmkkiler musaittir demis kapi acik olunca sonunakadar bizde geldinin farkinda degiliz yani bizimki kalkti ayagi benide kaldirdi gecti karsiya bak canim gulumse poz ver dedi ve resmen flas patladi bense :53::53::53::53::53:aynen boyle bakiyorum bizmkine bon bon derken ara salondan :60::60::60::60::60:aynen adam böyle yerlerde guleyo guleyo bizmkide aynen böyle kaldi:53: bizmki sandi diger komsumu geldi bizmki:17:utandi bana isaret:27: :18: ediyo baksana diye baktim damat dedim bizm ki agirabi tarziyla geldi yanina damat dediki abi onasil bi tarz yengemle senin arandaki dedi bunlar bizim evi o gunu boyadikca abi bu poz nasil diyip durdu

kizlar olmuyo yeni rezilikleriniz yokmu neyse ben anlatayim.esimi9n kiz kardesiyle ayi binada oturoyoruz.anahtarlar genelde kapinin ustunde olur o gunude eve badana yapiyoruz esim damadi cagirdi yardima tamam birazdan gelirim dedi neyse esim ayni yamukpresesin esi gibi koy verirken sekilden sekle giryo bazende dikkat hazir ol ateeeesssss dediginde resmen taramali tufek gibi tariyo desem yeridir.gelelim kuru fasulyenin faydasina damat gelmis ara holde kapi acik otomatik men bizmkkiler musaittir demis kapi acik olunca sonunakadar bizde geldinin farkinda degiliz yani bizimki kalkti ayagi benide kaldirdi gecti karsiya bak canim gulumse poz ver dedi ve resmen flas patladi bense :53::53::53::53::53:aynen boyle bakiyorum bizmkine bon bon derken ara salondan :60::60::60::60::60:aynen adam böyle yerlerde guleyo guleyo bizmkide aynen böyle kaldi:53: bizmki sandi diger komsumu geldi bizmki:17:utandi bana isaret:27: :18: ediyo baksana diye baktim damat dedim bizm ki agirabi tarziyla geldi yanina damat dediki abi onasil bi tarz yengemle senin arandaki dedi bunlar bizim evi o gunu boyadikca abi bu poz nasil diyip durdu

ayyy amaaaannn tuttuunn beni kaldirinn yerlerdeenn gülmektenn ölücem simdiii :60::60::60::60::60:

koptum yaaa.bu topik ne iyi bi topik yaa.allah razi olsun bütün yazanlardan. :71::71:

Kızlarr..yıne bı rezıllıgım geldi aklıma..lisedeyim ozamanlar.ve beni kan tutar..tansıyonum duser,kusarım fln..regl donemımın ılk yıllarında cok zorlanıyodum bakmıyodum o derece :52: bı gun okuldayım,haydiii bı baktım ki zamansızca kapımı caldı adetim :59: wc ye gıttım ama kusmaktan saftım kaymıs okadar kotuyum kı basım donuyo korıdora oturdum gözlerım kapalı duruyorum öööyle..yanımdada ıkı kız arkadasım var..hoca dedıkı bahcede hava alın fılan..ama ben kıpkırmızıyım ya öyle böyle diil :52: neyse zil çaldı sınıf arkadaslrım kızlı erkeklı toplandılarr aaa şafımu noldu ıyımısın fılan..bı baktım kı okul muduru..
-kızım noldu ıyımısın sen ne bu halin?
-hocam beni kan tutuyoda..
-nerde kan gordun ki kızım :53:
-:53::53::53::53:
herkes şokk ben yerın dıbıne gırdım herkes bana bakıyo mudur de kızardı :60: :60: sonrada dedıkı ''hmm anladım kızım'' ve postacı yuruyusuyle resmen uzaklaştı :60: allahım nekadar gulduk sonradan kızlarla krizlere gırdık..işte böyle..bu kan tutma konusunda hep var rezıllıklerım malesef..
mesela daha yenı hastalanmısım annem banyoya gırer ve ben yerlerdeyım
-ayyyy kızımmm yıne mı bi alışamadın gıttı nolucak böyle,hadı kalk kalk evlenınce napıcan acaba :53: ya anne yaa yardm etsene yaa :84: :58: :60:
ilk gece napıcagım hep merak konusu arkadaslarımın arasnda :60::60:
tamamen psıkolojık aşıcam ınş :27:

