ay ben senin yerine olsam yanısını bi gün ona yaşaatırım mesela bi gün önce kap banyp et kaşlarını al saçına fön çek makyaj yap 3 saat beklesin bak o zman nasıl 10 dkda işi bitiriyo diğer günler![]()
yaptım yapmam mııı uyumuştuu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay ben senin yerine olsam yanısını bi gün ona yaşaatırım mesela bi gün önce kap banyp et kaşlarını al saçına fön çek makyaj yap 3 saat beklesin bak o zman nasıl 10 dkda işi bitiriyo diğer günler![]()
inanmıyorum yaaa gerçekten yaptınmı?![]()
bari çarşaf felan ayarlasaydın toptan atardın![]()
yaptım yapmam mııı uyumuştuusonra uyandırdımda aldı duşunu v.s
bi tane daha anlatim... yine yeni evli oldugumuz aylardan birieşim gececiydi sabah gelmişti ev yeni evli oldugumuz için kanımız kaynıyo tabi ( benim kan biraz fala kaynamış olmalıki sıvıklaşmışım ) neyse eşim birlikte olmak istedi işimiz bitti ben temizlenene kada o gitti banyoya kapı kitledi sakal tıraşıydı tuvaletiydi duşuydu 2.5 saat kalır benim eşim her defasındaişgal eder yani ben de daha yeni yeni ögreniyorum o sıralar bu huyunu neyse ben bekliyomki cıksın ben duş alim bende bi gariplikler olmaya baladı karnıma agrıla saplandı eşime yalvarıyorum muraaaaatttt çabuk cıkkk acelem var oda tabi beni dikkate bile almıyo uçarsın yatak odasına ben daha ne kadar dayanım ben resmen bi yanar dag patlaması yaşadım allahım bi yandan aglıyorum bi yandan küfürler havada uçuyo o güzelim kabartmalı halılarımı sormayın zaten eşim çıktı banyoda uyucak hadi gir sen banyoya diyo dur diyom ama ne dicem cıksam gircek odaya uyumak için yarabbim yer yarılsada içine girsem o derece yani baktım olmıcak bana bi kova bide su ver ama gözlerini kapatarak ver dedi bu ne oldu bişi var diyo söylemek istemiyorum tabi ama oda buram buram mis gibi kokuyoben o sırada söyleniyorum bari yıllık duş alsaydın bende burda b..kumda bogulsaydım emiii tabi o yerlerde bende yerde ama tek fark var o gülmekten yerlerde ben halı temizlemek için yerlerde ... endişelenmeyin halılar temizlendiii
![]()
öyle diyo muydu bari kadın![]()
kaynanam bize gelmişti sabah kahvaltı hazırladım eşim yag olmazsa masada gider alır bende margarini yumuşattım peynirin yanına koydum neyse eşim kahvaltısını yaptı çıktı gitti bizde kaynanayla kahvaltı yapıyoruz bir ara reçelli ekmek yicektim bıcagımı yaga bir uzattım yag yok ortada aaaaa yag nerde ya deyince kaynanamın bana bir bakışı vardııkızım o yagmıydı bende niye tadı tuhaf geldi deyince şok oldum
ula tadına baktın farklı yemeseneeee bırak koca yagı yemiş
![]()
demek ki bi iktisatçıyla yemeğe çıkmıcaksın bunu anladık hele de o kişi sevdiğinse ve hesabı o ödücekse
![]()
işin tuhaf tarafı sevdiceğimde iktisatçı
onun bu kadar şaşırmasına şaşırdım bende![]()
bide eşimin bana rezilliğini anlatayım eşimin 3d merakı yüzünden tv aldık yeni heves ya internetten filim falan indiriyo bak mavusbebek ne güzel ya iyiki almışız falan bi filim bulmuş adamlar maç yapıyo seyircilerde sahaya inmiş tartışıyolar eşim diyoki bak ya ne kadar güzel gösteriyo seyirciler sanki sahaya inmiş ben şokta canım zaten seyirciler sahada tartışıyolar ay canım ya 3deyle nasıl izliosa sanıyoki seyirciler 3dli olduğu için sahada![]()
Dün gece de eşim kopardı beni
benim saçlarım ıslaktı,eşime dedim sen git yat beni bekleme kurutayım öyle gelirim
o gitti yattı,bende en az 1 saat sonra yattım tv,pc derken saçım da kurudu.
