• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

bayılıyorum bu topiğe,iş yerinde okumanın verdiği sıkıntı dışında.az önce neredeyse farklı bir rezillik konusu yazmak durumunda kalcaktım.koparken patron geldi ve ben tam o anda su içmeye başlamıştım.bunu gören arkadaşım olayı önceden kavramak suretiyle,patrona seslendi ve adam burnumdan çıkmak üzere olan sularla karşılaşmadı.
neyse başka biş yazıcaktım aslında.
ilk defa kadın doğum uzmanına gittim ben,adam dedi alttan muayene lazım,ayy nası tırstım o masa mı desem,daha önce yazıldığı gibi çatal mı desem.neyse pant. çıkartın bacaklarınızı açın dedi,ben yaptım aynen,bu arada kış vakti,çoraplar botlar falan.çatala açtık bacakları,adam tam muayeneye başlıcak,bendeki soru: ÇORAPLARI DA ÇIKARAYIM MI?
cümle ağzımdan çıkarken fark ettim ama engel olamadım.
adam da gülse mi gülmese mi,ciddi mi şaka mı diye iç geçirirken,toparlanıp yok gerek yok, ayaklarınızla işim yok dedi.bu sefer de ben koptum...

diablo yetiştim!!!!cafedeyiz yine,evlilik teklifi edilmiş gelecek şekilleniyor.bu buluşma yine önemli olanlardan çünkü abisinle tanıştırmak istiyor beni.muhabbet ederken bir yandan bekliyos onu.birden karşıdan bi adam geliyo ama fark edilmemesi öyle böyle değil.gülümüyorum ve eşimi dürterek kısık sesle: 'allah aşkına hayatım şuna bi bak hele!'diyorum.eşim dönüp bakıyo sonra bana dönerek:'noldu ki nesi var?'diyo.bu sorusuna inanamayarak:'hayatım görmüyormusun adam evrimini tamamlayamamış bi türlü dik yürüyen primat gibi!'eşim yanımıza gelen primatı selamlıyo:'tanıştıriim abim!'bir çam daha devirmenin hazımsızlığınla colamı yudumluyorum pipetimden.

:66::66::52::52::52::52::52:

bende erkek arkadaşıma gaf yapmıştım bazen aklımdan geçenlerle agzımdan çıkan sözler aynı olmuyor tamda o gün bende katil potansiyeli olduğunu söylemişti:1:.. neyse olayı anlatayım beraber güzel güzel sahilde oturuyorduk.acıkmış ama tüm ısrarlarıma ramen yemiycekmiş birsey.bu konuyu 5 dk böyle ye yemiycem diye konustuktan sonra son cümlelerimiz su şekilde oldu
ben*şurda bi büfe var ordan tost alalım bende yerim
o*yeni yedim demiştin benim için hiç gitmeyelim
ben*aç değilim ama olsun
o* eve gidince yerim burda ölmem yaa
ben*BURDA ÖL :53:
neyse ki bir süre şaşkın bakıştıktan sonra toparladım:60::60:

ay süpersiniz kızlar bi tane de ben anlatıcam
eltim kaynım eşim ve ben büyük bi markette alışverişteyiz
markette aramızda konuşuyoruz işte şunu alalım bunu alalım derken bana unutturmayın tost ekmeği almam lazım kızın beslenmesine koyucam diyorum
aradan 5 dakka geçmiyo kaynım elinde koca bi paket hani dört paket bi arada olan pedler varya işte onlardan sallayarak bana sesleniyo yengee tost elmeğini aldım ben :53::53::53::53::53::53::53:
bütün market bize bakıp gülüyo kaynım anlamıyo biz gülmekten yerlerde
güç bela elinden alıyoruz pedleri garibim hala anlamıyo bi tost ekmeğine o kadar tepki mi verilir diyo :60::60::60:

