Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

bu sefer size eşime nası rezil olduğumu değil de,rezil bi tartışmayı nası çıkardığımı annatmak istiyorum...
'vampirle görüşme' filmini pek çoğunuz biliyordur,bilmeyenler için flaş özet:90'lı yıllarda çevrilmiş başrollerinde tom cruise ve brad pitt'in oynadığı bir tür gerilim filmi...isminden anlaşıldığı gibi bunnar vampir.
şimdi;o dönemlerde dvd yeni çıkmış biz de borç harç bi tene aldık.(ayranımız yok içmeye hesabı)oturduk bu filmi izliyos.film çıkalı 5-6yıl olmuş ama cd'si türkiyeye daha yeni teşrif etmiş....bi heves bi heyecanla kurulduk karşısına.
filmde kural şu:çocuklar ısırılmaz,vampire dönüştürülmesi yassah...biri kuralı çiğnemiş ve küçük bi kızı ısırmış.kız vampir olma arifesinde yatakta uzanmış kıvranıyo.kavga da tam bu etapta çıktı!çünkü ben o sırada kıza değil de etrafında yas tutan vampirlere odaklandım.şööle ki,kızın bi yanında tom cruise,diğer yanında brad pitt karşısında da antonio banderas enem o sırada sesli düşünerek:'laaan ne ballı kıs valla!'dedim,eşimde kayış attı aldı konuyu bi çekiştirdi,aman allahım bi sündürdü ki sormayın!2gün benle konuşmadı!
halbukim üçünün de o dönem popüler insanlar olduğu için ben ööle demiştim.bi sorsa benim favorim russel crow'dur yane...:86:

hahaaha, vallaha ben russelı beğeniyorumm deseydin seni anlayışla karşılardı eminim

ay o filmde berbattı ya, iyi işte aksiyon olmuş size de film yerine

Özrü de kabahatinden büyük ben onları değil diğerini beğeniyorum
Çok şekersiniz

bayıldım ya iyiki sormamış eşin

wuuuuuuwwww dönüşün muhteşem olmuşşşşş
1 haftadır burayı ihmal ediyorum anam geldii hele bi gitsin bütün kirli çamaşırlarınızı okicammmmm

kızlar hepiniz harikasınız...sınavım kötü gectiginde erkek arkadasımla kavga ettıgımde sizin yazdıklarınızı okuyup gülüyorum..bana cok ıyı gelıyosunuz :) rezilligim yok amapaylasabılecegım cunku yurt dısında okuyorum pek arkadasım yok.sevgılım türkiyede ailem de öyle.dogal olarak kımseye rezil olamıyorum e yanlız basına da beceremıyorum rezil olmayı :)ama olursam ılk fırsatta paylasıcam sızınle..

bura 7/24 açık willed-can acele etme ama rezil olduğun vakit flaş olarak yazıver,burdayıs bekliyos....

aklıma bıtane geldı :) sokakta yavru bır kedı bulmustum.onu anneme duygu sömürüsü yaparak kabul ettırdım..ama benım kedı bır acayıpti köpek gibi terlık tasımaya bayılıyordu.hatta bazen kirliden biizm iç camasırlarını tasıyordu..bizimkilerde bana kızıyordu su kedıye sahıp cık heryerı dagıtıyor dıye.neyse birgün herkez evde.bende hazırlanıyorum dısarı cıkıcam kedım kosarak yanımdan gectı.sonra arkasından babam ve annem..ben hıc oralı olmuyorum ama hala devam edıyorum süslenmeye.birazdan bu 3lü diger tarafa gectı yeniden kosarak.allah allah diyorum oynuyorlar herhalde..annemle babam aralarında konusuyorlar telaslı telaslı.cagırıyorlar kedıyı bizimki gelmiyor..ıkı saat kedıye yalvarıyorlar bızımkı oralı degıl.kafamı uzattım.gel oglum dedım..tabı kedı sahıbını bılıyor uzaktan usul uul yanıma geldı.evin antresındeyiz.bizim odanın kapısında ben-anterenın dıger ucunda annem babam-ortada kedım ve kedımın agzında prezervatif...birbirimize baktık..3ümüzde kıpkırmızı olduk.halınden tek memnun benım haylaz kedımdı..bızım rezıl olmamız onun hıc umrunda degıldı :):)

Sıcak sıcak yazayım,olay daha bugün oldu..

