bende anlatayım..benimki rezil olmak değil biz genelde böyle şeyler olunca yarılana kadar gülüyoruz...
3 4 gün önce falandı..
eşim ben hamileyim diye evi süpürüyor..tabi yerlerde de toz değil de genelde kıl tüy oluyor..yerlere bakıyorum hep kıll..bacaklarından düşmüş kocamın kılları:))
sonra bağırıyorumm süpürge sesini bastırarak:
yaaaa baakkk hepsi kimin kıllarıııı...? güya ben soru sorduğumu düşünmüştümm...
tabi ben dediğimi birleştirerek söylediğimin farkında değilim..
flocke gelmiyor mu artıkkk
kızlar aklıma gelenlerde bende anlatayım
yeni evlendiğimiz zamanlarda elti kaynana kayın hep berarber oturuyoruz 10 kişiyiz evde
yemek yenmiş çay içilmiş meyvalar yenmiş kaynanamlar yatmış eltimle ortalığı topluyoruz dedim
meyva suyu içelim bari birazda dur abimgilede soruyum dedim ne içecekler diye
salona girdim herkez bana bakıyo ben hangi vişne suyundan içersiniz diyorum
herkez gülmeye başladı kaçtane vişne suyu çeşidi varki diyolar benim kafa dank ediyor soruyu tekrarlıyorum hangi meyva suyundan içersiniz
sonra herkez ne içeceğini söyledi ve ben kıpkırmızı bişekilde geri gittim sonra arkamdan epeyce güldüler tabi
tabi bide yeni gelinim ya hata yapmamaya çalışıyorum ama olmuyo
bende anlatayım..benimki rezil olmak değil biz genelde böyle şeyler olunca yarılana kadar gülüyoruz...
3 4 gün önce falandı..
eşim ben hamileyim diye evi süpürüyor..tabi yerlerde de toz değil de genelde kıl tüy oluyor..yerlere bakıyorum hep kıll..bacaklarından düşmüş kocamın kılları:))
sonra bağırıyorumm süpürge sesini bastırarak:
yaaaa baakkk hepsi kimin kıllarıııı...? güya ben soru sorduğumu düşünmüştümm...
tabi ben dediğimi birleştirerek söylediğimin farkında değilim..
çok tatlısın yaa.evlenir evlenir merak etme sen, daha da sevmiştir hatta seni
cok güldüm yaaaaaa gözlerimden yas geldi en son fatse nin olayina bu kadar gülmüstümmmmmisten atilma nedenim olacak bu topicc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?