• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Anlatmadan geçemicem...
Ben değilde o bana rezil oldu:)
Ben pek konuşmam dinlemeyi daha çok severim.
Sevgilimde açıldımı kapanmak bilmez...
Gece yarısı tltfondayız dalmış derin konulara konuştukça konuşuyor...
Sesizce dinliyorum çıtım çıkmıo.Bir ara tlfn kesiliyor.
Arıyorum onu kapalı tam 15 dk bekliyorum.
Şarjı bitmiştir işyerinde unutmuştur diyip yatmaya koyuluyorum ki
Benim ki arıyorr:52:
Ne oldu diyorum
-şarjım bitmiş ee en son nerde kalmştım
Şurda kalmıştın.
-neee daha ordamı ben dkklardır kendi kendi kendime mi konuşuyorum:53:
Evet hayatım 15 dk boyunca:27:
Sonrasında saydırdı baya yok ölü gibi dinliyormuşumda insan bir ses çıkarırmışta uff çok kızmış ve utanmıştı:9:

hafta sonu ,eşim ben ve 10 aylık oğlumuz oto koltuğu bakmaya çıktık.her yere bakalım,oğluşu oturtalım deneyelim,hangisi iyiyse onu alırız dedik.neyse ilk girdiğimiz yerde güzel bi tane vardı.Ata oturdu çok da rahat etti.satıcı adam da sohbeti seven bi tip,aman dedi işte ağlamayan bebek falan,bayaa muhabbet oldu..neyse. çıktık ordan başka yerlere gittik falan derken,ilk yerdekini almaya karar verdik.
ertesi gün aynı yere gittik tekrar Ata yı oturttuk falan,satıcı adam demez mi ki:" sizde akrabalık var mı abi " diye.
ben de atladım,aman saçmalamayın ne akrabalığı,2 gündür geliyoruz o kadar ,anlamadınız mı karı-kocayız biz,bu da oğlumuz diye.
:60: herkes koptu,eşim dedi ki hayatım onu demek istemedi,birbirmize benzetti de akraba evliliği falan mı diye sordu.:60:

ben ne bilim onu kastettiğini:17:

kayınvalideme yemeğe gittik nişanlımla
kaynanam hadi bi gelin kahvesi yapta içelim dedi
kahvelerini hazırlayıp servis yaptım nişanlım bi yudum aldı surat ekşitti:1::1::1::1::1:
baktım diğer misafirlerde içiyor ama kimseden ses çıkmıyor:9::9::9::9::9::9:
en son kayın pederim dayanamadı ve;
-kızım kahvenin içine ne attın sen
-şeker tabiki babacığım
-ama yawrum sanki ben karbonat tadı alıyorum:27::27::27::27::27::27:
tabi ben şok şok şok mutfağın loş ışığında toz şeker diye doldur karbonatı :60::60::60::60::60::60:
sevgili kaynanacığım gelin kahvesini içmiş oldu :52::52::52::52::52::52::52:

bu ara sıkılaşacağım diye kavitasyona merak sardım:9::9::9::9:
nişanlımdan gizli dördüncü seansıma gittim ve 8 cm incelme gerçekleşti diye dün gece üzerimi değişirken bir manken edasıyla nasıl kasıla kasıla soyunuyorum anlatamam :1::1::1::1::1::1:
bacağındaki o morluklar ne öyle demesiyle irkildim nişanlımın adam şok yaşıyordu resmen:52::52::52::52::52: ve zavallı hassas cildim bildiğiniz dalmaçyalı köpekler gibi olmuş:60::60::60::60::60::60: mankenlik hayallerim başka baharlara ertelendi ne yazık :84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Çatlayaraktan okudum hepsini valla :60:
Bu da benden olsun;

İçki seven ve çok içen biri diilimdir.Bu yaz tatilinde oteldeyiz,bi akşam 2 bira 2 kokteyl içtim.
Sonra baş dönmesi ve saçmalamalar eşliğinde odamıza çıktık.Eşim o halimle gırgır geçti onu hatırlıyorum.Sonra,

Neyse gittik yattık.Gecenin bi yarısı yatağımızda sıcak bi ıslaklık var :53:
Ben bi telaşla fırladım yerimden,bi de ne göreyim.Eşimin üzeri de dahil bütün yatağa sulama yapmışım :26:

Eşimi uyandırdım "kaaaalk altıma yapmışım,sen de ıslaksın!!"