Super rezıl olmussun :46: :46: tebrıkler.
sıra bende , senınkı kadar komık olmasada sıgaradan bahsedıyorduk tabııkı zararlarından bende ızledıgım bır belgeselden bahsederken nıkotın yerıne nıkoteın demıs bulundum adam kahkahalar atarak benı utandırdı :30: :30:
ıkıncı rezıllıgım, devamlı gıttıgımız bır cafe vardı maalesefkı ben her gıttıgımızde erkeler tuvaletıne gıdıyormusum bunuda su sekılde anladım. Bırgun cafeye tekrar gıttık once lavaboya ugrayayım dedım oda bende gıdeyım oyle ıceceklerımızı soylerız dedı. tamam dedım. neyse yuruyoruz bana yol verdı bıraz korıdor dardı ben dırek erkekler wc sıne gırınce kahkahalar attı , burası degıl yan taraf dedı. olurmu ben hep buraya gırıyorum dedım salak gıbı. adam bır kahkaha daha patlattı :47: :47:

çok güldüm ya sana
bide tuvaletten emin konusmussun...

bizde eşimle ilk buluşmlalarımızda ben heyecandan göğsüm yani barnım kıpkırmızı kesilirdi (şimdi yok artık)
resmen pancar oluyordm hayatımda öncedende birileri oldu ama hiç öyle olmamaıştım...
birde genelde ilk calıstıgım dükkanda görüşürdük kesin millet arkamdan gülmüştür :)) ama istem dışıı:17:

ben her ay düzenli olarak sivilce sorunum için cildiyeye giderim, 2 sene öncede sabah kalktım ,hazırlandım ve çıktım evden ,havanında güzel olması sebebiyle 30 dklık mesafeyi yürümeye karar verdim evden çıkalı daha 15 dk olmuştu ve bende sokak aralarından gidiyordum tam o sırada önümde bi minibüs durdu ve kapısı açıldı bi adam elinde köpekle indi ve minibüstede veteriner kliniği yazıyordu köpeği yere bıraktı,döndü ,minibüse bindi ve gitti koskoca sokaktada ben ve köpekten başka hiçkimse yok (bu arada köpek ne çok küçük nede çok büyüktü ayrıca ağzında beyaz köpükler vardı ve en önemli noktada ben köpekleri çok severim ama çokta korkarım:52:)etrafa bakınıyorum bakınıyorum ama ne gelen var ne geçen ,ben tabi yavaş yavaş yusuf yusuf yapmaya başladım birde elimde renkli bi çanta vardı,sen köpek koşarak gel bana doğru tabi ben çığlık atmaya çoktan başlamıştım bile balkonlardan ve camdan bir sürü insanda bana bakıyordu ve köpek tam önümde durdu bana baktı baktı ve elimdeki çantayı ısırdı, kendine doğru çekmeye başladı ben hem çok korkuyorum hemde çantamı kurtarmaya çalışıyorum ama çığlık atmaktanda geri kalmıyorum yani ,2 dk falan köpekle boğuştuktan sonra sağolsun bi amca geldi köpeği sopa ile geri çekti ve bende ayaklarım kıçıma vura vura kaçtım:37:bir daha da o sokaktan asla geçmedim

ben her ay düzenli olarak sivilce sorunum için cildiyeye giderim, 2 sene öncede sabah kalktım ,hazırlandım ve çıktım evden ,havanında güzel olması sebebiyle 30 dklık mesafeyi yürümeye karar verdim evden çıkalı daha 15 dk olmuştu ve bende sokak aralarından gidiyordum tam o sırada önümde bi minibüs durdu ve kapısı açıldı bi adam elinde köpekle indi ve minibüstede veteriner kliniği yazıyordu köpeği yere bıraktı,döndü ,minibüse bindi ve gitti koskoca sokaktada ben ve köpekten başka hiçkimse yok (bu arada köpek ne çok küçük nede çok büyüktü ayrıca ağzında beyaz köpükler vardı ve en önemli noktada ben köpekleri çok severim ama çokta korkarım:52:)etrafa bakınıyorum bakınıyorum ama ne gelen var ne geçen ,ben tabi yavaş yavaş yusuf yusuf yapmaya başladım birde elimde renkli bi çanta vardı,sen köpek koşarak gel bana doğru tabi ben çığlık atmaya çoktan başlamıştım bile balkonlardan ve camdan bir sürü insanda bana bakıyordu ve köpek tam önümde durdu bana baktı baktı ve elimdeki çantayı ısırdı, kendine doğru çekmeye başladı ben hem çok korkuyorum hemde çantamı kurtarmaya çalışıyorum ama çığlık atmaktanda geri kalmıyorum yani ,2 dk falan köpekle boğuştuktan sonra sağolsun bi amca geldi köpeği sopa ile geri çekti ve bende ayaklarım kıçıma vura vura kaçtım:37:bir daha da o sokaktan asla geçmedim

