Dün gece biraz tartıştık erkek arkadaşımla.
Ben sabaha kadar döndüm durdum.
Sonra uyumuşum.
Bir kaç saat sonra o arıyor ama ben uyanamadım tabi.
Anlatmaya başlıyor.
DÜn gece rüyamda düğünümüzü gördüm.
Çok güzeldi gelinlik sana çok yakışmış vs.
Ben soruyorum.
Pasta var mıydıı
Hayır nasıl aklıma böyle bir soru geldi uyku arasında anlamadım.
Ama onun cevabı da harikaydı.
Yoktu ama biz düğünden kaçıp pastaneye gittik.
Ne kadar uyumluyuz değil mi ?
Uyanıp kendime gelince utandımm .
Aynen yaaa bi akşam öyle bi geçer zaman ki dizisini izliyoruz, ben bağdaş kurup oturmuşum yanında, nasıl oldu hala anlamış değilim çok küçük pırtlattımama valla ben bile anlamadım yoksa yapmam normalde tabi kiiii sonra bi sessizlik benim içimde fırtınalar kopuyo naptım diye o da aldı kumandayı başka kanallarda ne var diyo ama kahkaha atarak yani öyle böyle değil nasıl gülüyo yazık osmanaa diyo ama yarılıyo küçük osmanın ızdırabına gülmediğine göre öffff şu an bile sıcak bastı yemin edermmm :86:
ufff cok fena.ya gayet dogal aslında ama en korktugum sey.yani erkek arkadasım gözümde resmen bir hayranlık abidesi.asıgım ölüyorummm..ve dogal olarak bende onun gözünde öle kalmak ıstıyorum.hic bir randevumuza aynı kıyafetle gıtmedım.kankalardan aldım ablamlardan buldum.adam bana her gördügünde asık olsun ıstedım..evlenıcez ve en korktugum sey buya olacak dımı kacısı yok yanı.tutamazsınkı :97::97: aynı ev aynı hayat elbet olacak.hatta o hayranlık abidesi bile neler yapacak kımbılır zor ya okudukca gözüm korktu :) evlılıkte makyajlı oturup öle kasıla kasıla gezmıceksın bütün gün..sanırım bunu kabullenmelıyım :78::78::78:
Senı 1. ılan edıyorum .ay kızlar bende netten ankara oyun havaları arıyodum bi arkadaş evlencek ona kına için cd hazırlıyorum şarkının altında çok güzel yorumlar yazıodu bende güvendim kişilere ve indirdim attım cd ye sonra allahın sevgili kuluymuşumki şarkıyı dinlemek geçti içimden yoksa beni düğünden kovarlardı sapık heralde deyip...şarkı aynen şöyle;
dayaklar yorgana tekme atar
kırmızı kilot içinde kabak gibi a......yatar
yalellim yalah
.haydarpasa garinda
anasi da yaninda
istedim de vermedi
ciban da ciksin a.........da, yalelli yar yar.
dokumaci kizlar yalelli yar yar..
hamam tasi gümüsten
yeni ciktim s......şten
bunu da bana ögreten
senin ibne enisten, yalelli yar yar.
tarlanin köseklisi
gömlegin ipeklisi
s.....ştikce tat verir
avradin sidiklisi, yalelli yar yar.
taksiden inmem diyon
faytona binmem diyon
bacaklarin omzumda
hala da vermem diyon, yalelli yar yar.
bu topigi acana arkadasa tebrik ediyorum uc gundur zmn buldukca okuyorum ve cok guldum..
benimde soyle bi anim var
gece ve uyuyoruz tabii ben ruyamda esimin beni aldattigini goruyorum esimde uyku halindeyken elini belime atip sarilacak ama eli bana degdigi an uyanmisim ve cek elini pislik herif adi bunu bana nasil yaparsin hepiniz aynisin ve daha neler neler diye bagiriyorum bagirmakla kalmiyor o an iyide bir tepeliyorum ayaklarimla adami artik kocaman adami nasil tepelediysem esimi yataktan dusurdum hahahah esim neye ugradigina sasirdi manyakmisin nesin derken ruya gordugumu anladi herhalde bben donup yattim soylene soylene herhalde oda sonra yatmistir sabah ruyayi anlatinca gultmekten oldu ama nasil gercekci gorduysam ben onun etkisinden kurtulamamistim
yani bundan sunu cikardim aldatilmis kadindan erkekler kesinlikle korksun
bitanede ben yazayım bari
hamileyim 6 aylık fılan ama acayıp gaz problemımım var..
