Uykuda yaptığım rezilliklere bi yenisi daha eklendi dün gece.. Rüyamda birlikte çalıştığımz doktorların vizite geliceğini görüyorum. Bekliyorum bekliyorum gelmiyorlar. Saate bakıyorum 02.00. Ben gece atlet ve iç çamaşırıyla uyurum. Diyorum ki giyiniyimde beni donla görmesinler. Kalktım giyindim bi güzel. Yatakta oturdum bekliyorum. Ama uykusuzluktan ölüyorum. Kafam düşüyo uyanıyorum filan böyle devam ediyo bidaha saate bakıyorum 4.35. Sonrasını hatırlamıyorum. Sabah bi kalktım iki dirhem bi çekirdek yatıyorum. Ve gece yaşananlar aklıma geldi o zaman. Sabah zaten 6da kalkıcan ne uyutmazsın kendini gece gece. Dimi ama :)
Uykuda yaptığım rezilliklere bi yenisi daha eklendi dün gece.. Rüyamda birlikte çalıştığımz doktorların vizite geliceğini görüyorum. Bekliyorum bekliyorum gelmiyorlar. Saate bakıyorum 02.00. Ben gece atlet ve iç çamaşırıyla uyurum. Diyorum ki giyiniyimde beni donla görmesinler. Kalktım giyindim bi güzel. Yatakta oturdum bekliyorum. Ama uykusuzluktan ölüyorum. Kafam düşüyo uyanıyorum filan böyle devam ediyo bidaha saate bakıyorum 4.35. Sonrasını hatırlamıyorum. Sabah bi kalktım iki dirhem bi çekirdek yatıyorum. Ve gece yaşananlar aklıma geldi o zaman. Sabah zaten 6da kalkıcan ne uyutmazsın kendini gece gece. Dimi ama :)
buna cok güldüm yaaaaaa:))) cok yaşa sen
bitanede ben yazayım bari
hamileyim 6 aylık fılan ama acayıp gaz problemımım var..
kahvaltı yaptık, eşim uzandı uyuya kalmıs
lavaboya gıttım uyuyo dıye zoort zoooort zoooort rahat rahat koyverıyorum..
artık nası koyverdıysem sese uyanmış
cabuk cık güvenlıkler kapıya geldı. sizin evden silah sesleri geliyo dıye bı bagırdı:44:
ben hemen kalktım donu cektım ne dıycez dıye dusunuyorum bi taraftanda
cıktım yerlerde resmen
yüre be kocum o neydı be dıye
guvenlıklere nı dıycez dıyorum hala salak ben
guvenlık fılan yok bıdaha ust tuvaletı kullan dedı
bitanede ben yazayım bari
hamileyim 6 aylık fılan ama acayıp gaz problemımım var..
kahvaltı yaptık, eşim uzandı uyuya kalmıs
lavaboya gıttım uyuyo dıye zoort zoooort zoooort rahat rahat koyverıyorum..
artık nası koyverdıysem sese uyanmış
cabuk cık güvenlıkler kapıya geldı. sizin evden silah sesleri geliyo dıye bı bagırdı:44:
ben hemen kalktım donu cektım ne dıycez dıye dusunuyorum bi taraftanda
cıktım yerlerde resmen
yüre be kocum o neydı be dıye
guvenlıklere nı dıycez dıyorum hala salak ben
guvenlık fılan yok bıdaha ust tuvaletı kullan dedı
rahat 5 dakika güldüm buna yaevli değilim henüz bir kadın bir erkekde izlemiştim ordada. hamilelikden dolayı gaz muhabbeti olabilceğini o derece yani orda öğrendim çok güldüm de başıma da gelmez inşallah silah sesleri he
gece kuşu bu da senin gibigaz çıkaranlar gördün mü kıı
sus hatırlatıp utandırmaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?