Allahtan çantanı ısırmış ya totonu kapsaydı dimi :1::1::1::1:

verilmiş sadakan varmış :9::9:

ben köpekleri severım ama korkmam:))) ama köpekten hiç korkmadım mı korktum:)) bir bayram günü gece saat 12 sularında dedemlerin bahçesinde annem ayağını burkmustu.bizde direk hastaneye gitmeye karar verdik.ama önce eve gidip sağlık karnesini almamız gerekiyordu.araba sokağın başında durdu ben koşarak eve girdim evden sağlık karnesini ve terlik alıp(ayağını burktuğu için ayakkabı giyemedi) bir poşete koyup evden çıktım.sokağın ucunda duran taksiye doğru koşuyordum ki tam o sırada havlama sesi duydum.sağıma bir baktım ki koca bir köpek hırlayarak bana bakıyor aramızda 1,5 metre yok:52: ve ben yoldayım o kaldırımda.içimden o 1 saniyede köpek üstüme atlasa, direk yüzüme isabet eder.kuduzsa;hemen etkisini gösterir diye düşündüm:18:.allahtan o ilk anda köpeği görünce bir anlık refleksle poşeti ''kışştlamak'' amacıyla ona savurmadım.:9:ben köpeği görünce bir adım geri attım köpek bir adım ileri yürüdü.ben durdum,oda durdu.annemler arabanın içinde korku dolu gözlerle bana bakıyorlardı:53:tam o sırada arabanın kapısını açtılar.bende bir anda koşmaya başladım kapıya doğru tabi köpek arkamda:4:ve ben arabaya atlayıp kapıyı köpeğe kapıyım derken.kapıyı burnuma çarptım.sonuç mu? o gece ben
kbb ye annemde ortopediye muayene oldu:1: annemin ayak bileğinde çatlak, bende çok şükür ki hafif bi ezilmeden başka bir şey yoktu:)))):24:

Arkadaşlar başka konu linkini verip konuya çağırmak yasaktır.Lütfen konu dışı mesajlar yazmayalım.

bende nişanlıma olan rezilliğimi anlatayım, ama komik anlatma kabiliyetim pek yoktur onu baştan söyleyeyim..

nişanlımla bir alışveriş merkezinde buluşacaktık, nişanlımın çok sevdiği biryer, her seferinde oraya gitmek istediği için artık bende oraya karşı bir nefret oluşmuş durumda... bizim evdende otobüsler kafasına estiğinde geçtiği ve özellikle haftasonları pek geçmediği için babamın arabayla gideyim dedim.. bulunduğum şehirde çok fazla alternatif alışveriş merkezi olmadığı için cumartesi günleri acayip kalabalık olur ve otoparkıda çok küçük biryer. yoldayım otoparka girmek üzereyken nişanlım aradı, geldim arabayı park edip girecem dedim telfonu kapattım park yeri arıyorum ama nasıll sinirliyim nasıl sinirliyim habire söyleniyorum.. :47: işte sanki başka yer yok gibi buraya geliyoruz, ne anlıyorsa burdan, lanet olası şehirde başka yer mi yok sanki, tabii bunları söylerken otoparkı dört dönüyorum ama arabayı koyacak yer yokkk :50:, ben yer bulamdıkça daha çok sinirleniyorum ve söylenmenin şiddetini artırarak artık küfretmeye başlıyorum, böyle yer yapıyorsun be adamlar hiç mi düşünmediniz de kıç kadar otopark yapıyosunuz, bu arabaları üst üste mi koyacaz, burayı yapan mimarın taaaa anasını avradından tut yedi sülalesine sayıyorum, o sırada tam bulduğum biyere başka bir arabanın girmesiyle camı indirip adamada bağıırıp çağırıyorum Allahın cezası medeniyetsiz herif körmüsün ben girecektim, devam ediyorum hala aynı adama küfrediyorum falan daha neler neler, bu sırada halada arada nişanlıma sayıyorum tabiiii..tabiii kendi evine yakınya ooooh sen hemen gel, bu kız nasıl gelecek diye düşünme hiççç diye diye bağırıyorum arabada deli gibi..... neyse güç bela yer buldum arabadan inecem, nişanlımı arayıp hangi katta olduğunu sorayım dedim, telefonu elime aldımki ne göreyim telefon açık kalmışş :53::53::53: ben suçlu suçlu, bi yandanda Allahım lütfen duymamış olsun diyerek ince tiz bi sesle aloouu dedim... nişanlım; duydum duydum hepsini dinledim dedi, ama o sözleri söyleyen gerçekten sen olamazsın heralde dedi... nasıl kızarıp bozardım ne diyeceğimi şaştım, ama ama ama baksana ne kadar uğraştım arabayı bırakabilmek için yaaaa dediysemde nişanlım benden daha çok şoktaydı... yanına gittim suçlu suçlu yüzüne bakamıyorum, oda konuşmadı bi süre... :78: nişanlımın gözündeki kibar hanfendi kız gitmiş bir şeytan olmuştum artık gözünde :37:

Ay çok güldüm:60::60: çok tatlısın ya:60::60:

hep söylediğim gibi, 1.80 boyunda, 85 kilo cüssesinde, istanbul'dan ensesine vurduğunda, konya'ya yuvarlanarak ekonomik bir biçimde gidebilen bir insanım.
Gene o zamanlar sevgiliyiz.çay bahçesinde buluşmuş, kokmuş çay içmişiz üzerinize afiyet.sonra çay bahçesinin dibinde bir park görüyorum.eski türk filmlerindeki gibi salıncaklara binelim, sallanalım, romantizmin dibine vuralım diye parlak bir fikirle eşimle salıncaklara doğru gidiyoruz.biniyoruz yan yana.5 dakika, 10 dakika derken eşim sıkılıyor, "hadi gidelim" diyor ama git gidebilirsen.daha doğrusu salıncaktan poponu kurtar kurtarabilirsen.bana göre bir ömür süren azap anlarında başlıyorum içimden kendi kendime söylenmeye :"sendeki popo, üçlü koltuğa oturduğunda, iki minderi kaplayan bir popo, ne demeye çocuk salıncağına binersinki?romantizm istiyorsan önce boğazını tutacaksın, seni pis şişkooooo".tabii eşime de çaktırmamak için naz, cilve fora.sanki salıncakta değilim de cennete giden kayığa binmişim, hiç inesim yok havalarındayım.allahım ne azap, dedim şimdi itfaiye gelecek, salıncağı kesip beni kurtaracak, ertesi gün 3. Sayfada "salıncağa sıkışan şişko kızı, 3 saat sonra itfaiye görevlileri zor kurtardı, hatta bu arada bir de utanmadan acıktığını söyleyerek yemek bile istedi, şok şok,şok".artık rabbim sesimimi duyuyor, utançtan deli kuvvetimi geliyor ama çıkıyorum salıncaktan.benimki hala nerde bir salıncak görse "ilk tanıştığımızda zor inmiştin, sen çok seversin salıncakları, bin istersen" diyor ama ben o gün yemin ettim nerde bir salıncak görsem çaktırmadan taş atar, yüzüne bile bakmaz kaçarım oracıktan.pis salıncaklaaaarrrrr!!!

