Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

hiiiii felaket :96:

eşimin yanında hiç gaz çıkarmamıştım taki birgün nasıl gaz sancım var kıvranıyorum karnım ağrıyor diye tesadüf ya o akşam kayınpeder bizde yatacak Allahtan odası uzak ben lavaboya gidiyom geliyom bişi yok neyse pes edip yattım olacak ya gayet sesli bir şekilde çıkıverdi neyse eşim önemsemedi biraz sonra bidaha ama öyle karnım ağrıyor ki utanmak hiç aklıma gelmiyo zaten eşim benden hiç şüpelenmiyo daha önce hiç şahit olmamış neyse durdu durdu dediki işin yoksa sabaha kadar bababın osuruk sesini dinle bunu duyunca ben kahkalarla yerde sonra dedi sendin ben yoo diyorum ama gülmekten kendimi alamıyorum ki tabi ben rezil olmuştum şimdi ne zaman ortalıkta yabancı bi koku olsa se misin diye soruyo çok utanıyorum ne ayıp ya

ben evli değilim ama rezil ettiğim bir durum oldu hastanenin kreşindeyim yaş 5...annemler beni almaya gelmiş akşam iş çıkışı ki zaten hastanenin içindeydi kreş çalışanlarda hemşireydi....neyse vesselam bizi giydirdiler kapıya getirdiler herkes çocuğunu alıyo felan giriş kalabalık..başımdaki hemşire ayakkabılarımı giydirirken bir yandanda anneme günün nasıl geçtiğini ve neler yaptığımız vss anlatıyor yüznde şapşal bir gülümsemeyle...bir yandanda diğer velilerin çocuklarıyla ilgileniyor...o sırada benden gelen bir sesle velilerin içinde yerin 500 mt altına girmek istedi kanımca:he he şen annemiz deldi mi bizi seviyoşun, annemiz didince oyuşpunun çıkaydıkları diosun.......

koptummmmm bunaaa ee peki nişanlın en dedi sonra

klorak ne peki çamaşır suyu markası falan mı:26:

Harikasınız valla.
Gece gece çok güldürdünüz.
Az kalsın altıma yapacaktım.Lavaboya nasıl koştuğumu hatırlamıyorum bile.
Benim çok rezilliğim vardır,aklıma gelen olursa sizlerle paylaşırım.

aaa çok romantik ama:123:

ılk degıldı ama hatırlDIGIMIN bıtanesını anlatıyım.ben sevglım arkadasım ve onun sevgılısı arabadaydık bıryere gıdıyoduk durduk arkadas bırını gordu konusmak zorunda kaldı tabı ben reglım o sırada:18: yarım saaatı gcık arabada havasız sessız bekedık beklerken karnımdan sesler gelmeye basladı :78: sevgılım dondu baktı bırkere bısey dıyemedım cok utandım sonra arabadanda ındıgımız gıbı istifra etmıstım fena oldum:18: aman Allahım zor bır geceydı

taze taze hemen sabah anlatayım dedim,dün oğlum ve eşimle yürüyüşe çıktık.oruç da tutmuyoruz,tam iftar vakti çıktık ki kalabalık falan olmasın,rahatça yürüyelim dönelim diye.neyse dolaştık yürüdük falan,dönüş yolunda oğlum kucak istedi,aldım pusetinden kucağıma.
dondurma yemiştik elimde oğlumun heryerini sildiğim peçeteler,(malum bir lokma dondurma yer yüzünün her yanı pasak olur)bir yanda maşallh topalak oğlum, ben kanter içindeyim,en azından külah peçete gibi şeyleri bi yere atsam diorum içimden,tam o anda kocaman çöp gördüm önümde ,ama hareket ediyor,ben de arkasından..aman şu elimdekileri de atıversem diye resmen koşuyorum.eşimin sesiyle kendime geldim:HAYATIM NAPIYOSUN,KAPICININ PEŞİNDEN KOŞARAK????
meğer adam apartmanın çöplerini boşlatmış elinde kocaman çöp bidonuyla geri dönüyomuş.

galiba kendimi işyerinde falan sandım heralde ,hani çöp boşaltırlar da aman dur şunu da atim dersin ya

bende anlatayım :) 5 sene önce arkadaşım biriyle tanıştı msn'de telefon'da görüştük ama yüz yüze görüşmemiştik görüşelim dedik telefonda konuşuyoruz nerde buluşsak diye :) Bizim ev'de buluşalım dedi :) buarada kendisinin bekar evi vardı ne işim var sizin evde evde buluşacaksak ben kendi evimde otururum gelmiyorum dedim :)

Bizim Ev restaurant'ını kastetmiş meğersem ayy çok utanmıştım kendimi cahil gibi hissetmiştim ama çokta güldüm kendime :)

dün eşime hafta sonu ne yapıcaz dedim oda ben eyübe gidicem dedi bende hadi ya eyübe mi gidecez valla çok güzel olur mübarek günlerde dedim şöyle bi yüzüme baktıyok ben arkadaşım olan eyübe gidicem dedi sen evde oturucan.memleketteki arkadaşının askerliği istanbula çıkmış onu görmeye gidecekmiş meğersem onun adıda eyüp bende sandımki eyüp sultana gidicez sonra epey bi güldü üstüme eyüp eyüp tür demi ne fark eder

ben başıma gelicekleri tahmin ederk çıktım bugün evden
sevdiceğimi bu sefer ne kaybettim nede yanlış yol tarif ettim.bu seferki benim için en utanç verici durumdu
bugün iftar için kadıköyde buluştuk herşey normal gidiyodu.iftarlıklarımızı sipariş verdik.bizim istediğimiz tatlı fiyat farkıyla veriliyormuş.kabul ettik bi güzel yedik.sonra tabi şeker kana dağılmaya başladı
bulunduğumuz yer 3. kattı.ödemeyi orda yaptık.bizden o fiyat farkını almadı saolsun görevli.ama nerden bilsin benim gibi bi cimriden almıyo o farkı
merdivenlerden inerken ben gayet yüksek bi sesle yırttık aşkımmmm yırttık dedim ve sevdiceğimin boynuna sarılıp yanaktan öptüm
bir basamak indim ki arkadan bakmamız için birisi öksürüyo.ben gayriihtiyari döndüm ve ödemeyi yaptığımız görevliyle göz göze geldim adam burnundan soluyo :82:
yanımda sevdiğimmmm rezil oldum resmen.
aman canım ben bi iktisatçıyım ve 4 sene bana öğrettikleri tutumlu olmak ben napıyım diyerek sevdiğime kendimi savundum ama nafile :26:

öyle diyo muydu bari kadın

demek ki bi iktisatçıyla yemeğe çıkmıcaksın bunu anladık hele de o kişi sevdiğinse ve hesabı o ödücekse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…