kahvaltı yaptık, eşim uzandı uyuya kalmıs
lavaboya gıttım uyuyo dıye zoort zoooort zoooort rahat rahat koyverıyorum..
artık nası koyverdıysem sese uyanmış
cabuk cık güvenlıkler kapıya geldı. sizin evden silah sesleri geliyo dıye bı bagırdı:44:
ben hemen kalktım donu cektım ne dıycez dıye dusunuyorum bi taraftanda
cıktım yerlerde resmen
yüre be kocum o neydı be dıye
guvenlıklere nı dıycez dıyorum hala salak ben
guvenlık fılan yok bıdaha ust tuvaletı kullan dedı
Dün gece biraz tartıştık erkek arkadaşımla.
Ben sabaha kadar döndüm durdum.
Sonra uyumuşum.
Bir kaç saat sonra o arıyor ama ben uyanamadım tabi.
Anlatmaya başlıyor.
DÜn gece rüyamda düğünümüzü gördüm.
Çok güzeldi gelinlik sana çok yakışmış vs.
Ben soruyorum.
Pasta var mıydıı
Hayır nasıl aklıma böyle bir soru geldi uyku arasında anlamadım.
Ama onun cevabı da harikaydı.
Yoktu ama biz düğünden kaçıp pastaneye gittik.
Ne kadar uyumluyuz değil mi ?
Uyanıp kendime gelince utandımm .
efeniiiiiimm, yeni evliyiz araba alacaz bi mutluyuz bi sevindiriğiz anlatamam, istediğimiz arabayı internetten bulduk,konuştuk anlaştık bi kaç güne kadar
sahibi teslim edecek,tabi biz bu arada sürekli internetten açıp açıp arabanın fotoğraflarına bakıyoruz,hayaller kuruyoruz,şurasını şöyle değiştiririz,burasını
böyle yaparız vs. vs.tabi eşim bana hava yapıyor “seni arabama bindirmicem, mecbur kalsak bile arka koltukta oturursun" bilmem ne bilmem ne takılıyor bana ...ben de bu duruma nasıl içerlemişsem gece rüyamda eşimin arabayı aldığını, yanına da bi sarışın hatun attığını, bu ikisinin bizim yeni aldığımız üstelik daha benim bile binmediğim arabayla, bana sırıtarak el sallayıp hızla uzaklaştıklarını ve ağlaya ağlaya bağıra bağıra arabanın arkasından koştuğumu gördüm, ama orda bağırıyorum sesim çıkmıyo demekki uykuda da inlemişim bağıramadığım için,eşim beni dürttü kalk noluyo neden inliyosun diye...ayy allahım kalktım ki nasıl nefretlen nasıl kinlen bakıyorum adamın yüzüne bi de kuyruğuma basmışlar gibi bi ağlıyorum bi ağlıyorum sormayın gitsin.. tabi o sırada o da bana totosuyla gülüp,o lafları şaka olarak söylediğine ikna etmeye çalışıyor ...ama hem yeni gelin hem kocasını bu kadar seven hem de araba için yanıp tutuşan birine söylenirmi canım bu laflar , bilinç altı işte
bitanede ben yazayım bari
hamileyim 6 aylık fılan ama acayıp gaz problemımım var..
kahvaltı yaptık, eşim uzandı uyuya kalmıs
lavaboya gıttım uyuyo dıye zoort zoooort zoooort rahat rahat koyverıyorum..
artık nası koyverdıysem sese uyanmış
cabuk cık güvenlıkler kapıya geldı. sizin evden silah sesleri geliyo dıye bı bagırdı:44:
ben hemen kalktım donu cektım ne dıycez dıye dusunuyorum bi taraftanda
cıktım yerlerde resmen
yüre be kocum o neydı be dıye
guvenlıklere nı dıycez dıyorum hala salak ben
guvenlık fılan yok bıdaha ust tuvaletı kullan dedı
yeni evliyim eşim sigara kullanmaz bende söz vermişim içmicem diye ama gizli gizli içiyorum tabiiii
bigün evi topladım bi çöp poşetine eski faturalar..gereksiz evraklar fln fln dolu bi poşet atılacak çıkarttım balkona koydum atmak için....
bi kahve ve yanında bi sigara molası verdim kendime ...tam içerken kapının açıldığını duydum ...hmn sigarayı yere bastırıp attım....
