bigün sevgilimin evine gitçez sevgilim dedi ki ön kapıdan girmeyelim babanem görür laf eder,(aile apartmanı hala babane üstüste oturuyorlar) arkada bahçe duvarından atlayalım. O zamanlar bile bendeki poponun maşallahı vardı.çıkamadım Sevgilim arkadan ititire ititire nassıııl zorla duvardan geçtim anlatamam bildiğin ter attım yani Bi indim ki halasının günü varmış. havalar güzel diye bahçeye geçmişler.hop arkamdan çevik sevgilim de iniverdi duvardan öylece kalakaldık
Kızlar bende anlatiiim bende anlattiiimm ay çok heyecanlandımŞimdi biz bigün nişanlımla nişan için alışverişe çıkıcaz ben annem nişanlım ve ailesi falan buluşucaz işte.Nişanlımın bi abisiyle ablası falan var Allahım bi havalılar bi havalılar .bende daha istemeye geldikleri gece nem kapmışmıyım onlara .neyse o gece kararlaştırdık 4-5 gün sonra nişan alışverişine gidilecek neyse alışveriş günü geldi çattı.bunun abisiyle ablasına hava atıcam ya bende giyinmişim süslenmişim güneş gözlükleride gözümde :82:bi fiyakalıyım falan altımda 2 elimin karışı kadar topuklu terlikler üstüne kot beyaz kapri ama beni hiç sormayın yani neyse buluştuk ettik gezilecek yerleri gezdik sonra karar verdiğimiz yerlere gittik pazarlık için herşey güzel biraz daha kaynaşmışız erkek tarafıyla üstüne bide ben yorulmuşum bide üstüne sıcak ayaklarım arada bi terlikten fıytır fıytır bende durumu zar zor topluyorum arada bi çaktırmıyorum hatta bahaneyle beğenmediğim elbiselere bile sırf kabine girip ayağımın terini simek için elbise deniyomuş diye giriyorum daha bir sürü rezillik Allahım nereye kadar bu durumu ben kurtarcam diye çare üreten beynimde çareler tükenmişken oooohhh diyerek geldik eve gitme vaktineeeeeeeeeeeee bende seviniyorum işte terliğim ayağımdan fırlamadı durumu ucuz kurtardım karizmam çizilmedi falan böyle sonra tam vedalaşıcaz ben gene hava atmakta son demlerimi yaşıyorum ayrıldık gidicez nişanlım kulağıma fısıldadı hadi git de bi bakayım şöyle boyuna posuna demezmi.bide arkamda bekliyo benim yürümemi.haydaaaa neyse bende artık salına salına annemin koluna girmişim edalı çalımlı yürürken birden terliğin ayağımda ters dönmesiyle benim bi ayağı aşağıda bi ayağı yukarıda 5-6 adım maratonlara taş çıkaracak şekilde ceylan gibi sekmem bir oldu mu tabi sonuç ne derseniz ben hala nişanlıyım
Yeni evliyim,
Okul bitipte işe başlama sürem 1 hafta olduğu ve benim ev işleri ile uzaktan yakından bağlantım olmadığı için dünyadan bir haberim :26:
Evliliğide lala paşa gezcez eğlenceğimiz bir kurum zannediyorum,evlenirken hesaba ev işlerini hiç katmamışım.
Ama o kadarda bir özgüven varki,kimseye bu iş nasıl yapılır diyede sormuyorum
Neyse günler ilerliyor ve evde bir çamaşır birikimi söz konusu,o evdede ben olduğuma göre sanırım yıkaması gereken benim
Nasıl yıkanırki bu çamaşırlar :26:
Anneme sorucam,böyle titiz bir kadından ben nasıl oldum diye bir muhabbet başlıycak ve varacağı nokta belli bu muhabbetin
Etrafta ufak bir araştırma yapıyorum,konu komşudan duyduğuma göre klorak diye bir ürün var ve çamaşırları tertemiz yapıyor
Koşa koşa bakkala gidiyorum 3-5 şişe klorakla evimdeyim.
Neden 3-5 şişe derseniz,en temiz çamaşırlar benim olmalı çünkü
klorakları leğene döküyorum,sonrada evde bulduğum tüm çamaşırları içine koyuyorum :79:
Harikayım ben yaaaa,kendimle gurur duyuyorum
Aman ne varmış çamaşır yıkamaktaihiçte zor değilmiş.1 gün o leğende kalsa kocamın ipek gömlekleri yarın parupak oluyorlar işte
o gün öyle geçiyor ve ben çamaşırları küvette unutuyorum.
