Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

:123:

Aynen yaaa bi akşam öyle bi geçer zaman ki dizisini izliyoruz, ben bağdaş kurup oturmuşum yanında, nasıl oldu hala anlamış değilim çok küçük pırtlattım ama valla ben bile anlamadım yoksa yapmam normalde tabi kiiii sonra bi sessizlik benim içimde fırtınalar kopuyo naptım diye o da aldı kumandayı başka kanallarda ne var diyo ama kahkaha atarak yani öyle böyle değil nasıl gülüyo yazık osmanaa diyo ama yarılıyo küçük osmanın ızdırabına gülmediğine göre öffff şu an bile sıcak bastı yemin edermmm :86:

sevgili ile değil ama geçen gün çok utandığım bi şey yaşadım

kipadayım,kotex alacağım
indirim filan olmuş,şu kadarı şu fiyata diye kutunun üzeri komple reklamla kaplı.
öyle bi kaplı ki dakikalarca baktığım halde günlük müdür,normal midir anlamadım pedin çeşidini,yazmıyor...
neyse dedim kasada fiyatından anlarız
gittim kasaya,kasiyer erkek
ama ben erkek değil 'görevli' gözüyle baktığımdan harika sorumu soruyorum : 'bunlar günlük mü yoksa normal mi'
çocuk tek kelime etmeden,bilmiyorum dercesine bakıyor,kızarmış:86:
'bilmiyorsunuz anlaşılan,doğru,neden bilesiniz ki zaten' diyip kaçıyorum ben de ortamdan

ufff cok fena.ya gayet dogal aslında ama en korktugum sey.yani erkek arkadasım gözümde resmen bir hayranlık abidesi.asıgım ölüyorummm..ve dogal olarak bende onun gözünde öle kalmak ıstıyorum.hic bir randevumuza aynı kıyafetle gıtmedım.kankalardan aldım ablamlardan buldum.adam bana her gördügünde asık olsun ıstedım..evlenıcez ve en korktugum sey bu ya olacak dımı kacısı yok yanı.tutamazsınkı :97::97: aynı ev aynı hayat elbet olacak.hatta o hayranlık abidesi bile neler yapacak kımbılır zor ya okudukca gözüm korktu :) evlılıkte makyajlı oturup öle kasıla kasıla gezmıceksın bütün gün..sanırım bunu kabullenmelıyım :78::78::78:

ben de ara ara korkmuyor değilim

ama insanlık hali canım, bu kadar da sorun etmemek lazım

sevgilim benim yanımda yapmıştı bi kere, utandı kaçtı
benim kafam da feci güzeldi o an
'işteeee artık evli sayılırız yehuwwww' demiştim ve saatlerce gülmüştük

Senı 1. ılan edıyorum .
Çok yasa sen emı hahahahhh. Sarkıya bakın hele
Yalellı yar yar

Birde gercek aldatsa balkondan atacaksın adamı:86::86::86:cok güldüm cok yasayın kızlar hepiniz

efeniiiiiimm, yeni evliyiz araba alacaz bi mutluyuz bi sevindiriğiz anlatamam, istediğimiz arabayı internetten bulduk,konuştuk anlaştık bi kaç güne kadar
sahibi teslim edecek,tabi biz bu arada sürekli internetten açıp açıp arabanın fotoğraflarına bakıyoruz,hayaller kuruyoruz,şurasını şöyle değiştiririz,burasını
böyle yaparız vs. vs. tabi eşim bana hava yapıyor “seni arabama bindirmicem, mecbur kalsak bile arka koltukta oturursun" bilmem ne bilmem ne takılıyor bana...ben de bu duruma nasıl içerlemişsem gece rüyamda eşimin arabayı aldığını, yanına da bi sarışın hatun attığını, bu ikisinin bizim yeni aldığımız üstelik daha benim bile binmediğim arabayla, bana sırıtarak el sallayıp hızla uzaklaştıklarını ve ağlaya ağlaya bağıra bağıra arabanın arkasından koştuğumu gördüm, ama orda bağırıyorum sesim çıkmıyo demekki uykuda da inlemişim bağıramadığım için,eşim beni dürttü kalk noluyo neden inliyosun diye...ayy allahım kalktım ki nasıl nefretlen nasıl kinlen bakıyorum adamın yüzüne bi de kuyruğuma basmışlar gibi bi ağlıyorum bi ağlıyorum sormayın gitsin.. tabi o sırada o da bana totosuyla gülüp,o lafları şaka olarak söylediğine ikna etmeye çalışıyor...ama hem yeni gelin hem kocasını bu kadar seven hem de araba için yanıp tutuşan birine söylenirmi canım bu laflar, bilinç altı işte

