Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

bugün pazara gittim karpuz aldım pazar arabasına koydum domates alırken arabam devriliverdi karpuz yarılmış,bende salak gibi ayyy karpuzum yarıldı dedim satıcı saf saf bana baktııama içimde kötülük yoktu valla çok utandımsonra aldım hızla eve geliyorum sıcak zaten elimi diğer elimi sallaya sallaya önümde de kadın gidiyordu elimi sallayınca kadının avcunun içine girdi kadın elimi kapıverdi ayy demişim kadında bende nasıl gülüştükallahtan adam değildi:18:

kızlar tıbbi sekreterim bekarımda o zmanlar kuzenim geldi şeker yüklemesi yapılcak. bende adet olmuşum bundan kan alınırken gidip pedimi değiştiriyim dedim. çıkarttım pedi pantolonun arka cebine koydum. neyse tam gircem tuvalete hemşire geldi yanıma senin kuzen bayıldı dedi. işlemde bitmiş nasıl olur falan koştum gittim. onu da cebimde unuttum akşam çıktım metroya bindim yaz günü mont falanda yok sallana sallana gidiyorum. arkamdan genç ve oldukça yakışıklı bi çocuk koşuyo "hanımefendii hanımefendii bunu düşürdünüzz" adam elinde bayrak gibi sallıyor ben kaçıyorum ya bi s..tir git arkadaşım diyorum içimden ama çocuk beni otobüse kadar takip etti ve verdi "önemli değildi"dedim. "bende önemli bi evrak sanmıştım" demesinmi.otobüstekiler yıkıldı ben kıpkırmızı bide demesinmi "Allahtan aynı yöne gidiyomuşuzz" Allah tan yoksa nasıl rezil olurdum bu kadar..

evde köpeğim var. bi gün babamın arkadaşı oğlunun düğünü için davetiye getirmişti. 5 dk girdi oturmaya. bizim köpekte sevindi eve biri geldi diye. adama sevimlilik yapcak ya. sen git banyodan kirli sepetinden benim donumu al adama götür adamda babamla konuşuyodu o sırada Allahtan görmedi. köpek adamın önünde bende hızla eğildim kızım gel içeri götüreyim seni diye kucakladım. küloduda attım cebime

yeğenimde babama söylemişti
bacak yapıyolaarda dedecim diye

Pazartesi Günü Kayınvalidemle Market Alışverişine Çıktık..
Herşeyi Aldık Bitti..
Kasaya Geldik Annem Kasadan Ürünleri Geçiriyordu, Hemen Köşeden Prezervatif Attım Diğer Yana Kendim Poşete Koyacağım Ya..
Ben Attım O Sırada Annem Eşyaları Poşete Koymak İçin Tesadüfen Yer Değiştirdi..
Yani Annemin Önüne Atmış Oldum..

Bu Neyse Doğal Bir Şey de; İşin Kötü Tarafı Eve Geldik Annem Kendi Evine Geçti Ben Eşyaları Yerleştiriyorum..
Prezervatifi Aldım Komidine Koyarken Üzerindeki Yazı Dikkatimi Çekti..
Tırtıklı Daha Çok Zevk Verir Yazıyordu..

Anneciğim Gördüyse İçinden Bizim Gelin Ne Azgınmış Beee Demiş midir Acep..
Eşim 3 Gündür Bu Espriyi Yapıyor Bana..