Ertesigün akşam üstü aklıma gelmesiyle,amannnn ne kadar çok bekledi o kadar temiz oldular mantığı ile aheste aheste banyoya yöneliyorum.
elimi leğene atıp çamaşırları çıkarayım dememle ben şok
Bir çamaşır ancak bu kadar uzayabilir.siz deyin sakız ben diyim ağda
renkleri hiç sormayın zaten,resmen batik çalışması yapmışım bilmeden
birde işi kökten çözeyim diye,nasıl becerip o kadar büyük bir leğen edindiysem,leğen değil hangar mübarek,kocamın tüm kıyafetleri içinde nerdeyse :26:
acil suç mahalini temizlemem ve suç aletlerini yok etmem lazım
bide kocam kıyafetlerini sorunca söyleyecek bir yalan lazım bana :44:
tabiki ben o yalanı hiç bir türlü bulamıyor,suç mahalini temizlerken kocama yakanıyorum.
ilkten olayı anlayamayan kocam,1-2 dakika sonra o benim toparlamaya çalıştığım şeylerin kendisinin şık şıkıdım gömlekleri olduğunu anlayıncasanırım dilini yutuyor.
Ben kem,küm,ıkın,mıkın olayı açıklıyım diye uğraşsamda yaşadığı hayal kırıklığı ve uğradığım şiddetli şokla hadise beyninin derinliklerine kazınıyor ve bilinçaltında benim bir çamaşır canavarı olduğum yönünde bir olgu oluşuyor.
Ben bugün artık çok güzel çamşır yıkıyorum ama kocam hala her çamaşırda aman klorağa dikkat der.
koptummmmm bunaaaee peki nişanlın en dedi sonra
bu bir rezillik degil ama nikah konusu acildi ya aklima geldi.
bizim nikahta evet dedikten sonra sira imzya gelmisti. imzami atip defteri esime uzattim. kafami çevirdim baktim esim defterle butunlesmis sekilde. Bir de adam resim cekiyor olamaz yani boyle bisey. ben dik duruyorum poz vermek için, esimin yuzu defterde. bide kis kis guluyor. Nikahtan cikarken dedim noldu nie deftere girdin o kadar? aldigim cevap su. "KArsimda seyirciler, patlayan flaslar e onumde de defter. Kendimi sozlesme imzalayan futbolcu gibbi hissettim" yuh yani insan evlenirken bile futbol aklina gelir mi
klorak ne peki çamaşır suyu markası falan mı:26:
İzmirliler çamaşır suyuna klorak der..
Tabii ben de
valla şeker o konuyu bi daha hiç konuşmadıkben çünkü arkama bile bakamadım
klorak ne peki çamaşır suyu markası falan mı:26:
ben evli değilim ama rezil ettiğim bir durum oldu hastanenin kreşindeyim yaş 5...annemler beni almaya gelmiş akşam iş çıkışı ki zaten hastanenin içindeydi kreş çalışanlarda hemşireydi....neyse vesselam bizi giydirdiler kapıya getirdiler herkes çocuğunu alıyo felan giriş kalabalık..başımdaki hemşire ayakkabılarımı giydirirken bir yandanda anneme günün nasıl geçtiğini ve neler yaptığımız vss anlatıyor yüznde şapşal bir gülümsemeyle...bir yandanda diğer velilerin çocuklarıyla ilgileniyor...o sırada benden gelen bir sesle velilerin içinde yerin 500 mt altına girmek istedi kanımca:he he şen annemiz deldi mi bizi seviyoşun, annemiz didince oyuşpunun çıkaydıkları diosun.......
ben başıma gelicekleri tahmin ederk çıktım bugün evden
sevdiceğimi bu sefer ne kaybettim nede yanlış yol tarif ettim.bu seferki benim için en utanç verici durumdu
bugün iftar için kadıköyde buluştuk herşey normal gidiyodu.iftarlıklarımızı sipariş verdik.bizim istediğimiz tatlı fiyat farkıyla veriliyormuş.kabul ettik bi güzel yedik.sonra tabi şeker kana dağılmaya başladı
bulunduğumuz yer 3. kattı.ödemeyi orda yaptık.bizden o fiyat farkını almadı saolsun görevli.ama nerden bilsin benim gibi bi cimriden almıyo o farkı
merdivenlerden inerken ben gayet yüksek bi sesle yırttık aşkımmmm yırttık dedim ve sevdiceğimin boynuna sarılıp yanaktan öptüm
bir basamak indim ki arkadan bakmamız için birisi öksürüyo.ben gayriihtiyari döndüm ve ödemeyi yaptığımız görevliyle göz göze geldim adam burnundan soluyo :82:
yanımda sevdiğimmmm rezil oldum resmen.
aman canım ben bi iktisatçıyım ve 4 sene bana öğrettikleri tutumlu olmak ben napıyımdiyerek sevdiğime kendimi savundum ama nafile :26:
halis mulis çamaşır suyu olur kendisi
o zamanlar domestos falan icat edilmemişti henüz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?