Hadi bu benim orantısızlığım, ya buna ne demeli?cumhuriyetin ilanından sonraki günlere denk gelen bir dönemde 40 beden olmuşluğum ve bir kaç tane yazlık el kadar etek almışlığım var.sonraki dönemlerde hep 42-44 olduğumdan onlar dolabımda gelinlik misali anlamlı ve bir kez giyilmiş olarak saklanır hala.eşimin onlardan birini bulmasıyla olay gelişir.ısrar ısrar üstüne giymemi ister.(bundan sonraki kısım hem şişkoluk hem cinsellik içerir dikkat)etek banyoda kafadan kazak giyermişcesine giyilir.en fazla sütyenin altına kadar iner.çünkü belim traktör lastiği, kalçalar yukarda zaten tanımlanmış durumda.etek de bir karış olunca, donun üstünde biten bir etekli ucube olarak yatak odasına girerim.benimki başlar sırnaşmaya,
-şimdi bu eteğin düğmesini açıp, fermuarını indireceğim
-(şimdi z.çtın winstonlight, zaten düğme de fermuar da kapanmamış, rezilliğee geeel)
-sonra da ayak parmaklarına kadar sürükleyip, çıkartacağım bu eteği.
-(dişinle belki tır çekebilirsin ama bu dediğin imkansız, o etek belden bile aşağı inemez)
-sen de heyecanlısın değil mi hayatım? Neden konuşmuyorsun?ne düşünüyorsun?
-(yarın ilk iş diyete başlayacağım, ben bir pis şişkoyum)
sonrasında etekle olayın daha heyecanlı olacağına inandırmam, iş sonrasında eteğin üstüme terden deli gibi yapışması, üstten de çıkmaması, banyodaki saç makasıyla bir güzel keserek çıkartmam, hemen çöpe atmamla bir şişkoluk anısına daha imza atmış bulunmaktayım.
Not1: Bunu yazarken bile bir yandan dondurma yiyen bir pis şişkoyum.
Not2:kocam zannediyorumki ileri derecede hipermetrop, yoksa 40 beden eteği 44 beden karısına giymesi için teklif bile etmezdi.
Not3:kararlıyım en kısa sürede o 40 beden geri kalan eteklere girip, en miniğinden bir salıncağa binip, o salıncaktan ve tüm salıncaklardan öcümü alıncaya kadar sallanacağım üleeeen.arz ederim.

süpersin süpersin süpersinnnnnnnn:60::60::60:

O zamanlar sevgiliyiz, eşim iş için yurtdışına gitmiş bir ay yok.Çalışmadığım, habire yediğim ve kendimden geçtiğim bir dönem.Bir aydaki insanlıktan çıkan görüntümü, gelmesine bir gün kala düzeltmeye çalışıyorum.Kaşlı, gözlü, kıl topağı bir insanım üzerinize afiyet.Kaşlar alınla birleşirken, bıyıklar "tır şöförü Haydar Abi"ninkilerle raks eder o derece olmuş.Bol sarımsaklı mantı yenmiş, toptan kıl tüy girişimi içinde çok eski bir pijama giyilmiş ki görenler elime para tutuşturur o haldeyim.Saat gecenin onu, tabii üzerinize afiyet kıl çok olunca, boy da 1.80 olunca yolun yolun bitiremiyorsun.Tek kaşı almışım, bıyığın sağ tarafını temizlemişim, tek bacak derken eşim arıyor.Dümbelek sürpriz yapıp erken gelmiş, bir de kapımın önüne gelmiş, yüzümü görsün diye.İndim aşağıya.Gece saat 11 gibi.Arabaya girdim.Adam sarılmak için hamle yapınca benim kollar önce kalkmadı, ağdadan yapış yapış olan koltuk altlarım bluzuma yapışmışlar, sanırsın komple kafadan aşağım alçıda, öylesine hareketsizim."Sarılmaaaaa" diye çığlık attım, çünkü leş gibi sarımsak kokuyorum."Çok özledim yüzünü gözünü, arabanın tepe ışığını yakayım "dedi. "Açmaaaaa" diye bağırdım.Kaşların biri ince diğeri kulak deliğine yol almış, bıyık desen sağ taraf köse gibi temiz, sol taraftaki bıyıkları ör, ucuna da toka tak o halde. Elini bacağıma koymasıyla "dokunmaaaaa" demem bir oldu.Ağdadan yapış yapış olmuş pijama ve hala kısmen kıllı bacaklar.Adam bir ay yurtdışına çıkmış, özlemiş gelmiş, ben sürekli "yaklaşma, dokunma, öpme, yüzüme bakma" diye arabada zıp zıp zıplıyorum.
"Annem kızar" diye 10 dakikalık kabir azabından sonra eve kaçıyorum.
Ertesi gün mesaj "Bu ayrılık, aşkımızı perişan etmiş, yok etmiş, böylesini hiç ummazdım, keşke gitmeseydim"