Aman Allah'ım gece gece ortadan yarıldım ya.. :60::60::60::60::60:

bi tane daha patlatayim benim babamla amcam dedigim kisi dayi hala cocuklari oluyolar onalrin cocuklariyla benim aramda birisi benden bi kac ya buyuk digeride benden iki yas kucuk bunlarla abi kardes gibi buyuduk.yengemse csnim benim cok saf ve temiz kalplidir herseye cabuk inanir.herseydende tuhaf olan seylerdende cok korkar aksam 7de falan yengeme misafirleri gelecek annaemi cagirdi yardim edermisin diye hemde her iki taraftanda akrabalar gelecek otururuz dedi yengem.neyse yap et derken benden kucuk olan yengemin oglu geldi yengemin oglundan geldiginden haberi yok bana yengem dediki kizim hemen su bakkaldan kabartmatozu bir kac birsey daha demisti hatirlamiyorum neyse adi hasandir dedim haso gel yengemi kandiralim annemin padesusunu ve bas örtusunu aldi caktirmadan cikarken dedimki yengeme kiz arkadasim buraya gelcek iceri al ben gelirim hemen dedim neyse hasoyu ikna ettim pardesuyu ve basörtuyu zorla taktirdim bitek yarim burnuu ve gözleri gozukuyo bi cirkin olduki sormayin ayni sabaniye gibi oldu neyse kapiyi caldi ince bi sesle emos burdami yenge dedi bu arada benim adim emise.neyse yengem acele den oglunu taniyamamis gel kizim emos hemen gelir demis bende apartmanda saklaniyorum yengem hemen mutfaga kosmus acelse varya kizim sen otur ben geliyorum hemen demis hasoda caktirmadan kapiyi acti bende yakkabilikta duvara yapismisim yengem lazca anneme demiski kiz ne cirkin bi kiz biu ayni erkek tipi gibi vucudu kiz gibi zayif ama surati babasina mi cekmis abisine mi bilmem demis senin kiz nerden buluyo hah ayni erkek olupta kadin olanlar varya demis derken kapi caldi yengem kosarak geliyodu bende hemen diger odaya kactim gelen misafirledi garibim hasoda sanmis emos yalandan zile basiyo gelmis gibi yapiyo sanmis salimis totosu oturuyo yengem hosgeldiniz kabalik sesler falan baktim bizmki haso yenge ben gidiyim deyip misafirlerin aradan firladi aradan 5 dk gecti ben tabi siparisleri almadim ben odadan disari cikamiyom kapida beni bekliyodur haso diye neyse sesizce cikiyodum ki anahtarla iceri sesizce girmis pardesöyu ve bas ortuyu asmis bense oh be dedim gitmis kapi araligindan korka karka bakiyorum:53: oda askiligin kenarina saklanmis ciktim tam gitcem agzimi biri tuttu lan geri zekali akrabalar benim oldugumu anlasardi yakardim seni derken beni nasil diger odada kovaliyo dovecek korkudan yenge diye bagiramiyom tam bana vuruken ben ona vuruken teyzenin biri ve yengem kapiyi pat diye actilai teyze namaz kilacakmis biz tabi bi rezil ol bunlar neye dövusuyo falan derken bakkalada gitmemistim bi guzel anam azar mutfakta caktirmadan cimcikliyo kadinin pastasi yarim kaldi diye neyse gittiler niye dovusonuz demesine kalmadan yen gem biyandan guloyo bi yandan patlatiyo o kiz adam senmiydin diye bunlarin ikisi daldilar nerden akilalarina geldi konusuyolar biz hemen tam gaz ileri kaaaaaac

Back