amooooonn koptum koptumm, eşin süper espri yapmış :90::90:

ben bir yandan gülüyorum içimdeki oglum bir yandan allah sizi ne etmesin emiiiiiiiiii

benim de şimdi bişey geldi aklıma:

yatak odamız ebeveyn banyosu+wc çatı katında. normal katımızda da wc var ama biz kullanmıyoruz misafirler geldimi kullanıyor. salondan direk yukarı merdivenler. eşimle salonda oturuyoruz tv izliyoruz. benim karnımda bi tuhaflık var. gelip giden bi sancı. o ara eşim mutfağa geçti bende de jeton düştü hemen wc ye gitmem gerek. yerimden fırladım eşimde o an salona girdi ben koşuyorum. aşkım nereye diyor merdivenlere yöneldim cevap versem kaçtı kaçacak, hiç bir şey demeden koşuyorum sadece. aşkım koşma düşeceksin ne oldu falan bende cevap yok merdivenlerde koşarken en üst basamakta parkeden kayıp kapaklandım resmen ama aşağı düşmedim. hemen ayağa kalktım eşim peşimden koşuyor ne oldu acıdımı ben sana dedim vs. yok acımadı bişey olmadı deyip hala koşuyorum. neyse ben wc ye yetiştim ama dizimden aşağı uyuştu resmen. wc de bi baktım her iki ayağımda da dizimden ayak bileğime kadar merdivenlerin resmen izi çıkmış, aylarca morluklar kaldı ayağımda. sonradan çok kızdı ses vermeyip sadece koşuyorsun korkuttun beni dedi. bi de neden aşağıdaki wc ye gitmedin diye. ne bilim düşünemedim hiç kullanmayınca insanın aklına gelmiyor işte.

resmen bende telaslandimmmmmm

ayy allah aşkına yaa kızlar bu kadar büyütmeyin bence makyajlı falan görmesinden korkuyosunuz o bir hayat arkadaşı yanında niye utanasınız ki diğer şeylerde gayet insani şeyler sonuçta o yapmıcak mı sanki salın gitsinnkoptum

suan taptazecik bir rezillik anlatiyorum Allahtan benim degil.

Seyahat acentasinda calisiyorum...bir ucak sirketinin cagri merkezinii aradim bekletiyorlardi bende hopörlörü acip yanima koydum telefonu o zamana kadar diger islerimle ilgilenirim diye hani zaman tasarrufu..neyse diiit diye bir ses simdi acacklar derken ses yok ama bekletmeden cikmisim catir cutur sesler geliyor klavye sesleri öksürük sesleri derken iki kadin konusuyor sanirim actiklarinin farkinda degiller cünkü klavyeden aciyorlar telefonu iste ayyy ne müsteriler var cart curt biz patronla böyle bakakaldik sonrasina digerinin yaniti ayyy öyle deme az önceki konusutugm kisi cok karizma sesi vardi biraz daha konussa tahrik olacaktimtelefonu elime nasil alip hopörlörü kapattigimi bilemedim aloo aloo diyorum duyan yok en sondunda ciliz bir ses buyrunn demezmi ben utandim onun yerine yahuuu ama istediklerimin hepsini cemkirmeden yapti

:
:60 koptummmmm yaaaa

kizzz ben askimla 3 hafta kadar ayni evde yasadimmm ama hic öyle vukuatlarimiz olmadi sükürrrr

aaa süper yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…