efeniiiiiimm, yeni evliyiz araba alacaz bi mutluyuz bi sevindiriğiz anlatamam

, istediğimiz arabayı internetten bulduk,konuştuk anlaştık bi kaç güne kadar
sahibi teslim edecek,tabi biz bu arada sürekli internetten açıp açıp arabanın fotoğraflarına bakıyoruz,hayaller kuruyoruz,şurasını şöyle değiştiririz,burasını
böyle yaparız vs. vs.

tabi eşim bana hava yapıyor “seni arabama bindirmicem, mecbur kalsak bile arka koltukta oturursun" bilmem ne bilmem ne takılıyor bana

...ben de bu duruma nasıl içerlemişsem gece rüyamda eşimin arabayı aldığını, yanına da bi sarışın hatun attığını, bu ikisinin bizim yeni aldığımız üstelik daha benim bile binmediğim arabayla, bana sırıtarak el sallayıp hızla uzaklaştıklarını ve ağlaya ağlaya bağıra bağıra arabanın arkasından koştuğumu gördüm, ama orda bağırıyorum sesim çıkmıyo demekki uykuda da inlemişim bağıramadığım için,eşim beni dürttü kalk noluyo neden inliyosun diye...ayy allahım kalktım ki nasıl nefretlen nasıl kinlen bakıyorum adamın yüzüne

bi de kuyruğuma basmışlar gibi bi ağlıyorum bi ağlıyorum sormayın gitsin.. tabi o sırada o da bana totosuyla gülüp,o lafları şaka olarak söylediğine ikna etmeye çalışıyor

...ama hem yeni gelin hem kocasını bu kadar seven hem de araba için yanıp tutuşan birine söylenirmi canım bu laflar

, bilinç altı işte