Çatlayaraktan okudum hepsini valla
Bu da benden olsun;
İçki seven ve çok içen biri diilimdir.Bu yaz tatilinde oteldeyiz,bi akşam 2 bira 2 kokteyl içtim.
Sonra baş dönmesi ve saçmalamalar eşliğinde odamıza çıktık.Eşim o halimle gırgır geçti onu hatırlıyorum.Sonra,
Neyse gittik yattık.Gecenin bi yarısı yatağımızda sıcak bi ıslaklık var
Ben bi telaşla fırladım yerimden,bi de ne göreyim.Eşimin üzeri de dahil bütün yatağa sulama yapmışım :26:
Eşimi uyandırdım "kaaaalk altıma yapmışım,sen de ıslaksın!!"
Henüz uyur vaziyette olduğu için kalkamadı yatağın en kenarına gitti kıvrılıp yattı.Ağzından çıkan laf aynen şu;
"kaç kere dedim sana yatağın ortasında yatma diye"
Öyle bi söyledi ki sanki hergün yatağın ortasında yatıp altıma yapıyorum
Şimdi bira içileceği zaman "altına muşamba sereyim mi " dior aklı sıra dalga geçior benlen
+hahahaa bu uyku arası saçmalamalarını sevdiceğimle biz çok yaşarız
Bi gün yine ben yatıyorum telefondayız ve her zamanki gibi uymuşum..Bir ara kendime geldim doktora git doktora diorum sonra naalakaa doktor yaa dedim. Yazık o da dio ne doktoru canım.Hahaha asker aşkım ciddi şeyler anlatıyormuş başından geçen kötü bir olayı bende doktora git geçer ıyy çok saçmaladığımı hissettim sonra
Erken yattığım bir günde aniden kardeşimin paldır küldür odaya dalıpta gürültüye uyanıp kendimi duvara gümm gümm vururken görüorumbir yandanda sesleniyorumm '' Bende burdayııııııııııııııım '' Ve kardeşimin şaşkın bakışları arasında kendime gelince gülmekten yerlere yatıoruz ben napıorum yaa diorum
Yinee bir gün uyku arası ne oldu ne rüya gördüysem' Annnnnnnnnneeeeeeeeee ' die hönkürerek kalkıyorum Annemm babamm kardeşim hepsi odama koşup noldu die bir dalıyorlar Ben başlıorum uyku sersemi saçmalamayaa '' Kocaman örümcek vardı babaa kafam kadar çok korktum bak gidioo gidioooo '' Sonra kendime gelince annemin söylenmelerini işitiorum Bu kız manyak
Arkadaşımdayım..Gece birlikte yatıyoruz..Çok şiddetli şekilde sıçramışım ve bana seslenmiş ' Madammm ' Hiç hatırlamıyorum bu sefer ama kıza '' Yok bişey yok bu sefer yüksekten düşmedim kaldırımdan düştüm normalde apartmandan düşüorum ''deyip arkamı dönmüşüm... Kahkahayı basan arkadaşıma çok şiddetli bir fırçayı da ihmal etmemişim .'' Kapa çeneni uyuoruz şurdaa '' :78:
otobüs macerasını anlatan bi bayanı okuyunca aklıma geldi
bi gün nişanlımın yani şimdiki eşimin yanına gelicem mersinden bursaya
internetten otobüs firmasının numarasını buldum 2 üç tane numarası wardı ben içinden ya şundadır ya bunda yaptım ve
bi numara seçtim seçmez olaydım
aradım telefon açıldı
ben konuşucam hani konuşmalıyım aslında bunu yapabilirim
ama olmadı
agzımdan ne oldugu belirsiz böğürtüler çıktı
sanırım böğürtülerin arasında kadın ne demek istediğimi anladı altıncı hissi mi kuwwetli bilmem :90:
bana yok cnm burası x firma deil ew numarası dedi
kadın telefonu kapattı
ama ben halaa şoktayım
ya bildiğiniz konuşamadım hani dil sürçmesi falan deil
deli danalar gibi böğürdüm:86:
fena rezillikti
bigün eeşim aradı..
bnm evraklarımın arasından şu şu evrakları al ...san vercem adresteki adama teslim et cnm ..bn yoğunum çıkamıyorum dedi..tmm dedim
neyse gittim evrakları buldum eşimi aradımm..
aşkım ....ben adama verince seni ararımmmm
bi süre adamda ses soluk yok....
adamdan ses geldi::::: evrakları verince demi aşkım
türkçe nereye çeksen gidiyor....:26:
bigün eeşim aradı..
bnm evraklarımın arasından şu şu evrakları al ...san vercem adresteki adama teslim et cnm ..bn yoğunum çıkamıyorum dedi..tmm dedim
kizlar bitanede benden olsun
esimle 3 aylik falan evliydik.
bir gün kiz kardesimle görümcem bizde kalmislardi oturma odasinda.
esim gececi isten geldi sabah 6 da.
ben uyuyordum,
beni uyandirip oturma odasinda kim var diye soruyordu!
bende uyku sersemliyimle ,,anne" var demisim.
esim sasirmis annem ne ariyo burda diye,
tekrar sormus bana annem nerde?
ben de ,,bardakta" demisim,
esim bu kez ne yapicagini sasirmis beni silkeleyip uyandirdi,
nediyon sen ne bardagi diye nerde bardak?
bende kendime geldim kizdim ona bagirdim:,, ne bardagi burda bardak yok mutfakta dolapta
nerde olucak"diye oda gul gul kahkahalara boguldu bende anlamadim bisey yattim uyudum devam,
sabah kahvaltidada anlatti boyle boyle oldu haha
son gulen ben oldum
ne kadar salakmisim ya
erkek arkadasımla 3yıl süren ciddi bi beraberliğimiz vardı,ayrı sehirlerde yasıyorduk.1071 km uzaklktaki bi şehirden aylar sonra beni görmeye gelecekti.ailem bu tür şeyleri hoş karsılamazdı,bu konuda çok katydılar onun için bilmiyorlardı bir erkek arkadasım oldugunu.
onunla görüşecegm diye hazrlandm,saçımı,makyajımı yaptm,her şey mükemmel.buluşmamıza bi saat var heyecan dorukta.son hazırlıklarımı yapyrdm ki birden kapının açıldığını duydum.odamdan kafamı çıkarıp kapıya baktm ki ne göreyim annem işten izin alıp eve erken dönmüş ama tamamen tesadüf tamamen sanssızlık.şok oldum,basmdan asağıya kaynar sular döküldü.asla çıkamazdım dısarı.bi taraftan makyajımı silp bi taraftan sinirden hüngür hüngür aglayp diğer taraftan onu arayıp annem geldi ben cıkamayacgm sen o kadar yolu geri dön demek çok rezildi(
aa bu çok kötü bi durummuş
insan sevdiğiyle buluşucağı zaman nasıl heyecan yapar nasıl sabırsızlanır bilirim
üstelik siz ayrı şehirlerde yaşıyormuşsunuz
keşke bi arkadaşıma gidicem falan deseydiniz,yazık olmuş üzüldüm
peki sonra noldu,hala beraber misiniz? Erkek arkadaşınız kızmamış mıydı onca yolu gelip buluşamayınca?
bigün eeşim aradı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?