eskiden ağdalar topluca yapılırmış heralde bizmde komşular akrabaları çağırmış evde ağda yapıyolar,6-7 yaşlarında erkek çocukları vardı onuda sokağa yollmaışlar git oyna diye.bu arada mahallede bunların akrabaları olan bi adam çocuğu görüp hal hatır soruyo annenler nasıl falan diyo çocuğun verdiği cevap:annemlerde napsın işte halamlar var ağda yapıyolar
evde köpeğim var. bi gün babamın arkadaşı oğlunun düğünü için davetiye getirmişti. 5 dk girdi oturmaya. bizim köpekte sevindi eve biri geldi diye. adama sevimlilik yapcak ya. sen git banyodan kirli sepetinden benim donumu al adama götüradamda babamla konuşuyodu o sırada Allahtan görmedi. köpek adamın önünde bende hızla eğildim kızım gel içeri götüreyim seni diye kucakladım. küloduda attım cebime
Pazartesi Günü Kayınvalidemle Market Alışverişine Çıktık..
Herşeyi Aldık Bitti..
Kasaya Geldik Annem Kasadan Ürünleri Geçiriyordu, Hemen Köşeden Prezervatif Attım Diğer Yana Kendim Poşete Koyacağım Ya..
Ben Attım O Sırada Annem Eşyaları Poşete Koymak İçin Tesadüfen Yer Değiştirdi..
Yani Annemin Önüne Atmış Oldum..
Bu Neyse Doğal Bir Şey de; İşin Kötü Tarafı Eve Geldik Annem Kendi Evine Geçti Ben Eşyaları Yerleştiriyorum..
Prezervatifi Aldım Komidine Koyarken Üzerindeki Yazı Dikkatimi Çekti..
Tırtıklı Daha Çok Zevk Verir Yazıyordu..
Anneciğim Gördüyse İçinden Bizim Gelin Ne Azgınmış Beee Demiş midir Acep..
Eşim 3 Gündür Bu Espriyi Yapıyor Bana..
hahahha inanmıyorum yanasıl utanmışsındır sen şimdi canım :26:
Köpekle resmen aynı durumua düşmüşüm ya. Benim de amacım dikkat çekmek sevimli olmaktı.
bide külot ağzında, boyuda kısa küloda basa basa pıtır pıtır koşuyo. adam görseydi gösterirdim ben ona sevimliliği
Bunları okuyunca aklıma geldi ben de 5 yaşlarında filandım yanılmıyorsam bir akşam annemin müdürü ve eşi bir de yakın tanıdıkları bize akşam çay içmeye gelmişler. Ben de önce ortalarda görünmemişm baya sonra salona onların yanına üstüme annemin sütyenin altıma da kilodunu kendi giysilerimin üstüne giyip salona herkesin içine gelmişim ve herkes nutku tutulmuş bir şekilde bana bakıyor ben de pis pis sırıtıyorum. Annem beni kaptığı gibi odaya götürdü bir kç tane de totoşuma patlattı tabi.
bide külot ağzında, boyuda kısa küloda basa basa pıtır pıtır koşuyo. adam görseydi gösterirdim ben ona sevimliliği
geçenlerde 2 arkadaşımla beraber apartmanın önünde oturuyoruz
yaşlıca bi teyzemiz var geldi işte beni sevdi kızlar bu bizim gelin öyle böyle anlatıyo
sonra arkadaşıma döndü sen kız mısın deditabi biz şokta
kızcağızda teyze ben şimdi sana ne diyim ki diyo
he kızsan senide evlendirelim dedide teyzemiz bizde anladık ne dediğini
bekarsan evlendirelim demeye çalışıyomuş
arkadaşımda teyze benim gezdiğim var dedi
teyzenin gitmesiyle beraber biz yerlerde
Ben direk üstümde sergilemiştim annem de müdürüne eşine ve aile dostlarımıza rezil olmuştu. Çok yaramazdım ben hiç laf dinlemezdim yaramazlığım yüzünden araba bile çarpmıştı bana.
bugün pazara gittim karpuz aldım pazar arabasına koydum domates alırken arabam devriliverdi karpuz yarılmış,bende salak gibi ayyy karpuzum yarıldı dedim satıcı saf saf bana baktııama içimde kötülük yoktu valla çok utandım sonra aldım hızla eve geliyorum sıcak zaten elimi diğer elimi sallaya sallaya önümde de kadın gidiyordu elimi sallayınca kadının avcunun içine girdi kadın elimi kapıverdi ayy demişim kadında bende nasıl gülüştük allahtan adam değildi:18:
kızlar öyle güldüm ki okurken hepiniz sağolun, bu gecelik yeter diyorum okuyacağım daha devamını. bi taraftanda düşündüm acaba ben neler yapmıştım diye aklıma geldi birtanesi paylaşayım:
nişanlımla daha ilk yılımız öğrenciyiz o zamanlar ben yurtta kalıyorum beni almaya gelecek beraber yemek sinema vs. vakit geçireceğiz, neyse ben hazırlanıyorum saç makyaj kıyafet falan fıstık her şey yerinde, bende şöyle aynaya son kez bakıp çıkacağım tamam dedim herşey yerinde hadi bakalım, yurdun bahçe kapısında bekliyor beni gülümseyerek gidiyorum baştan aşağı baktı bana ve gülmeye başladı durdum ve acaba ne varda gülüyor dedim birde ayaklarıma baktım ne göreyim odada giydiğim terlikle dışardayımorada bulunan herkese rezil olmuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?