• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

ay ne güldüm ne güldümmm:90::9::9::9:bendede var buna benzer aklıma geldi buna çok benziyor ama:D

Nişanlımla bizde bi keresinde dolmuşa binmiştk o da aynı tabir yani dolmuşta tam dolmuş:66:baya gidiyoruz hemen önümdeki bayan kalkıyo inmek için benimkide inen bayanın yerini bana tutuyor sen otur hayatım bende sana tutunayım diye.yanından oturacağım kişide tombiş bir bayan ben koltuğun hafiften ucuna oturuyorum benimkide benim hemen yanımda.:64:

dolmuş ilerledikçe bi sağ bi sol ben bi sağa kayıyorum bi sola .sağa kayarken iyide sola kayarken kadında bana doğru kayıyo :50:bende koltuktan aşağı doğru.:91:

bu böyle olmucak dedim kendi kendime havada nasıl sıcak ha bayıldım ha bayılıcam bi ara benimkine baktım gülmekten dişlerini ısırıyo bende ona bakıp gülüyorum arkamdaki teyzenin kafama çantasını geçirmesiyle seni edepsiz bak ki bir araba insan minsan var demeden neler yapıyolar sizi terbiyesizler inin çabuk arabadan utanmaz arlanmazlar aile terbiyesi almamışlar sizi vay saygı kalmamışki''diye feryat figan etmesiyle ben büyük bir şoka giriyorum o sırada benimki hala gülüyo dişlerini ısırır bi şekilde bende heralde teyze bana söylemiyor diyorum o sırada çanta hala ikidebir kafama kafama geçiyor ben artık aldığım darbelerle fenalaşırken şoför olaya son noktayı koyuyor inin çabuk edepsizler diye.tam inmek için manevra yapıcam tuttuğum şeyi bırakmamla neden öye tepki aldığım konusunda net bir fikir ediniyorum sonuç çok kötü bir talihsizlik meğerim nişanlımın borusu:63:ve ben düğünümü iple çekiyorum hala büyük bir utanç içerisindeyim.benimki de sana söylücem ama gülmekten söyleyemiyorum deyip durdu o gün yolda:17:off ya çok kötü rezil olmuştum.nişanlımda bana ''herşeyin bir ilki var kısmette dolmuşta tutamkata varmış''demişti.

zaten utanmışım,rezil olmuşum benimki pişmiş kelle gibi sırıttı durdu gün boyunca yollarda:19:

ayyy neyi tuttuğunu nasıl fark etmedin yaaa.:77:
kendimi teyzenin yerine koyuyorum,önümde oturan gençler bu pozisyonda:52::52::52::52::52::52::52::52:

ay ne güldüm ne güldümmm:90::9::9::9:bendede var buna benzer aklıma geldi buna çok benziyor ama:D

Nişanlımla bizde bi keresinde dolmuşa binmiştk o da aynı tabir yani dolmuşta tam dolmuş:66:baya gidiyoruz hemen önümdeki bayan kalkıyo inmek için benimkide inen bayanın yerini bana tutuyor sen otur hayatım bende sana tutunayım diye.yanından oturacağım kişide tombiş bir bayan ben koltuğun hafiften ucuna oturuyorum benimkide benim hemen yanımda.:64:

dolmuş ilerledikçe bi sağ bi sol ben bi sağa kayıyorum bi sola .sağa kayarken iyide sola kayarken kadında bana doğru kayıyo :50:bende koltuktan aşağı doğru.:91:

bu böyle olmucak dedim kendi kendime havada nasıl sıcak ha bayıldım ha bayılıcam bi ara benimkine baktım gülmekten dişlerini ısırıyo bende ona bakıp gülüyorum arkamdaki teyzenin kafama çantasını geçirmesiyle seni edepsiz bak ki bir araba insan minsan var demeden neler yapıyolar sizi terbiyesizler inin çabuk arabadan utanmaz arlanmazlar aile terbiyesi almamışlar sizi vay saygı kalmamışki''diye feryat figan etmesiyle ben büyük bir şoka giriyorum o sırada benimki hala gülüyo dişlerini ısırır bi şekilde bende heralde teyze bana söylemiyor diyorum o sırada çanta hala ikidebir kafama kafama geçiyor ben artık aldığım darbelerle fenalaşırken şoför olaya son noktayı koyuyor inin çabuk edepsizler diye.tam inmek için manevra yapıcam tuttuğum şeyi bırakmamla neden öye tepki aldığım konusunda net bir fikir ediniyorum sonuç çok kötü bir talihsizlik meğerim nişanlımın borusu:63:ve ben düğünümü iple çekiyorum hala büyük bir utanç içerisindeyim.benimki de sana söylücem ama gülmekten söyleyemiyorum deyip durdu o gün yolda:17:off ya çok kötü rezil olmuştum.nişanlımda bana ''herşeyin bir ilki var kısmette dolmuşta tutamkata varmış''demişti.

zaten utanmışım,rezil olmuşum benimki pişmiş kelle gibi sırıttı durdu gün boyunca yollarda:19:

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52: gülme krizlerindeyimmmmm gülmekten yazamiyorum bileeeeeeeeee:90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9: altima yapicaaaaaaaaam

ya çok büyük talihsizlilti diyorum kendime ben bile inanamadım daha doğrusu nişanlım bana tuttuğu yeri gösterdi oturmam için ona yaslanmıştım ve ona tutunmuştum ama onun neresini tuttuğuma hiç bakmamışım sıcağın verdiği bir dalgınlıktı sanırım çok büyük bir talihsizlkti:96:

ya çok büyük talihsizlilti diyorum kendime ben bile inanamadım daha doğrusu nişanlım bana tuttuğu yeri gösterdi oturmam için ona yaslanmıştım ve ona tutunmuştum ama onun neresini tuttuğuma hiç bakmamışım sıcağın verdiği bir dalgınlıktı sanırım çok büyük bir talihsizlkti:96:

Hayır nasıl tutulut ki orası anlayamadım :1:
İnsan hiç mi farketmez aaa :1::1:
Neyse çocuklarınıza anlatamayacağınız olsa da komik bir anınız daha olmuş :1:

Yaa kızlar alemsiniz sabah sabah keyfim yerine geldi yine :60::60:

Ya dünn çok pis rezil oldum aşkıma :52::52:

Telefonla konuşuyoruz aşkımla 1 saat falan oldu 3G'li görüşüyoruz.:42:Ben böyle şebeklikler yapıorum asker aşkımı güldürmek için :35::35: Onun dışında asillll prenses edalarında konuyorum:63: Konuştukk konuştukkkkk baktım şarjım bitiyor:53: Aşkım biraz şarja takayım geliiim dedim kapattık.Her şey normal.
Odamdan çıkıp telefon elimde annemlerin yanına yol almamla beraber kardeşimle aniden kavga edesimiz tuttu :37: Yavvv noldu neden bi anda harale gürele birbirmize girdik :37: :1: O sıra telefon elimde.. :52:
- Annnee al danaaaa kızını üzerime atladııııııı :36: ( kardeşimdee 13 yasında henüz ama maşallahı varrrr : :125: ) diye başlayan :27:hakaretlere dönüşen abla - kardeş kavgaları esnasında söylenen laflare classtır bilirsiniz :1: Hararetli hararetli resmen dalmısızz :36: :60: Annem arada bıktım sizdeeeen nasıl kardeşsiniz millette görücem ablaları beeeen.:47: Ben bi yandan bağırıyorum seni döveriiiiiiiiiiiim :22: anne çekil aradan:88: o pat küt saldırıyo :95:ama tozu dumana katmak tabiri caizse nasıl gırla gidio :60::60: O ara nefes nefese odama geçtim baktım tel açık :52::52: ben şokkk :52::52::52: Benimki telefonun diğer ucunda kopmuş durumda :26:Pat die kapatmam bir oldu :17:

İlk mesaj aşkım çok hırçınsın yaaa korktum senden :60:
:17:
Şimdi kaç yıllık kibarrr asil edalarım yerle bir oldu çingene hatunu canlandı gözündeee o avaz avaz bağırışımdan sonra :17: :60::60:

Çok utandımm :26: :60: Ama hala gülüyorr :47:

:119:

bu benim başıma hep geliyor rezillik olarak bile görmüyorum, cesaret edip rezillik demeyipte sakarlıklarımı anlatsam ama ne sakarlık adamın kaşını gözünü yaran cinsten insanlar sevdiceğime bu kız seni dövüyormu oğlum diyolardı düşünün birgün karar verip anlatcam ama

okurken gülücemm dıee nefesım kesıldııı boguluomm sandımmm :52::9::9: benımde aklıma geldi sunu sunu anlatırım du bi sayfa daha gecsın dıe ama sımdı ne var ne yok unuttum aklımdakılerı :1: aklıma gelsın hemencık yazıceem bendeee.. :52:

şu topicte neler okudum ama en çok buna güldüm heralde :60: :60: :60:
tam bi talihsizlik gerçekten :60:

kızlar merhaba. gülmekten koptum yaaa :9:

ben de bi tane anlatayım ama, eşime olan bi rezilliğim değil. henüz bekarım :86:
üniversitedeyken çok yakın bi arkadaşım var, genelde hacı die hitap ederim. neyse markete gittik alışverişimizi falan yaptık vs.. derken kasaya geldik. kasaya da genelde sakızlar çikolatalar şekerler falan konulur ya. bi sakız kutusu gibi bişi gördüm. aaa hacı bu sakız markası yeni mi çıkmış, ilk defa görüorum. bakim neliymiş diye üstünü okuyunca, fiesta die bi prezervatif olduğunu anladım. tabi bunu kasada bekleyen o kuyruğun içinde yaptım.hemen yerine bıraktım tabi. ama napim çok cancanlı ve renkliydi. adı da tam sakız markası gibi.
aklıma geldikçe gülerimmm :76:

40 yaşı geçkin bi tanıdığım var çok iyi birisidir akıl hocam gibidir..
ama yaşla ilgili biraz takıntısı bende yok gençsin aa diye hep alttan alırım..
birgün üniversitedeki hocaların yaş ortalamasını sordu..bende
"Çok yaşlı bizim hocalar ya hep 40 50 60 flnlar" dedim ama ağzımdan çıkmazsıyla dank etti..
demek yaşlıyım haa 40 yaş yaşlı haa diye alındı ama çok kötü pot kırıdım:17:

bu topiğin müdavimlerindenim resmen, tabii okuma konusunda :42: daha hiçbişey yazmamıştım,yazacak bişey de tam olarak aklıma gelmiyordu...
ta ki dün gece başıma gelenlerden sonra :27: sahurda kaç dk kendi kendime güldüm bilmiyorum, içimden bi ses "sen de bunu topicte anlatmalısın" diyordu :63:
efenim şöyle ki dün gece 11buçuk sularında yattım ve sevdiceğimi çaldırdım, meşgule aldı. Birazdan arar diye beklerkene uyuyakalıvermişim :93:
sonra tlfnun çaldığını, benim tlfnu açtığımı filan hiç hatırlamıyorum. hatırladığım şey "paytak sen ne diyosun hiçbişey anlamıyorum" diyen sevdiceğimin sesiydi. o anda uyanır gibi oldum ne dedim acaba korkusuyla. hala da saçmalamaya devam ediyorum, "yok arabalar geçiyor da, sen yetiştin mi de, bi ara sanırım blogum olmadığı halde bi blog muhabbetine girdim sanki öyle hatırlıyorum, tatlı tarifi vs" gibi bişeyler de saçmaladım... sevdiğim zavallım alttan alıyor "ne diyosun hiç bişey anlamıyorum ki, hadi bi baştan anlat bi daha" diyor ben hala saçmalamanın sınırlarını zorluyorum "sen anlamıosun, ben cok ciddi seyler söylüyorum aslında ama böyle tekrar tekrar anlatınca bi anlamı kalmıyo ki" diye :37::37: zavallım artık dedi ki sakin sakin "canım hadi sen uyumaya devam et" filan,"ii ama anlamadın ki dediklerimi" diye diretiyorum hala da anlatmaya çalışıyorum, nereye koycam,sen yetiştin mi gibi birbirinden bağımsız, ağzımdan çıkarken bile iç sesimin "saçmalıyosun kızım" dediği cümlelerle :36::36:
sonra ne mi oldu, hiç hatırlamıyorum uyudum kaldım :76: sahurda uyanıp da mahmurluğu üzerimden atıp "ben nasıl uyudum, sevdiceğimle ne konuştuk en son" gibi şeyler düsününce beni bi gülme aldı ki sormayın :9::9: sabah da kendisine tlf ederek, gece neler saçmaladım ben dedim, cancazım "hiçbişey anlamadım ki, aartık sus diye uyu hadi canım fln" dedim sen de uyuyakaldın dedi :35::35: "evlencen mi benle" dedim, "o eskidendi" dedi :57::57::57:

bu topiğin müdavimlerindenim resmen, tabii okuma konusunda :42: daha hiçbişey yazmamıştım,yazacak bişey de tam olarak aklıma gelmiyordu...
ta ki dün gece başıma gelenlerden sonra :27: sahurda kaç dk kendi kendime güldüm bilmiyorum, içimden bi ses "sen de bunu topicte anlatmalısın" diyordu :63:
efenim şöyle ki dün gece 11buçuk sularında yattım ve sevdiceğimi çaldırdım, meşgule aldı. Birazdan arar diye beklerkene uyuyakalıvermişim :93:
sonra tlfnun çaldığını, benim tlfnu açtığımı filan hiç hatırlamıyorum. hatırladığım şey "paytak sen ne diyosun hiçbişey anlamıyorum" diyen sevdiceğimin sesiydi. o anda uyanır gibi oldum ne dedim acaba korkusuyla. hala da saçmalamaya devam ediyorum, "yok arabalar geçiyor da, sen yetiştin mi de, bi ara sanırım blogum olmadığı halde bi blog muhabbetine girdim sanki öyle hatırlıyorum, tatlı tarifi vs" gibi bişeyler de saçmaladım... sevdiğim zavallım alttan alıyor "ne diyosun hiç bişey anlamıyorum ki, hadi bi baştan anlat bi daha" diyor ben hala saçmalamanın sınırlarını zorluyorum "sen anlamıosun, ben cok ciddi seyler söylüyorum aslında ama böyle tekrar tekrar anlatınca bi anlamı kalmıyo ki" diye :37::37: zavallım artık dedi ki sakin sakin "canım hadi sen uyumaya devam et" filan,"ii ama anlamadın ki dediklerimi" diye diretiyorum hala da anlatmaya çalışıyorum, nereye koycam,sen yetiştin mi gibi birbirinden bağımsız, ağzımdan çıkarken bile iç sesimin "saçmalıyosun kızım" dediği cümlelerle :36::36:
sonra ne mi oldu, hiç hatırlamıyorum uyudum kaldım :76: sahurda uyanıp da mahmurluğu üzerimden atıp "ben nasıl uyudum, sevdiceğimle ne konuştuk en son" gibi şeyler düsününce beni bi gülme aldı ki sormayın :9::9: sabah da kendisine tlf ederek, gece neler saçmaladım ben dedim, cancazım "hiçbişey anlamadım ki, aartık sus diye uyu hadi canım fln" dedim sen de uyuyakaldın dedi :35::35: "evlencen mi benle" dedim, "o eskidendi" dedi :57::57::57:

çok tatlısın yaa.evlenir evlenir merak etme sen, daha da sevmiştir hatta seni :66:

Kızlar burası çok güzel yaa gülüp duruyorum :) :) :)
az önce noldu :) ben eczanede çalışıyorum.yaşlı bir amcaya ilaçlarını verdim ücretini söyledim.
ben:2 lira amca
amca:ne dedin kızım (amcanın kulakları zor işitiyor galiba:26:)
ben:amcacım 2 lira tuttu ilaçların
amca:o ne
baktım olacak gibi değil duyuyor ama anlamıyor herhalde yeni parayı bilmiyor dedim.biraz daha yüksek oktavla 2 milyon amca dedim
amca:tüh tüh tüh bu yeni nesil ne olacak bak bir de gençsin.ben bu yaşımda alıştım yeni paraya sen hala milyon diyorsun dedi.ben tabi şok :53: eczacımla koyduğu lafın verdiği havayla delikanlı gibi eczaneden çıkan amcanın arkasından bakakaldık :52::52:

cok güldüm yaaaaaa gözlerimden yas geldi en son fatse nin olayina bu kadar gülmüstümmmmm:52::52::52::52: isten atilma nedenim olacak bu topicc

:59:

hahahaa bu uyku arası saçmalamalarını sevdiceğimle biz çok yaşarız :1:

Bi gün yine ben yatıyorum telefondayız ve her zamanki gibi uymuşum..:31:Bir ara kendime geldim doktora git doktora diorum :37: sonra naalakaa doktor yaa dedim. Yazık o da dio ne doktoru canım.Hahaha asker aşkım ciddi şeyler anlatıyormuş başından geçen kötü bir olayı bende doktora git geçer :27: ıyy çok saçmaladığımı hissettim sonra :60:

Erken yattığım bir günde aniden kardeşimin paldır küldür odaya dalıpta gürültüye uyanıp kendimi duvara gümm gümm vururken görüorum :60::60: bir yandanda sesleniyorumm:36::36:'' Bende burdayııııııııııııııım '' :60::60: Ve kardeşimin şaşkın bakışları arasında kendime gelince gülmekten yerlere yatıoruz ben napıorum yaa diorum :1:

Yinee bir gün uyku arası ne oldu ne rüya gördüysem :28: ' Annnnnnnnnneeeeeeeeee:52: ' die hönkürerek kalkıyorum :37: :52: :53: Annemm babamm kardeşim hepsi odama koşup noldu die bir dalıyorlar :53: Ben başlıorum uyku sersemi saçmalamayaa :60: '' Kocaman örümcek vardı babaa :52:kafam kadar çok korktum bak gidioo gidioooo:10: '' Sonra kendime gelince annemin söylenmelerini işitiorum :60: Bu kız manyak :60::60: :53:

Arkadaşımdayım.. :73: Gece birlikte yatıyoruz..Çok şiddetli şekilde sıçramışım ve bana seslenmiş ' Madammm ' Hiç hatırlamıyorum bu sefer ama kıza '' Yok bişey yok bu sefer yüksekten düşmedim:63: kaldırımdan düştüm normalde apartmandan düşüorum :63:''deyip arkamı dönmüşüm... :27:Kahkahayı basan arkadaşıma çok şiddetli bir fırçayı da ihmal etmemişim:52: .'' Kapa çeneni uyuoruz şurdaa '' :78: :60::60:

benim nişanlım yanlış anlama dolayısıyla çok utandırmıştı beni:(

benimki henüz yeni olay nişanlımla konuşuyorum regli dönemim napıyosun dedi yatıyorum dedim neden dedi karnım ağrıyo falan dedim anladı tabi açmadı bile konuyu öle konuştuk kapadık gece ben bi uyandım burnum kanamış elim yüzüm kan nişanlımla tekrar konuştumğum da anlatıyorum olayı hasta olduğumda çok ilgilenir aynı bebek gibiii benimde hoşuma gider benim çok önemsiz bulduğum bir konu olsada o çok dikkat eder ben de nişanlıma ne oldu biliyor musun dedim nazlana nazlana ne oldu aşkım dedi gece bi uyandım elim yüzüm kan dedim kahkahayı bastı (ben hayırdır aşkım neyin var dikkat etsene gibi her zmanki şeyleri bekliyorum)ne gülüyosun be dedim güldü güldü salak dedim ne gülüyosun o da o kan taa oraya nasıl bulaşmış dedi ben şoktayım burnum kanamış ne diyosun sen dedim güldü haa bende başka bişey sanmıştım dedi
sonra aptal o oraya nasıl çıksın dedim oda uyku sersemi belli mi olur dedi kaşımıştırsın falan dedi sonra yüzüne sürmüştürsün dedi
bu şekildeee sayesinde baya rezil bi konuşmamız oldu :):)nişanlılık dönemine bu rezillik yeterde artar bile:):)[/
vallaha okuyunca kahkaya bastım harbıden nasıl bı hayal gucu kasıyıp yuzune vurmussundurr eee halıylede agzın burnun kan olmustur :P

Ya kızlar bende şu unutkanlığım yüzümden çok rezil oluyorum yaa:43::43:

Geçenler de nişanlımdayız yere bir başörtü düşmüş bu nerden geldi dedim
aşkım siyahları ütülerken üzerine koyuyorum dedi ütü masasının üzerinden düşmüş
dedi ütü masası da hemen yanında tamam dedim koydum aradan 1-2 saat geçti
aşkım gel temizlik yapalım dedi sen evi süpür ben ütüleri yaparım dedi, yok ütüyü ben
yaparım dedim kadınız ya daha iyi anlarız ya unutkan ben hemen sordum ;

ben: Aşkım ütü masası nerde ??
Nişanlım : Aşkım hani üstüne başörtü koymuştun ya orda :1::1:

Off yaa bunun gibi kaç tane böyle offff ne yesemde hafızamı güçlendirsem:63:

otobüs macerasını anlatan bi bayanı okuyunca aklıma geldi
bi gün nişanlımın yani şimdiki eşimin yanına gelicem mersinden bursaya
internetten otobüs firmasının numarasını buldum 2 üç tane numarası wardı ben içinden ya şundadır ya bunda yaptım ve
bi numara seçtim seçmez olaydım:17:
aradım telefon açıldı
ben konuşucam hani konuşmalıyım aslında bunu yapabilirim:21:
ama olmadı:5:
agzımdan ne oldugu belirsiz böğürtüler çıktı:66:
sanırım böğürtülerin arasında kadın ne demek istediğimi anladı altıncı hissi mi kuwwetli bilmem :90:
bana yok cnm burası x firma deil ew numarası dedi
kadın telefonu kapattı :9:
ama ben halaa şoktayım:53:
ya bildiğiniz konuşamadım hani dil sürçmesi falan deil
deli danalar gibi böğürdüm:86:
fena rezillikti

oyy oyy..
3 sene öncesi geldi şimdi aklıma,anılarım tazelendi.3 sene önceydi ikinci buluşmamızdı ama daha aramızda birşey yoktu sadece birbirimizi tanımak istiyordum.Bir cafede oturmuş çay kahve içip muhabbet ediyorduk,ben çayımdan yudumladım o da o anda komik birşey anlatıyordu.Espiriyi anlamamla ağzımdaki çayı yüzüne üstüne püskürkmem bir oldu ve dedim tamam kızım buraya kadar yerin dibine geçtim.
Çok konuştuk bu olayı 3 yıl oldu ve hala gülerek anlatır:26:

Back