ay ne güldüm ne güldümmm:90:bendede var buna benzer aklıma geldi buna çok benziyor ama
Nişanlımla bizde bi keresinde dolmuşa binmiştk o da aynı tabir yani dolmuşta tam dolmuşbaya gidiyoruz hemen önümdeki bayan kalkıyo inmek için benimkide inen bayanın yerini bana tutuyor sen otur hayatım bende sana tutunayım diye.yanından oturacağım kişide tombiş bir bayan ben koltuğun hafiften ucuna oturuyorum benimkide benim hemen yanımda.
dolmuş ilerledikçe bi sağ bi sol ben bi sağa kayıyorum bi sola .sağa kayarken iyide sola kayarken kadında bana doğru kayıyobende koltuktan aşağı doğru.
bu böyle olmucak dedim kendi kendime havada nasıl sıcak ha bayıldım ha bayılıcam bi ara benimkine baktım gülmekten dişlerini ısırıyo bende ona bakıp gülüyorum arkamdaki teyzenin kafama çantasını geçirmesiyle seni edepsiz bak ki bir araba insan minsan var demeden neler yapıyolar sizi terbiyesizler inin çabuk arabadan utanmaz arlanmazlar aile terbiyesi almamışlar sizi vay saygı kalmamışki''diye feryat figan etmesiyle ben büyük bir şoka giriyorum o sırada benimki hala gülüyo dişlerini ısırır bi şekilde bende heralde teyze bana söylemiyor diyorum o sırada çanta hala ikidebir kafama kafama geçiyor ben artık aldığım darbelerle fenalaşırken şoför olaya son noktayı koyuyor inin çabuk edepsizler diye.tam inmek için manevra yapıcam tuttuğum şeyi bırakmamla neden öye tepki aldığım konusunda net bir fikir ediniyorum sonuç çok kötü bir talihsizlik meğerim nişanlımın borusuve ben düğünümü iple çekiyorum hala büyük bir utanç içerisindeyim.benimki de sana söylücem ama gülmekten söyleyemiyorum deyip durdu o gün yolda
off ya çok kötü rezil olmuştum.nişanlımda bana ''herşeyin bir ilki var kısmette dolmuşta tutamkata varmış''demişti.
zaten utanmışım,rezil olmuşum benimki pişmiş kelle gibi sırıttı durdu gün boyunca yollarda
ayyy neyi tuttuğunu nasıl fark etmedin yaaa.

kendimi teyzenin yerine koyuyorum,önümde oturan gençler bu pozisyonda