Henüz uyur vaziyette olduğu için kalkamadı yatağın en kenarına gitti kıvrılıp yattı.Ağzından çıkan laf aynen şu;
"kaç kere dedim sana yatağın ortasında yatma diye"

Öyle bi söyledi ki sanki hergün yatağın ortasında yatıp altıma yapıyorum :52:

Şimdi bira içileceği zaman "altına muşamba sereyim mi " dior aklı sıra dalga geçior benlen :27:

allah iyiliğinizi vermesin işteyim gül gül öldüm bide sözde moralim bozuktu çok iyi geldi. :60:

benim değil ama kayın babamın dedesinin hanımının rezilliğini anlatayım kadının kaç yaşında olduğunu bilmiyorum zati kendide bilmiyo
kaynanamlarla beraber oturuyoruz kaynım yeni nişanlandı nişanlısını evden aramış açmamış biz evde yokken eltimin babası aramış numarayı bizim teyze telefonu açmış kimsiniz adam asıl siz kimsiniz bu numarayı neden aradınız teyzeben kimseyi aramadım ben seni niye arayayım kavak (küfürü yazmayayım)aramışsınız bu numarayı teyze iyice sinirlenim basıyı küfürü arka arkaya sonra telefonu kapatıyolar ertesi gün kahvaltıda bize olayı anlattı biri aradı bende küfür ettim kapattım dedi bizde dedim ya bizimkilerden biri ardıysa tanıdık biriyse dedim konu kapandı akşam tv izliyoz ben kaynıma olayı anlattım böyle böyle olmuş dedim güldük ben nişanlımı aramıştım duymamış cevapsız oluncada aramamış babasına söylemiş babasıda numarayı aramış ve bizim teyze küfürü basmış kaynım o benim kayınbabaydı diyo bişey olmaz :):1::1::1:

2 gün önce sahura kaltım masayı hazırladım kocişi cağırmaya gittim
gittimki elleriyle bıyıklarını kaşıyo (bıyığı yok )güzel güzel kaşımayı bıraktı
dedim bende hafiften bıyıklarını kaşıyım hafiften kaşıdım eşim dişlerini gösterdi ve hırrrrr dedi
ben tabi tırstım allahım ne oluyo ya dedim içine bşey mi kaçtı falan cesaretimi topladım canım hadi kalk
yemek yiyelim gözlerini actı ve benim kalp güm güm ya dedim az önce böyle böyle yaptın tırsttım valla bişey oldun sandım dedim
eşimde sen gelir beni uyandırırsan ahanda öyle olun işte dedi sahurda güldü üstüme
tabi ertesi günde ama korktum ne yapım

hahahaa bu uyku arası saçmalamalarını sevdiceğimle biz çok yaşarız :1:

Bi gün yine ben yatıyorum telefondayız ve her zamanki gibi uymuşum..:31:Bir ara kendime geldim doktora git doktora diorum :37: sonra naalakaa doktor yaa dedim. Yazık o da dio ne doktoru canım.Hahaha asker aşkım ciddi şeyler anlatıyormuş başından geçen kötü bir olayı bende doktora git geçer :27: ıyy çok saçmaladığımı hissettim sonra :60:

Erken yattığım bir günde aniden kardeşimin paldır küldür odaya dalıpta gürültüye uyanıp kendimi duvara gümm gümm vururken görüorum :60::60: bir yandanda sesleniyorumm:36::36:'' Bende burdayııııııııııııııım '' :60::60: Ve kardeşimin şaşkın bakışları arasında kendime gelince gülmekten yerlere yatıoruz ben napıorum yaa diorum :1:

Yinee bir gün uyku arası ne oldu ne rüya gördüysem :28: ' Annnnnnnnnneeeeeeeeee:52: ' die hönkürerek kalkıyorum :37: :52: :53: Annemm babamm kardeşim hepsi odama koşup noldu die bir dalıyorlar :53: Ben başlıorum uyku sersemi saçmalamayaa :60: '' Kocaman örümcek vardı babaa :52:kafam kadar çok korktum bak gidioo gidioooo:10: '' Sonra kendime gelince annemin söylenmelerini işitiorum :60: Bu kız manyak :60::60: :53:

Arkadaşımdayım.. :73: Gece birlikte yatıyoruz..Çok şiddetli şekilde sıçramışım ve bana seslenmiş ' Madammm ' Hiç hatırlamıyorum bu sefer ama kıza '' Yok bişey yok bu sefer yüksekten düşmedim:63: kaldırımdan düştüm normalde apartmandan düşüorum :63:''deyip arkamı dönmüşüm... :27:Kahkahayı basan arkadaşıma çok şiddetli bir fırçayı da ihmal etmemişim:52: .'' Kapa çeneni uyuoruz şurdaa '' :78: :60::60:
+

is yerinde kis kis gülmekten
1. fena karin kasi yaptim
2.gözlerimdeki yaslari saklayamaz hale geldim
3. gülerken sandalyem cok fena titresijmli oluyorrrrr buda herkesin dikatini cektigii icin sonunda kahkahayi patlatiyorummm süpersinnnnn:86::86::86::86::86::86::86::86::86::86:

otobüs macerasını anlatan bi bayanı okuyunca aklıma geldi
bi gün nişanlımın yani şimdiki eşimin yanına gelicem mersinden bursaya
internetten otobüs firmasının numarasını buldum 2 üç tane numarası wardı ben içinden ya şundadır ya bunda yaptım ve
bi numara seçtim seçmez olaydım:17:
aradım telefon açıldı
ben konuşucam hani konuşmalıyım aslında bunu yapabilirim:21:
ama olmadı:5:
agzımdan ne oldugu belirsiz böğürtüler çıktı:66:
sanırım böğürtülerin arasında kadın ne demek istediğimi anladı altıncı hissi mi kuwwetli bilmem :90:
bana yok cnm burası x firma deil ew numarası dedi
kadın telefonu kapattı :9:
ama ben halaa şoktayım:53:
ya bildiğiniz konuşamadım hani dil sürçmesi falan deil
deli danalar gibi böğürdüm:86:
fena rezillikti

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay bende suan bögürüyorummmmmm:52::52::52::52::52::52::52: :60::60::60::60::60:

bigün eeşim aradı..
bnm evraklarımın arasından şu şu evrakları al ...san vercem adresteki adama teslim et cnm ..bn yoğunum çıkamıyorum dedi..tmm dedim

neyse gittim evrakları buldum eşimi aradımm..
aşkım ....ben adama verince seni ararımmmm:60:
bi süre adamda ses soluk yok....
adamdan ses geldi::::: evrakları verince demi aşkım:60::60::60::60:
türkçe nereye çeksen gidiyor....:26:

bigün eeşim aradı..
bnm evraklarımın arasından şu şu evrakları al ...san vercem adresteki adama teslim et cnm ..bn yoğunum çıkamıyorum dedi..tmm dedim

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

bu topiği biz başalttık maşallah bayanlar bizi geçmiş. iyi o zaman şimdi benimkiler

eşimin kapı kilitleme huyu var bi gün beni anahtaım var diye üstümden evi kilitlemiş. ogun ne hıkmetse beni hiç arayan olmadı işede gidemedim tabii. adam akşam geldi kilidi açtı yatak odasına ustunu degıstırmeye gırınce bi de ne görsün . :):) ben hala uyuyorum . :66: :66:

bigün eeşim aradı..

çok güldüm:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

erkek arkadasımla 3yıl süren ciddi bi beraberliğimiz vardı,ayrı sehirlerde yasıyorduk.1071 km uzaklktaki bi şehirden aylar sonra beni görmeye gelecekti.ailem bu tür şeyleri hoş karsılamazdı,bu konuda çok katydılar onun için bilmiyorlardı bir erkek arkadasım oldugunu.
onunla görüşecegm diye hazrlandm,saçımı,makyajımı yaptm,her şey mükemmel.buluşmamıza bi saat var heyecan dorukta.son hazırlıklarımı yapyrdm ki birden kapının açıldığını duydum.odamdan kafamı çıkarıp kapıya baktm ki ne göreyim annem işten izin alıp eve erken dönmüş ama tamamen tesadüf tamamen sanssızlık.şok oldum,basmdan asağıya kaynar sular döküldü.asla çıkamazdım dısarı.bi taraftan makyajımı silp bi taraftan sinirden hüngür hüngür aglayp diğer taraftan onu arayıp annem geldi ben cıkamayacgm sen o kadar yolu geri dön demek çok rezildi :((

kizlar bitanede benden olsun:-)

esimle 3 aylik falan evliydik.
bir gün kiz kardesimle görümcem bizde kalmislardi oturma odasinda.
esim gececi isten geldi sabah 6 da.
ben uyuyordum,
beni uyandirip oturma odasinda kim var diye soruyordu!
bende uyku sersemliyimle ,,anne" var demisim.
esim sasirmis annem ne ariyo burda diye,
tekrar sormus bana annem nerde?
ben de ,,bardakta" demisim,
esim bu kez ne yapicagini sasirmis beni silkeleyip uyandirdi,
nediyon sen ne bardagi diye nerde bardak?
bende kendime geldim kizdim ona bagirdim:,, ne bardagi burda bardak yok mutfakta dolapta
nerde olucak"diye oda gul gul kahkahalara boguldu bende anlamadim bisey yattim uyudum devam,
sabah kahvaltidada anlatti boyle boyle oldu haha
son gulen ben oldum:-)

ne kadar salakmisim ya:-)

bardakta haa çokk güldüm yaww :52::52::27::27::27::60::60:

erkek arkadasımla 3yıl süren ciddi bi beraberliğimiz vardı,ayrı sehirlerde yasıyorduk.1071 km uzaklktaki bi şehirden aylar sonra beni görmeye gelecekti.ailem bu tür şeyleri hoş karsılamazdı,bu konuda çok katydılar onun için bilmiyorlardı bir erkek arkadasım oldugunu.
onunla görüşecegm diye hazrlandm,saçımı,makyajımı yaptm,her şey mükemmel.buluşmamıza bi saat var heyecan dorukta.son hazırlıklarımı yapyrdm ki birden kapının açıldığını duydum.odamdan kafamı çıkarıp kapıya baktm ki ne göreyim annem işten izin alıp eve erken dönmüş ama tamamen tesadüf tamamen sanssızlık.şok oldum,basmdan asağıya kaynar sular döküldü.asla çıkamazdım dısarı.bi taraftan makyajımı silp bi taraftan sinirden hüngür hüngür aglayp diğer taraftan onu arayıp annem geldi ben cıkamayacgm sen o kadar yolu geri dön demek çok rezildi :((

aa bu çok kötü bi durummuş:50::50:
insan sevdiğiyle buluşucağı zaman nasıl heyecan yapar nasıl sabırsızlanır bilirim
üstelik siz ayrı şehirlerde yaşıyormuşsunuz
keşke bi arkadaşıma gidicem falan deseydiniz,yazık olmuş üzüldüm:59:
peki sonra noldu,hala beraber misiniz? Erkek arkadaşınız kızmamış mıydı onca yolu gelip buluşamayınca?

aa bu çok kötü bi durummuş:50::50:
insan sevdiğiyle buluşucağı zaman nasıl heyecan yapar nasıl sabırsızlanır bilirim
üstelik siz ayrı şehirlerde yaşıyormuşsunuz
keşke bi arkadaşıma gidicem falan deseydiniz,yazık olmuş üzüldüm:59:
peki sonra noldu,hala beraber misiniz? Erkek arkadaşınız kızmamış mıydı onca yolu gelip buluşamayınca?

o sehre yeni tasındıgımız için orada arkadas ortamım,cevrem falan hiçbi şeyim yoktu.yani yalan söyleyemezdim.erkek arkadasım bi şey uydur çık dedi ama benm caresiz oldugumu görünce çok üstelemedi tamam dedi sonuçta biliyordu durumumun müsait olmadıgını,biliyordu ailemi ve benm nasıl korktugumu.tabiki bozuldu,içinde o üzüntüyle o kadar yolu geri döndü. aylardır planladıgımız buluşma mahvolmustu.onca umut,o kadar harcanan para ve sonunda birbirimizi göremeden geri dönmek...o an çok tepki vermedi çünkü benim de üzgün,perişan oldugumu görünce üstüme gelmek istemedi ama sonra her kavgada bu olayı yüzüme vurur oldu.her sinirlenmesinde bu olayı öne sürerdi ve bu birikmişliklerle 3bucuk yılın sonunda bitti :(

öncelikle hepinize hayranım:65: sürekli takipteym ama ilk kez yazıyorum :17:
biçok rezilliğim olmuştur ama aklıma gelmiyo ilk geleni paylaşıyım :71:

ilk zamanlar canım cicim evreleri :123: onun arkadaş grubuyla buluştuk sohbet ediyoruz bi yerde :87:
aynı okuldan oldugumz için samimi olmasamda arkadaşlarını tanıyorum :82:
sohbet muhabbet gırgır şamata derken Bay A dediki biblo sordugum sorulara hızlı hızlı cevap ver tamam mı
ben gayet cool biliyorum ya tabi bu tür şeyleri tamam dedim :51: yemem ben bunu :34:
sorular geliyo benden cevaplar peşpeşe
vee..
son soru
'inekler ne içer'
benden cevap :82: gayet kendimden emin :68: çok cool bi şekilde :86:
SÜTTTTT herkes kahkahalar atarken ben hala olayın farkına varamamış ve neden güldüklerini kavrayamayıp
hahayttt süt işte süt derken gözlerim sevgilime döner:69:
masum ve acıyan gözlerle bana bakıyo gülüyo :88:
yaklaşık bi dakika sonra farkına vararak utançtan yerin dibine geçiş yapmışımdır :63:

bigün eeşim aradı..

:90::90::90::90::90::90::90::90::90:

ahhh ahhh bende bitermiiiiii:97:
bi kaç gün önce randevu alınması gerken bi yer vardı ...
eşime sordum ne zmana aldın randevuyu?....... kasımın kırkına aldım dedi..
ben::::: yaaaaaa ben bekleyemem kasımın kırkına kadar o kadar zaman sonraya olurmu fln düştü düştü ama .....:17:
:1::1::1::1:

bizimki yerdeeeee ....oruç başıma vuruyo yoksa ben bu kadar saftrik değilim yaaa:95::95::95:

Back