Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

ahhahahaaahahahahah harikasın yaaaaaa

bi tanede benden olsun :)))

hamileyken yüksek tansiyon çıktı ve tuz kesinlikle yasaktı.tuz yediğim zaman hemen yüzüm şişiyodu.elim ayağım tutmuyodu.tansiyon sınırı 12 olması gerekirken benimkisi 16 dan aşağı düşmüyodu.bunun için işten ayrıldım ve evde oturmaya başladım.bigün ikindin eşim işten çıkacak alışveriş yapıp kayınvalideye gidicez.gitmeden önce acele acele 1,5 bardak acılı şalgam suyu içtim.1 tanede yaprak sarması yedim.o sırada eşim geldi ve bim e gittik.tansiyonum yükseliyodu.farkındaydım.ben hemen kasaya doğru ilerledim.eşimde bakınıyodu.kasiyere ben şuraya oturabilirmiyim.kötü oldum dedim.tabi buyrun demeye kalmadı.ööööööööööğğğğğğğğğğğ diye bi ses ve etraf kan kırmızı tabi 1 tanede yaprak sarması.onu nasıl yutmuşum öyle tüm olarak geri çıktı.ben burnumu tuttum.burnumdan fışkırıyodu resmen.eşimde yazık burnum kanıyo sanmış.herkes bana bakıyo.ben halen tutamıyorum kendimi.ben ağlamaya başladım.eşim peçete alıp geldi diğer taraftan.ben artık peçeteleri olduğu gibi kusmuklu olan her yere attım ve sonra elime poşet geçirip temizledim.çalışanlar biz temizleriz tamam sorun değil dediler ama o olaydan sonra 1 ay uğrak vermedim.halen eşim dalga geçiyo.içme şunu yine kusacaksın diyo:))))))))))))))

ayy çook güldüm ya Allah iyiliğini versin

şimdi komik geliyo ama ozaman çok kötü olmuştum.zaten zırlak bişey oluyo insan hamileyken...eşim durmadan uyarıyodu.bak senin yüzünden markete gidemiyorum.yeme diyorumn sana şunları diye kaç kere lafları kafama tokmakla vurdu

Ayyy kizlar ölücem gülmekten hepsi birbirinden guzel.Bende gecen annemle iki saat konustuktan sonra telefonu kapatirken hadi görüsürüz diyecegime hadi öpüsürüz dedimannemde öpüsürüz öpüsürüz neden olmasin didi yaaa

eşim veya sevgilimle değil ama arkadaşlarımla yaşadığım bir olayı anlatacağım.

öğrencilerin en sıkıntı dolu günleri yazılı haftalarıdır galiba. yazılı dönemi 3 arkadaş yurt odasında aşırı ders çalışmaktan beyni buharlaşmış, vücudu saatlerdir hiç de rahat olmayan çalışma masasında şekilden şekile girmiş olduğundan rahatlama amacıyla birbirimize masaj yapmaya karar veriyoruz. ve bizler için saat kavramı bu tür dönemlerde çok önemli olmadığından görevli öğretmenin odaları dolanacağı saatlerde olduğumuzu tamamen unutuyoruz. arkadaş üzerime yaslanmış sırtıma masaj yaparken aramızda kapının önündeki hocanın şok olacağı şöyle bir diyalog geçiyor:
- kızım hissetmiyorum diyorum biraz sert yapsana.
- emin misin bak? elimin ayarı yoktur biliyorsun.
- (çığlık atarak) acıdı ya.
- ben seni uyardım. sert yapmayım o zaman?
- yok, yok. çok iyi oldu. bu tempoda devam. oh, çok rahatladım vallahi.
- sıra sen de bak. sert yapma ama bana.
o sırada hoca şok olmuş ifadesiyle içeri girer ve arkadaşımı benim üzerimde görmesiyle iyice dehşete düşer :26: hoca fesat vallahi

Son düzenleme:
bi tane daha anlatayım aklıma geldikçe yazıyorum zaten...
eşim karadenizli....yeni evliyim akrabasının nişanı için toplanmış herkez.....
eşimle nişan evinde oturuyoruz bnm karnım acıktı dedim giderken sana yemek ısmarlayımmı dedi bende oleeeee yuppiii demiş bulundum demeseydim...
herkez sustu bize bakıyor...kimi kadınlar kıskıs gülüyor kimisi dudağını ısırıyor....
ben anlamadım tabiki .....

