• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

hay siz çok yaşayın acayip güldüm:))Alah ağlatmasın.bu arada akşam 7den beri okuyorum sayfa 16 ya anca gelebildim ama her birinde ayrı ayrı güldüm.:1::1:topiğe abone oldum.canım sıkıldıkça okurum artık ne zaman biter bilmiyorum okumam ama biter bitmez bende paylaşırım aklıma gelince :23::66:

kizlar askimla geziyoruz yinee...

sahilde pogaca meyve suyu kahvaltimizi yaptik kalktik dönüyoruz....

pasalimaninin orada bir kac yali mi desem kocaman ev mi desem onlar var kapinin önündede böyle siyah camli (güvenlik kabiniymis) yerler var...

neyse gelirken askim elindeki siseyi cöpe atacak bende ilerliyorum ay baktim siyah cam ayna gibi kasimi gözümü düzeltiyorum sacimi falan bi yaklasiyourm bi uzaklasiyourm....

askimmm diye bir ses duydum kosa kosa bana geliyor kolumdan tuttuu ilerledik ne oldu ya diyorum....demezmi orada adamlar seni izlemistir simdi diye orasi güvenlik kabini icinde güvenlik var :53::53::53:

Allahimmmm nasil rezil oldummmm:17:

bundan akillanmamis gibi dün eve geliyorum cok severim yolda kendime bakmayi bi arabanin camina bakiyorum....uzun bir araba bir iki adim icinde iki adam oturuyor :50: bir daha kimse bana baktiramaz :84:

yeni okumaya başladım topiği çok gırgır ve harika herşey okadar doğal ki insan daha bi zevk alıyor okurken...
benim eşimle ilgili o kadar anım var ki rezil olduğum aklıma geldikçe yazacağım bu akşam ki beni benden aldı zaten :1::17::17:
menüde kuru fasülye vardı malumunuz biraz gaz yaptı eşim ikili koltuğa ayaklarını uzatmış bilgisayarda oyun oynuyo bende koltuğun diğer yarısında kedi gibi kıvrılmışım ayakları kucağımda kitap okuyorum bir hapşuruk geldi (gribim bi kaç gündürde) avcum battı ama sıçradı yinede eşimin bacağına ve o zorlanmayla zort diye bi ses geldi benden yerin dibine girseydim daha iyiydim dedim...:17::17::17:eşim önce çözemedi sonra nasıl gülüyor nasıl gülüyor ağlıcaktım nerdeyse hapşurupumamı yanayım çıkan sese mi bilemedim....:17::17::78::78: hala dalga geçiyo benle şuanda şişt aşkım neydi o ya evi salladın diye bu kadarda olmaz ki ama:77::77::77::77:

:52::52::52:ay çok fena ya kocanda sussun daha bide onu mu diyo yani olur böyle vakkalaar:52:

Balayı için ilk kez Kıbrıs'a gidiyoruz.Uçaktan bin bir türlü macera ve rezillikle nihayet Kıbrıs'a inmişiz.İnsanlar pide kuyruğunda gibi pasaport kontrolü için sıraya dizilmişler.Eşim sıra biraz seyrekleşsin diye kenara çekiyor beni.O esnada, sıradaki insanların yanında bir köpek görüyorum.Karınca bulsa onla sohbet edecek derece hayvansever biri olarak, "aa köpeğe bak, uçağa o da binmiş, yazık tırsmıştır o da, gel bobi, gel oğlum"dememle köpeğin "hırrrrr" diyerek bize doğru depara kalkması, eşimin beni uzağa itekleyerek kaçırması "lan o uyuşturucu arayan k-9 köpeklerinden, niye kendine çağırıyorsun manyak? Polisler köpek sana gitti diye işkillenecek, çekecekler içeri" demesiyle uyanıyorum."ne bileyim polis köpeği olduğunu, arkasından anlayamadım" dememe , eşimin "arkasından erkek olduğunu ve adının bobi olduğunu anlıyorsun ama " demesiyle sinirli olduğunu anlıyorum.

