• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Küçüktüm o zaman "kurye" gelmiş apartmana.Bağırıyor "Kuryeeee!" diye.Bendeki de o sırada nasıl bir psikolojiyse "Huriyeeee!" diye anlamışım.Annem sordu kim gelmiş diye.Diyorum adamın biri içmiş galiba "Huriye"diye bağırıyo.Döndüm adama Huriye yok amca apartmanda dedim.Kapadım kapıyı hiçbirşey olmamış gibi.Tabi evdekiler gülmekten yerlerde.Hala gülerler.Konu açılınca değiştiriyorum hemen.:69:

allahim yaaa nedense burayi hem geceleri okuyorum ve ses cikarmamak icin bayaaaa bi caba harciyorum.Öldüm gülmekten :60:huriyeeeeee:52:

allahim yaaa nedense burayi hem geceleri okuyorum ve ses cikarmamak icin bayaaaa bi caba harciyorum.Öldüm gülmekten :60:huriyeeeeee:52:

Güldürebildiysem ne mutlu :69: Hala etkisi sürüyor evde.Kurye gelince kapı deliginden bakıp bana açtırıyorlar kapıyı. :52:

Son düzenleme:
Öyle demeyin, evlenmeden önce bir sabah yatağımın biraz ucunda duran kıl yumağı kedime "anne biraz daha uyuyacağım, sen bana çay koyma" demişliğim, annemim salondan "kiminle konuşuyorsun sen?" diye yanıma gelmişliği, "sen içerden geldiysen, benim konuştuğum şu karartı kim?" demişliğim var. :1: Görememek çok fena, rezil olmak paha biçilemez :1:

kesinlikle:)

benim gözler 4 derece miyop. yani gözlüksüz bulutların ardında görüyorum uzakları. ---gelen biri var. yürüyüşü de ona benziyor bugün ne giydiydi ki? bu kocacım sanırım ------ gibi o derece tahmine dayalı.

küçük de bir ilçede öğretmenim. tanıdıklar çok sağolsunlar. gözlüğü unuttuğumda görmediğimden selam verdiklerinde karşılık vermediğimi farkettik eşimle. çok saydığım bir büyüğümün selamını da karşılıksız bırakınca eşim "böyle olmaz canım. en azından tanıdığın birine benzeyenlere selam ver. yanlış anlaşılmaz. elbet bir yerden tanıyorsundur. lokantadan, milli eğitimden kaymakamlıktan vs olmadı kesin velidir zaten" dedi. ok dedim. bir süre bu çok güzel ilerledi.

bir gün okul bahçesinde oturuyoruz arkadaşlarla. bahçeye ailecek de tanıştığımız bir abim girdi. ben de yerlere kadar eğilip reverans yaparak karşıladım. "oooo kimler gelmiş buyrunuz efendim. ne zamandır görüşemiyorduk abicim" dedim ki adam yaklaştıkça suratı tanımamaya başladım. ve ben doğruca doğruldum bahçe duvarından öteye el sallamaya koyuldum. "tamam abi. başka zaman gel canın sağolsun" diye. adam da döndü baktı el salladığım yere sonra da morarmış olan kocamın yüzüne. yemedi ama ben yediğini varsaymak istiyorum.

işte tam o günün akşamı kocişim kararını açıkladı.
"hayatım. tanıdıklarına 'gözlerim bozuk. uzağı göremiyorum. gözümde gözlük yoksa bana selam verdiğinizi göremem" desen daha iyi olacak"

Görememek çok fena, rezil olmak paha biçilemez

kizlar benimde teyzem carsida esiyle dolasiyolarmis elele kolkola gezerler hep:38:teyzem vitrine bakarken enistede biraz ilerlemis teyzemin isi bitince gitmis girmis koluna hem konusuyo hem adama yapismis tabii:70:bi baksa kolundaki kocasi degil:53:eniste geride kalmis karisina bakiyo noluyo diye koluna girdigi adam sok olmus tepki bile verememis:27:bide üstüne ay pardon sizi kocam sandim demis.Simdi eniste teyzemi hic birakmiyo senin isin belli olmaz bu yastan sonra capkinliga basladin diye:9:

benim değil ama ev arkadaşımın başına gelen komik bir olayı anlatayım duyunca birde gözümde canlandırınca kopmuştum :9::9:geçen sene ramazan ayındayız ev arkadaşımda teravih namazına gitmek istedi apartmandaki bir iki komşuyla beraber gidiyolar camiye ama nasıl kalabalık nasıl havasız diyo birde değişik kokular var diyo arkadaşım (Allahım sen affet)başlıyorlar işte hoca demiş ki ey cemaati müslim kardeşlerim cam kenarında oturanlar camları acsın demiş devam etmiş hoca cam acan olmamış hoca 5dk sonra:ey kardeşlerim camları acalım deyip devam etmiş:9::9:bir tane cam açılmış yetmedi tabi diyo arkadaşım nasıl buruk bir hava içerde diyo ter,havasızlık aferdersiniz gaz kokuları:9::9: hoca daha fazla dayanamamış ve söylediği:Allaaaaaah rızası için camları açın hemen:9::9::9::9::9::9:

arkadaşın biraz sallamış bence ter kokusu nefes vs.. havasızlık olabilir ama gaz imkansız namazda nasıl gaz çıkaracaklar heralde dünyada gaz çıkarılmayan tek yer camilerdir

kizlar oju oku gul gul geberdim yahuuuuu:-)
cok komigiz:-)
cokta reziliz haha:-)
aklima bir rezillik gelmedi fakat
arkadaslardan biri bana mesajda bir fikra yolladi seneler once,
aklima geldikce guluyorum hala,
sizlede paylasmak istedim:-)

bir gün bir nine hali magazasina girmis,
halilara bakarken birtanesi cok hosuna gitmis,
halinin basinda durmus zaaaaartttttt diye vermis gazi:-)
tamda bir gorevli geciyormus yanindan,
ninede bozuntuya vermemis
gorevliye sormus:
,,evladim haliyi cok begendim fiyati nedir?" demis,
gorevlide:
,,teyzecim sen haliyi gordun osurdun,
fiyatini duysan s.i.c.a.r.sin demis:-)

kızlar selam,
bi gün eşimle gezelim dedik, oğlumu babaanneye bıraktık,etilerde venüz pastanesi var bilirsiniz, neyse oranın dondurması çok iyi gel sana dondurma ısmarliym dedi eşim, he he dedim atladım..neyse arabayı park ettik pastanenin önüne, ben önde eşim arkamda arabayı kitledi geliyor, bu sırada pastanenin sol kapısından da boyalı sarı saçlı, oldukça kart sesli bi kadın içeri giriyor, girerken de zımparavari sesiyle 'ay burda karamelli dondurma var mııı?' diye sesleniyor, ben de eşime doğru hafif kafamı kırdım ve kadının sesini taklit ederek 'ay var canım var gel ' diye cevap verdim , sonra eşimin tepkisini görmek için kafamı iyice döndürdüm, bi baktım adamın biri arkamdan 'pardonn 'deyip gülerek içeri giriyor ..meğer oradaki çalışanmış Allah'tan yani..

Bu topik neşe katsayımı fırlatıyor, sağolun kızlar. :1:

Ben de dün sevgilime rezil olduğum bir olayı anlatayım. Erkek arkadaşımla telefonda konuşuyoruz, ben bu aralar biraz fazla sinirliyim dedim, o da sana balık alalım sakinleşirsin falan dedi, ordan girdik sonra balık burcuna geldi iş.

B: Zaten balık burcunu da hiç sevmem, sulugözlü, depresif, salak tiplerdir ya, benim yükselenimin de balık olduğunu öğrendiğimde büyük hayal kırıklığı olmuştu benim için. :35:
O: Aşkım benim babamın burcu da balık. :3:
B: :53::26::27:

Babasının balık burcu olduğunu biliyordum ama o an boşluğuma gelmiş tamamen, tabii çok özür diledim falan ama erkek arkadaşım alınmaz neyse ki, güldü geçiştirdi o da. :69: Saf ben.... :1:

Dipnot: Sözüm meclisten dışarı. :44:

bende uğursuzluk mudur nedir birisiyle çıkmaya başladığımda ilk veya ikinci buluşmada ona zarar veren bi sakarlık yaparım..