Efenim eşimle tam 53 gündür sigara içmiyoruz..Kesin karar verdik ve son dolu paketi parçalayıp klozete atmıştık..

Eşim çok fazla içiyordu,günde 2 paketi geçiyordu..Ben eşime nazaran daha az içerim..Günde 2 tane yeter,ortama göre belki daha çok içerdim..

Yani eşimin sigarayı bırakması için içmemem şart..Akciğer filmi kötü çıkmıştı eşimin..

Söz verdik,yemin ettik,içmiycez..Ama eşim çok zorlanıyor,tırım tırım aranıyor ama içmiyor..

Ben de onu gaza getirmek için "hiiç canım istemiyor valla,ne salakmışız,işte şimdiye kadar şu kadar paketten şu para yaparmış da araba alırmışız da.."

"Bu pis şeyi içenin aklı yokmuş da..sanki içmesek ölecekmiymişiz de..o zamanlar ne pis kokuyormuşuz da..cildim nefes almış mış da.." sallıyorum gitsin..

Yaklaşık 20 gündür ben günde 1-2 tane içmeye başladım,paket var ama hazine gibi saklamışım..

Zaten az içtiğimden eşime hiç duyurmadan devam ediyorum arada..

Eşim nöbetteyken arada yakıp tüttürüyorum..

Neyse,bugün de eşim sabah işe gitti.Eve dönüşü akşam 18:00 gibidir.Devlet işi olduğundan saat şaşmaz..

Ben de saat 11:00 gibi kalktım kahvaltı yaptım..Kendime bir kahve yaptım,eşimi aradım,herhalde meşguldü açamadı..

Sonra annemi ev telefonundan aradım,başladık muhabbete,aynı zamanda kahvemle sigaramı içiyorum,dedikodu yapıyoruz annemle..

Eşim cepten 3 kere aradı..Az önce aradım,açamadı diye arıyor..Annemle konuşmamız bittiğinde arayacağım için eşimin aramasını meşgule düşürüyorum..

5 dk geçmedi kap çaldı..Bizim karşı komşu bayram tatiline giderken balığını bize bırakmıştı..O kadın balığı almaya gemiştir diye kapıyı şarkk diye bir açtım kiiii...

Karşımda eşimm..

Elimde sigara..

Kulağımda telefonn..

Allahım o sigarayı bir an ağzımda çiğnemek,koltuğumun altına sokup yok etmek,topuzumun arasında kaybetmek aklımdan geçti..

Eşim bana öyle gözlerle bakıyor ki..

"Nasıl,nasıl yaparsın?Ben sana kendimden çok güvenirim..Nasıl içersin,nasıl başlarsın?"

Yemin ediyorum cidden o kadar utandım o kadar utandım ki elim ayağım titredi..

Verecek cevap bulamadım..

İkimiz de kahkahalara boğulduk,gülmekten konuşamıyoruz..

Aşkım koltuğun arkasına düşmüş,görmemişiz,canım istiyor mu diye yaktım,kendimi denedim,bakalım iradem yerinde mi,valla ağzımın tadını bozdu,öff her yer koktu,ne pis şeyy bu.." kıvırr prometheus..

İkna etmek için göbeğim çatladı..

Şimdi eşim tuvalete girerken bile diyor ki "aşkım havalandırmayı aç tuvalette bu defa yakalanma.."

Allah korusun eşim bir daha başlarsa 3 paketten aşağı içmez..Ben de kahrolurum..

Rezil,bağımlı Prometheus saygılar sunar efemm..