Bu arada eşim sıraya doğru çemkirerek gidiyor.Tam bir kütük türü olduğu için kontrolden o geçiyor, gidiyor.Arkada kalanın canı çıksın misali.Ben arkasından elimde pasaport yerine geçen bir kağıtla memurun önüne geliyorum.Herkesin kağıdına ve kimliğine bakıp gülümseyerek "iyi tatiller " diyen adam bana uzaylı gibi bakıyor.Ve sonrası:
-Winstonlight hanım değil mi?
-(Yok Kamil bey, kimlikte yazıyor işte hödük) Evet, ismim Winstonlight.
-Tatil amaçlı geldiniz öyle değil mi?
-(Hayır kadın pazarlayacağım burada, tövbe tövbe)Evet.
-Ne kadar kalacaksınız?
-(Pasaportumsu kağıtta yazıyor zaten mal) Bir hafta kadar.
-Tam olarak ayrılacağınız günü söyler misiniz?
-Bilmiyorum tam.21 Şubatta evlendik, bugün 22si.7 gece kalacağız ya da 8 gece 7 gün mü ne? İşte ya 29u ya 30unda döneceğiz.Aaa bir dakika, şubat 28 çeker o zaman mart 2 ya da 3 oluyor sanırım.
-Yani belli değil? Kimlikteki fotoğrafınızda biraz değişik olunca bu soruları sormak zorunda kaldım.
-(Kimlikteki foto sanki Angelina Jolie, o da ben, bu da ben işte)
Bu arada sınırı geçen eşim benim kaldığımı görünce yarım yarım uzaktan elini dizine vura vura yarılmaktadır.Onun şebek hallerine dayanamayınca, sinirlerimde bozulunca, bende başlarım.
-Hahahahha, muhahahhaha..
-Winstonlight hanım iyi misiniz?
-Beyefendi, eşim beni uzaktan güldürüyorda sinirlerim bozuldu.Bakın dün gece 8 saat düğünümde tepindim, sonrası malum yorgunluk, sabah 4te havaalanına geldik.Uçakta acil çıkış kapısının önüne oturdum, olurda uçak düşerse kapıyı ben açmakla ve herkesi kurtarmakla yükümlüyüm diye 45 dakika elim uçak kapısında, kalbim güm güm gözümü bile kırpmadım.Az önce şu k-9 köpeklerinden birine kendimi zorla ısırttıracakken son anda kurtuldum.Siz de biraz anlayışlı olun lütfen.Bu tatile inanın çok ihtiyacım var.

Zor zekat geçtim, sonra eşim olacak odunu payladım.Dışarı çıktık.Otele transfer için gelen minibüsün yanına gittim.Çalım yapıp, bineceğim saçımı savura savura.Allahım minibüsün kapısı yok.Acaba gizli kapımı yapmışlar diye minibüsün her yerini ilk kez minübüs görmüş uzaylı gibi mıncıklarken, şöför bağırır :" İlk gelişiniz, öyle değil mi?", "Trafik ters akar burada, doğal olarak tüm taşıtlara tersten binersiniz, kapı öbür tarafta hahaha" demesiyle rezilliğin bana ne kadar yakıştığını bir kez daha anlarım.

Balayı için ilk kez Kıbrıs'a gidiyoruz.Uçaktan bin bir türlü macera ve rezillikle nihayet Kıbrıs'a inmişiz.İnsanlar pide kuyruğunda gibi pasaport kontrolü için sıraya dizilmişler.Eşim sıra biraz seyrekleşsin diye kenara çekiyor beni.O esnada, sıradaki insanların yanında bir köpek görüyorum.Karınca bulsa onla sohbet edecek derece hayvansever biri olarak, "aa köpeğe bak, uçağa o da binmiş, yazık tırsmıştır o da, gel bobi, gel oğlum"dememle köpeğin "hırrrrr" diyerek bize doğru depara kalkması, eşimin beni uzağa itekleyerek kaçırması "lan o uyuşturucu arayan k-9 köpeklerinden, niye kendine çağırıyorsun manyak? Polisler köpek sana gitti diye işkillenecek, çekecekler içeri" demesiyle uyanıyorum."ne bileyim polis köpeği olduğunu, arkasından anlayamadım" dememe , eşimin "arkasından erkek olduğunu ve adının bobi olduğunu anlıyorsun ama " demesiyle sinirli olduğunu anlıyorum.