mesela birinin üzerine çay dökmüştüm..
birinin burunun 2 deliğinin arasında kısma bardak çarpmıştım hızlıca..
birininde çenesine dirseğimi çarptım dilini ısırttırdım :D:D

insan yeni olunca utanıyor bende artık bişey olmaz deyip geçiştiriyorum:1:

selam kızlar ben daha yeni katıldım aranıza ama süper bi topik olmuş
bende rezilliğimin bi tanesini anlatıyım size :61:

geçenlerde eşimin en samimi arkadaşı ve sevgilisi misafirimiz konu nasıl oraya geldi hatırlamıyorum ama
arkadaş tutturdu bi yiğen yapında sevelim diye... bende bunalmışım bu çocuk muhabbetinden :52:
eeeh yapmıyorum yaa zorlamı felan diye çıkışıyorum şakayla karışık, neden yaa diye isyan ediyor oda
ben lafımın nereye gittiğini düşünmeden
"yapan yerlerim ağrıyo" diyiverdim :77:
herkes şok :53: uzuuun bi sessizlik sürüp gidiyo ,ben yerin dibindeyim...
ee bi çay koyayım bari diye mutfağa kaçtım ama odaya dönebilmem bayağı uzun sürmüştü, çok utanmıştım
hala hatırladığımda kimseciklerin olmadığı yerlere kaçasım geliyo :78:

hahaha ay çok güldüm ya:60::60::60:

selam kızlar ben daha yeni katıldım aranıza ama süper bi topik olmuş
bende rezilliğimin bi tanesini anlatıyım size :61:

geçenlerde eşimin en samimi arkadaşı ve sevgilisi misafirimiz konu nasıl oraya geldi hatırlamıyorum ama
arkadaş tutturdu bi yiğen yapında sevelim diye... bende bunalmışım bu çocuk muhabbetinden :52:
eeeh yapmıyorum yaa zorlamı felan diye çıkışıyorum şakayla karışık, neden yaa diye isyan ediyor oda
ben lafımın nereye gittiğini düşünmeden
"yapan yerlerim ağrıyo" diyiverdim :77:
herkes şok :53: uzuuun bi sessizlik sürüp gidiyo ,ben yerin dibindeyim...
ee bi çay koyayım bari diye mutfağa kaçtım ama odaya dönebilmem bayağı uzun sürmüştü, çok utanmıştım
hala hatırladığımda kimseciklerin olmadığı yerlere kaçasım geliyo :78:

hahaha ay çok güldüm ya:60::60::60:

bende sözlüme çok fena olmuştum anlatayım bari :17:
sözlümle görücü usulü tanıştık.aileler bizi tanıştırdı geriye çekildi,bizde normal çiftler gibi takılıyorduk.
hergün buluşup sinemaya,parklara,outletlere falan gidiyrduk.
bayağıda iyi anlaşmaya ve birbirimize alışmaya başlamıştık :69:
ben üniversitede okuyorum.yaz okuluna kalmıştım üstten ders almak için.
okulum yaşadığım yerde fakat genede uzakta kaldığı için arkadaşımın öğrenci evinde kalıyordum.
sözlümle her vakit geçirmemizin ardından,o beni öğrenci evimizin önüne kadar bırakıp evine geçiyordu.
gene gün bitti,beni bırakacaktı.yürüyerek yarım saat vasıta ile 5 10 dklık bi mesafeydi bulunduğumuz yer.
bende dedimki,yürüyerek gidelim mi,sohbet ederiz.o da bayıldı bu fikre :62:
buraya kadar sorun yok :27:
yürürken bi binada büyük yazılarla '3 FİLM BİRDEN' yazıyordu.
dedimki sözlüme,'bitanem bak 3 film biraradaymış,sanırım kampanya yaptılar :24: acaba bunlar vizyondan kalkan veya yeşilçam filmleri olduğu için mi böyle bi kampanya yaptılar :44:
baksana çok uygun,gidelim mi bi gün buraya?'
gayet ciddi ve masumane sormuştum :78:
zira cahil ben 3 FİLM BİRDEN in ne olduğunu bilmiyorduuuum :14:
saf saf düşünüyordum ne güzel ucuza filme gideceğiz diye :17:
sonra sözlüm,durdu bana baktı,dalga mı geçiyor yoksa ciddi mi diye tereddütte olan bi surat ifadesiyle :27:
ben bilmediğim için bende düşünüyorumki 'ne kazma çocuk yaaa hiç gidelim hayatımda demiyor :63: '
tabi dışıma aktarmaım bunu :86:
sözlümse sanki 5 yaşında çocuğa bişey anlatır gibi aynen söyle açıklıyor;
'sen 3 filmin ne olduğunu biliyormusun tatlım?hani 2 kişi olur,ayıp şeyler yaparlar...ııııı..kem...küm....eeeee...hani +18 denilir ya...?anladın mı hayatım?'
tabi benim o anda jeton düştü :96:
ve ben o yarım saatlik yürüyüş boyunca hiç konuşmadan aynen böyle :17: :17: :17: :30: :30: :30: :77: :77: :77: :78: :78: :78:
sonra beni eve bırakırken güldü kaçamaktan ama benden kaçar mı :47:
gayet ağlamaklı bi tonla,çocuklar gibi bağırdım ' ne gülüyorsun be :43: çok mu komiik :63: ne varmış bilmiyorsam :59: !'
sonraında da kendi yaptığım gafı örtmek için :27:
'hem benim bilmemem normal,sen niye biliyorsun bakiiim :47: '
sözlümse;
'bitanem yapma Allah aşkına bunu çocuklar bile bilir,eve gidince sor arkadaşlarınıa bi tanesi bile bilmiyorsa dişimi kırarım yaaa,asıl senin bilmiyo olman garipte hadi neyse :60: '
dedi ve beni bıraktı eve.
evde tüm kızlara sordum ve acı gerçek.... :59:
evet...tek bilmeyen benmişim :5:
bazen sinemaya gideceğimiz zaman sözlüm hala dalga geçer benle,3 film birdene gidelim mi aşkım :60: diye :78:

bende sözlüme çok fena olmuştum anlatayım bari :17:
sözlümle görücü usulü tanıştık.aileler bizi tanıştırdı geriye çekildi,bizde normal çiftler gibi takılıyorduk.
hergün buluşup sinemaya,parklara,outletlere falan gidiyrduk.
bayağıda iyi anlaşmaya ve birbirimize alışmaya başlamıştık :69:
ben üniversitede okuyorum.yaz okuluna kalmıştım üstten ders almak için.
okulum yaşadığım yerde fakat genede uzakta kaldığı için arkadaşımın öğrenci evinde kalıyordum.
sözlümle her vakit geçirmemizin ardından,o beni öğrenci evimizin önüne kadar bırakıp evine geçiyordu.
gene gün bitti,beni bırakacaktı.yürüyerek yarım saat vasıta ile 5 10 dklık bi mesafeydi bulunduğumuz yer.
bende dedimki,yürüyerek gidelim mi,sohbet ederiz.o da bayıldı bu fikre :62:
buraya kadar sorun yok :27:
yürürken bi binada büyük yazılarla '3 FİLM BİRDEN' yazıyordu.
dedimki sözlüme,'bitanem bak 3 film biraradaymış,sanırım kampanya yaptılar :24: acaba bunlar vizyondan kalkan veya yeşilçam filmleri olduğu için mi böyle bi kampanya yaptılar :44:
baksana çok uygun,gidelim mi bi gün buraya?'
gayet ciddi ve masumane sormuştum :78:
zira cahil ben 3 FİLM BİRDEN in ne olduğunu bilmiyorduuuum :14:
saf saf düşünüyordum ne güzel ucuza filme gideceğiz diye :17:
sonra sözlüm,durdu bana baktı,dalga mı geçiyor yoksa ciddi mi diye tereddütte olan bi surat ifadesiyle :27:
ben bilmediğim için bende düşünüyorumki 'ne kazma çocuk yaaa hiç gidelim hayatımda demiyor :63: '
tabi dışıma aktarmaım bunu :86:
sözlümse sanki 5 yaşında çocuğa bişey anlatır gibi aynen söyle açıklıyor;
'sen 3 filmin ne olduğunu biliyormusun tatlım?hani 2 kişi olur,ayıp şeyler yaparlar...ııııı..kem...küm....eeeee...hani +18 denilir ya...?anladın mı hayatım?'
tabi benim o anda jeton düştü :96:
ve ben o yarım saatlik yürüyüş boyunca hiç konuşmadan aynen böyle :17: :17: :17: :30: :30: :30: :77: :77: :77: :78: :78: :78:
sonra beni eve bırakırken güldü kaçamaktan ama benden kaçar mı :47:
gayet ağlamaklı bi tonla,çocuklar gibi bağırdım ' ne gülüyorsun be :43: çok mu komiik :63: ne varmış bilmiyorsam :59: !'
sonraında da kendi yaptığım gafı örtmek için :27:
'hem benim bilmemem normal,sen niye biliyorsun bakiiim :47: '
sözlümse;
'bitanem yapma Allah aşkına bunu çocuklar bile bilir,eve gidince sor arkadaşlarınıa bi tanesi bile bilmiyorsa dişimi kırarım yaaa,asıl senin bilmiyo olman garipte hadi neyse :60: '
dedi ve beni bıraktı eve.
evde tüm kızlara sordum ve acı gerçek.... :59:
evet...tek bilmeyen benmişim :5:
bazen sinemaya gideceğimiz zaman sözlüm hala dalga geçer benle,3 film birdene gidelim mi aşkım :60: diye :78:

Ben de bilmiyorum boşver :1:
Ama böyle bir şey görürsem diye aklıma yazdım hemen :1:

gaza geldım bi defa daha paylaşmıstım baska bı topikte

eşime degılde eskı sevgılıme ve arkadaşlarıma rezılıgımı anlatayım..
arkadasımın dogum gunu alkollu tabi barda..
alkolede alısık degılımdır pek

içmişim 3 bıra peşpeşe kafa 1 mılyon olmus
sacmalamaya baslamısım tabı..
hepmiz kardeşizi fılan soyluyorum karga sesımle o kadar rezıllık yani:53:

erkek arkadasım lavoboya götürüyo yuzumu yıkıyo fılan yok..

eve gidicez artık bındık taksıye..
ulus takı heykel varya tam oraya gelmişiz ben durun deyınce kusucam zannedıp durdurmuslar taksıyı

ben kosarak gıt heykele sarıl:52:
bunu benım babam yaptırdı bak bizim bu dıye bagır:60::53:

mıllet gulmekten yerlerde sevgılım sınır krızı gecırıyo:53:
ertesi gun utancımdan kımsenın yuzune bakama:50:

arada br uğruyorum topiğe ilk yazanlardanım limse yazmıyor diye sinir olurken topik 5** sayfaya ulaşmış maşallah.

Eşimin benden çok sonra ytamasına sinir oluyorum , bir kaç kere kavga ettim devamlı komşumuzl balkonda oturuyor gece 04.00 demeyince gelmiyor. neyse kavgalardan sıkılan kocişimle bir akşam birlikte yattık sonra uyuyaklamışım bir uyandım adam yanımda yok saate baktım 03.00. uyku sersemi yatak odasında çıkıp evde bağırmışım ."yeter artık ben yalnızmı yatacağım, bir şeyede müptela olma,ne anlıyorsun balkonda oturmaktan falan,. tabii komsumda herşeyi duymuş çünkü onlar balkondayken ben birhaökere mutfakla salon arasında gidip gelmişim. sonrada gidip yatmışım. sabah oldu haftasonu dışarı çıkıyoruz kocamla ,komşum kapıyı açtı. dedeki kız deli ne bağrıyon gecenin 3 ünde .
adama rezil olduğumamamı yanayım, yoksa söylediklerimi duyduğunamı daha hala karar veremedim.

gaza geldım bi defa daha paylaşmıstım baska bı topikte

eşime degılde eskı sevgılıme ve arkadaşlarıma rezılıgımı anlatayım..
arkadasımın dogum gunu alkollu tabi barda..
alkolede alısık degılımdır pek

içmişim 3 bıra peşpeşe kafa 1 mılyon olmus
sacmalamaya baslamısım tabı..
hepmiz kardeşizi fılan soyluyorum karga sesımle o kadar rezıllık yani:53:

erkek arkadasım lavoboya götürüyo yuzumu yıkıyo fılan yok..