içeri girdim eşim gelmiş oturma odasına girdim eşimde geziniyr ..aradan beş dk geçti yanıma geldi sigaramı içtin sen?
saçmalama ne sigarası ya durup durup sorma bunu bana içmiyorum dedim...
bizimkinden cvp ozaman balkondaki yangın neydi???
ben o an telaşla sigara izmaritini balkondaki kağıt dolu poşete atmışım....
ben bi sessizlikle boynumu büküp küçük emrah moduna girdim ...o an gülmedim sonrasında aklıma geldikçe gülerimmm...
benim de şimdi bişey geldi aklıma:
yatak odamız ebeveyn banyosu+wc çatı katında. normal katımızda da wc var ama biz kullanmıyoruz misafirler geldimi kullanıyor. salondan direk yukarı merdivenler. eşimle salonda oturuyoruz tv izliyoruz. benim karnımda bi tuhaflık var. gelip giden bi sancı. o ara eşim mutfağa geçti bende de jeton düştü hemen wc ye gitmem gerek. yerimden fırladım eşimde o an salona girdi ben koşuyorum. aşkım nereye diyor merdivenlere yöneldim cevap versem kaçtı kaçacak, hiç bir şey demeden koşuyorum sadece. aşkım koşma düşeceksin ne oldu falan bende cevap yok merdivenlerde koşarken en üst basamakta parkeden kayıp kapaklandım resmen ama aşağı düşmedim. hemen ayağa kalktım eşim peşimden koşuyor ne oldu acıdımı ben sana dedim vs. yok acımadı bişey olmadı deyip hala koşuyorum. neyse ben wc ye yetiştim ama dizimden aşağı uyuştu resmen. wc de bi baktım her iki ayağımda da dizimden ayak bileğime kadar merdivenlerin resmen izi çıkmış, aylarca morluklar kaldı ayağımda. sonradan çok kızdı ses vermeyip sadece koşuyorsun korkuttun beni dedi. bi de neden aşağıdaki wc ye gitmedin diye. ne bilim düşünemedim hiç kullanmayınca insanın aklına gelmiyor işte.
ufff cok fena.ya gayet dogal aslında ama en korktugum sey.yani erkek arkadasım gözümde resmen bir hayranlık abidesi.asıgım ölüyorummm..ve dogal olarak bende onun gözünde öle kalmak ıstıyorum.hic bir randevumuza aynı kıyafetle gıtmedım.kankalardan aldım ablamlardan buldum.adam bana her gördügünde asık olsun ıstedım..evlenıcez ve en korktugum sey buya olacak dımı kacısı yok yanı.tutamazsınkı :97::97: aynı ev aynı hayat elbet olacak.hatta o hayranlık abidesi bile neler yapacak kımbılır zor ya okudukca gözüm korktu :) evlılıkte makyajlı oturup öle kasıla kasıla gezmıceksın bütün gün..sanırım bunu kabullenmelıyım :78::78::78:
ayy allah aşkına yaa kızlar bu kadar büyütmeyin bence makyajlı falan görmesinden korkuyosunuz o bir hayat arkadaşı yanında niye utanasınız ki diğer şeylerde gayet insani şeyler sonuçta o yapmıcak mı sanki salın gitsinnkoptum
:
:60 koptummmmm yaaaa
kizzz ben askimla 3 hafta kadar ayni evde yasadimmm ama hic öyle vukuatlarimiz olmadi sükürrrr
ay kızlar bende netten ankara oyun havaları arıyodum bi arkadaş evlencek ona kına için cd hazırlıyorum şarkının altında çok güzel yorumlar yazıodu bende güvendim kişilere ve indirdim attım cd ye sonra allahın sevgili kuluymuşumki şarkıyı dinlemek geçti içimden yoksa beni düğünden kovarlardı sapık heralde deyip...şarkı aynen şöyle;
dayaklar yorgana tekme atar
kırmızı kilot içinde kabak gibi a......yatar
yalellim yalah
.haydarpasa garinda
anasi da yaninda
istedim de vermedi
ciban da ciksin a.........da, yalelli yar yar.
hamam tasi gümüsten
yeni ciktim s......şten
bunu da bana ögreten
senin ibne enisten, yalelli yar yar.
tarlanin köseklisi
gömlegin ipeklisi
s.....ştikce tat verir
avradin sidiklisi, yalelli yar yar.
taksiden inmem diyon
faytona binmem diyon
bacaklarin omzumda
hala da vermem diyon, yalelli yar yar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?