Bu arada eşim sıraya doğru çemkirerek gidiyor.Tam bir kütük türü olduğu için kontrolden o geçiyor, gidiyor.Arkada kalanın canı çıksın misali.Ben arkasından elimde pasaport yerine geçen bir kağıtla memurun önüne geliyorum.Herkesin kağıdına ve kimliğine bakıp gülümseyerek "iyi tatiller " diyen adam bana uzaylı gibi bakıyor.Ve sonrası:
-Ne kadar kalacaksınız?
-Bilmiyorum tam.21 Şubatta evlendik, bugün 22si.7 gece kalacağız ya da 8 gece 7 gün mü ne? İşte ya 29u ya 30unda döneceğiz.Aaa bir dakika, şubat 28 çeker o zaman mart 2 ya da 3 oluyor sanırım.
-Yani belli değil? Kimlikteki fotoğrafınızda biraz değişik olunca bu soruları sormak zorunda kaldım.
Bu arada sınırı geçen eşim benim kaldığımı görünce yarım yarım uzaktan elini dizine vura vura yarılmaktadır.Onun şebek hallerine dayanamayınca, sinirlerimde bozulunca, bende başlarım.
-Beyefendi, eşim beni uzaktan güldürüyorda sinirlerim bozuldu.Bakın dün gece 8 saat düğünümde tepindim, sonrası malum yorgunluk, sabah 4te havaalanına geldik.Uçakta acil çıkış kapısının önüne oturdum, olurda uçak düşerse kapıyı ben açmakla ve herkesi kurtarmakla yükümlüyüm diye 45 dakika elim uçak kapısında, kalbim güm güm gözümü bile kırpmadım.Az önce şu k-9 köpeklerinden birine kendimi zorla ısırttıracakken son anda kurtuldum.Siz de biraz anlayışlı olun lütfen.Bu tatile inanın çok ihtiyacım var.

Zor zekat geçtim, sonra eşim olacak odunu payladım.Dışarı çıktık.Otele transfer için gelen minibüsün yanına gittim.Çalım yapıp, bineceğim saçımı savura savura.Allahım minibüsün kapısı yok.Acaba gizli kapımı yapmışlar diye minibüsün her yerini ilk kez minübüs görmüş uzaylı gibi mıncıklarken, şöför bağırır :" İlk gelişiniz, öyle değil mi?", "Trafik ters akar burada, doğal olarak tüm taşıtlara tersten binersiniz, kapı öbür tarafta hahaha" demesiyle rezilliğin bana ne kadar yakıştığını bir kez daha anlarım.

off ya offffffffff cok komiksiniz yaaaaa...yarıldım !!!!:1::1::1::1:

kızlar okadr cok rezllıgım varkı aklıma suan hıc bırı gelmıyor bırtanesı gelıyor ama anlatmaya cekınorum yaaa cok komıktı sıznkılerde cok komıkmısuyandm resmen yaaa:9::9:

kızlar bir tanede bn anlatim hep okumak olmaz haftasonu kayınvalidemlerinn yanına gitmiştil eltimlerde orda eltimin 7 yaşında çok bilmiş bir oğlu var neyse herkes oturma odasında oturuyor sohbet ediyor ben odaya gitmek için kalktım eşimde arkamdan kalktı uzun bir kolidoru var evin kolidorda eşime trip atmakla meşgulüm eşimde dayanamayıp tuttu bni sarıldı sıkıca bırakmıo bir yandanda gıdklıyor bn ses duyulmasın die yalvarıom bırak die yokk o sırada eltimin oğlu geldi bir süre bakştık içeri gitti bizde hemen arkasndan nasıl gülüyor herkes soruyor noldu die bizde yok bir şey olmadı diyoruzz gülmesi kesinlince herkesin içinde aynen şu kelimeyi kullandı ''amcam yengemi duvara yaslamış ''herkes şok ay nasıl utandım yaaa hemen aa dedim niye atıyorsun cok ayıp:)))ah şu çocuklar pireyi deve yapmakta üstüne yokk:9::9:

2 komik anımla daha sizlerleyim..
biri kardeşimin bana rezilliği..diğeri benim kardeşime rezilliğim..
1.olayı anlatiyim hemen..
gece bende sanırsam uyur gezerlik başlangıcı var(sanki grip başlangıcı diyorum he )
gece kalkmışım ben yürüyüp gidicem ayakta dikiliyorum kardeşimde öyle oturuyomuş bilgisayar başında..
arkasında döndüü bir çığlık bir zıplama..amaa o anı hayal ederseniz o kadar komik olabilir anca ben aniden oturduğumu hatırlıyorum:1::1: o çığlığı duyup ayakta uyanmak..ilginç bir tecrubeydi:1::1:
kardeşiminse beti benzi atmış nefes nefese "aman be abla bugünde korkttun yeter artık psikologa git sen yav" diyip bilgisayarda yazışmalarına devam etme faslını hiç unutmuyorum:27:

2olay ise tam bi kopuş anı..
anlatırken bile yerlerdeyim şuan gülmekten..:62::62:
rüyamda kedi üstüme atlıyodu..sonra saçıma bir yapıştı bırakmıyo..
şuursuz şuursuz gittim kardeşimi uyandırdım..bak biii bak bii saçımda kedi var mı..varsa al bi çabukkk..
yok abla yok dedi(ama bilmiyor anlamıyo bile ne sorduğumu uykulu uykulu) tamam dedim uyudum..
yine aynı rüya bu sefer daha vahşi bir kedi..(benimde saçımda büyük bir toka varmış artık rüyamda onu gördükçe tokayı kedi sanıyorum) tekrar gittim bak bi bak biiiiii bu sefer kedi var mı saçımda(arkama dönüyorum baksın diye)
neee kedimiiii?ne kedisi beee? dedi..uyandım..
o da uyandı..artık gülmekten öldüm..allahım sen sabır ver bana dedi uyudu:27:
rezillik yiaaaaa:27:

çok güldüm benim aklıma bişi gelmemişti zaten sakarım çok rezil olurum o yüzden ama dogum ile ilgili yazı okuyuncca bende yazıyım dedim
9 ayım dolmuş 30 kilo almışım daha yetmemiş gibi hala yiyorum bi gece sancım tutu dönüyorum tur atıyorum ofluyorum pufluyorum yatıyorum olmuyo kalkıyorum
olmuyo saat 4-5 civarı eşimi kaldırdım o zaman annemde kalıyoruz dedim kalk dayanamıyorum artık benim sancım tuttu gidelim pogça falan alalım bendede öle bişi vardı ssancım tutunca illa bişi ister canım
neyse o uyku sersemi ve şaşkın düştük yola fırın arıyoz gittik fırın kapalı eve dönüyoruz
hapşırdım bide baktım ki bacak aramdan su süzüldü aaaa suyum patladı die bagırıyorum şaşkınız tabi nese eve gittik
annemi kaldırdım dedim anne suyum patladı giyindik hastaneye gidicez
annem dioki sancılar nasıl falan bende diorum ki dogurcam artık kadın haddiiii
gittik hastaneye bi bez gibi bişi verdiler çubuk var içinde rengi değişiyo herkez geldi hastaneye kayınpederim falan herkez doğum bekliyo
nese doktor geldi dediki hapsururken mesaneye baskı yapmış ve bu yüzden kaçırmış
nese çıktık dışarda çay içiyoz kayınpederim dedi eee sen doğurmuyomuydun
eşimde dediki yok baba ya işemiş bizi kandırıyo çok utanmıştım :49:

aklıma bi tane daha geldi ama bu sefer benim deil eşimin rezil oldugu bi durum bu
komşumun 5 yaşında bir oğlu vardı kadın işte oldugu zaman benim ananem bakardı
eşimde çok severdi onu biraz sivri dilli bi çocuktu :
eşim dediki ege sen sünet oldun mu egede dediki yok falan
aç göster bakıyım falan dio egede yok olmaz ayıp dedi
oğlum erkek adam utanırmı açar dedi
egeden gelen cevap o zaman sen açta görelim :77:( o zaman evli deildik sevgiliyiz)
:62:mosmor olmuştu diorumki çocuk senden cevap bekliyo:52:

çok güldüm benim aklıma bişi gelmemişti zaten sakarım çok rezil olurum o yüzden ama dogum ile ilgili yazı okuyuncca bende yazıyım dedim
9 ayım dolmuş 30 kilo almışım daha yetmemiş gibi hala yiyorum bi gece sancım tutu dönüyorum tur atıyorum ofluyorum pufluyorum yatıyorum olmuyo kalkıyorum
olmuyo saat 4-5 civarı eşimi kaldırdım o zaman annemde kalıyoruz dedim kalk dayanamıyorum artık benim sancım tuttu gidelim pogça falan alalım bendede öle bişi vardı ssancım tutunca illa bişi ister canım
neyse o uyku sersemi ve şaşkın düştük yola fırın arıyoz gittik fırın kapalı eve dönüyoruz
hapşırdım bide baktım ki bacak aramdan su süzüldü aaaa suyum patladı die bagırıyorum şaşkınız tabi nese eve gittik
gittik hastaneye bi bez gibi bişi verdiler çubuk var içinde rengi değişiyo herkez geldi hastaneye kayınpederim falan herkez doğum bekliyo
nese doktor geldi dediki hapsururken mesaneye baskı yapmış ve bu yüzden kaçırmış

ayy çok fenaaaa:53:...aklımda tutucam bunu şuan hamileyim ve olurda bişey olursa su mu çiş mi bi kontrol etmek lazımmış demekki:60::60:hay allah,sen çok yaşa emi:27:..

-Ne kadar kalacaksınız?

Winstonlight ım benim idolümsün ya kopartıyorsun adamı :9::9::9::1:

kızlar bir tanede bn anlatim hep okumak olmaz haftasonu kayınvalidemlerinn yanına gitmiştil eltimlerde orda eltimin 7 yaşında çok bilmiş bir oğlu var neyse herkes oturma odasında oturuyor sohbet ediyor ben odaya gitmek için kalktım eşimde arkamdan kalktı uzun bir kolidoru var evin kolidorda eşime trip atmakla meşgulüm eşimde dayanamayıp tuttu bni sarıldı sıkıca bırakmıo bir yandanda gıdklıyor bn ses duyulmasın die yalvarıom bırak die yokk o sırada eltimin oğlu geldi bir süre bakştık içeri gitti bizde hemen arkasndan nasıl gülüyor herkes soruyor noldu die bizde yok bir şey olmadı diyoruzz gülmesi kesinlince herkesin içinde aynen şu kelimeyi kullandı ''amcam yengemi duvara yaslamış ''herkes şok ay nasıl utandım yaaa hemen aa dedim niye atıyorsun cok ayıp:)))ah şu çocuklar pireyi deve yapmakta üstüne yokk:9::9:

buna benzer de ben yaşadım kayınvalidemler var ev kalabalık eh kocacımla da rahat rahat vakit geçiremiyoruz tam beni koridorda sıkıştırdı koklaşırken arkamdan bi ses kızım süpürge nerdeydi... girdim yerin dibine bizimki de pişkin pişkin sırıtıyo 3 gün kadının yüzüne bakamadım..

Benim yegenimde kücükken misafir odasında yer döseginde yatarmıs...ew telefonuda o odada tabi...eski cevirmeli telefonlardan :) nasıl calar bilirsiniz..uyurken telefon zar zar her caldıgında kalkar yer döseginin altında telefon ararmıs cvp vermek icin...anneside odaya girdiginde buna sahit olurmus...anlattıkca gözümde canladırırım yegenimin o halini...ölmüstüm gülmekten..

:52::52::52::52:öldüm yaaaa çok komikkkk:52:

:60: :60: :60:

Bunu okuyunca aklıma geldi...
Bir gün annemle pazara gidiyoruz annemin elinde de pazar arabası ama ehliyet yok tabi... :60:
Katil gibi gidiyor sokaklarda arabayı savura savura :51:
Dar bir ara sokaktan geçiyorduk, teyzeler mahallede toplanmış, yerde çuvallarla sebzeler, kış hazırlıklarını yapıyorlar...
Annem o çuvalların ordan geçerken direksiyonu kıramadı :60: veee mutlu son çuvalların üstüne çıktı pazar arabasıyla...
Teyzeler şaşkın, annem telaşlı :53:
Ezdiği sebze de bezelye...
Annemin şaşkınlıktan ağzından şu sözler dökülüyor ''ayyyy pardon, ben onları fasülye sanmıştım'' :60: :60: :60:
Ben gerçekten o sözden sonra koptum, kaldırıma oturdum kaç dakika kahkaha attığımı hatırlamıyorum...
Canım annem benim demek içinde yıllarca fasülyeyi ezme güdüsü taşıyormuş da haberimiz yokmuş...

