Rize'den komik bir olay geldi aklıma...
bizim bi akraba var
kocası kendisinden aşırı korkar
evliliklerinin 2. günü gelinlik ayakkabısının topuğunu kafasında kırmıştı mesela
neyse bi gün bunlar yine kavga ediyor, tabi kadın iyice çıldırmış vaziyette kendisini dışarıya atıyor
çıkarken de kocasına "akşam geldiğimde seni evde görürsem mafederim,bacaklarını ikiye ayırırım" diye tehdit ediyo
bizim Emin amca da korkuyo tabi karısından
etekleri tutuşuyo
18 yaşında çocukları var, akşam eve geliyo anne mutfakta yemek haızrlıyo
içerlere doğru adım attıkça yükselen bir horlama sesi
bakıyo bakıyo cıks kimse yok
duruyo duruyo yine horlama sesi geliyo
arıyo arıyo yine kimse yok ortalıkta
en sonunda sadece misafir geldiğinde açılan odaya doğru yöneliyo
ses iyice yoğnlaşıyo
ardından masaya doğru yaklaşıyo
bi de ne görsün
bizim Emin amca girmiş masanın altına
orda saklanmış karısından
bi de üstüne uykuya dalmış
karısının bacakları hakkında yaptığı tehditten korunmak için de bacaklarını iyice sarmış battaniyeyle
güler misin ağlar mısın?
yok yok ben ölücem gülmetennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bende okurken aklıma geldi buna benzer bir hikaye anlatmıştı bi yakınım hemşire arkisi kadın doğum dr yanında çalışan hemşire annaltııyo
dr kadını muane edicek hastada eşiyle gelmiş ama adamcaz hem heycanlı hem çekinerek oturmuş muayne odasında bir kenarıya dr kadını muane ederken
hemşiresine scanner nerde derken scan(sknn) demiş kısaca o adamda ben burdayım demiş dr ve hemşirekopmuşlar tabi ............
Geçen sene Kpss sınavına girdim.Eşim de destek (!) olmak için benimle geldi.Okulun girişindeki halka açık ve anaların, babaların, öğrencilerin toplaştığı merdivende, sözde bana destek olmak için , sırtıma gerdeğe giren damatmışım gibi "Hadi goçuum, sana güveniyorum, hadii goççum, sen aslansın, sen kaplansın, tüm soruları yanıtlarsın" diye vurmasıyla, bir iki yumruğa dayansam da 3. yumrukta merdivene yapıştım. Yaklaşık 500 kişiye rezil olmak tarif edilemez bir duyguydu.Millet kesin "daha merdivenden çıkmasını beceremiyor, nasıl sınavı geçsin bu mal !" demiştir. (Keza geçemedim de zaten)
Geçen sene Kpss sınavına girdim.Eşim de destek (!) olmak için benimle geldi.Okulun girişindeki halka açık ve anaların, babaların, öğrencilerin toplaştığı merdivende, sözde bana destek olmak için , sırtıma gerdeğe giren damatmışım gibi "Hadi goçuum, sana güveniyorum, hadii goççum, sen aslansın, sen kaplansın, tüm soruları yanıtlarsın" diye vurmasıyla, bir iki yumruğa dayansam da 3. yumrukta merdivene yapıştım. Yaklaşık 500 kişiye rezil olmak tarif edilemez bir duyguydu.Millet kesin "daha merdivenden çıkmasını beceremiyor, nasıl sınavı geçsin bu mal !" demiştir. (Keza geçemedim de zaten)
Rize'den komik bir olay geldi aklıma...
bizim bi akraba var
kocası kendisinden aşırı korkar
evliliklerinin 2. günü gelinlik ayakkabısının topuğunu kafasında kırmıştı mesela
neyse bi gün bunlar yine kavga ediyor, tabi kadın iyice çıldırmış vaziyette kendisini dışarıya atıyor
çıkarken de kocasına "akşam geldiğimde seni evde görürsem mafederim,bacaklarını ikiye ayırırım" diye tehdit ediyo
bizim Emin amca da korkuyo tabi karısından
etekleri tutuşuyo
18 yaşında çocukları var, akşam eve geliyo anne mutfakta yemek haızrlıyo
içerlere doğru adım attıkça yükselen bir horlama sesi
bakıyo bakıyo cıks kimse yok
duruyo duruyo yine horlama sesi geliyo
arıyo arıyo yine kimse yok ortalıkta
en sonunda sadece misafir geldiğinde açılan odaya doğru yöneliyo
ses iyice yoğnlaşıyo
ardından masaya doğru yaklaşıyo
bi de ne görsün
bizim Emin amca girmiş masanın altına
orda saklanmış karısından
bi de üstüne uykuya dalmış
karısının bacakları hakkında yaptığı tehditten korunmak için de bacaklarını iyice sarmış battaniyeyle
güler misin ağlar mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?