Aradan 6 yıl geçti, her yüzüne baktığımda haykırasım gelir :HAYIR 1 AYLIK AYRILIK DEĞİL, BENDEKİ KILLAR BENİ DE İLİŞKİMİZİ DE PERİŞAN ETTİ" diye ama söylemem :27:

Canım ya bence bu sitede sana özel bir sayfa açılmalı.Çok samimi ve güzel yazıyorsun.Çok güldüm vallahi.Allah da seni güldürsün inşallahhhh:60::60::60::60:

Cafedeyiz birgün ortam loş böyle romantik yapıoz kalkma vakti gelince montumu giycem
Bir gariplik var büyük gibi sankiii:)
oda ordan benim monta sığmaya çalışıyor:)
bense onun ceketini giymişim komik bir görüntüydü:27:

günlerdir okuyorum gülmekten yerlere serildim artık :60:
hiç rezil olmadım mı diye düşünürken bu gün acayip rezil oldum eşime değil ama hem sevdiceğime hem de şantiyedeki mühendis beye :17:

öhöm olay şöyle oldu sevdiceğimle ben aynı şantiyede stajyerlik yapıyoruz öğle arası oldu yemeğe gittik büroda kimse yoktu biz çıkarken...nesse yemek yedik geri geldik hala kimse yok oturduk başbaşa muhabbet ediyoruz öğrenci milleti ya borç harçdan sesli sesli konuşuyoruz sonra cola koydum yakam da kapalıdır ama colayı dökerken omuzum açılmış olacak sevdiceğim de bana sevimli olacak ya bi bağırdı KAPAT KIS YAKANI PAÇANI ASKIN DA GÖZÜKÜYO ZATEN:36: (styenin ipi herhelde :17:) noluo yaaa sanki sürekli yakamı açıyom da herseferinde cinleniyo gibi izlenim yarattı beyefendi :(((
benden de ani cevap NE WARMIŞ YAKAMDA diye odadaki wc ye doğru yol aldım aynaya bakcam lambayı yakıp kapıyı çaldım çalarken o kapıyı bir güzel de açtım(anti parantez lamba zaten açıkmış ben farketmedim düğmeye basınca açık lamba kapanmış ben umursamadım lamba kapalı olsa da olur dedim ) bi baktım kapı açılmıyo anam nasıl zorluyorum ben itiledikçe arkadan bir zorlama var kapıya birşey sıkıştı herhalde diyorum karanlık da ve müthiş zorluyorum ki kapı açılsın yok ben itiliyorum kapı tekrar bana doğru itileniyo :17: ne zaman sonra anladım meğem içerde biri varmış :53::53: pislik içerdeki dolu da demiyo çok meraklıyım sanki totosuna insan öksürür sifon çeker birşey yapar yani işin komik tarafı biz de neredeyse yarım saattir konuşuyoruz ne gelen var ne giden :63: o adam orada yarim saattir neydiyo :63:
zavallı sevdiceğim de uzaktan bana bakıyo ki bu kız kiminle boğuşuyo :60: ben olayı farkedince ani bir sessizlik olu parmak uçlarında oradan çıkıyorum sevgilime el işareti yaptım gel gel dedim o da hala cola içiyo sevgilisi rezilliğin son noktasında haberi yok muşmula ....bir çektim elinden attım dışarı ikimizi yaw tuvalette birisi varmış rezil rüsva oldum kaç kaç diyorum dışarı çıktım herifim nasıl kahkaha atıyo yaa bende çok merak ediyorum kim diye en az 20 dk da kendime gelmeye çalıştım sonra girdik şantiyeye sen önden git dedim kimmiş diyom içerde kimse yok dedi ama lamba açık hala dedi HÖÖÖ BU NE BİR SAATTİR Mİ İÇERDE derken kapı çaaaat diye açıldı bizim möhendis c.bey :53:

kıpkırmızı oldum içerden bareti sevgilime aldırdım sahaya indim akşama kadar da çıkamadım :43:

aklımdaki soru şu bir saattir o adam sessiz sedasız o küçücük wcde napıyodu isan bir ses çıkarır ki ben buradayım diye yaa hadi geçtim kapını kitle be adam :63:

Son düzenleme:
benim eşim normalde hiç içmez benimle birlikte olmaya başladıktan sonra yoldan çıktı adamcağız:1: ısrar kıyamet geçen yılbaşı içki içelim dedik votka aldık. kırk yılda bir adam kabul etmiş içmeyi söz de verdi karışmayacak az mı içtim fazla mı kaçırdım, evdeyiz zaten. hazırladık soframızı,ben bi başladım 3-4-5 kadeh içtikçe içiyorum arka arkaya. sarhoş olmak istiyorum.:27: tabi ben kıtlıktan çıkmış gibi içmeye başlayınca eşim birimizin ayık olması gerek diye fazla içmemiş allahtan. ben zaten o kadar içtikten sonra bir uyku bastırdı kanepeye kıvrıldım uyudum. tabi ben öyle sanıyorum. meğer gecenin bi vakti kalkmışım eşime kalk hadi sevişelim diye tutturmuşum. adamın üzerine nasıl atlıyorsam artık o beni zaptetmeye uğraşıyor ben daha hiç sevişmedik ama diye ağlıyormuşum.:14: adam tam beni sakinleştirmiş bunda da kusmaya başlamışım.:5: iğğğrenç.:60: bir yandan ağlıyormuşum bir yandan kusuyormuşum. zavallı kocam elinde leğen peşimde koşturuyormuş. sabaha kadar benim zırıltılarımla uğraştıktan sonra dalmışım. öğlen gibi kalktım ki hiç bişey hatırlamıyorum. birde eşime tüh ya sabaha kadar dana gibi yatmışım boşa gitti yılbaşımız dedim. tüm geceyi anlatınca şok oldum tabi yüzüne bakamadım. :69:

benim eşim normalde hiç içmez benimle birlikte olmaya başladıktan sonra yoldan çıktı adamcağız:1: ısrar kıyamet geçen yılbaşı içki içelim dedik votka aldık. kırk yılda bir adam kabul etmiş içmeyi söz de verdi karışmayacak az mı içtim fazla mı kaçırdım, evdeyiz zaten. hazırladık soframızı,ben bi başladım 3-4-5 kadeh içtikçe içiyorum arka arkaya. sarhoş olmak istiyorum.:27: tabi ben kıtlıktan çıkmış gibi içmeye başlayınca eşim birimizin ayık olması gerek diye fazla içmemiş allahtan. ben zaten o kadar içtikten sonra bir uyku bastırdı kanepeye kıvrıldım uyudum. tabi ben öyle sanıyorum. meğer gecenin bi vakti kalkmışım eşime kalk hadi sevişelim diye tutturmuşum. adamın üzerine nasıl atlıyorsam artık o beni zaptetmeye uğraşıyor ben daha hiç sevişmedik ama diye ağlıyormuşum.:14: adam tam beni sakinleştirmiş bunda da kusmaya başlamışım.:5: iğğğrenç.:60: bir yandan ağlıyormuşum bir yandan kusuyormuşum. zavallı kocam elinde leğen peşimde koşturuyormuş. sabaha kadar benim zırıltılarımla uğraştıktan sonra dalmışım. öğlen gibi kalktım ki hiç bişey hatırlamıyorum. birde eşime tüh ya sabaha kadar dana gibi yatmışım boşa gitti yılbaşımız dedim. tüm geceyi anlatınca şok oldum tabi yüzüne bakamadım. :69:

bilinç altında ne varmış kii :17::17::69:

evlendikten 2 gün sonra balayına gerçekten tek kelimeyle mükemmel bir otele gittik.tabi ben korkudan sürekli kaçıyorum ve yapamıyoruz:17:düğün öncesi ve tabi ki bu stresler üst üste eklenince benim mide ve bağırsaklar başladı faaliyete.ama size anlatamam tuvalete zor yetişiyorum o derece hemde nasıl kötü bir koku:26:ben olsam beni boşar mıydım acabaaaaa:77:

eşimin yanımdayken gaz çıkarmasına inanılmaz sinir olurum bazen kavga bile ederim bu yüzden.bir gece uyurken öyle bir gaz çıkardım ki kendim uyandım sesinden düşünün yani.kontrol ettim eşimi uyuyo neyse ki:9:ben yapmam kiiiiiii:84:

Back
X