Ayy gözlerimden yaş geldi yaa...:9::9::9:

Bir akrabımız oglu var küçük daha 3 yaşında
Dedesini çok sever herzaman peşine takılır biryere gittiğinde
Dedesi teravi namazı için camiye giderken buda takılmış.
Gitmişler camiye..
Bilirsiniz yaşlı insanlar namazlarıı ayakta kılamazlar niyet eder oturarak kılarlar
Tam namaza başlamışlar öndeki amca oturarak kılıyormuş
Sen git sıpa adam ayaktayken sandalyeyi çek otur adam yere yapışmış tabi herkes kahkalara bogulmuş
Tekrar niyet etmişler...
Bide Hocanın yanına çıkmış kıldırırken hoca Allahuekber diyip yatıyo buda yarım yamalak konuşmasıyla
Hocanın arkasından allafüekber millet zor tutmuş kendini
Dedesine demişler getirmeyin bunun yüzünden gülmekten namaz kılamıuoruz.
Ben çok güldüm zeki çocuk 3 yaşında onunla bakkala gittik yanlız yürüyordu sonra arabalardan korkmuş olucakki
Yanıma gelip hevuk elimi tut araba çarpar sana dedi bilmiş şey

Bugün üsküdara gittik eşimle gece
Kızkulesinde oturduk dedim yürüyelim meydana geldik arabayı park etti yürüyoruz
Arada biryerde sokak önümüzde bir araba durdu içinden bir kadın indi
Karşı dükkanın camından kendine bakıyo bizde eşimle ağzımız 2 metre açık kadını izliyoruz
Mini bir elbise vardı üstünde saçları peruk önce saçlarını düzeltti sonra totosunu açtı dükkanın camından baktı sonra
Sonra havalı bişekilde saçlarını savurdu ama biz hala bakıyoruz ağzımız açık
Ağzınızı kapatın Ayol suları aktı güzel oldugumu biliyorum diyip gitti Travestiydi bizde ne oldugunu anlamaya çalışıyoruz
Sonra gözümüzden yaş gelene kadar koptuk birbirimize bakınca durmuş deli gibi izliyoruz kadını Yani aabiyi yani abla abiyi :60:

Geçen sene arkadaşım geldi bende kaldı
Neyse gidicek dedim ugurlıyım minübüs yoluna indik
Minübüs geldi sarıldık vedalaştık biz vedalaşırken bekleyen minübüs gitti rezil olduuk ya ne vardı okadar sarılcak
Minibüscüde insafsız hemen gitti Etraftaki insanların kahkaha seslerini duymamak için
Olay yerinden hızla uzaklaştık diğer durağa geçtik
Bu sefer sarılmadık ve gittii...

Dün gece de eşim kopardı beni :1:

benim saçlarım ıslaktı,eşime dedim sen git yat beni bekleme kurutayım öyle gelirim

o gitti yattı,bende en az 1 saat sonra yattım tv,pc derken saçım da kurudu.

Yatağa gittim sırtı dönüktü bi de horluyor ki :27:omzuna bi öpücük kondurup yattım

Birden horultu kesildi uykulu bi sesle"aşkım bi ara da söyle"dedi

Bende konuşturayım dedim."Nereyi arayayım"dedim

"Nereyi olacak ebenin a........ı" dedi:53::53::1:(küfürbaz da değildir hee):1:

Klima soğutmuyo servisi bi ara dedi:1: hala uykulu yalnız :1:

İyi de aşkım biz klimayı daha taktırmadık ki"dedim:1:

Tamam o zaman arama dedi:1:

Sabah kalkmış diyo ki "gece ben bişeyler zırvaladım mı"

"Zırvalamak ne demek ebeminkine kadar gittik valla" dedim...
------------------

Bi keresinde de yine uykulu"aşkım google'a büyük harfle yazma patron kızıyo"demişti

ay ne gülmüştüm ne gülmüştüm alakaya bak :1:

Back
X