Köpekle resmen aynı durumua düşmüşüm ya. Benim de amacım dikkat çekmek sevimli olmaktı.

hahahha inanmıyorum ya nasıl utanmışsındır sen şimdi canım :26:

hahahha inanmıyorum ya nasıl utanmışsındır sen şimdi canım :26:

Yaa Yok Utanmadım Sonuç İtibariyle Evliyim Doğal Bir Şey, Bir de Biz Kayınvalidemle Arkadaş Gibiyiz
Tırtıklı Yazısını Görünce Kötü Olmam Kaçınılmazdı

Köpekle resmen aynı durumua düşmüşüm ya. Benim de amacım dikkat çekmek sevimli olmaktı.

bide külot ağzında, boyuda kısa küloda basa basa pıtır pıtır koşuyo. adam görseydi gösterirdim ben ona sevimliliği

haha süper

bide külot ağzında, boyuda kısa küloda basa basa pıtır pıtır koşuyo. adam görseydi gösterirdim ben ona sevimliliği

Ben direk üstümde sergilemiştim annem de müdürüne eşine ve aile dostlarımıza rezil olmuştu. Çok yaramazdım ben hiç laf dinlemezdim yaramazlığım yüzünden araba bile çarpmıştı bana.

geçenlerde 2 arkadaşımla beraber apartmanın önünde oturuyoruz
yaşlıca bi teyzemiz var geldi işte beni sevdi kızlar bu bizim gelin öyle böyle anlatıyo
sonra arkadaşıma döndü sen kız mısın dedi tabi biz şokta
kızcağızda teyze ben şimdi sana ne diyim ki diyo
he kızsan senide evlendirelim dedide teyzemiz bizde anladık ne dediğini
bekarsan evlendirelim demeye çalışıyomuş
arkadaşımda teyze benim gezdiğim var dedi
teyzenin gitmesiyle beraber biz yerlerde

öyle bi tabir vardır ha annemler filan çok sık kullanır,ben kızken,kızlığımda vb..ayy ne saçma kelime o öyle kaç kere nişanlımın yanında dedi,gülimmi ağlimmi şaşırdım..

anneme diyorumki bak bu ağız alışkanlığı olmuş tamam ben bekarken demek istiyosunda bi düşün nasıl ifade ediyosun..ben kızken :))) tövbe yarebbiim..

Ben direk üstümde sergilemiştim annem de müdürüne eşine ve aile dostlarımıza rezil olmuştu. Çok yaramazdım ben hiç laf dinlemezdim yaramazlığım yüzünden araba bile çarpmıştı bana.

çok fenaaa

uzun zamandır bu kadar gülmemiştim kızım tuhaf gözlerle bana bakıyo annem sıyırdı diye düşünmesin birazda yarın okuyım

Buna bayıldım''ayyy karpuzum yarıldı''

kızlar öyle güldüm ki okurken hepiniz sağolun, bu gecelik yeter diyorum okuyacağım daha devamını. bi taraftanda düşündüm acaba ben neler yapmıştım diye aklıma geldi birtanesi paylaşayım:

nişanlımla daha ilk yılımız öğrenciyiz o zamanlar ben yurtta kalıyorum beni almaya gelecek beraber yemek sinema vs. vakit geçireceğiz, neyse ben hazırlanıyorum saç makyaj kıyafet falan fıstık her şey yerinde, bende şöyle aynaya son kez bakıp çıkacağım tamam dedim herşey yerinde hadi bakalım, yurdun bahçe kapısında bekliyor beni gülümseyerek gidiyorum baştan aşağı baktı bana ve gülmeye başladı durdum ve acaba ne varda gülüyor dedim birde ayaklarıma baktım ne göreyim odada giydiğim terlikle dışardayım orada bulunan herkese rezil olmuştum

bunu bende çok yapıyorum yaaa
okula giderken,ayakkabılarımı giymeden terlikle fırlıyorum
ya annem dalga geçerek uyarıyor ya da binadan çıkınca farkedip,eve geri dönüyorum hemen :86:

Aah ah daha geçen gün sevgilimle sinemadayız, tam yatmış omzuma, benim mide guruldayıp duruyo ne yapsam yook geçmiyo. En sonunda bi guruldadı mübarek durmuyo ! Sevgilim baktı şöyle bi kahkaha attı acıkmışsın sen heralde bi yemeğe gidelim dedi ay ne rezil olmuştum Filmin ikinci yarısı karın guruldamasıyla geçmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…