Yatağa gittim sırtı dönüktü bi de horluyor kiomzuna bi öpücük kondurup yattım
Birden horultu kesildi uykulu bi sesle"aşkım bi ara da söyle"dedi
Bende konuşturayım dedim."Nereyi arayayım"dedim
"Nereyi olacak ebenin a........ı" dedi(küfürbaz da değildir hee)
Klima soğutmuyo servisi bi ara dedihala uykulu yalnız
İyi de aşkım biz klimayı daha taktırmadık ki"dedim
Tamam o zaman arama dedi
Sabah kalkmış diyo ki "gece ben bişeyler zırvaladım mı"
"Zırvalamak ne demek ebeminkine kadar gittik valla" dedim...
------------------
Bi keresinde de yine uykulu"aşkım google'a büyük harfle yazma patron kızıyo"demişti
ay ne gülmüştüm ne gülmüştüm alakaya bak![]()
enişteler süperrr gülmekten öldüm eşim duymasın diye de çabaladımayy koptum gülmekten yaabir ara benım rezıllıgımı anlatmıstım sımdı sıra esımın rezıllıgınde
gecenlerde carsıda dolasıyoruz tabi benim ilk hamılelıgım oldugu ıcın heycanlıyız bebek magazası gorunce hemen dalıyoruz yıne gördük bi tane aa askım bak besıklerde varmıs fiyatlarını soralım bi dedim o da oluur diye kafa salladı neyse o günde her yeri toz bulutu sarmıstı o yuzden adamlar magazanın kapısını kapatmıslar(kapıda cam)..benım agzım ayrık vitrine dalmışım esımde onden gidiyorneyse bi baktım dükkana daha girmemişiz anammm bide ne göreyim bizimki kapı acık sanmış meger
dan dıye vurmus kapıya kafayı eli alnında
gülüyümmü aglayımmı bılemedım valla icerdekıler saskın saskın bıze bakıyolar caktırmadan gülüyolar bende askım bıseyın varmı dıyorum ama benı bi görün zor tutuyorum kendimi
neyse artık esım kendıne geldı kafayı salladı ahh dıyerek ıcerı girdik pardon ya kapıya carptım dıyo(sanki onlarda anlamadı)
şapşallamıs garibim
magazanın sahibi iyi misiniz sımdı falan diye sordu aslında normalde acık duruyodu da toz var dıye kapattık falan dedı eşim de kızarık bi halde kapıya tekrar dönmüş de valla silen arkadası tebrık edıyorum dıyo
![]()
bende anlatimde eksik kalmim... yeni evliyin bir kaç aylık en fazla daha yeni yeni alışıyorum biriyle yatmaya eşim çok deli yatar ve bazende konuşur ama anlaşılmaz bi gece derin uykudayız bi an kahkaha sesine uyandım soluma bi döndüm eşim gülüyo ama bagra bagıra aha dedim benim kocanın içine şetan kaçtı ama arkası dönük ( o sıralar cin olaylarıyla bi haşırneşirdik sormayın gitsin yani onadan dolayı bu kadar korktum )ayaga bi fırladım o an elime terlik geçti napıcaksam içine cin kaçmış adama terlikle manyaklık işte terligin ucuyla koluna dokunuyom yok uyanmıyo hala gülüyo o an aklımdan neler geçiyo bi döncek gözler bembeyaz bana saldırıcak falan diye ben tekrar koluna dokundum ama dokundum derken baya şaplatmışım o an yani neyse eşim döndü bu arada hala gülüyo ne oldu dedi olum içine cin mi kaçtı senin dedim yok aşkım bizim fatih ördegin kafasına vurup vrup kaçıyordu çok komikti yaaa deyip dönüp götünü uyumazmı allahım o korkuyla bi tuvalete gittim altıma işemişim napim çok korktum ama yaaa![]()