ole lazcada:::::erkek cinsel organı demekmişşş:95::95::95:
çok utandım ama sonradan çok güldüm ...eşimle sessiz sessiz konuşurken ole diye bağırmam onları şok etmiştiii..kimisinede
gülmek için bahane
artık sevinme şeklimide değiştirdim ogün bugündr saadece yuppi:82:

minicik bir rezilligimi ama sürekli tekrarladigim bir rezilligimi anlatayimm...

patronumun bizim ofisimizin yani sira birde araba kiralama servisi var bu nedenle hemen hemen hergün degisik degisik arabalarla öglen yemegine eve geliyorum...bir gün kirmizi isiklarda beklerken bi esneme tuttu beni esnerken direksyona bastirdigim an kornaya basmisim esnedigim icin cekemiyorumda elimi gerii almanyanin cok minik sehirlerinden birindeyiz hani türkiye sartlarina göre bir kasaba korna sesi duyulmaz hic sokaklarda sok durumdayim tüm herkes bana bakiyor ne yapiyor bu diye ki bastigim an bir sicramayla karsi karsiya kaldim ödüm koptu...

kim bilir ne düsünmüslerdir hakkimda kiralamis arabayi hava atmak icin ulu orta kornaya basiyor....yoksa iste altindaki arabaya bak daha korna yapmasini bilmiyor daha neler neler:78:

ve maalesef bu olay bi kez degil bi cok kez basima gelir su arabalara korna koymasalar daha iyi olurdu:44:

"İletildi: Babam" !!
inanmıyorum bu yazıyı görünce öyle bi hiii dedim ki herkes bana baktı

daha önce anlatmışmıydım bilmiyorum anlatmış da olabilirim ama kızlarla başka topikte paylaşmıştım buraya da anlatayım benim ilk aklıma gelen 3 rezilliğim var...
1)buna yakın bir pazar anısı da benim var.
alışverişi %99 marketten yaptığım için pazar kültürüm yok.
yani eşya, süs püs bölümlerini gezerim de sebze bölümlerini çok gezmem.

neyse bir gün sebze bölümündeyim.
pazardakiler daha taze, organik falan diyorlar ya yeni trende uyucam ben de geziniyorum ne var ne yok.
baktım bir sepetin içinde yeşil yeşil bişeyler.
dedim amca bu nasıl yapılıyor?
zeytinyağlısı mı olur falan.
etikete bakmak aklıma gelmiyor hiç
eşim de kıs kıs gülüyor yanımda (uyuz işte diyorum size uyuzzzzzz)

amcacağız önce bana uzaydan gelmişim gibi baktı
sonra en babacan sesiyle
yenge bezelye bu
ister pilava koy ister yemeğini pişir
dedi..

ben dumur
aaaa ama bu kabuklu dedim
ne sandın sen yenge bezelye üzüm gibi salkımda mı olur sandın dedi

nasıl kaçtım ordan bilmiyorum
hala gülerim cahilliğime

2)bu en büyük rezilliklerimden biridir.
hala güleriz aklımıza geldikçe...

2 sene önce tatile gidiyoruz.
kızı anneme bırakmışız, başbaşa 4 gün kaçamak yapıcaz.
yaz günü, doğal olarak askılı bluz var bende...
fonda levent yüksel çalıyor,
ben dalmışım camdan dışarı bakıyorum.
bir anda şaaaaaaaaaaappppppppppppppp diye bir ses duydum
ve aynı anda eşimle gözgöze geldik.

"o ses benden çıkmadı dimi" dedim
gülmekten cevap veremiyor sadece kafa sallıyor

meğer ben artık nasıl bir aşkla daldıysam
cama yasladığım sağ kolumu
omuz hizasından
büyük bir iştahla öpmüşüm
ertesi gün mosmordu, öyle böyle değil yani..