eve gidicez artık bındık taksıye..
ulus takı heykel varya tam oraya gelmişiz ben durun deyınce kusucam zannedıp durdurmuslar taksıyı

ben kosarak gıt heykele sarıl:52:
bunu benım babam yaptırdı bak bizim bu dıye bagır:60::53:

mıllet gulmekten yerlerde sevgılım sınır krızı gecırıyo:53:
ertesi gun utancımdan kımsenın yuzune bakama:50:

ay koptum resmen :60::60:
"bunu benım babam yaptırdı bak bizim ":60::60:

meraba kızlar ben de geçen nişanlıma rezil oldum mu olmadım mı bilemediğim bi durum yaşadım :86: anlatayım size sorucam
evimiz tutuldu çeyizdir ıvır zıvırdır elimize ne geldiyse ilk fırsatta eve götürüyoruz yine bişeyler aldık eve götürdük biraz oturduk konuştuk oynaştık , benim bi çişim geldi bi çişim geldi zor tutuyorum ama tutuyorum sorun yok yani, bide bunun oluca belliydi çok temkinli insanımdır telefonu arabada bıraktım başıma böyle bişey gelirse yollarım al diyesonra işimi hallederim ,sen gör telefonu getir yukarı bu ihtimalde yattı yok artık yüzümü kızartıp hatta birazda morartıp çişim geldi aşşa insene sen dedim 5. kat asansör yapılma aşamasında bi gülüyo bana bi gülüyo yok evlenicezde saçmalamada zaten ben inmeden işini halletçende evlenincede yollıcan mı yok ben yanınamı dalcam güvenmiyomusun bana da ya bende mi sorun var ama ya utanıyorumm yakınımda olmasın insanlık hali duymaması gereken şeylerde olabilir :78: çok mu saçmaladım şimdi yani , sonra garibim gitti balkona çıktı bende çişimi yaptım rahatladım :60:

meraba kızlar ben de geçen nişanlıma rezil oldum mu olmadım mı bilemediğim bi durum yaşadım :86: anlatayım size sorucam
evimiz tutuldu çeyizdir ıvır zıvırdır elimize ne geldiyse ilk fırsatta eve götürüyoruz yine bişeyler aldık eve götürdük biraz oturduk konuştuk oynaştık , benim bi çişim geldi bi çişim geldi zor tutuyorum ama tutuyorum sorun yok yani, bide bunun oluca belliydi çok temkinli insanımdır telefonu arabada bıraktım başıma böyle bişey gelirse yollarım al diyesonra işimi hallederim ,sen gör telefonu getir yukarı bu ihtimalde yattı yok artık yüzümü kızartıp hatta birazda morartıp çişim geldi aşşa insene sen dedim 5. kat asansör yapılma aşamasında bi gülüyo bana bi gülüyo yok evlenicezde saçmalamada zaten ben inmeden işini halletçende evlenincede yollıcan mı yok ben yanınamı dalcam güvenmiyomusun bana da ya bende mi sorun var ama ya utanıyorumm yakınımda olmasın insanlık hali duymaması gereken şeylerde olabilir :78: çok mu saçmaladım şimdi yani , sonra garibim gitti balkona çıktı bende çişimi yaptım rahatladım :60:

çok tatlı bi anı bu gülümseten herşey güzeldir ya bak anılarım geldi aklıma :70:

bi gün okuldan dönüyorum otobüsle otobüs tıklım tıklım ama sağolsun bizim orda otobüscülerde on saniye bile durmaz o arada indin indin yoksa halin fena:)ben de o
gün topuklu ayakkabı giymişim(ayakta durmayı zor beceriyrm topuklu neyime)şehrin merkezinde ineceğim düğmeye bastırdım zar zor otobüs durdru ama önümde insnlar var çekilmiylar sinirli bakış ve sözlerle iterek geçiyrm şoför belli uçacak hemen beniim de uçmam lazım ve o şahane an topuğum en üst basamakta takılıyr ayakkabım orda
kalıyor ve ben sanki japon filmlerinden fırlamşçasına vücüdum yere paralel dümdüz yere düşüyrm otobüsteki sesler fena yalnız bazıları gülüyo bazıları acıyo kimi ayakkabımı vermeye çalışıyr.o kadar kötü düştümki o aceleci şoför amca ben yerden kalkana kadar bekledi ben kalktım hiç istifimi bozmadan kalkıp devam et kaptan diyorm
el kaldırıp karzmayı çizdirmycm ya halbuki nasıl acıyo canım.ama şoför amcayı bi durakta 3 dakika bekleten ilk bnmdr öyle avutyrm kendimi:)

devam et kaptan:60::60::60:
çatlıcam şimdi iş yerinde gülmekten yaaa:60:
evde okucam bu topiği bi dahakine millet bana bakıyo herralde deli mi bu kız neye gülüyo diye düşünüyolardır:60:

Back