bi tane daha anlatim... yine yeni evli oldugumuz aylardan birieşim gececiydi sabah gelmişti ev yeni evli oldugumuz için kanımız kaynıyo tabi ( benim kan biraz fala kaynamış olmalıki sıvıklaşmışım ) neyse eşim birlikte olmak istedi işimiz bitti ben temizlenene kada o gitti banyoya kapı kitledi sakal tıraşıydı tuvaletiydi duşuydu 2.5 saat kalır benim eşim her defasındaişgal eder yani ben de daha yeni yeni ögreniyorum o sıralar bu huyunu neyse ben bekliyomki cıksın ben duş alim bende bi gariplikler olmaya baladı karnıma agrıla saplandı eşime yalvarıyorum muraaaaatttt çabuk cıkkk acelem var oda tabi beni dikkate bile almıyo uçarsın yatak odasına ben daha ne kadar dayanım ben resmen bi yanar dag patlaması yaşadım allahım bi yandan aglıyorum bi yandan küfürler havada uçuyo o güzelim kabartmalı halılarımı sormayın zaten eşim çıktı banyoda uyucak hadi gir sen banyoya diyo dur diyom ama ne dicem cıksam gircek odaya uyumak için yarabbim yer yarılsada içine girsem o derece yani baktım olmıcak bana bi kova bide su ver ama gözlerini kapatarak ver dedi bu ne oldu bişi var diyo söylemek istemiyorum tabi ama oda buram buram mis gibi kokuyoben o sırada söyleniyorum bari yıllık duş alsaydın bende burda b..kumda bogulsaydım emiii tabi o yerlerde bende yerde ama tek fark var o gülmekten yerlerde ben halı temizlemek için yerlerde ... endişelenmeyin halılar temizlendiii
![]()
yine bi rezillik hemde taze taze ... pazar günü alışverişe cıktık neyse eglendik eve döndük park ediyo eşim arabayı ama eşimin inecegi taraf tele yakın olacagı için şöfer koltugunun yanındaki koltuk tafafından incek neyse park etti ben anahtarı aldım indim arabayı kitledim eve koşuyoruz kızımla oynuyoruz yani allah allah biri bana sesleniyo bakıyom sagıma bakıyom soluma kimse yok bi arkama baktım ben kocayı arabada unutmuşum debeleniyo ama o yüzündeki ifadeyi söylmeme gerek yok herhalde ya sabaha kadar unutsaydım ayyy çenesi durrmazdı valla ...:18::18::18::18:
cimri ve pintiler sizi
sen benbi görsen döversin o zaman ben hiç ekonomik değilimdir para canavarı diyo annem bana aldığım bişiyi bi tane asla alamam illa iki üç tane olucak kıyafet falan o zaman kocam yandı benim
![]()
canım bizde ekonomik değilizdir ama yeri gelince üç kuruşun konusunu yaparız.eee ne demişler bize 4sene boyunca "kıt kaynaklarla sonsuz insan ihtiyaçlarının karşılanması"adamın almadığı toplamda 3tl ama nedense ben çok sevindim o parayı almadı diye
![]()
allahımmmmm sana geliyorummmm öldüm yaaa gülmektennn kasıklarıma agrılar girdiii kızım sen bu cevherleri nerde saklıyosunnnn
anlat anlattttt![]()
daha anlatmim yaaa valla topigin en rezili diye birincilik vercekler daha cok var aslında![]()
kitabı kabul etmemişlerdi galiba