3)bir de ben çok hızlı konuşurum.
yani sesli değil hızlı
hele sinirlendiysem kelimeleri de birbirine karıştırırım
örnek
doğrusu:tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş
benden çıkan: tencere kaparlanmış yuvağını bulmuş

bir gün benimkiyle tartışıyoruz sanırım siyaset üstüneydi
çok yakın arkadaşlarımız da var
yanlış hatırlamıyorsam ya 6 kişiydik ya 8

celalli celalli konuşuyoruz
ben kalktım ayağa
bütün havamla, kendimden emin
keskin sirke küpüne zarar aşkım unutma
dedim

SANIYORDUM
ama demişim ki
keskin kürpe .ikine zarar (noktalı yere s koyun)

uzun bir sesslik
sonta puhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sesleri
benim beynimden geçenle ağzımdan çıkanı algılamam yaklaşık 3 saniye

rezalet yahu rezaletttt

Son düzenleyen: Moderatör:

aynısı bizde de oluyor kız bebek diye erkek bebek almışlar bu sefer eniştemin yeğeni (oğlan) görmüş demiş aaa bu erkek

:90::90: sana da bir topic kupası veriyorum

Hanımlar,
topik içeriğine uygun yorumlar yaparken lütfen flood yani peşpeşe mesaj yazmayınız,x üye mesajını yazar,y üyenin yazmasına fırsat verip sonra tekrar mesaj yazar ama x üye soluksuz arka arkaya mesaj atarsa sorun oluyor,bu sebeple lütfen dikkat ediniz

Süper...

sabahtan beri bu topicteyim yanaklarım ağrıdı resmen gülmekten yaaa alkışlıyorum sizi

sabahtan beri bu topicteyim yanaklarım ağrıdı resmen gülmekten yaaa alkışlıyorum sizi

kocişkoyla bayram için alış verişe gittik ben artık yorgunluktan ne konuştuğumu bilmiyorum tabi:)açıktık gittik lokantaya garson sipariş alıyor. ısrarla arkadaşa kola gelsin diyorum dediğimin farkında değilim ama 2 defa üst üste tekrarlıyorum eşim şokta tabi döndü garsona seslii seslii eşim o benim eşim arkadaşı değilim ben onun diye kopmaz mı orda

Ayy şu Ankaralı şarkı ile ilgili birşey vardı.Çok gülmüştüm ona ki düşündüm benim de başıma böyle bişrey geliyordu az daha.Geçen sene komşunun oğlunun sünneti oldu.Apartman arasında küçük bir kına.Öyle oyun havası Cd si doldurmuştum.Tabi dinlemeden rastgele.Sonra vermeden Cd yi bi dinleyim dedim.
Aman yarabbim..Az daha bir aile faciasına neden olcaktım.Değitirdim Cd'yi sildim şarkıyı.Düğün günü bi baktım kadının kaynanası döktürüyor.Acaba bu şarkı çalarken de döktürür müydü ki .
Not: Gayet güzel bir şarkıydı ama.Trakyalı biri olarak bayılırız böyle şeylere .. İşte o şarkıı
---
Çarşıdan aldım lahana
Kıydım koydum soğana
Hiç ömrümde görmedim
Böylede cadı kaynana
---
Aman aman aman kaynana
Dişleri gedik kaynana
Aman aman aman kaynana
Bir ayağı topal kaynana
Oğlun çerez getirdi sensiz yedim kaynana
Oğlun kebap getirdi sensiz yedim kaynana

Son düzenleme:

Yerlere yattım emi sen cok yasa :)

Biz de yeni sevgili olduğumuz zamanlardan birinde akşam sahilde oturup sohbet etmiştik.Durağa yürürken gidiş-dönüş anayol gibi biryerden karşıya geçmemiz gerekiyordu.Akşamda kadar gelip geçen arabalardan iyice egzoz kokusu oluşmuş.
Biz de karşıya geçmek için beklerken sevgilim ''aşkım biri osurmuş''dedi.
Ben de çok biliyorumya ''egzoz kokusu o bikere..'' diye cevabı yapıştırıverdim.Sonra ara ki başını sokacak toprak bulasın!
yol boyunca ''hadi yaa egzoz mu kokuyomuş aşkım?'' diye alay etti durdu!Öyleki 3sene oldu hala unutmaz saolsun! :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…