bayram tatılınde izmire gittik günübirlık gezmeye efendime söyliyim metroya bindik bornovaya gitmek için zaten metroyu beklerken basladı hafıften rezıllıkler bizim sehrımızde yok metro biz napalım fotograf falan cekmeye basladık etrafdakılerın bakıslarına aldırmadan amannnn bidaha nerde görcez diye sonra geldı metro bındık ayaktayız hepımız ben esımı cekmeye calısıyorum halen arkads da kendı esını ama zaten kalabalık mubarek bızım daha fotograf ckılmeden bıdahakı duraga gelmısız esım benı asılıyo arkads da kende esını yok bız halen söyle dur böyle dur fotograf cekeez diye inat edıyoruz adamcagzın biri aramızdan zor zahmet sıyrıldı kapıya geldı tak kapı kapandı megersem adam durakta inmek için bizim aramızdan sıyrılmaya çalışıyormus o kalabalıkta ıkımızın arasında kalmıs ne bilelim biz metronun kapısının hemen kapanacagını eşim diyor adam sizin yüzünüzden inemedi diye halen üstün çıkacaz ya ben de bilmiş bilmiş eee adam geri yayan mı yürüyecek diyorum hayır karsıdan geri giden metroya binecek dedi arkads ee o zaman parasını bari verseydik bizim yüzümüzden kaldı dememle artık herkesin kopması bir oldu meger duraklar arasında biniş ücretsizmiş ne bileyim ben yahu sadece yarım etmek istemiştim hem bizim şehre başkan metro yaptırmadıysa suç bizim mi:78::76:

urfa da oxford vardı da biz mi gitmedik gibi oldu

yeni evliyim eşim sigara kullanmaz bende söz vermişim içmicem diye ama gizli gizli içiyorum tabiiii
bigün evi topladım bi çöp poşetine eski faturalar..gereksiz evraklar fln fln dolu bi poşet atılacak çıkarttım balkona koydum atmak için....
bi kahve ve yanında bi sigara molası verdim kendime ...tam içerken kapının açıldığını duydum ...hmn sigarayı yere bastırıp attım....
içeri girdim eşim gelmiş oturma odasına girdim eşimde geziniyr ..aradan beş dk geçti yanıma geldi sigaramı içtin sen?
saçmalama ne sigarası ya durup durup sorma bunu bana içmiyorum dedim...
bizimkinden cvp ozaman balkondaki yangın neydi???
ben o an telaşla sigara izmaritini balkondaki kağıt dolu poşete atmışım....
ben bi sessizlikle boynumu büküp küçük emrah moduna girdim ...o an gülmedim sonrasında aklıma geldikçe gülerimmm...

kızlar süpersiniz bu yanımdaki arkadaşın hikayesi :bunların büyük bi bahçeleri var bahçedede tavuklar var bu tavuklardan biri çok utangaçmış evin içine girip yumurtuluyor ogünde içeri girmesin die arkadaşın annesi kapıları kapatıyor bahçedeki kanepede kuran okumaya devam ediyor tabi tavuk yer bulamayınca kanepedeki yastıgın üzerine oturup gıdaklamaya başlıyor tabi annesi sakinleştirmeye çalışıyor okşuyor tavugu hadi kızım az kaldı çıkacak yumurtan die her okşadıkça gıdaklıyor..kadın bakıyor olacagı yok kuran okumaya devam ediyor kadın okumaya başlıyor tavuk ötüyor kadın susuyor tavukta susuyorrr bu böyle gidiyor sonra tavugu tutup kümese koyuyor tavuk dururmu tekrar yumuşak yastıga bi koşu koşuyor anneside arkasında neyse yakalayıp kilitliyor bagıra çagıra yumurtuluyorrrrrr kümesteee

ayyy koptum ya sen çok yaşa emiii özellikle şu kırmızı işaretlediğim de ki kurduğun cümleye koptumm yaa nasıl bi kıvırma o öyleee

ayyy allah iyiliğini versin emi gül gül öldüm

Allah seni napmasın ya karşımda patron var gülmemek için sıktım kendimi içime attım patlıcaktım nerdeyse. bi de müşteri de var. bu topik beni işten attıracak yemin ederim

Uykuda yaptığım rezilliklere bi yenisi daha eklendi dün gece.. Rüyamda birlikte çalıştığımz doktorların vizite geliceğini görüyorum. Bekliyorum bekliyorum gelmiyorlar. Saate bakıyorum 02.00. Ben gece atlet ve iç çamaşırıyla uyurum. Diyorum ki giyiniyimde beni donla görmesinler. Kalktım giyindim bi güzel. Yatakta oturdum bekliyorum. Ama uykusuzluktan ölüyorum. Kafam düşüyo uyanıyorum filan böyle devam ediyo bidaha saate bakıyorum 4.35. Sonrasını hatırlamıyorum. Sabah bi kalktım iki dirhem bi çekirdek yatıyorum. Ve gece yaşananlar aklıma geldi o zaman. Sabah zaten 6da kalkıcan ne uyutmazsın kendini gece gece. Dimi ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…