• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Uykuda yaptığım rezilliklere bi yenisi daha eklendi dün gece.. Rüyamda birlikte çalıştığımz doktorların vizite geliceğini görüyorum. Bekliyorum bekliyorum gelmiyorlar. Saate bakıyorum 02.00. Ben gece atlet ve iç çamaşırıyla uyurum. Diyorum ki giyiniyimde beni donla görmesinler. Kalktım giyindim bi güzel. Yatakta oturdum bekliyorum. Ama uykusuzluktan ölüyorum. Kafam düşüyo uyanıyorum filan böyle devam ediyo bidaha saate bakıyorum 4.35. Sonrasını hatırlamıyorum. Sabah bi kalktım iki dirhem bi çekirdek yatıyorum. Ve gece yaşananlar aklıma geldi o zaman. Sabah zaten 6da kalkıcan ne uyutmazsın kendini gece gece. Dimi ama :)

:9::9::9::9::9::62::62::66::65:

Uykuda yaptığım rezilliklere bi yenisi daha eklendi dün gece.. Rüyamda birlikte çalıştığımz doktorların vizite geliceğini görüyorum. Bekliyorum bekliyorum gelmiyorlar. Saate bakıyorum 02.00. Ben gece atlet ve iç çamaşırıyla uyurum. Diyorum ki giyiniyimde beni donla görmesinler. Kalktım giyindim bi güzel. Yatakta oturdum bekliyorum. Ama uykusuzluktan ölüyorum. Kafam düşüyo uyanıyorum filan böyle devam ediyo bidaha saate bakıyorum 4.35. Sonrasını hatırlamıyorum. Sabah bi kalktım iki dirhem bi çekirdek yatıyorum. Ve gece yaşananlar aklıma geldi o zaman. Sabah zaten 6da kalkıcan ne uyutmazsın kendini gece gece. Dimi ama :)

buna cok güldüm yaaaaaa:))) cok yaşa sen

nişanlıyken hapşırınca burnum çıkmıştı iğrennnçççç...

bende bi animi anlatim halen utaniyorum almanyada yasiyoruz yaz tatilinde izmire gitcez bende bi süslenmisim sac makyaj o bicim ucak da beni uyku basti kendimi uyumamak icin zorluyorum olmuyor daliyorum kafan durmadan düsüyor salyem akmis gömlegime gömlekde ipek islakligi daha belirgin görünüyor esim beni dürtdü uyandim kendimi o halde görünce cok utanmistim :)))):78:

bu topigi acana arkadasa tebrik ediyorum uc gundur zmn buldukca okuyorum ve cok guldum..

benimde soyle bi anim var

gece ve uyuyoruz tabii ben ruyamda esimin beni aldattigini goruyorum esimde uyku halindeyken elini belime atip sarilacak ama eli bana degdigi an uyanmisim ve cek elini pislik herif adi bunu bana nasil yaparsin hepiniz aynisin ve daha neler neler diye bagiriyorum bagirmakla kalmiyor o an iyide bir tepeliyorum ayaklarimla adami artik kocaman adami nasil tepelediysem esimi yataktan dusurdum hahahah esim neye ugradigina sasirdi manyakmisin nesin derken ruya gordugumu anladi herhalde bben donup yattim soylene soylene herhalde oda sonra yatmistir sabah ruyayi anlatinca gultmekten oldu ama nasil gercekci gorduysam ben onun etkisinden kurtulamamistim

yani bundan sunu cikardim aldatilmis kadindan erkekler kesinlikle korksun :62:

bayanlar bizim deyilde garsonun bize nasıl rezil olduğunu anlatayım
eşimle ozamanlar çıkıyoruz
eşime dedim bir örnek tişört alalımmı diye tamam olur dedi
neyse polodan yakalı sarı renk tişört aldık gezdik dolaştık bi kafeye gittik bişeyler içicez garson geldi siparişi aldı gitti
arkadan siparişleri bi başka garson getirdi çocuk öyle molasımı hangi firma dedi bende anlamadım eşimde bana baktı ne diyo diye
bende ne firması dedim çocuk gayet nornmal bi şekilde tanıtım var heralde yeni mağza aaçılışında görevlisiniz bir örnek giyinmişsiniz dedi
bende yo biz nişanlıyız aklımıza esti bie örnek giyindik dedim çocuk özür üstüne özür giderken neredeyse elindekileri bırakıp kaçacaktı

Son düzenleme:
geçen gün eşimle alışverişteyiz..bebek bezlerini görünce alalım mı dedım sonra bakıyoduk bezlere eşim de ıyıce bi inceledıkten sonra iyide bunlar hep 3-6 diyo..bnde durumu hala cakamadım ne olacak ya en küçüğü o tabi dedim..esımde hayır ya yaşa göre degilmi 0-1 olması lazım dıyo:9::9:bnde he o zaman surdaki de 4-9 sen 9 yasına kadar bezlendinmi aşkım dedim adam şok:53:ama bn nası gülüyorum :60::60:cok bozuldu ama yaaa:52:

bitanede ben yazayım bari
hamileyim 6 aylık fılan ama acayıp gaz problemımım var..
kahvaltı yaptık, eşim uzandı uyuya kalmıs
lavaboya gıttım uyuyo dıye zoort zoooort zoooort rahat rahat koyverıyorum..

artık nası koyverdıysem sese uyanmış:60::60:
cabuk cık güvenlıkler kapıya geldı. sizin evden silah sesleri geliyo dıye bı bagırdı:44:
ben hemen kalktım donu cektım ne dıycez dıye dusunuyorum bi taraftanda:37:
cıktım yerlerde resmen :27:
yüre be kocum o neydı be dıye:37:
guvenlıklere nı dıycez dıyorum hala salak ben:37:
guvenlık fılan yok bıdaha ust tuvaletı kullan dedı:37:

cabuk cık güvenlıkler kapıya geldı. sizin evden silah sesleri geliyo dıye bı bagırdı:44:

:52::52::52::52::52:yürü be koçum mu dedi ay rezillik:52::52:koptum

rahat 5 dakika güldüm buna ya :60::60: evli değilim henüz bir kadın bir erkekde izlemiştim ordada. hamilelikden dolayı gaz muhabbeti olabilceğini o derece yani orda öğrendim :60::60: çok güldüm de başıma da gelmez inşallah :53: silah sesleri he :60::60::60::60::60::60:

Dün gece biraz tartıştık erkek arkadaşımla.
Ben sabaha kadar döndüm durdum.
Sonra uyumuşum.
Bir kaç saat sonra o arıyor ama ben uyanamadım tabi.
Anlatmaya başlıyor.
DÜn gece rüyamda düğünümüzü gördüm.
Çok güzeldi gelinlik sana çok yakışmış vs.
Ben soruyorum.
Pasta var mıydıı :53:
Hayır nasıl aklıma böyle bir soru geldi uyku arasında anlamadım.
Ama onun cevabı da harikaydı.
Yoktu ama biz düğünden kaçıp pastaneye gittik. :53:
Ne kadar uyumluyuz değil mi ? :60::60:
Uyanıp kendime gelince utandımm .:17:

Back